- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drexler
tag
Sziasztok!
Hol érdemes kötni plus garanciát a kd-55xe9005 Sony tv-re?A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!
-
lumpika
tag
Sziasztok
Vmi jó samba szervert tud vki a tvhez?[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz bigmasterg #46383 üzenetére
Így van a kettő között szeretnék választani. Eddig Sony TV-ém (Sonny-KDL40w4000) volt. 10 éves de még mindig tökéletes. 40 colos és arról váltanék 55-re. A másik ok a váltásra a 4K. Viszont a telefonom S9+. Csodálatos a képe. Szeretem a túlszaturált színeit.
(#46384) Joshi
Sajnos ez nincs 55-ben.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Joshi
titán
válasz bigmasterg #46383 üzenetére
Pontosabban a Sony ZG9 a csúcs LCD, de ez már 8K felbontású. A ZF széria az 2018-as és 4K.
-
bigmasterg
addikt
válasz Kékes525 #46376 üzenetére
Úgy látom ugyanezt a kérdést feltetted Samsung topicban, samsung tv-ről is.
65"ban a ZF9 az igazi csúcs LED Sony, de ez 55"ban nem kapható.
Amúgy a kérdésedre itt a válasz.
(Ami itthon amúgy KD-55XG9505B )[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz szabi__memo #46379 üzenetére
Akkor valami bibi van.
Nyomd hosszan a kikapcsoló gombot, hogy a TV induljon újra (meg a routert és a telefont is indítsd újra, biztos ami biztos).
Ha még nem megy, akkor vagy a beállításokban van valami gond (TV, router, telefon), vagy egy gyári visszaállítás a TV-n (esetleg router, telefon), ami még nem garancia, hogy működni fog. -
-
virkir
veterán
válasz icemad #46372 üzenetére
Gyakorlatilag meg sem processzor, sem tárhely nincs hozzá, hogy értelme legyen.
#46379 szabi__memo
Akkor ott valami nem kerek annak kéne működnie.
Bár ez is csak kb bohóckodni jó más értelme nem nagyon van, sokkal kényelmesebb vezérelni a távval a készüléket mint appal.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Buckey
őstag
válasz szabi__memo #46377 üzenetére
Pedig be lehet.
TV-n a WIFI-t kapcsold be és csatlakozz a hálózatra, majd a Beállítások menüpontban a Hálózatban van a Távoli indítás.
Persze a telefonnak is csatlakozva kell lennie ugyanarra a WIFI hálózatra.
Ez után letöltesz a telefonra egy appot (pl.: [Video & TV SideView : Remote] ), amivel tudod vezérelni a TV-t WIFI-n keresztül (és persze bekapcsolni is).[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Pillanatnyilag melyik a legjobb Sony modell az 55"-os, nem OLED TV-k között, ártól függetlenül?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Buckey
őstag
válasz szabi__memo #46374 üzenetére
A TV-t (KDL50w808c, de gondolom az összes androidost) be lehet kapcsolni hálózaton (WIFI) keresztül, de csak akkor, ha a gyári kikapcsolást (ami "alvó" mód) alkalmazod. Én is kipróbáltam működik.
Ha a ButtonMapper-ban lévő kikapcsolást beállítod, társítod egy gombhoz és azzal kapcsolod ki a TV-t, akkor az tényleg ki van kapcsolva. Én ezzel kapcsolom ki a TV-t, mert meguntam, hogy az erősítőt néha felébreszti.
Mondjuk így a bekapcsolás hosszabb idő, de kibírom. Valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz szabi__memo #46371 üzenetére
A gyári távirányítóval csak "alvó" módba teszed.
Teljesen kikapcsolni máshogy kell, akkor is áram alatt lesz, de ki lesz kapcsolva. Mint ahogy a telefonoknál lenni szokott. -
-
virkir
veterán
válasz ArthurShelby #46369 üzenetére
De mint bármit, amit wol-al akarsz ébreszteni, a készüléknek áram alatt kell lennie. Olyat még nem hallottam, hogy létezne wol konnektor de ettől még lehet.
Az androidos kütyükön meg nincs olyan, hogy áramtalanítás nélküli kikapcsolás, csak sleep vagy full off.
Így abszol út marhaság lenne még a wol-al is bonyolítani egy TV-t.
Eszemfaszom megáll néha embereknek milyen értelmetlen elvárásai vannak néha.
Múltkor "seedszervert" szeretne valaki most meg ez.[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz virkir #46368 üzenetére
Ha appal akarod bekapcsolni, akkor ahhoz készenléti állapotban kell, hogy legyen a tv.
A wol-nál teljesen ki van kapcsolva a tv. Ennyi a különbség.
Gondolom ő szereti teljesen kikapcsolni a tv-jét.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
virkir
veterán
válasz szabi__memo #46367 üzenetére
Bekapcsolni is tudod távolról az appal ha már csak ez hiányozna.
Tehát még mindig nem értem mi a ráknak a wol.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz szabi__memo #46364 üzenetére
De mi értelme lenne könyörgöm?
-
Buckey
őstag
válasz szabi__memo #46362 üzenetére
Mondjuk még nem hallottam róla, nem tudom, mi ez.
De én a TV-t ténylegesen kikapcsolom, nem csak a gyári alvó módba teszem.
Még az első hetekben szórakoztam, hogy az egyik szobából wifin felébresztettem a TV-t, de azóta sem. -
válasz szabi__memo #46362 üzenetére
Sajnos nem...
Kerestem wol megoldást, de egyik sem működik.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Buckey
őstag
válasz sting2 #46360 üzenetére
Kérlek, legyél bátor, és próbáld ki!
Csak ne a TV-del, ha nincs rá garancia vagy, ha nem akarsz másikat venni. Szerintem.
De, ha bátor vagy, és működik 1A-es USB portról, akkor vagy a fizikát változtatták meg, vagy rosszul tanították nekem, vagy hazudtak a TV/LED szalag gyártók. -
sting2
addikt
válasz hjtz4t3wrseg #46356 üzenetére
Az elmúlt napokat visszaolvasva, rendesen felspanolt engem is, ez az egyébként szinte mindenkit érintő helyzet.
Hiszen, nem elég hogy szemkímélő, de a képélményhez is hozzá tesz, legyen az Oled vagy LCD televízió.
A Phenom megoldása, nekem nagyon "kockázatmentesnek" tűnik, ennyi pénzért.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Celtis
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #46356 üzenetére
Nem értem miért kell tizedszer is belinkelni. Szerencsére a többség megérti, hogy egy ilyen szalag túlterheli a TV USB portját.
-
Buckey
őstag
válasz dancsuri #46354 üzenetére
Én is láttam már, de nem fogom kipróbálni.
Először is, mert ami van, már bevált, másodszor pedig nem terhelném feleslegesen a TV USB portját.
A színes háttérvilágításból meg kinőttem, elég nekem, ha a TV színes.
A pénz, amibe kerül, azt meg elköltöm másra.De ha itt valaki kiváncsi, akkor hajrá, én is szívesen meghallgatom a véleményét.
-
dancsuri
veterán
válasz Buckey #46353 üzenetére
Ha van a közeledben MediaMarkt kipróbálhatod
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
-
Joshi
titán
Felejtsétek el az olcsó Alis ledszalagokat, hulladék az összes.
-
helgi
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy passzív és aktív 3D-nél, ha 2,7méterre van a képernyő, akkor mekkora az a képátló, amin nézve a 3D-t, optimális a megjelenítése. Amin érzed, hogy benne vagy a filmben. -
csonkaj87
csendes tag
válasz icemad #46348 üzenetére
Az előző TVmel (Samsung UE40F6500SSXXH) nem volt gond a videok lejátszásánál, más körülmény nem változott (ugyanaz a net, és laptop). Próbáltam az HBO Go-t is, ott is olyan mintha 1 képkocka kimaradna, nem folyamatos a kép. Ha alkalmazásként futtatom a TVn a youtubet vagy az HBO Got akkor nincs probléma, tehát nem a net kapcsolat lesz a probléma
-
válasz csonkaj87 #46346 üzenetére
A gépen található egyéb videokat simán viszi, ezért gondolom nem a lapos konfigjával van a gond.
Nem bizony, ez inkább hálózati problémának tűnik. (lassú net pl.) Persze csak akkor, ha a gépen lévő videók is hasonló tömörítést használnak.Egy másik kevésbé zavaró dolog, hogy random időpontokban felvillan a sötét sáv fent ami kiírja hogy most hanyas HDMI sloton csatlakozik és mekkor a felbontás stb...
Ez 90%,hogy kábelhiba. Esetleg próbáld ki másik hdmi porton.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csonkaj87
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég szereztem be egy Sony KD49XF8577SAEP készüléket és mindennel meg vagyok elégedve, csak egy dolog zavar. A TV-t nagyrészt úgy használom, hogy a laptommal van összekötve HDMI kábel segítségével, és ha youtube videot szeretnék nézni akkor azt kb nézhetetlen minőségben játsza le, mert folyamatosan vagy szaggat vagy mintha lassított felvételt néznék. A gépen található egyéb videokat simán viszi, ezért gondolom nem a lapos konfigjával van a gond.
Egy másik kevésbé zavaró dolog, hogy random időpontokban felvillan a sötét sáv fent ami kiírja hogy most hanyas HDMI sloton csatlakozik és mekkor a felbontás stb...Van ötlet mi lehet a probléma?
-
vlevi
nagyúr
válasz Buckey #46341 üzenetére
Hozzáteszem, az alin is van usb csatis LED szalag, szívatás címszóval.
Az usb2 terhelhetősége hivatalosan 500mA, neha, ahol számítanak rá, hogy hdd lesz rakotve, ott elengedik 1A-ig, pl TV-ken szokott lenni egy kitüntetett, nagyobb teljesítményű usb porton, de ha több kell, az gond, mert még egy telefon töltő is csak ritkán hajlandó 2A-nel többet leadni, 5V-os usb töltéssel. -
Buckey
őstag
Simán elhiszem, hogy több eszük van.
Ez a kínai 5m-es és 4,8W/m teljesítményű (összesen 24W), de 12V-os, így az áramfelvétele 2A.
Amúgy van ugyan ezekkel a paraméterekkel nekem is egy ilyen (hasonló), csak fehérben.
Egy külső tápegységgel el tudnám képzelni azt az 5V-os 2,5 méteres LED szalagot, hogy világít, de USB portról nem. Valahogy még nem világosodtam meg. -
semetka
őstag
Ez abszolút igaz tesóm full fényes laptopján ezerszer szebb a kép mint az én mattomon pedig az enyém újabb vagy 6 évvel. Viszont én is útálom hogy az xe8505 jobban tükrözősik mint a régi Sony-m
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
dancsuri
veterán
válasz junior19 #46335 üzenetére
Van az olcsóbban is 4 méteres szalag
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Celtis
veterán
Én ilyesmi arduinos ambilight-nak álltam neki. Sajnos volt egy szoftveres probléma a médiaplayeren, de elvileg már megoldották. Csak össze kéne dugnom és bekonfigurálni.
-
nismoka
addikt
válasz zozy84 #46321 üzenetére
Ezt ajánlom.
A W829 modellek kissé zöldes árnyalatú fehérrel rendelkeznek, ezért a fehér egyensúlyt megpiszkáltam.
A backlight azért van 10-esen mert a motionflow tiszta beállítása erősen csökkenti a háttérvilágítást, viszont jobb lesz a mozgókép megjelenítés. Ha filmezésről van szó akkor még true cinema javasolt, ez nem veszi le a háttér világítást. Játékra: a gyári játékmód eredeti beállítása jó, a módosított fehér egyensúly beállításokkal.Általános/Normál
Backlight 10
Contrast 95
Brightness: 50
Color: 55
Hue: 0
Color temperature Semleges
Sharpness 50
Noise reduction Off
Dot/mpeg noise reduction Off
Reality Creation Manual 20 / 0
Smooth gradation Off
Motionflow Tiszta
Film mode Auto
Black corrector Alacsony
Adv. Contrast Enhancer Off
Gamma -2
Auto Light Limiter Off
Clear White Off
Live Color Off
Detail Enhancer Off
Edge enhancer OffFehér egyensúly:
R Gain -3
G Gain -8
B Gain 0
R Bias 0
G Bias -1
B Bias 0Eco (light sensor) Off
[ Szerkesztve ]
-
Gauguin
tag
válasz Celtis #46325 üzenetére
Ez egy ilyen nagyon "klasszul" körbeüvegezett nappali, szemre úgy 70% feletti az üveg aránya 4-ből 2 oldalon, telibe nap nincs, de azért jön be fény, és vagy a tv-nek kell tudnia ezt kezelni, vagy redőny/reluxa oldja meg.
Mivel nem ritka a nappali üzem, (és van benne klasszikus tv-adás, logóval, korhatáros karikával, mindennel), ezért is LED-ben gondolkodnak, nem OLED-ben. Ha jó a fényerő, sportnál, természetfilmnél nem gond, sötét jeleneteket viszont nem lehet kiszűrni, az van mindenféle filmben.
Köszönöm, hogy megnézted, majd még vadászok a neten, hátha vannak ilyen felhasználásnál videók, van rá 1-2 hónap, nem halálvágta.
(#46324) akisbandi - neked is köszönöm, ebben a nappaliban is van hátsó üveg; ha nagyon tükröződik, akkor egy ilyen banánhéjon csúszik el a Sony, amit sajnálnék, mert minden egyéb paraméterben veri a Samsungot.
(#46327) vlevi - az a probléma, hogy a hely adott, és nem megoldható mindig a tv-hez igazítani a körülményeket. A Sony eleve színhűbb, teltebb, karakteresebb, a Samsung vagy fakó, vagy túlszaturált, nehéz eltalálni (még, ha a tesztekben dicsérik is).
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz dancsuri #46326 üzenetére
Igaz, nem nekem címezted, de a TV USB tud 3,6A-t? Vagy valamit rosszul számolok? Esetleg 20 év alatt a fizikát is megváltoztatták?
[link]
"
...TV, számítógép háttérvilágítás USB csatlakozóval RGB led szalaggal, vezérlővel.A szett tartalma:
4 db LED szalag - 2 x 45 cm, 2 x 80 cm
...
Bármilyen 5V DC kimenetű USB csatlakozóról üzemeltethető, mint például Power Bank, számítógép, laptop, telefontöltő, adapter (5V). A szebb fényhatás érdekében a szalagokat ajánlott a TV szélétől legalább 5 cm-re elhelyezni.
...
Fogyasztás: 7,2 Watt/méter
Energiaosztály: A+
Feszültség: 5V DC - egyenáram"Ebből nekem az jön le, hogy 5V tápfeszültség, méterenként 7,2W.
Azaz I=P/U=7,2W/5V=1,44A terhelné méterenként az USB portot, és mivel ez 2 x 45 cm+2 x 80 cm=2,5m, így 1,44Ax2,5=3,6A-t kell a TV USB portjának kisajtolnia magából. Vagy esetleg tévedek?
Állítólag a TV USB portok terhelhetősége még az 1A-t (1000mA) sem érik el: [link] [link] [link] [link]
Így akkor, hogy fog egy 3,6A-es (3600mA) fogyasztó működni?[(#46329) bigmasterg] , sejtettem, hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt.
Sajnos nekem nincs ilyen hiper-szuper erősítőm, ami lámpát (is) tud kapcsolgatni. Kézzel, külön kell kapcsolnom.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Gauguin #46319 üzenetére
Most leültem a nappaliba. Nem süt be direktben a nap, de világos van. Elég jól látom magam és a mögöttem lévő bútort a kikapcsolt TV képernyőjén.
Bekapcsolt TV-nél egy stúdiókép vagy sportközvettítés teljesen OK, de egy filmnél a sötét részletekben jól látható a tükröződés. Emellett a TV fényereje bőven elég, a világos részek tökéletesen láthatók. Mondjuk én ilyen körülmények között nem néznék filmet, de ha ez a felhasználási mód, akkor félek, hogy valami extrém türöződésgátolt TV-t kell keresned. -
okoska74
senior tag
válasz blackydan #46303 üzenetére
Az aláírásomban van az összeállításom (Igaz márka azonos). HDMI ARC -on összekötve tökéletesen teszi a dolgát.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Buckey
őstag
válasz Buckey #46308 üzenetére
Szóval az ígért képek a lámpáról (amit kaptam és "ideiglenesen jó lesz" címszóval maradt végleges ).
[kép] [kép]
Én az USB megoldást annyira nem tartom jónak, ha a TV-be van dugva, mert ha elégséges fényt akarunk 5V-on, oda azért nem elég a TV által leadott 1 A (max. 1,5A).
Mivel LED-ről beszélünk, így a fényáram ( [Lumen] ) a mérvadó, és ahogy nekem jó, illetve legyen is "hatása", az a kb. 800 lumen (max. 3000K) körüli érték ( [kép] ).
És ahogy elnézem ezeket a TV-re köthető USB LED szalagokat, általában 6-7 W körüliek (ami 1A fölött van már) és olyan 50 Lumen/W a fényáramuk, amik dísznek jók, de arra nem, hogy ténylegesen is világítsanak (nekem kevés volt, kipróbáltam egy 230V-os, 250 Lumenes, 3W-os és 3000K-es LED fényforrással).
Mivel valamit konyítok a villanyhoz (szakmám ), így én nem kísérletezek az USB aljzat fölösleges (túl)terhelésével. A mai spórolós világban nem biztos, hogy a panel hosszú távon is bírja az esetleges túlterheléseket (zárlat, áramlökések, LED szalag meghibásodása stb.). És az, hogy most működik, az nem garancia arra, hogy hosszabb távon is működni fog. -
Celtis
veterán
válasz zozy84 #46279 üzenetére
Ha már megígértem, a W829B-m kép beállításai. Csak egyéni ízlés alapján. Tulajdonképpen nincs benne semmi izgalmas.
kép üzemmód: egyéni
háttérfény: 7
kontraszt: 90
fényerő: 50
színtelítettség: 50
színárnyalat: 0
színhőmérséklet: meleg2
képélesség: 50
zajcsökkentés: ki
mpeg zajcsökkentés: ki
pontzaj csökkentés: ki
reality creation: ki
sima átmenet: ki
motionflow: ki
film üzemmód: automatikusspeciális beállítások
fekete korrekció: ki
részl. kontraszt kiemelő: ki
gamma: -2
automatikus fényerő korlátozás: ki
tiszta fehér: ki
élő szín: ki
részlet kiemelő: ki
él kiemelő: ki
természetes bőrszín: kiFehéregyensúly: minden 0.
Soha nem sikerült úgy beállítanom, hogy pariban legyen a G30 képével (kivéve a fekete szintet), de már teljesen hozzászoktam.
-
Gauguin
tag
válasz Celtis #46315 üzenetére
Köszi.
Rtings tesztjeit olvasom, de mindig gondban vagyok velük, dicsérnek valamit nagyon, egy másik készülékben sorolják a hibákat, majd kihozzák, hogy ez utóbbi mennyivel jobb.
A tükröződés náluk a képeken elég lehangoló, avs fórumon is van panasz (az xg-s utódnál úgyszintén), boltban sajna a szórt fény miatt nem adja az "otthoni környezet"-et.
Az alternatíva samsung (idei Qledek), mindenhol dicsérik, csak hát mozgás, színek, blooming, és nem kevésbé az árak nem feléjük billentik a mérleget. A majdani árcsökkenés ellenére később is megmarad majd a differencia.
-
Gauguin
tag
Akinek XF9005-je van, kérdezem, mennyire tükröződik a képernyő működés közben, pl. sötét jelenetnél, erős oldalsó, hátsó ablakok és az azokon átjövő nap fényében? Nappali tévézésnél zavaró, vagy alig észrevehető, esetleg "hozzá kell szokni"?
Köszönöm.
-
AL
addikt
válasz blackydan #46303 üzenetére
Szia ! Ha a hangprojektoron van HDMI - ARC akkor elvileg nem lehet probléma, mert a Syns rendszer vezérli. Az android 8 frissités után a Sony ( támogatás ) oldalán megjelent, hogy a frissítés előhozott hasonló kompatibilitási hibákat néhány készüléknél, de dolgoznak a kijavításán. Ez már 2 hónapja volt, de javító frissítéssel még nem találkoztam. Üdv.
-
Celtis
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #46309 üzenetére
Egyrészt mi az, hogy állandóan???
Másrészt meg a specifikációkat hasonlítottam össze. Sonyhoz ezt találtam.
What types of USB HDDs (hard disk drives) are compatible with Sony's Android TV? Itt legjobb esetben is 900mA a megengedett.A linkelt LED szalag leírása szerint összesen 1,6m hosszú 7,2W/m névleges fogyasztással, ami 11.52W, ami 5V-on 2,3A ármfelvétel. Hozzáteszem full fehér szín esetén.
Te úgy kúrod el a saját TV-det ahogy akarod, de azért engedtessék meg, hogy másokat figyelmeztessek arra, hogy tényszerűen ez a LED szalag túlterheli a TV USB portját.
-
-
TCr
veterán
-
Buckey
őstag
Én egy lámpát tettem a TV mögé egy 10W-os LED „izzóval”. Mikor kell, akkor külön kapcsolóval kapcsolom.
Az USB az azért nem jó nekem, mert a (KDL50w-808C) TV kikapcsolásakor (a gyári „kikapcsolás”, ami alvó módnak felel meg) még nem áramtalanítja az USB portot jó ideig, mikor meg kikapcsolta az USB-t, akkor bizonyos időközönként ismét bekapcsolja (mintha valamit frissítene, ellenőrizne). Ugyan így a HDMI portra is ad jelet (erősítő is bekapcsol).
De a kikapcsolást már megoldottam, a lámpa meg bevált, így maradt.
Ha hazaérek, teszek fel képet.[ Szerkesztve ]
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Mennyire vannak a Sony tv-k jóban a különböző gyártók hangprojektoraival? Ami fontos lenne, hogy bekapcsnál a hangprojektor is elinduljon.. sajnos olvastam valahol az lg-vel nem jött jól ki a rendszer. Tudom, van erre külön topic csak az nem pörög ennyire, illetve jó lenne Sony tulajok véleményét hallani az ügyben. Ki mit használ?
-
salapp
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest