Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #47894 üzenetére
Azért írtam múltidőben, mert már nem gyártják, persze még itt-ott lehet kapni.
A Z széria lett a 8K 80"+ méretben. Most a 95-ös széria lett a ZF9 utódja. -
törölt tag
válasz
Celtis #47898 üzenetére
Aha, gondolom ez a digitális kimeneten van így.
Ez már meghaladja az én tudásomat, CEC meg bitfolyam...
Összekötöm,működik vagy sem.
Analóg kimenetet használva, a tv hangszórójának az erőssége jelenik meg a képernyőn, de mivel az ARC lekapcsolta a belső hangszórókat,így a kimenet erősségét jelzi. Ez ami biztos.
Mint írtam,ez nagy segítség nekem a "nagy" teljesítményű erősítőmhöz a kis hálószobába.
Majd jelzek,miket tud még. -
Celtis
veterán
válasz
#46129152 #47897 üzenetére
Az ARC digitális kimeneten biztosan nem változik a hangerő. Amikor a TV távirányítóval a hangerőt szabályozod CEC üzenetek mennek, amik közvetlenül az erősítő/soundbar hangerejét szabályozzák. Ez jól látszik az erősítő kijelzőjén is. Feltételezem, hogy a bitfolyamba nem nyúl bele ez az eszköz, viszont köszönöm az erőfesztést, hogy kipróbálod.
-
törölt tag
válasz
Celtis #47892 üzenetére
Gondolom a digitális kimenetet is szabályozza,ha már automatikusan lekepcsolja a tv hangszóróit,és így szabályozható hang jön ki az ARC-on, ést azt a szabályozható hangot alakítja analóggá vagy hagyja digitálisan.
De majd kipróbálom ezt is, csak ahhoz a nappaliban szét kell húzkodnom a kábeleket,ott van csak digit bemenetes HM vas, ezt a hálóba vettem, a sztereo erősítőhöz. -
-
junior19
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #47890 üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van, hiszen ugyanazt írtátok.
Csak PrinceHerceg 2 mondatban, igaz a második mondata második felében már egy megjegyzést is fűzz hozzá.
Gondolom te egy tesztből idéztél, ahol bővebben ugyanazt írják le.
Itt szerintem inkább az a gond, hogy mindketten másképp fejezitek ki a különbségeket.
Szerintem is az, hogy elvérzik sötét helységben a Z9F azt én is túlzásnak tartom, ahogyan az Oled szintű fekete megjelenítést is korábban tőled. Biztos vagyok benne, hogy simán élvezhető azzal a fekete megjelenítéssel is a készülék, szerintem inkább az a baj, hogy ilyen árban mozog egy ilyen paraméterű készülék. -
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #47890 üzenetére
A legnagyobb visszalépés ZF9-nél egyértelműen a sokkal kevesebb zóna. Az viszont tény, hogy a ZF9 is nagyon jó tévé volt.
-
Celtis
veterán
válasz
ArthurShelby #47891 üzenetére
Ha a TV-re HDMI-ARC eszköz csatlakozik, akkor automatikusan lekapcsolja a TV hangszóróit és viszont. Ha eltűnik az ARC-os hangeszköz, akkor a TV hangszórója bekapcsol. Legalábbis nekem soundbarral és házimozi erősítővel is így működik/működött minden TV márkától és évjárattól függetlenül.
Szerintem az extractor a digitális kimeneteken nem szabályozza a hangerőt, de talán 69pablotaxi ki tudja próbálni nekünk ezt is.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
#46129152 #47888 üzenetére
Hm.
Nekem van egy kezdetleges 5.1-em, ami jelenleg a tv-hez optikai kábelen van csatlakoztatva. Ezzel hogy így csatlakoztatnám (hdmi, optika) akkor a hang maradni 5.1 (ac3) viszont a tv távjával tudnék hangot szabályozni?
Kérdés: Ilyenkor a tv hangszórója is szól? (mert ha lenémítod, akkor gondolom az arc hdmi is némul) -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
PrinceHerceg #47889 üzenetére
Ezt "szakértők" tollából idéztem :
A Sony Z9F jobb, mint a Sony Z9D , kivéve, ha közvetlenül elölről néz filmeket sötétben. A Z9F sokkal világosabb az SDR-ben, és kissé világosabb a HDR-ben. A 2018 Z9F sokkal jobb mozgáskezeléssel rendelkezik, lényegesen gyorsabb válaszidővel és kevesebb bemeneti késéssel, nagyszerű játékhoz. A Z9F gyorsabb intelligens funkciókkal is rendelkezik, az Android TV operációs rendszer újabb verzióját futtatva. A Z9D egy kicsit jobb egy sötét szobában, mivel jobb kontrasztaránnyal és jobb helyi tompítási funkcióval rendelkezik, de szögben nézve a kép gyorsan romlik.
Nem vitatkozva veled,(neked is igazad lehet) de tény hogy nekem sötét szobában, ha nem csökkentem a fényerejét kisüti a szemem !
Mások a száraz műszaki adatok, és más a mindennapi felhasználói élmény ! ( lásd:betekintési szög) annyira odavannak vele, sokan meg lekakilják,már bocsánat.
De hát nem vagyunk egyformák, Nekem megfelel a készülék így is. -
PrinceHerceg
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #47887 üzenetére
és nem csak M.M-os neonfényháborúban...
-
törölt tag
válasz
Celtis #47883 üzenetére
https://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Hdmi_arc_atalakito_hangatalakito_96236119.htm
Ezt vettem meg. Gondolom minden ARC kimenetes tv-n így működik. -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
PrinceHerceg #47886 üzenetére
Láttad te már "élőben"a fent említett két készüléket ?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
#98221312 #47840 üzenetére
Szia!
Én kérek elnézést, de nem követem napi rendszerességgel a hsz-eket, így az előző két kérésed is átcsúszott nálam a rostán ebből kifolyólag! Bocsesz...
Röviden, tömören volt egy 55X8509C típusú TV-nk újonnan, de rém vállalhatatlan volt a képe, mert nem pusztán fakulni kezdett ha picit is oldalról nézte az ember, hanem szabályosan zöldült... AMVA3 panel volt benne! Aztán egyik ismimnek X8507 volt, ami bár enyhébben de ugyan ezt produkálta, bár őt nem nagyon érdekelte!
Lényeg a lényeg... a vége az volt, hogy visszavették az enyémet és egy méreteiben azonos de magasabb kategóriás XE9005 váltotta ami ugye FALD háttérfényű, VA paneles jóság! Na ennél a modellnél már egyáltalán nem volt gond, bármekkora szögből is vizsgálatam meg! Alig fakult és kategóriákkal szebb képe volt! Igaz csak a HDR fényerő szabvány alját tudta hozni, de nekem akkor is bejött, mert mozgásban verhetetlennek bizonyult! Aztán lett egy 65XE9305 ami szintén VA és ugyan úgy hibamentes, csak picit rosszabb mozgásban, de még bőven kompenzálható szinten, ellenben HDR forrással nagyon bitang!
Summa summárum erre alapoztam a véleményemet az AUO panelekkel kapcsolatban!
Más... a ZF9 visszalépés, a ZD9-hez képest, hisz az már csak 6-od annyi helyi fényerő szabályzó zónás, és kisebb fényerővel is bír! Mondjuk a CPU-ja jobb és a mozgása is, de sötétben akkor is elvérzik, ha tetszik ha nem!
-
Dolphine
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #47875 üzenetére
Köszönöm, ezaz amit kerestem.
Mint ahogy ígértem megkövetem magam. Tényleg nem vettem észre, hogy az infósáv a Csatornabeállításnál kikapcsolható. Mondjuk ebben a menüben még nem néztem szét, mivel nálunk nincs TV adás. Figyelmetlen voltam! -
törölt tag
válasz
Celtis #47728 üzenetére
Megjött az ARC Extractor, kipróbáltam.
Azt tudja, amit elvárok tőle.
HDMI ARC bemenetre kötöttem, egyszerre tud jönni ki a hang a fejhallgatón is, és RCA-n is.
Szóval vagy a sztereo erősítőn hallgatom, vagy csak egyszerűen kikapcsolom az erősítőt, és fejhallgatóval nézem tovább a műsort. Ez volt a lényeg a hálószobában. És a tv távirányítóval szabályozható a hangerő minden esetben.
Ég és föld hangminőségben a SCART kimenethez képest, ráadásul a SCART-on csak a tv hangja jön ki, így viszont a saját appok hangjai is. Youtube, videolejátszó, stb.
Szóval minden rendben.
Talán még van fenn a Jófogáson belőle, 4500 ft. postával együtt. Korrekt eladó, lehet előre utalni neki, ajánlom!😀 -
papafater197
tag
Sziasztok! Tudja valaki,hogy lehet a Netflix calibrated módot bekapcsolni 9505 Sony-n,mert ha elindítom a Netflixet nem találom a beállításoknál ,pedig elméletileg tudja... Köszi!!!
-
Hzsolt11
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #47855 üzenetére
Értem
Köszi a segítséget -
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #47877 üzenetére
Ha nem érted amit mondok akkor tényleg hagyjuk.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Kommentelés közben is hallgatok jó zenét, és elég kényelmesen ülök.
Apropó ! kit is voltam fikázni kénytelen ? mert én nem bántottam senkit meg !(remélem)
A hozzászólásokat meg inkább nem firtatnám a helyedben.
Na de hagyjuk is ,neked van igazad.ui: Ha már ekkora "félisten" és Sony-guru vagy miért nem segítesz a fórumtársnak ?
Az lenne csak igazán a + hozzáállás !!Értem amit mondasz,csak azt nem hogy minek !
-
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #47874 üzenetére
De én is mondhatnám, hogy neked sincs jobb dolgod mint fikázni a másikat. Amit ide kommenteltél azzal csak több hozzászólás keletkezett, segítséget nem nyújtottál. Ha van erre energiád és időd, akkor inkább csak pozitívan. Inkább nyújtózz el az ágyon és hallgass zenét mint ilyeneket kommentelj.
Pl így kellett volna ahogy fila is tette. És még most se tetted meg, szóval ez minden csak nem pozitív hozzáállás.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Manapság már mindent az emberek szájába kell tenni !
Az igazi segítség az lenne ha önállóan is ki tudná már törölni a seggét valaki.
Nem olyan összetett egy tv menüje,hogyha igazán akarja és érdekli az embert, ne tudja megtalálni amit akar ! (
De persze kényelmesebb ha a szájába rakják főleg ha még az IQ teszt-n sem megy át az illető .( és most nem feltétlenül Dolphine kollegára gondolok),csak úgy általánosságban rizsázok.
De sajnos erre halad a világ.
szvsz -
Dolphine
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #47867 üzenetére
Akkor segítesz, hogy hol található? Egyébként kapcsolgattam valamit és úgy tűnik eltűnt az infósáv. De pontosan hol kell keresni?
Már ezerszer nekifutottam ennek, de nem jártam sikerrel. Ha elnéztem, természetesen megkövetem magam! -
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #47867 üzenetére
Ha valóban segíteni akarsz, akkor írd le a konkrét elérési utat, vagy inkább ne kommentelj.
-
papafater197
tag
Köszi a gyors segítséget!!!
-
icemad
nagyúr
válasz
papafater197 #47861 üzenetére
Kodi. Nem a legegyszerűbb beállítani, de profi program. Esetleg plex, ha nem akarsz vele sokat pöcsölni. (azt nem tudom, hogy ez a Synology támogatja e vagy sem...)
-
Dolphine
addikt
válasz
papafater197 #47861 üzenetére
Kodi
-
icemad
nagyúr
válasz
papafater197 #47859 üzenetére
Itt is azt írták, hogy lejátszásnál megy a 4k. Amelyik tv-t te mondtad, az nagyon jó. Simán viszi az ilyeneket.
-
icemad
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #47856 üzenetére
-
Dolphine
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #47855 üzenetére
Na, ez nagy segítség volt.
Ilyen menü nincs!
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
papafater197 #47853 üzenetére
Himedia Q5Pro !
-
icemad
nagyúr
válasz
papafater197 #47853 üzenetére
Szerintem letudja játszani. Hol olvastál olyat, hogy nem?
-
papafater197
tag
Sziasztok!
tervben van egy KD-55XG9505B Sony tv-t.Ahogy itt olvasom ,hiába van 4K tartalmam illetve ha még ez HDR is,nem tudja semelyik androidos app lejátszani.
Milyen médialejátszót érdemes vásárolni?Köszönöm!
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Én egy olyan dologba szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy hogyan tudom azt beállítani hogy ne jelenjen meg mindig a infó rész.(Sony KD55XF9005BAEP)
Elég sok alkalommal megjelenik.
Ötleteket előre is köszönömSziasztok
Első körben az volt a tipp hogy talán a kábel problémás.
De sajnos nem azzal van a gond
arra gondoltam hogy ez nem e lehet valami beállítási hiba, hogy nem e azért mert az oldalak más-más színvilágba pompáznak. Csak azért erre gondolok mert leggyakrabban akkor csinálja ha böngészek.
A további tippeket előre is köszönöm szépen -
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #47845 üzenetére
Kevertem veled, tényleg hiszen neked van ZF9-ed. Persze nem mondom hogy mindenben jobb a ZD9, de az tény hogy a 640 zónából lett 104 zóna stb. Pont senkit nem érdekel a világos, mert én még OLED-nél is levettem a fényerőt.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Nem tudom,hogy Neki ZF9-ese van-e,Nekem az van, és szvsz az erős túlzás a részedről,hogy visszalépés lenne a ZD9-hez képest !
Sőt inkább ( a kontrasztját leszámítva ) tartok tőle még talán valamivel jobb is !Szerintük is.
Hevenyész fordításban:
A Sony Z9F jobb, mint a Sony Z9D , kivéve, ha közvetlenül elölről néz filmeket sötétben. A Z9F sokkal világosabb az SDR-ben, és kissé világosabb a HDR-ben. A 2018 Z9F sokkal jobb mozgáskezeléssel rendelkezik, lényegesen gyorsabb válaszidővel és kevesebb bemeneti késéssel, nagyszerű játékhoz. A Z9F gyorsabb intelligens funkciókkal is rendelkezik, az Android TV operációs rendszer újabb verzióját futtatva. A Z9D egy kicsit jobb egy sötét szobában, mivel jobb kontrasztaránnyal és jobb helyi tompítási funkcióval rendelkezik, de szögben nézve a kép gyorsan romlik.
-
Joshi
titán
-
törölt tag
Ez egyértelmű!
A betekintési szög egyéni preferencia, ezt már tisztáztuk, de, hogy valaki ráhasaljon erre az egyetlen egy "hiányosságra", és emiatt leokádjon egy technológiát, aztán konkrét magyarázat helyett, a némaságba burkolódzik, kissé visszás számomra.Nincs azzal gond, hogy leírja az egyéni véleményét, ugyanis erről szól a fórum, de illő lenne odatenni a "szerintem, nekem, számomra" jelzőket...
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #47838 üzenetére
Definiáld, illetve nevezz meg egy modellt, ami számodra megfelelő képminőséget biztosít!
Tényleg nem kötözködés, de ha valaki ekkora arccal fikáz le, egy a szakma, illetve rengeteg ember által tökéletesnek tartott paneltípust, annak a szaktudása mindenképp érdekelne.Nem tudom jól számolom-e, de kb ez a 3. hozzászólásom, amiben ezt kérem (tisztelettel) tőled.
Idáig egyikre sem érkezett válasz. Vajon miért?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
PrinceHerceg #47838 üzenetére
AMVA-k by AOC
-
-
-
Joshi
titán
Meg ugye valós 10bites panel illetve tudja a 3D-t is. Szóval van itt jóság, csak az a gond, régi modell.
-
Lebowski
tag
válasz
Celtis #47826 üzenetére
Nemrég egy LG-vel volt hasonló problémám. Alaplapazonosító még lett volna ugyanolyan az ebayen, de a revíziószám és a szoftververzió már nem stimmelt. Ráadásul régi cucchoz már csak bontott alaktrész van, lutri az egész. Eladtam jófogáson (LCD, táp panel, táv hibátlan volt), aki megvette, ezzel foglalkozik: hibás tv-kből legózik össze működő darabokat, több-kevesebb sikerrel.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Jelenleg egy 55XF75 típusú televízióm van. A kérdésem az lenne hogy lehetőségem nyílt cserélni egy 55X8509 típusúra plusz 15 e ft-ért. Megérné ez a váltást? Ami miatt hezitálok az az utóbbi tv kora, mert nem mai készülékről van szó viszont ha jol tudom erősebb kategóriába tartozik mint az előbbi.
-
pr0be
csendes tag
Sziasztok,
Sony tv szerelésben/javításban kérnék némi útmutatást hátha valaki szembesült már a leírt hibával.
Adott egy Sony KD-49X8005C android tv modell, rendszeresen frissített, legújabb firmwarrel.
Pár napja csak ujraindul, illetve olykor el is jut valameyik inputig és egy ideig tud is működni majd ujraindul megintcsak. De alapevetően a végtelenségig csak ujraindul, ha fel is áll a rendszer nagyon lassú és a Home-nál kifagy. Menüből factory reset esélytelen, de a
hivatalos sony oldalon lévő útmutató sem használ: https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00171297Esetleg más megoldással valaki találkozott már ami segített?
Hivatalos szervizzel beszélve 150 ezer lenne a javítás, teljes panel cserével... nem akarom elhinni hogy ez így működik. A nem okos részével semmi baj nincsen.
Ha mégsincs más út, alkatrésznek még eladható valahol?
Köszi a segítséget!
-
Lebowski
tag
válasz
Dolphine #47821 üzenetére
Jó tv
. Kb. két hete vettünk pont ilyet egy 6 éves LG helyett. Alapvetően szép a képe, szebbek a színek, jó a mozgásleképezése, de nagyon hiányzik az LG féle magic remote. Majd megszokjuk. Az LG-n a hálózatos serviio a bemeneti listában látszott, filmek, zenék, képek egy helyről elérhetők voltak, itt minden külön app. Vagy kodi és alternativái. Kicsit több nyomkodást igényel. Alapból 7-es androiddal jött, hálózaton nem talált frissítést, pendriveról feltettem a 8-ast. Így egy kicsit egyszerűbb a rengeteg (számomra) felesleges appot, felkínált tartalmakat tiltani. UPC-s HDD-s felvevős box-szal használjuk, emiatt a kártya nem szempont, illetve a csilli-villi kezelőfelületet is csak akkor látom, ha kell a serviio. Még nem jöttem rá, hogyan lehetne ezt felvenni gyorsmenübe/bemeneti listába (ha egyáltalán megoldható).
Ja, IPS-ses, de mi oldalról is nézzük -
Celtis
veterán
Kodiban lejátszás közben beléptem a képernyő kalibrálás menübe, mert sehol máshol nem tudtam az aktuális képernyő felbontást megjeleníteni. Itt is 1920x1080-at írt pedig ez OSD menü.
Na mindegy, a lényeg, hogy ezek szerint az appok a 4k-t mégis elérik, de a 60fps fix, így számomra továbbra iscsak egy haszontalan érdekesség az egész androidos bohóckodás. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A héten SONY 25%-os akció van.
Az őseimnek kinéztem ezt a TV-t. Digi beltéri egység lenne rákötve.
Ez jó TV, jó lehet nekik? -
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 43W755C. Nagyon rég dobott már fel frissítést gondoltam megnézem van e és van viszont nem találja meg magától a TV. Nekem v5.433 van fent, a legfrissebb meg v5.435. Érdemes letölteni és manuálisan frissíteni vagy várjak még magától feldobja? -
Magnat
veterán
Köszi a videjót, megnéztem és a VLC is jól mutatja ... csak nem értem, h az Aida is miért mutat full hd-t, amikor az elvileg egy teszt progi ami pont ezeket a dolgokat hivatott jól kiírni.
Egyébként nincs véletlen ugyanilyen videód full hd-ban? Kíváncsi lennék, h azzal mit mutat ... -
Magnat
veterán
válasz
Celtis #47810 üzenetére
Netflixet nem használom, de érdekes módon ilyet olvastam vhol a Gugliban: [link] Első találat ...
" To watch 4K Netflix videos in the correct resolution, disconnect the Bluetooth audio."
Mondjuk sajnos csak cache-ben van meg, ráklikkelve nem találtam meg a konkrét kérdés-választ. (Kíváncsiságból kikapcsoltam a BT-t, persze nem változott semmi.)
Youtube-ban meg lehet nézni a videó alatt a 3 pöttyre ha nyomsz és utána kint a jobb oldalon a Statisztikákat bekapcsolva:
Elvileg itt 4k a felbontás, de nemtom az a viewport dolog mi lehet ... mindenesetre vannak kétségeim, h valójában ez is csak full hd. (Persze csak akkor látod így, ha előtte 4k-ba kapcsolod a videjót)
-
Celtis
veterán
válasz
Magnat #47809 üzenetére
Basszus, tényleg. Az XF9005-ön is 1920x1080 60p az egyetlen lehetőség. Teljesen abban a hitben voltam, hogy a 4K-t elérik az appok. Hát így akkor végképp teljesen értelmetlen az Android.
A vasnak egyébként elégnek kell lennie, hiszen a belső lejátszó a YT és a Netflix is csak egy alkamazás és azok mennek 4K-ban, habár a gagyi belső lejátszóban már nem vagyok biztos. Az aktuális felbontást nem tudtam egyik apból sem kinyerni.
-
Magnat
veterán
Üdv,
sikerült már vkinek androidos tv-n működőképessé tenni az RTL Most appot? Feltoltam pendrive-ról, rossz orientációval indul el, aztán amikor átfordul fekvőbe, kilép (KD-65XF8596).
Illetve még egy kérdés, jól sejdítem, h az androidos appok mind csak full hd-ben indulnak el, szóval 4k-s sourceot csak külső lejátszóval tudok natívban nézni? -
TCr
veterán
Urak, W8**B-re telepíthető Netflix alkalmazás?
Vagy alapból tartalmazza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest