Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
ket_kerek #48049 üzenetére
Gratula. Ha a nagyobb látószög miatt tudatosan választottad az IPS panelt, akkor nyilvá tudad mire számíts fekete téren.
Én hiszek a soundbar megoldásban. Egyrészt azért amit te is írtál, a vezérlés. HDMI CEC/ARC képes soundbar gyakorlatilag úgy működik, mintha a TV beépített hangsugárzója lenne. Automatikusa ki/bekapcsol, a TV távirányítójával szabályozom a hangerőt. Nekem egy LG NB4530A soundbar van a W829B Sony TV mellé. Azt sem tudom már, hogy hol van a soundbar távirányítója.
Másrészt az említett soundbar hangja nagyon jó. Van magas, van dübörgő mély ha kell, kristálytiszta beszédhang. Össze sem lehet hasonlítani a TV sávkorlátozott dobozhangjával.
Nem tudom a mai soundbarok hol vannak ehhez képest. Talán a hasonló műszaki paraméterekkel bírók hasonló hangzást is adnak.
Harmadrészt nagyon jól néz ki. A TV falitartójára szerelve szinte a TV részének tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest