-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Na most nézem hogy több mint egy hónapig volt a TV a szervizben. Ma jött vissza, de full reset volt rajta nyomva.
Beállítgattam mindent, de azt veszem észre hogy a youtube alól nem vált át a TV HDR-re.
Lehet keverem már a TV-ket de nem úgy volt hogy ennek már mennie kell (XF9005)?
Köszi! -
Magnat
veterán
Üdv, nem teljesen Sony specifikus, de hátha már vki talált rá megoldást: VLC alatt smb-n be van drótozva a nasom, de a tv (vagyis a VLC) rendszeresen elfelejti a jelszót, meg lehet ezt vhogy oldani, h ne felejtse el?
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Van egy Sony XD80 típusú TV-m Android 7-es rendszerrel és egy laptopom Windows 10 op. rendszerrel.
A TV és a laptop egy hálózatban van.
A kérdésem az lenne, hogy miként tudom a laptop képernyőjét kitenni a TV képernyőjére kábel csatlakoztatása nélkül?
Ha a laptopot összekötöm egy HDMI kábellel a TV-vel, akkor az szépen megy. De azt szeretném, hogy ne kelljen kábelezgetni!
Megoldható ez valahogy?
-
Celtis
veterán
válasz
sali24 #48591 üzenetére
Ez mondjuk nincs készleten. Kb. hasonló tulajdonságokkal bírhat, mint a 8096 , de Android nélkül.
Nagyon nem ismerem ezeket az alacsonyabb kategóriájú készülékeket (sem), de ami a fő ellenérv lehet (ezzel illetve a 8096-tal szemben is) az az IPS panel, aminek a feketéje jóval gyengébb. Ha a jellemző felhasználás nem az esti filmnézés sötét szobában, akkor nem gond, sőt az IPS nagyobb betekintési szöge még jól is jöhet.
Ami miatt belekotyogtam az elején az csak az volt, hogy a samsungot inkább kerüld, mert esetleg úgy jársz mint én. -
gyuri.sza
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #48593 üzenetére
Köszi szépen a linket
-
gyuri.sza
tag
válasz
Celtis #48589 üzenetére
Semminek, csak volt felvetés, hogy lehetne venni külön médialejátszót vagy egyben erősítő, medialejátszó + hangfalak, és erre írtam, h én csak hangprojektort terveztem venni, abban meg ugye nincs medialejátszó, nem gondoltam, hogy egy ilyen árkategórájú tv-nél bármi gon lehet 4k-s filmek lejátszásával, de akk lehet 3rd party appal van gond, nem is tv SoC-kal, legalábbis nagyon remélem, mert külön medialejátszót nem terveztem venni.
-
gyuri.sza
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #48561 üzenetére
Egy Sony HTS 350 hangprojektort néztem ki, de ugye abban nincs médialejátszó...lehet, hogy nem is ez a jó irány? 80ezer Ft-ig bezárólag te milyen megoldást javasolnál? Himediából te melyiket használod?
-
Piftuka
veterán
válasz
Celtis #48575 üzenetére
Egyetértek.
Persze ez erősen ízlés dolga, mert mindenkinek másra érzékeny, más mértékben érzékeny a szeme, és más látványt preferál, de... én is minden zavaró "anomáliát" észreveszek (a "judder" zavar a legjobban, de a sávosodás és a tinting is), és nem tudom nézni a filmet bekapcsolt interpoláció mellett.
Persze szerencsére a SONY tévémen nem is kell ehhez az eszközhöz nyúlnom... -
Piftuka
veterán
válasz
Celtis #48572 üzenetére
"csak a KS7000 volt fos (annak ellenére, hogy ez egyik legjobban sikerül típusnak tartják),"
Az a szomorú, hogy tényleg a "KS" volt az utolsó, jó tévéjük a "normál" VA paneles szériájukból.
Aztán ugye a judder még csak hagyján, de rengeteg probléma volt még a KS8000 és KS9000 illesztéseivel is. (Sokak készülékének levált a hátulja, olyan hanyagul volt rögzítve.)
És milyen fura... most pedig összetenné mindkét kezét bárki, hogy technológiai értelemben a Samsung akár csak ezekkel megegyező minőségű tévéket gyártson.
A QLED 9-es szériát nem említem, mert az valóban kiváló készülék. -
Celtis
veterán
válasz
salapp #48577 üzenetére
XE nem volt. Igen, a Pana homogén fehérnél korlátozta a fényerőt és vibrált is, de valamiért ez sem okozott problémát normál tartalomnál.
Ja, volt még egy C sorozatú samsung plazmám is 50C530 (?). Azt hiszem a világ legrosszabb tv-je. Előtte meg egy LG, amit viszont szerettem.
-
Piftuka
veterán
válasz
Janaboy #48550 üzenetére
Örülök, hogy leírtad az utolsó mondatot, mert egyébként az eredeti kérdésedre adta volna magát a válasz:
SONY BRAVIA KD-77AG9
Csak hát az ugyebár ~2-2.5 millió forintba kerül.
"nem tudom a körülmény alatt mire gondolsz? Milyen szempontból fontos?"
Arra gondoltam, hogy egy óriási, fényárban úszó nappaliban fogod-e majd nézni a készüléket az idő nagy részében.
Vagy mondjuk mindig besötétítesz.
Előbbi esetben az OLED-nek általánosságban van előnye, bár a jó szűrőkkel felszerelt VA paneles LCD-k is tökéletesen jól használhatóak, nézhetőek ilyen viszonyok között is.
Az IPS szintén, de IPS paneles tévét ennyi pénzért nem ajánlanék nyugodt szívvel akkor, ha sötétben is szerettek filmeket nézni.
Ebben a méretben és az általad megjelölt összegért én a SONY KD75XG9505 készüléket javaslom.
Illetve, ha nem sürgős (márpedig, ha jól értem, nem az), akkor érdemes várni erre.
Jó esély van rá ugyanis, hogy ez "nagyot fog durranni az LCD piacon".
Én bízom benne, hogy a Media Markt ebből is tart majd készleten. (Ők forgalmazzák itthon a TCL tévéket, 5 év jótállással.) -
Celtis
veterán
válasz
Dareiosss #48573 üzenetére
Sokféle hiba zavar a képen, pl. tinting (ezért ment az OLED), egyenetlen mozgás (KS7000), rainbow effect és banding (G30), banding (X8509C). De pont az mozgás miatti elmosódásra tökéletesen immunis vagyok. Filmnél pedig épp moziélményt ad a 24p szaggatás (nem egyenetlen!). Szóval nekem baromira nem kell az interpoláció.
Láttad amúgy már, hogy mit csinál a képből?
-
Celtis
veterán
válasz
Dareiosss #48571 üzenetére
Akkor leírom itt is, hogy el is hinném, hogy csak a KS7000 volt fos (annak ellenére, hogy ez egyik legjobban sikerül típusnak tartják), ha utána nem láttam volna saját szememmel, hogy a következő évi Q6 sem kezeli jól az interlaced tartalmat, illetve ne írta volna le ugyanezt a hibát egy mértékadó mondható teszt oldal is a Q8-ról.
Lehet, hogy azóta csoda történt és kijavították, de inkább gondolom, hogy nem írja egy gyártó évről évre a deinterlacer algoritmusát, ahogy azt a fenti tapasztalás is mutatja.Járt nálam pár TV az utóbbi időben, Pana G30, X8509C, KS7000 (4db), LG B8 OLED, XF9005.
A samsung kirívóan nem tudott folyamatos képet TV adásnál (interpoláció nálam mindig ki volt kapcsolva)Szóval szerintem egyrészt jobb az óvatosság és ha kifejezetten meccset akar nézni az ember, akkor inkább kerülje a samsungot, másrészt ennyivel tartozom nekik. Az ígéret ugyanis szép szó...
-
Dareiosss
senior tag
-
AL
addikt
Sziasztok ! Ha 100 - 120 Hz - es VA paneles tévét szeretnétek, akkor ez most 213 ezerért nagyon jó áron van. SONY KD49XG8396BAEP
Üdv. -
sali24
csendes tag
Sziasztok.
Egy Sony Kdl 32nx500as (13ms input lag) tévét váltanék le, egy 43gx8096ra.
Xboxra és meccsnézésre használnám főleg. Esetleg egy Samsung 43q60 ami még szóba jöhet, de a Sony felé hajlok.
Vélemény? Magasabb input lag nem fog rosszabb képet adni, mint a jelenlegi tévém?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
vlevi
nagyúr
válasz
gyuri.sza #48555 üzenetére
VLC-vel nekem is beszaggatott a kép akkor, amikor feliratot jelenít meg. Nem csak 4K-nál, de FullHD anyaggal is.
KODI-val nincs ilyen, vagy, pontosabban fogalmazva, én nem vettem észre.55XE8505 TV-m van, ami talán ugyanaz a SOC, mint az XF9005. De, hogy annál gyengébb, az biztos.
-
gyuri.sza
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #48558 üzenetére
Köszi a válaszokat, megpróbálom, csak nem gondoltam, hogy egy ilyen árkategóriájú tv-nél előjönnek majd ilyen problémák... :/
-
gyuri.sza
tag
válasz
hyperspace #48554 üzenetére
Akkor még lehet megpróbálom másikkal, bár azt gondoltam a VLC tuti, de akkor más para nem lehet, nem? Szóval ennek kellene így mennie, ugye?
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ti a 4k filmek nézését hogyan oldjátok meg? Az a helyzet, hogy nemrég vettem egy XF9005-öt, és az USB3.0-s bemenetére dugtam egy 3.0-s külső HDD-t, viszont sokszor beszaggat a kép, pl. ha angol lesz a szöveg (ennek a bitrátája sokkal nagyobb, mint a magyar hangé), akk szaggat, illetve sokszor ha pl. jön egy felirat, vagy amíg hangot ad, tapasztaltatok ti is hasonlót? Mitől lehet ez? -
Janaboy
veterán
@Piftuka: nem tudom a körülmény alatt mire gondolsz? Milyen szempontból fontos?
Amúgy főleg film/sorozat a lényeges, de persze tv-znék is rajta.
De hogy lássátok az összképet és még perpill adatokat gyűjtök és tanakodok.
Először is maximum 800eFt ennél többet nem fogok rá költeni.Jelenleg van egy 50"-os Sony 50W805B és egy 100"-os méretű projektorom (BenQ W1070).
Ami a gondom, hogy 3 méterről a 100"-ot nagynak érzem, emiatt a projektort viszonylag ritkán használom, főleg szinkronos filmekhez, feliratoshoz kb soha.
Ráadásul körülményes bekapcsolni, el kell sötétíteni stb.Ezért jött, hogy vennék egy 75"-os tv-t és kiváltanék mindent, mivel alapvetően szeretem a Sony képvilágát, ezért gondoltam Sonyra, de persze nem ragaszkodok (de ez már off lenne itt).
De persze vizsgálok egyéb aspektusokat is, pl milyen egy ekkora tv a mindennapos használatra, nem túl fényerős és bántó a szemnek (egész nap monitor előtt ülök) stb.
Btw én is szeretnék OLED-et, de az annyira drága még, hogy...nem
-
Dareiosss
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #48547 üzenetére
freesync+jobb local dimming+ picivel kevésbé tükröződik ezzel jobb a Samu, és 75" tól a Sony XG95 is megkapta a betekintési szöget javító filtert. Viszont a színátmenete az XG95 nek a legjobb. De a jobb local dimming miatt én a Samsungot jobbnak tartom. Bár ennyi pénzből inkább vennék egy 65" os Oledet
-
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
75os méretben melyik típus ajánlott?
Köszi
-
törölt tag
válasz
taki01 #48539 üzenetére
Nekem ez van, gipszkarton falon az 55-ös tv-vel.
https://studioeszkozok.hu/lcd-es-plazma-tv-fali-tarto-falikonzol-32-55-colig-45kg-terhelhetoseggel-296 -
törölt tag
-
taki01
őstag
válasz
Celtis #48538 üzenetére
Sajna nincs rá mód mert tetöri szobàba lesz és nem tégla falak vannak.
Ezt néztem ki az új tv-nek. -
taki01
őstag
Sziasztok! Vettem egy kd55xf9005-t. Kedden fog megérkezni és az lenne a kérdésem hogy egy 80 cm széles tévé állványra felfog férni?
-
Quqesz
nagyúr
Ok, köszönöm! Akkor neki esek egyik nap. És akkor rakhatom egyből az utolsó kiadott verziót?
-
Quqesz
nagyúr
Hali, rég jártam erre. Lenne 2 kérdésem:
1. Akkinek még 7.0 van az xf sorozaton az egyből rakhatja fel a legfrissebb 6.65 verziót amit a sony megjelöl, vagy több lépésben kell?
2.mik a tapasztalatok a 8.0-val? Minden ok simán mehet, vagy van aki megbánta?
Lehet nekiesek és felrakom. -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Bocs,hogy belebeszélek.
A kalibrálásról!
Velem történt meg az eset.
Fotóztam is, nyomtattattam is.
Na itt volt kalibrálási gond, főleg, hogy nem azt nyomtatták amit én otthon láttam a monitoron.
Tehát a megoldás a kalibrálás volt, volt értelme.
A másik, fotozás közben érdeklődve átnézett egy "fotós" emberke, a gépemre, megmutatnád milyen a kép?
Természetesen, s mutattam, majd lesajnálva mutatta a Fuji kameráján, milyen élénk szép szines a fotó.
S mondta az övé szebb.
Megkértem fotózzuk le ugyan azt a növényt, virágot.
Megtettük, az övé szebb színesebb volt.
Majd megkértem, ugyan nézzük melyik hasonlít a valóságra.
Rámnézett s nem értette, majd a kamrám kijelzőjét odatettem a virág mellé, s megkértem tegy ezt Ő is. S láss csodát az én képem volt valóság hűbb. Majd egy pillanattal késöbb, ismént mondta, az ővé akkor is szebb. S büszkén elgedetten ott hagyott. :-)
Tehát az összegzés, kinek mi tetszik s mi jön be.
Lehet egy kalibrált ezközt is túl szaturálni, élesíteni, fényerőkkel, Gammával le, s fel húzni.
Általában a Pro Cinema,vagy attól függ kinek milyen tv je van s miként nevezik. a valóság hűbb.
Mindíg az a jó ha a végeredménnyel meg van elégedve.
A marketing miatt, sokan szeretik a nagyon szépet, alapból így van beállítva sok képmegjalanítő ezköz. Eladhatóbb!SZ.V.Sz.
Márkákat nem írok le, mert nem lenne illő!
Üdv: Karesz
-
törölt tag
válasz
Piftuka #48522 üzenetére
Nem értek egyet veled, de kár lenne vitatkozni!
Az egész [ebből] a hozzászólásomból indult, amire kaptam egy vékony sort.
Ebből keredekett valahogy ki, hogy nincs meghallgatva a másik oldal, illetve, hogy le van sz@rozva mindenkinek a tv-je aki nem kalibrált.
Nem tudom ki mit értett félre, de, hogy nekem eszem ágában sem volt ilyesmit állítani, az is biztos...
-
GSP
aktív tag
Mindenesetre elismerésem annak, aki ilyen cirkuszok után itt még véleményt fog kérni...
-
Joshi
titán
válasz
Piftuka #48521 üzenetére
A regisztráció időpontja egy dolog, de hogy te ide nem írtál rendszeresen az is biztos. Inkább csak időnként feltűnsz mint most az utóbbi időben. A kalibrálásról nem akarok beszélni, akit érdekel az kérdez ez ügyben, akit meg nem az nem foglalkozik vele. Szerintem ti is hanyagoljátok a témát hiszen tök hülyeség, akkor ne is beszéljetek róla.
-
Piftuka
veterán
válasz
#98221312 #48509 üzenetére
Az a helyzet, hogy a fórum tévés témáinak hozzászólói úgy kb. 95%-ban (talán még nagyobb mértékben) teljesen hozzá nem értő, "átlagemberek". Ők kérnek tanácsot. A saját, egyéni ízlésüknek megfelelőt.
Junior valóban okos dolgokat ír, ráadásul kulturált stílusban teszi. Joshi-nak mindez sajnos nagyon gyakran nem sikerül, de látom, sajnos ragadós a példája... már ami a csúsztatásokat illeti, mert...
"igenis helye van ebben a topikban, függetlenül attól, hogy ez valakiknek szemben áll a saját egyéni ízlésével."
Ugyebár én ennek soha nem állítottam az ellenkezőjét.
Ami ellen én mindig felszólaltam (most is), az amikor valaki csak és kizárólag az ő igazát véli egyetemlegesnek, és sérthetetlennek. Márpedig ez bizony a tévé készülékek világában is nagyon nagy tévedés.
Én 10+ éve foglalkozom komolyabban a tévékkel. Azelmúlt 20+ évben összes féle típusú, fajtájú tévé volt a tulajdonomban, mindenféle márkából, és az elmúlt években több tucat féle és fajta tévét volt alkalmam tesztelni, többet meglehetős alapossággal, lakás körülmények között is.
És bár nem vagyok sem kalibrátor, sem a szó klasszikus értelmében vett professzionális szakértő, mint pl. BBéci fórumtársunk (soha nem is állítottam magamról ilyet), azt hiszem, azt nyugodtan mondhatom, hogy tudok jó néhány dolgot a televíziók világáról.
A mai napig megkeresnek fórumozók (sokszor több hónappal, vagy évekkel ezelőtti hozzászólásaim alapján) privátban a tévé vásárlást érintő kérdéseikkel, és én mindig nagyon szívesen segítettem.
És talán éppen azért keresnek meg engem (is), mert mindig azt hangoztattam, hogy tökéletes televízió készülék nincsen, és mindig az egyéni preferenciáknak megfelelő készüléket ajánlottam.
Mert nincsen "tökéletes" választás. És nincsen általánosan, predesztináltan "rossz" sem. (Innen indult ugyebár ez az egész "csörte"...)
Jó volna ezt nem elfelednie annak a bizonyos "szakmai oldalnak" sem! -
Piftuka
veterán
"Piftuka itt érdekes módon hirtelen feltűnt amit nem nagyon értek, ha itt meghatározó user volt arra én nem emlékszem. "
Mondd már el, kérlek.... Miben mérik azt a bizonyos "meghatározó user"-t?
Abban, hogy egy szerencsétlen, az IPS tévéjének örvendő felhasználót tudnia kell jól "lesavaznia" az illetőnek?
Egyébként nézd már meg a regisztrációm dátumát! És talán azt, hogy mióta is írok rendszeresen ebbe a témába is...
Minden egyéb tekintetben, tehetsz egy szívességet!
Ezek miatt:
"Ha ti nem így gondoljátok akkor nem ide kell irkálni."
"Elég csak azt a fröcsögést olvasni amit te és Piftuka lerendeztek." -
Piftuka
veterán
"A valóságban sincsen neon zöld focipálya, "
És nálam sem neon zöld. De nem is tompazöld, hanem haragoszöld. Amilyen a valóságban.
"Állítsd be a neked tetsző képi világot a tévén, aztán nézd legalább egy fél óráig. Majd ezután nézz ki az ablakon. "
Megvolt ez már mind. Az általam behangolt képbeállítás még mindig közelebb áll a valósághoz, mint a tévé különféle "Mozi" módjai.
Ennyi a lényeg. -
-
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #48517 üzenetére
Egyelőre én még a Samu QD-OLED-re leszek kíváncsi. Ha az vertical banding és color tinting mentes lesz, ráadásul lesz hozzá 1000-1100nit fényerő, az már komoly lehet. LCD-re már biztosan nem megyek vissza, vagyis monitor az ok, most is egy 43"-os Sony tévé a monitorom.
-
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #48514 üzenetére
Amúgy tényleg bitang jó a Pana GZ2000 képe, habár kalibrálva a Sony AG9 is.
Tényleg engedjük el a kalibrálásos témát.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Dareiosss #48511 üzenetére
Igazad van, visszavitetem a Sony-val a készüléket, mert ennek így alapból nem megfelelő a színvilága !
Nézhetetlen vacak !És ha legközelebb TV-t veszek kérem őket küldjenek egyből vele együtt egy kalibrálóművészt is,hogy egyáltalán nézni tudjam.
ui: inkább veszek egy Panasonic GZ2000 -t josi ajánlására az már alapból be van lőve (képileg)
-
csakera
csendes tag
Sziasztok!
Egy KDL-43W805C tévém van, melyen pár hete frissítettem a gyári rendszerszoftvert. Ezután azt vettem észre, hogy a csatlakoztatott külső HDD-n levő fájlokat nem lehet módosítani vagy törölni. A frissítés után most 7-es android van rajta. Van erre valami megoldás? Vagy az andorid 7 tiltja ezt?
Köszönöm -
nismoka
addikt
Érdemes kalibráltatni, ha nem is mindegyik tv-nél szükséges feltétlenül, (pld xf9005 elég jó gyárilag is) viszont volt olyan készülék amin gyárilag sárgás zöldes volt a fehér, ezt egy kis fehér egyensúly korrekcióval helyre lehetett hozni és máris nem májbetegek voltak az emberek.. ;)
-
Dareiosss
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #48510 üzenetére
Mindenképpen ajánlott kalibráltatni, vagy olyan beállításokat használni ami közel van a kalibrált képhez. Ha egyszer hozzászoksz a megfelelő színvilághoz, utána zavaró és nézhetetlen lesz az ettől eltérő.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Vagy akármilyen tévéjét !
Látod ebben is egyetértek veled !Azért halgattassék meg a másik oldal is !
Ha ugyanazt írnám ment te, csak a neveket cserélném ki.
"Elég csak azt a fröcsögést olvasni amit te Joshi és fiatal19 lerendeztek. De mindegy is, a lényeg hogy mindenki a legnagyobb megelégedéssel használja a Sony tévéjét.
Na most akkor ki dönti el hogy kinek van igaza?
Ha jobban belegondolsz akár nézhetjük úgy is,hogy ti fröcsögtök !
Nem ?Béke veled.
-
törölt tag
válasz
Piftuka #48485 üzenetére
Elfelejted azt, hogy ez egy szakmai fórum!
Joggal gondolja az ember, hogy aki idejön, azt érdekli eme hobbi szakmai oldala, és nem a saját egyéni preferenciáit akarja boncolgatni.Amit Junior, illetve Joshi leírtak, szakmai tények, amiknek igenis helye van ebben a topikban, függetlenül attól, hogy ez valakiknek szemben áll a saját egyéni ízlésével.
-
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #48505 üzenetére
Elég csak azt a fröcsögést olvasni amit te és Piftuka lerendeztek. De mind1 is, a lényeg hogy mindenki a legnagyobb megelégedéssel használja a Sony tévéjét.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Látom csak nem adod fel, és nyomod a baromságot ezzel a kalibrálási mániáddal.
Nagyon fontos ! szerinted! Megnézném a kalibrált tv-iteket ,milyen képet gányoltatok rá !
Hogy ki a "meghatározó user " azt nem te döntöd el,és az is erős, hogy amit műveltek itt az szakmai diskurzus
Meg hogy ki hova irkáljon. nevetségesNa de elég mára a hülyeségből !
Te csak kalibráld a kis tévédet Én inkább nézem. -
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #48503 üzenetére
Rossz topikban kérdezed.
-
Joshi
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #48501 üzenetére
Piftuka itt érdekes módon hirtelen feltűnt amit nem nagyon értek, ha itt meghatározó user volt arra én nem emlékszem. Ezzel nincs gond, azzal még inkább, hogy itt szakmai diszkurzus megy ahogy egy szakmai tesztoldalon is. Ha ti nem így gondoljátok akkor nem ide kell irkálni.
Továbbra is nagyon fontos a kalibrálás, anélkül nem is lehetne szabványokról beszélni főleg nem képminőégről. Ha nem érted miről van szó, akkor inkább ne is szólj hozzá a témához.
Annyiban kiegészíteném a mondandómat, hogy a gyártósorról legördülö készülékek nincsenek egyedileg kalibrálva. Még a te hiperszuper ZF9-es készüléked sem. Egyedül a Pana GZ2000 széria van ellátva egyedi kalibrálással. Elvileg.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Nem hisztizik itt senki,csak ragozzátok a semmit !
Ti ragaszkodtok hisztérikusan a vélt igazatokhoz, és görcsösen akarjátok belénk beszélni,hogy a sárga az nem is sárga meg a piros az nem is piros minden körülmények közöttNem is értem!
De azt hiszem elmagyarázta ezt kulturáltan már nektek Piftuka is !De mondom még-egyszer (és itt jegeljük a témát )lehet bizonyítani, szívesen bekalibráltatom veletek a TV-met ! És lássak csodát.
Egy jó készülékhez nem kell nyúlni, egy gyenge tv-t kalibrálhatsz egész héten akkor is sz@r képe lesz !
És ezt nem én találtam ki
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest