- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz salapp #46298 üzenetére
Van hozzá olyan kábel, amivel a 3 egység "különválasztva" is összeköthető, vagy csak a 3 egység közvetlenül egymásba toldásával működik egyszerre a 3?
(#46297) icemad: "nálatok az Action-ben" - ez pontosan mit takar?
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
-
Joshi
titán
válasz Kriszbmx #46293 üzenetére
Még1x grat a tévédhez, viszont ez itt már off inkább az OLED topikban folytassuk.
-
Kriszbmx
tag
Egyenlore miota hazahoztam ,csak ulok elotte es nem akarom elhinni hogy ilyen letezik...Sose lattam meg csak kiallitva millio fenyben. Ez a 2 eves Samumhoz kepest de meg a tegnapi Sony 70xf83 hoz kepest is mas univerzum.... pedig a sony 70 es merete amit terveztem es igazabol hianyzik is mert kb 5perc alatt beleszerettem a meretebe! De ennek az olednek a kepe,tudasa ma nagyon hamar feledtette azt a plusz amibe kerult.
384 volt a sony es erre dobtam ra ,594 volt az lg. Ami faj hogy "csak" 65 os.
Ilyen minosegben egy egesz falat is elneznek ha butort is kellene bontani hozza.
Rendesek voltak az MM ben. Lattak mi a "hiba" a sonyval. Mondtak nem hiba , vele jaro a nagy meretnek. Nem stabil a szuro benne, stb stb... amit leirtatok itt is. Nem is kotekedtek. Mivel nem volt masik ott ahova vissza vittem, mar majdnem vissza kertem az arat,hogy elmegyek a masikba es veszek egy masik sonyt ,hatha az homogenebb. Majd nezelodtem, vettem egy nagy levegot es mondtam,hogy inkabb teszek melle es elviszem ezt az Lg oledet.
Elindultam 250 korul tvt venni 600 lett belole... de amit ma delutan ota mutatott az szamomra foldontuli! Leesett az allam... uberf@sza!!! -
-
-
Celtis
veterán
SONY szervízes szerint ha nem jogtiszta filmek/sorozatok vannak a HDD-n automatán letilja a TV a lejátszási lehetőséget.
Ez hülyeség. Mondjuk egy fájlt megpróbálhatsz egy pendrive-ra kiírni és úgy megpróbálni. Esetleg az üzletben ugyanilyen vagy más típusú TV-kkel kipróbálni.
JA és mellesleg LG SoundBarom hoz sem kapcsolódik automatikusan ugyhogy külön kell a hangerőt más távirányiton kezelnem.
Működnie kellene. HDMI-vel van bekötve a soundbar? A Bravia sync be van kapcsolva? Most két Sony TV-m van, mindkettőn jól működik a CEC, többek között egy LG soundbarral is. Alaposabban utána kéne járni a hiba okának.
-
Kriszbmx
tag
Visszavittem az MM be.
Lattak a foltokat uzleti fenyben is, deok is valoban azt mondtak hogy ez ilyen. De ha nem tudom elfogadni vagy adnak egy masikat ami lehet masik oldalt ilyen vagy barhol,vagy nezzek jobbat.
Hoztam egy oledet...Amire nekem a sony is eleg lett volna ha nem foltos arra ez is az lesz
-
salapp
addikt
válasz zozy84 #46281 üzenetére
Hátha ősszel lesznek a kifutó 55-ös LG/Pana oledek 5 év gyári garival és (pl. telekom webshopban) akár 22 havi 0% THM-re, mondjuk az 55FZ800 350-ért, ilyen kondíciók mellett már elég jó lehet. Nyilván a 65-ösök még mindig húzósak, kifutó ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
zozy84
senior tag
válasz bigmasterg #46280 üzenetére
Akkor tényleg OLED lesz majd.
🙂
Kár, hogy a nagyok még elég drágák. -
bigmasterg
addikt
válasz zozy84 #46279 üzenetére
A qled-ek sima VA paneles LCD-k.
Qledből csak a legnagyobb szériát (q9fn, q90ra) merném oda rakni az oledek mellé, de ezek már drágábbak, mint egy "olcsó" oled.
Igazából fényerőben jobbak a qled-ek, ami nagyon világos környezetben lehet igazából érdekes. Éjszakai, teljes sötétben filmezéshez az oled a legjobb. -
-
Sonja
nagyúr
Van valakinek tapasztalata az új XG típúsokkal? Konkrétan egy SONY KD-43XG8096B típust néztem ki (43"-os fér még el, tehát ez a max.). Kicsit félek az Android-tól, hogy lassú lesz.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
vlevi
nagyúr
"a HDD-n automatán letilja a TV a lejátszási lehetőséget"
Hasbaakasztós duma, kb, mint amikor a dűzni belever a karterbe...
Sajnos az esetek jelentős részében ezt a két dolgot tudják csak javasolni, hogy hibás a HDD, és próbálj meg egy gyári visszaálítást, ha ez nem segít akkor szervíz.
Nekem az XE8505 csinál olyat, hogy néha a felvétel lejátszása nem indul el, csak az, hogy elndítás 100%, kérem várjon (de itt lefagy, nem reagál a kikapcs gombra sem, csak a konnektorból kihúzásra), nekem is javallottak már HDD cserét, gyári visszaállítást, csatornalista törlést.
De kb annyi haszna lenne, mintha teliholdkor macskahájjal kenegetném a káváját... -
tulni
csendes tag
Hello mindenkinek!
Sajnos nem találtam a kérdésemre választ, ezért itt megkérdezném.
Előző TV-men LGLA6130 nagyjábol minden sorozatot ill. filmet lejátszott a 2TB-os Samsung külső HDD-ről. Uj TV-n Sony kd55xf7005 felismeri a csatlakoztatott eszközt a mappákat is látom bele is tudok lépni de nem talál benne filmeket. Hogy tudnám megjeleníteni őket?Update:
Ma beszéltem SONY ügyfélszolgálattal, Media Markt-tal, SONY szervízessel.
Valaki szerint külsö HDD a hibás (kizárt NFTS-es, több laptopon/tv-n is hibátlanul működik.), gyári beállitásra is visszalett állítva, végül SONY szervízes szerint ha nem jogtiszta filmek/sorozatok vannak a HDD-n automatán letilja a TV a lejátszási lehetőséget. ILYEN LÉTEZIK??! De bevihetem magam 5000-es bevizsgálással indul (igaz 5éves kiterjesztett garanciám nem tudom akkor miért van).JA és mellesleg LG SoundBarom hoz sem kapcsolódik automatikusan ugyhogy külön kell a hangerőt más távirányiton kezelnem. Ezeket jolett volna tudnom mert akkor biztos hogy LG-nél maradok..
Akinek ilyen tapasztalata/infoja van adott TV-vel kapcsolatban megerősitené hogy normális hogy nem érzékel semmilyen formátumu filmet/sorozatot? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
-
Dictator^
veterán
Üdv!
PC monitorként való használhatra milyen TV-t érdemes most venni?
Jelenleg egy UE40H6400-am van, ami eddig tökéletesen megfelelt, viszont most lehet, hogy cserélve lesz.. de nagyon nem követtem a tv-k fejlődését, illetve azt sem, hogy a gyártók között mi az aktuális 2018-19es széria.Kevesebb input lag a mérvadó, meg ha nincs nagy eltérés már a 40" ~ körüli tv-k között, akkor lehetne 4k (1080ti van a gépben).
Eddig Samsungjaim voltak, de nem zárkózom el a többi márkától sem.
TV-ként is lenne használva, de ritkán.Esetleg olyan, aminek a valós frissítési frekvenciája 60hz felett van, az még jó lenne
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Buckey
őstag
válasz Celtis #46270 üzenetére
Annak, hogy az LCD kijelző vékony és könnyű legyen, ez az eredménye. Minden réteg vékony, így nincs megfelelő tartása, hol közelebb, hol távolabb vannak egymástól a rétegek, aminek ez az eredménye.
Mindegy, milyen márka, amíg nincsenek ezek a vékony rétegek egy stabil keretre „feszítve” a panelban a rétegek, addig ilyen foltos marad az LCD kijelző.
Nappal, illetve valamennyi fénynél nem látható, így a gyártók nem törik magukat a 100%-os homogenitás felé.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz Kriszbmx #46268 üzenetére
Egy ismerősöm vett valamilyen belépőszintű LG TV-t, azon tökéletesen homogén a kép, viszont nem fekete, hanem szürke, mert IPS.
OLED-nél sem hibátlan a homogenitás. Ott a tintingggel gyűlhet meg a bajod. Én is azért vittem vissza a 65B8-at.Ahogy írtam, az XF9005-öm is előhozható a felhősödés, képet sem merek feltenni, de normál képtartalomnál egyáltalán nem látható egyrészt a kisebb fényerő és a meglepően jól működő full array local dimming miatt. Szóval az is egy opció.
-
-
Kriszbmx
tag
válasz Celtis #46265 üzenetére
Tegnap este nyomkodtam. Mar levettem a fenyerot mindent. De az se vegtelen.
Egy pont utan nem lett sotetebb. A kep meg szep volt. A foltok maradtak. En azt hittem ezek a hibak vagy foltok ahogy nevezzuk majd kesobb a tv elete vege fele jelennek meg. Fater samujan sok ev utan jott elo hasonlo. Nem gondoltam,hogy elso bekapcsolasnal ez fogad. Legtobbet este jutok tv ele igy nem surun lenne hasznalva napsutesben. Mi az a tipus amin homogenebb nagy valoszinuseggel? -
-
Kriszbmx
tag
válasz Celtis #46262 üzenetére
Ha tartalom megy rajta akkor csak annyi latszik,hogy a jobb szelen fent lent a sarok sotetebb.
Az bosszant hogy a masik Samu tvm 2 eves 55 os fullhd ehhez kepest teljesen homogen . Ez kozel 400 ezer volt es mikor lepkedek a menuben, illetve ha olyan tartalom van rajta meg ezek a foltok fogadnak.
Esetleg csere egy masik ugyan ilyenre hatha az kevesbe foltos? -
-
Kriszbmx
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 70xf8305 tv-t.
Ez ugye VA es Direct led. A boltban ez volt a legszebb illettve a vitt filmekbol ez kezelte a legszebben par masik kozott.
Mielott elhoztam az elado mondta hogy o inkabb a 65xf85 os szeriat ajanlana.
En 70 est szerettem volna igy ez lett.Szep is jo is , de ejszaka ez fogadott.....
Ezt megszokni kell ,direct ledes norma, vagy inkabb vigyem vissza meg most a 3 napban. Es inkabb a 85 os szeria ami edge ledes.
Olvasgattam sokat mire ezt a tv-t vettem, de ez a foltos sotet elegge csunya... -
zozy84
senior tag
-
Taylor1.0
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Van egy szép, közel 3 éves Sony KDL55W808c tv-m.
Ma délelőtt óta nem kapcsol be. Egyfolytában újra akar indulni, bejön az android jele de nem fut végig,1-2 másodperc után elfeketedik a képernyő...Nincs piros fény, csak a normál fehér fény “pulzál”, és kezdi előlről... A szakszervízek a telefonba alaplap vagy tápegység cserét javasolnak...az egyik ezt, a másik azt... Valaki tud valami okosat? -
tulni
csendes tag
Hello mindenkinek!
Sajnos nem találtam a kérdésemre választ, ezért itt megkérdezném.
Előző TV-men LGLA6130 nagyjábol minden sorozatot ill. filmet lejátszott a 2TB-os Samsung külső HDD-ről. Uj TV-n Sony kd55xf7005 felismeri a csatlakoztatott eszközt a mappákat is látom bele is tudok lépni de nem talál benne filmeket. Hogy tudnám megjeleníteni őket?Bocs ha nagy baromságot kérdeztem, de már nincs türelmem tovább keresni a témában. Nagyon köszönöm a segítséget!
-
Luissimo
veterán
válasz Celtis #46253 üzenetére
akkor szubjektív volt a vélemény, hiába, a szem nem hazudik
PS:
"W829B-nek brutálisan jó, mély és homogén feketéje. Előtte egy G30-as pana plazmám volt, annak hozta a szintjét, talán egy kicsit jobb is volt ilyen tekintetben.Az XF9005 erősen felhős. Valószínűleg ez akkor és azért látszik, ha ráadja a háttérvilágítást teljesen. Viszont normál képtartalomnál soha nem vettem még észre,"
nekem ebből nem az jött le, hogy a 9005 a jobb képű idegen[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz amadeus11 #46245 üzenetére
Pedig a Local Dimming egész jól dolgozik a 9-es sorozatokban.
Nekem az jött be, ha a XDR alacsony és a LD közép, kiegészítve alacsony Dinamikus kontrasztal..
Pár hónapja úgy sem matattam a tévén semmit , ez most meghozta a kedvem.
Lehet még a végén ezeket a csúszkákat is kikapcsolom...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Celtis
veterán
válasz Celtis #46240 üzenetére
Az XF9005 világosabb, erőteljesebb, dinamikusabb képet ad. Felbontásban nem veszek észre semmi gondot, amiatt, hogy 4k-s TV-n kisebb felbontású a forrás. Mindkét TV egymástól függetlenül az adott környezetben lett beállítva úgy, ahogy nekem tetszik (a W829B évekel ezelőtt). Úgy alakult, hogy az XF9005-n nagyobb a fény és kicsit hidegebb a fehér, de ezt most nem módosítottam.
Az ArteHD-n nem volt semmi különleges. Lefotóztam az RTL híradót HD-ban, mert így volt esélyem kb. ugyanazt a jelenetet lekapni. Ugyan egy ilyen telefonos fotó semmit nem mond, de szerintem érzékelteti a 2 ÍTV közti különbséget. A nagyobb fényerőt a telefon kamera auto fényerő kikompenzálta.
W829B:
XF9005: -
Celtis
veterán
válasz amadeus11 #46243 üzenetére
A W829B-nek brutálisan jó, mély és homogén feketéje. Előtte egy G30-as pana plazmám volt, annak hozta a szintjét, talán egy kicsit jobb is volt ilyen tekintetben.
Az XF9005 erősen felhős. Valószínűleg ez akkor és azért látszik, ha ráadja a háttérvilágítást teljesen. Viszont normál képtartalomnál soha nem vettem még észre,
A Samsung ügyeskedhet a local dimminggel, de az Oled szépen lenyomja majd mint a bélyeget. Idén azt várom, hogy az LG C9-es oled is olcsóbb lesz, mint a Samsung jobb qledjei. Nekem samsung TV-m soha többet nem lesz. -
-
amadeus11
senior tag
Kijött egy teszt a Samu legújabb csúcskategóriás LCD-jéről. Csúnyán helyben hagyja a Z9F-et. Natív kontraszt a Samun 3250, viszont bekapcsolt local dimminggel ez 11000. Ugyanez a Sonynál 1730 és 3380 local dimminggel. [link] Mindkét tévé VA paneles, de hozza az IPS panelek betekintési tulajdonságait, oldalról alig észrevehetően torzulnak a színek. Egyébként se értem 1700 as kontrasztja van egy jobb IPS panelnek is ( azt hiszem ez a max, amit mértek), ehhez minek kell a VA panel?
@celtis. Nem tudod egymás mellé tenni a két tévét és összehasonlítani? Sztem nagy különbségek csak sötét jeleneteknél lehetnek, ebben a local dimming miatt biztosan jobb az XF9005. Esetleg csinálhatnál videót a bekapcsolás, csatornaváltás, menü sebességéről. Kíváncsi vagyok javult-e valamit két év alatt, mert a C sorozatnak ez volt a leggyengébb pontja.
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
Joshi
titán
válasz hjtz4t3wrseg #46236 üzenetére
Ha neked nem kell a DV akkor nem kell Oppo sem, de ha kell akkor ISO-ból csak az Oppo és CA CXUHD tudja CFW-vel. Vagy eredeti lemezről DV képes olcsóbb UHD BD lejátszók.
-
-
Celtis
veterán
válasz salapp #46237 üzenetére
Én műholdazok, rá tudok nézni erre a csatornára is. Azt viszont nem értem mire vagy kíváncsi. Itthon még össze is tudom hasonlítani az 65XF9005-öt 55W829B-vel, igaz át kell szaladnom egyik szobából a másikba, de nem számítok meglepetésre. A W829 képe gyönyörű, az XF9005 meg jobb valamivel.
-
salapp
addikt
50W809C-n úgy adódott, hogy a funkció nélkül maradt parabolaantennát beállítottuk az astra 19.2-re.
Tök jó, mert az arteHD-n sok jó kis természetfilm, film, doku van. Időzítve háttértárról van, hogy megnézek ezt-azt. Nagyon szép a képe két és fél méterről.
Van esetleg olyan itt, aki nézi ezt a műholdas csatornát XE/XF9005-ön? Ha igen, milyen a kép a 4K-VA-Triluminos kijelzőn?Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Ez így igaz !
Pendrive USB -re másolva visz csak egypár demót,ahol a TV ki is jelzi (jobb felső sarok) hogy DV videó !
Be kéne nekem is invesztálnom egy Oppó-ba ?
Szerintem maradok a HDR 10-nél azt megjeleníti a Himedia Q5 pro is.
Én annyira markáns különbséget nem láttam a Dolby Vision javára (ZF9-en) hogy egy ilyen drága lejátszó kéne nekem.
vagy mégis érdemes ? -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz hegylako01 #46231 üzenetére
Köszönöm!
-
Joshi
titán
Akinek 9000-es tévéje van az kipróbálhatja, hogy ezeknél a demóknál nincs DV a tévé belső lejátszójával.
Az Oppo 203-al meg van. A lényeg, hogy akkor van Dolby Vision, ha a Kép üzemmód Dolby Visionra vált.LG Dolby Trailer 4K Demo.ts
LG Dolby Comparison 4K Demo.tsEzeknél a demóknál meg van.
LG Earth Dolby Vision UHD 4K Demo.ts
LG Amaze Dolby Vision UHD 4K Demo.ts[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz hegylako01 #46231 üzenetére
Nagyon nem. Ez egy kalibrált eszköz és műsor amit közös együttműködéssel hozott össze a Sony és a Netflix. A Sony újabb tévéi mint pl AF9, ZF9 stb, CalMan támogatást kapott. A CalMan egy fizetős kalibráló szoftver. Gyakorlatilag nem jelent ez mást, mint hogy szerintük a Netflix ilyen filmjei ezekkel a tévékkel a leglátványosabbak, ahogy a rendező megálmodta. Magyarul parasztvakítás nem több.
Nincs itt más HDR szabványról szó, elég ha elolvasod az általad linkelt oldalt. A Netflix egyébként Dolby Vision HDR szabványt preferálja, ráadásul a Sony tévék nem is támogatják teljes mértékben a Dolby Visiont. Egy elődekódolt verziót esznek meg csak. Azért van az, hogy a tévé belső lejátszója egyes Dolby Vision demókat sem visz Dolby Visionban.
-
hegylako01
tag
válasz hjtz4t3wrseg #46229 üzenetére
Egy HDR típus, amit a Netflix és a Sony közösen csinált. link
-
blackydan
senior tag
Szia!
Én pénteken vettem meg az utolsó darabot a Westendben lévő Media Markt-ban. Ugyanúgy 239 ezerre volt leakciózva mint az Emagon, de összesen 5! év garanciát is kaptam hozzá mivel 2018-as kifutó termék. Az ottani eladók is dicsérték, hogy ennyiért ez ajándék...persze nekem is tetszett amit láttam így gyorsan lecsaptam rá. Szerintem megérne pár telefont intézni hátha van még valahol pár darabjuk. -
Luissimo
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #46226 üzenetére
keresd őket.
én próbáltam.
rengeteg olyan netflix sorozat vagy film van, amihez a neten nincs magyar felirat, de a flixen van...A ma esti 9:22-es állapot szerint ezek vannak magyar nyelven :
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Mi az a "Netflix kalibráció" ?
Érdemes előfizetni egyáltalán a NF-re ?
Manapság már minden jobb Netflixes film vagy sorozat elérhető kükönböző helyeken.(akár uhd hdr-ben is!) -
Mankó
veterán
Játszik valaki 65xf9005-ön? Jó lenne tudni a pontos input lag mértékét, mindenhol más értéket látok. Persze a game módban mért érték a lényeg úgy is. Xbox One X-re lenne kötve.
-
AL
addikt
Szia ! Szerintem jó ár érte, mert 100 Hz, VA - direct ledes .
60XF8305
Itt láthatóak az adatait : [link]
Csak egy ismeretlen üzletben látom ilyen olcsón, vigyázz, mert baj lehet a garanciával. Nézz, érdeklődj utána mindennek ( garancia, javíttatás, stb. )
"Normális" üzletek közül itt a legolcsóbb [link] Üdv.[ Szerkesztve ]
-
válasz Tegla80 #46217 üzenetére
Lent nem küzd semmi a wifiért, csak a tv, xbox one x és egy laptop van ott, azok is kábelen. Mobilon van korlátlan net, azon nem használok wifit soha. Ezért is használok kábelt, ahol lehet. Bedugom és megy. Filmezésnél lenne csak értelme, de akkor már inkább veszek valami droidos boxot, amiben van rendes Lan kártya.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Luissimo #46216 üzenetére
Azzal csak az a bajom, hogy Bridge módot még soha nem sikerült beállítanom normálisan. (nem vagyok nagy guru, főleg netes leírások alapján dolgozok) Mert most is van lent egy router, de csak egyszerű switch-ként van beállítva. Haverom is mondta, hogy tiszta hülye vagyok, annyira nem szar ez a router, hogy így végezze...
-
Buckey
őstag
válasz icemad #46215 üzenetére
Nem értek annyira hozzá, de véleményem szerint egy 100-as porton is menni kellene a 4K filmeknek.
Vagy megint beigazolódott a nagy átb@szás rész, hogy az okos TV csak annyit jelent, hogy okosan tudjuk eladni jó drágán? Mert amit tud, az max. a YouTube. A hardver és a szoftver sem olyan erős és okos, mint ahogy a mesében van, amit a gyártó, eladó mesél.Egy néma alap PC, HDMI-vel a TV-re (ami csak egy drága monitor) kötve, és probléma megoldva kábelen.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
válasz Luissimo #46214 üzenetére
Nekem ez külön szopás, mert bekábeleztem az egész házat, hogy ne kelljen wifivel kínlódni. Vasbeton kecó, a router az emeleten, a tv a földszinten. Plussz az első emeleten padlófűtés, az is árnyékol rendesen. Szóval nekem wifin is szaggat.
-
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy a wifin a nas-ról a filmek mennek rendesen, de ha vezetékes hálózati kábelnél akadnak, nem tölti be? Minden újraindítva, van net kapcsolat, hálózat rendben.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Milyen 43' SONY TV-t javasoltok? Nekem egy 49FX9005 van. Meg is vagyok elégedve vele, szeretem, de a szüleimnek nem fér el ekkora TV, csak max. 43-as. Ebben kellene a segítségetek.
Ők leginkább TV-t néznek, mely műholdon keresztül "érkezik" digin.
Várom a javaslatokat!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
zozy84
senior tag
válasz headhunter #46191 üzenetére
Már utána kérdeztem régebben.
Mondhatod azt , hogy ráfizetsz egy jobbra.
(Sőt. Állítólag szoktak adni egy “kupont” amit le tudsz vásárolni) -
kezo0
addikt
Nem ismerem a Marantzokat, de gondolom, ha az Aux1 bemenethez az Optika1-et rendeled hozzá forrásként, akkor fogod a tévéből optikán érkező hangot az Aux1-re kapcsolva hallani. Ez az Onkyo AVR esetén is így működik.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Joshi
titán
válasz blakey #46204 üzenetére
Kopaszság volt a köbön. Igen be kellett állítani az erősítőbe az adott kimenetre, ez nekem új, mert a belépős Onkyonál nem volt ilyen. A tévé beállítását megtaláltam, de hang csak akkor volt ha visszaléptem a TV csatornára, mert HDMI-nél néma volt. Én meg HDMI 3 bemeneten vártam a hangot, de nem volt.
-
blakey
titán
Az AVR beállításai között van erre vonatkozó rész is, tehát megnézheted, hogy melyik bemenethez mi van rendelve, lehet, hogy inaktív és azért nincs hang.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest