Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Skype-al lehet az üzenet mellé mellékletet tenni?

3 kicsi, összesen 350 KB-nyit szeretnék. Ha lehet hogyan?
-
TiMoN
senior tag
-
Gaberking
senior tag
Androidon, a legújabb skype -ban (5.0.0.49715) javították azt a hibát, hogy ha kijelentkezek, az ismerőseim akkor is bejelentkezve látnak. Most már tényleg kijelentkezik!
-
rii
nagyúr
fentvan a sp3 meg arra a skype
köszönöm a segítséget!
-
rii
nagyúr
leszedtem a skyp-ot ...és még mindig ezt mondja:

-
rii
nagyúr
ha a skype-ot frissítenénk, miért száll el fatal error-ral, hogy

-
szildavid90
aktív tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Megoldódott a probléma, a legfrissebbet kell feltenni, köszönöm a segítséget.

-
válasz
szildavid90
üzenetére
Üdv!
Próbáltad másik gépen?
MOD: 4.2... ??? Már a 6.18-asnál tartanak.
-
McLaca
őstag
-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a mai naptók kezdve, nem tudok bejelentkezni Skypra. Név, jelszó minden stimmel. Azt írja, hogy "nem tudott kapcsolatot létesíteni"
Mi lehet a probléma? Nem állítottam semmit a gépen, csak most hopp így magtáól nem akar beljelentkezni. Van ötletetek, hogy tudnám ezt megoldani? Köszi a választ!
-
Sátán44
addikt
Érdekesség a beragadásról:
Az otthoni gépemen a legújabb skype van fent és lassan a kapcsolataim negyede non-stop fent van. A munkahelyemen még a 4.0.. verzió van fent és ott valóban csak az látszik, aki ténylegesen elérhető. -
válasz
üzenetére
Engem sem a reklám zavart, hanem a felesleges (és idegesítő) másodpercek, amit üresjárásban végig kellett néznem.

Ja, illetve XP-n korábban az is előfordult, hogy be akarta hozni a reklámot, viszont valamiért nem tudta, és előjött a debugger...na az megint nem kicsit idegesítő.

-
törölt tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Na most megnéztem Windows 7 alatt a másik gépen, van reklám azon fiókom alatt is amelynél ugye előfizetés is van
Viszont tényleg meg kellett néznem, mert annyira nem zavart, vagy megszoktam, hogy már nem tudtam felidézni frissen az élményt 
-
rii
nagyúr
sziasztok... nekünk is az a porblémánk lenne, hogy a skype már nem neged bejelnkezni, mert "túl régi verzió"-nk van fen a gépen
haeg újjabb teennéknk fel, akkor meg a web.cam nem máködne
van a skype-ra valami jó altrernatíva?QQ
trillium vagy mi pld?
ami tud web,cam-ot?esetleg a skpe contact-okkal?
ismőerösöm 66 éves anyukájának kellene ... hogy tuzdjon a webcamotni a barátnőivel .... és skype-on vannak efnt meg face-n ... de face-n se megy a webcam .. és most már skype-on sem ... sőt ... a skype már abszolút nem is megy ... ugye
(elnézst sok hiábért ... de fehéralapo n írok feée beűtkkel(
-
-
törölt tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Most jutott eszembe, hogy van minimális Skype előfizetésem 1,25 $ havonta 60 perc vezetékes irányba mobilról, de akár asztaliról is, ez is befolyásolhatja a dolgot.
-
@ GoodSpeed: A reklámok még hagyján... Engem az kergetett az őrületbe, hogy amikor a tálcáról felnyitottam a partnereim ablakait, mindig kellett várnom 1-2 másodpercet, amíg a beszélgetőablak felső részére egy 2 centis üres sáv ugrott. Ezzel megszűnt az is, illetve nem jön már elő a sok idiótaság videohívásnál sem.
@ Agyasima: Hm, na jó kérdés. Felhasználói jogosultság, Skype (és Windows) restart? Hát csak ezért ne rakd újra a rendszert, de én még lehet, hogy egy Skype uninstallal is megpróbálkoznék.
-
Agyasima
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
No, ez az, ami nálam nem hatásos valamiért.
-
törölt tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Házon belüli megoldás
Asztalinál engem nem zavar túlzottan a reklám, Modern UI-s nál meg nem is nagyon vettem észre, hogy lenne. Bár egyiknél sem figyeltem a reklámokat. -
Reklámmentesítés. Nekem SP3-as XP-n bejött, legfrissebb Skype-al, teljesen reklámmentes így.
Hm, AdBlock...szerintem az nem blokkolja, legalábbis nálam hiába van fenn az AdBlock Plus minden böngészőmön, a Skype ugyanúgy tele volt reklámokkal.
-
törölt tag
Jelentem, igen, nekem nem megy 8.1-en, próbáltam letörölni ezt, belépni 6x es verzióról, de azzal sem megy. Mintha nem látná a netet, csak próbál csatlakozni, de semmi. hiba üzenet sincs.
Semmilyen nettel semmiféleképp nem hajlandó működni.
Jogtiszta win. Én meg nem vagyok hajlandó foglalkozni vele

-
Agyasima
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
Na, felraktam a legújabbat, egyelőre jól megy, és erőforrásokat se zabál.
Nincsenek Vistás driverek sem, (tudom, h azokkal valószínű ment volna).

A hangot egy kis potméterrel (is) lehet fel-le tekergetni a noti oldalán, idegen nyelvű fórumokban olvastam róla, h ez az analóg poti az akadálya a hang-drivereknek Vista/Win7 alatt.
De pl. az is probléma, h bár a gép Intel 915-ös chipsetű, ezt VIA Raid vezérlővel párosították, ami okozott egy olyan problémát, h csak SATA 150-es adattárolókat kezel, tehát mivel SATA1-es SSD nem nagyon van, ezért azt nem is tudok bele tenni, sőt, a merevlemez csere is odafigyelést igényel, mivel abból is csak SATA1-est kezel.Fu-Si Amilo M3438G egyébként.
A fő probléma ott volt nekem most a Skype-al, h nem azt írta ki hibaüzenetnek, h a Skype verziót frissítse, hanem, h a Skype ezen az operációs rendszeren ezentúl nem támogatott.
Ezért meg se próbáltam újabbat tenni rá első körben; csak ide írtam.
versus:

Milyen reklám mentesítőről volt szó?
Adblock Edge van a Firefoxon, van valami más is ami kellene?
Észre se vettem, h Skype tele lenne reklámokkal. -
Agyasima
őstag
Feltetette velem az MS a legújabb Skype-ot. Visszajöttek vele hirdetések.úgy néz ki, az IE-be berakott apps.skype.com tiltás már nem elég. Viszont a google nem világosít fel, hogy szabaduljak meg a hirdetésektől. Ötletek?
-
Kam1kaze
tag
válasz
spiritex
üzenetére
Szerintem nyugodtan felrakhatod. VirtualBox-on próbáltam és felment gond nélkül az új Skype, SP3-as Windows-ra. Én még várok valamilyen megoldásra, hátha... Hiába írom át az exe-be a verziószámot, akkor már el se indul, msn-nél ment úgy anno.
4-5 éve Yahoo-t is használtam sokat, elég jó volt, a hívás hangminősége volt kicsit rosszabb a Skype-hoz képest, de lehet azon már javítottak azóta. Ott még képeket is lehetett mutatni a másik félnek egy oldalra megnyíló ablakban. Rajztábla is van benne, közös rajzhoz. Úgy emlékszem az újhoz, ahhoz is lehet Facebook-ot kapcsolni, mint Skype-nál. Mondjuk az utóbbi két funkció számomra lényegtelen. Ott is van kis reklám, de ugyan úgy ki lehet iktatni.
-
spiritex
veterán
Jaja, teljesen kiszámíthatatlan. Páromnál nem megy sem a régi, sem a legújabb SP2-n, de nem tettem fel még neki az SP3-at, mert itt valakinek azon sem ment. Anyukámnál szintén megy még SP2-n... ki érti ezt.
Szerk.: Na várjál, most visszaolvastam, és éppen te voltál az (#4417), aki azt írta, hogy nem megy neki SP3-al.

Akkor az mégsem SP3- volt akkor? -
tornas
őstag
Na...megoldódott...

Feltettem az SP3-at (egyrészt már a skype honlapja is írja, hogy min. XP SP3 kell) és a legfrissebb skype-ot is. Most rendben működik.
Anyósom gépén XP SP2 van, de még mindig megy nála a régi skype...
-
tornas
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ha van Vista driver ahhoz a laphoz a gyártói oldalán, akkor az jó lehet a Win7-hez is.
Egyébként van akinél még a Win8.1-el sem megy a skype ("Tigris" kollégánál, asszem... )
Nem lehet, hogy ez csak valami pillanatnyi elmebaj a MS-nél és rövid idő múlva megoldódik minden?!?!?

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Tedd fel a legfrissebbet, nem eszi meg a memót az sem, én is XP-n használom. Fujitsu Siemens v5515-ös noti, szóval tudom, miről beszélsz a gyenge konfiggal kapcsolatban. 2GB XP mellett amúgyis mindenre elég. Én 3-at használok, de bőven sok.
Feljebb volt szó a reklámmentesítésről, azt még érdemes benyomni rajta, aztán hajrá!

-
5 pont valahányas.
Azért nem a legújabb volt fenn, mert olvastam róla, h tud olyat okozni, h megeszi a ramot, és mivel ezt a gépet nem felügyelem állandóan (édesapám notija), ezért eleve egy régebbi Skypeot raktam fel rá, hátha azzal nem lesz gond.Az itt a fő probléma, h annak idején, amikor a Messenger is írt ki hasonlókat, ott előre lehetett tudni, h verziófrissítés lesz, vagy ilyesmi, és a régebbi Messengerek nem fognak futni, mert infós szakmai oldalakon megírták előre. Volt tájékoztatás.
Legutóbb is valamivel a terméktámogatási idő lejárta után a hiszti a Microsoft Security Essential-el, most meg ez..

Pfejj...
Azért kipróbálok másik Skypeokat.
Egyébként SP3 van fent.
Ez egy régebbi gép, nem lehet rátenni a Win7-et (audio driver nincs hozzá, ill. a processzort a legalacsonyabb szorzóval hajtja csak). (2GB DDR2, Pentium M770, 7200RPM HDD), szóval jó gép ez, meg hát 17"-os, most azért vegyünk másikat, mert a Microsoftnál agyatlan b×rmok dolgoznak?
Az audiodrivert még egy ezer Ft-os usb-s hangkártyával kikerülném, de a processzorral nem tudok mit kezdeni, valamiért csak a legkisebb szorzóval hajtja 800MHz-en. :/
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ez nem tűnik a legújabb Skype-nak, biztos rossz a hibaüzenet is, mert tudtommal csak a régi skype verziókat tiltották ki. Töltsd le a legfrissebbet innen. (SP3 a minimum XP-n)
-
-
tknof1871
őstag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet fake videót közvetíteni videóhívás közben? Valami előre felvett videó, de úgy tűnjön, mintha élő lenne.
-
guftabi96
addikt
Igen olvasgattam előttem a hozzászólásokat, meg nézegettem külföldi fórumokat is, de tartósan egyik sem vált be. A telefonomról letöröltem a skype-ot.
Az vált be egy kijelentkezés erejéig, amikor a chat ablakba be kell írni egy parancsot, de az is csak addig, amíg újra vissza nem jelentkezek.
Kedvem meg nem sok van minden kijelentkezés előt (naponta elég sokszor) megcsinálni.
Na mindegy, várjuk a megoldást.Esetleg valami alternatív megoldás Skype helyett? Általában mikrofonon szoktunk beszélni haverokkal, de jó lenne, ha a webkamerát is tudnám használni. Ja és játék mellett szoktuk használni, ha ez jelent valamit

(Teamspeak nem érdekel
) -
McLaca
őstag
válasz
guftabi96
üzenetére
Minden héten visszatérő probléma a topicban.
Több megoldás is felvetődött már, de a lényeg, hogy ez sajnos nem hiba, "direkt" ilyen. És akkor fordul elő, ha mobil eszközről is belépsz. Nekem is van ismerősöm, aki droidos telóról és ipadről is használja a skype-ot, és 0-24 online-nak látszik, pedig nem az.
Visszább olvashatsz több megoldási lehetőséget is, fent említett ismerősöm most azt fogja kipróbálni, hogy a skype bezárása előtt offline-ba teszi az állapotát programon belül. Meglátjuk, fog-e működni.Üdv!
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az ismerőseim folyamatosan azt látják, hogy online vagyok, közben pedig ki vagyok jelentkezve.
Elég idegesítő, mert sokszor belépek, és látom, hogy sokan próbáltak felhívni, üzenetet küldeni-válasz nélkül.
Mi lehet a probléma? Próbáltam azt is, hogy letöltöm telefonra, és kijelentkezek, illetve gépen is kijelentkezek, hátha. De nem segített, hiába nem vagyok sehol bejelentkezve, az ismerőseim továbbra is úgy látják, hogy online vagyok.
Mi lehet a probléma? Közben már volt gép reinstall is (nem emiatt), de ezzel sem változott a helyzet.
Egyszerűen már nem tudom, hogy mit csináljak neki.
Válaszokat előre is köszönöm! -
McLaca
őstag
válasz
tknof1871
üzenetére
Főablakban a "legutóbbi" fülre kattints át, ott van valami esemény - szintén sárgával jelölve. Vagy hívtak, vagy írtak, amit nem olvastál még, vagy valakinek születésnapja van.
Az is előfordulhat, hogy pl. elköszönésnél a másik még írt valamit, ami még átment a gépedre, de utána úgy zártad be a beszélgetőablakot, hogy nem tetted aktívvá (nem kattintottál bele, csak kilátszott egy másik ablak mögül pl., és simán piros X-szel bezártad), ilyenkor is olvasatlanként értelmezi a partnered legutolsó üzenetét.
Ezen kívül lehet még egyéb lelkiállapot-béli problémája a skype-nak
, de a fentiek a leggyakoribb okok.Üdv!
-
tknof1871
őstag
Sziasztok!
Ha a tálcán az ikonon van egy kis felkiáltójel, akkor mi van? Nézem, de nem látok semmi hibát a programban.
-
törölt tag
Van. Az Anti Skype leszállt közénk, és végig járja z aktív Skype használók otthonát és tönkre teszi a Skype programot, ha ezzel végzett a világon mindenhol, akkor vissza tér és szétdobál mindent a lakásban, aztán fröcsögni fog a piros paradicsomlé, ha valakit otthon talál, mert vodkát kell inni paradicsomlével, nagyon sokat és az Anti Tóni Skype megrögzött alkoholista, s hosszasan fogja ecsetelni a többicsevegő program előnyét. Órákon át.Nincs semmi vele, bár én már hetek óta nem tudom használni, de próbálkozz frissebb verzióval, hátha.
-
Taru
tag
Sziasztok!
Van valami gond most a szerverrel? Reggel még ment a Skype apukám gépén de most nem tud kapcsolódni. Jelszót is cseréltem de semmi, net egyébként van, Skype oldalán voltam de nem találok semmi kiírást (karbantartásról vagy ilyesmi). Ubuntu 10.10 alatt megy a Skype, hátha ez változtat valamit.
-
Tatra700
csendes tag
Sziasztok!
A Skpe-nál van egy furcsa jelenség, amit a partnereim látnak. Olyankor is elérhetőnek látnak a Skpe-on, amikor a gép ki van kapcsolva. Lecseréltem a jelszavam, de még így is bejelentkezve látnak. Mi lehet ennek az oka?
-
McLaca
őstag
-
McLaca
őstag
válasz
commanDOS
üzenetére
A partner beállításaitól függ. Ha engedi, hogy írjanak neki olyanok is, akik nincsenek a partnerlistáján, akkor megkapja, egyéb esetben csak a felkérő üzenetet.
Fentebb szó volt a videokonferenciáról, nekem 1-2 hónapja jött e-mail, amiben azt írta „a skype“, hogy ingyenessé tette mindeninek.
Üdv!
-
commanDOS
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek küldök egy felkérést, hogy csatlakozzon a partnerlistámhoz és egyből írok is neki, azt megkapja, amint elfogadta a felkérést? Vagy csak azokat az üzeneteket tudja fogadni, amit onnantól küldtem, hogy elfogadta a felkérést?
-
McLaca
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Így van, ebben igazad van, én kicsit addiktívabban omdottam meg
, többieknek egyszerűbb az általad javasolt módszer. Én is csak tegnap állítottam be a dolgot, mert, miután frissítettem az aktuális verzióra, már a beszélgetőablak tetején is reklámok voltak és ott untam meg.Üdv!
-
-
spiritex
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Természetesen erre nincs szükség, ha az embernek van egy prémium promóciós kódja, amiról a #4000 hozzászólástól kezdődően elég sok szó esett. Nagy nehezen nekem is sikerült anno találni egy működő promóciós kódot, és nem csak a reklámmentesség a velejáró plusz, hanem a 2 fő fölötti videotelefonálás is.
(#4434) CharlieDrop
Az új fiók regisztrálás a legegyszerűbb módszer. -
-
kutga
félisten
Kis csavar a történetben. A skype.com oldalon az MS fiókkal bejelentkezve sikerült unlinkelni a két fiókot, így már az asztali kliens ismét felajánlotta a két fiók összeolvasztását, ami sikerült is, PC-n most már MS fiókkal belépve a megszokott partnerlista fogad, félsiker.
Már csak az a gond, hogy a WP-s telefonon még mindig üres az account. Még egy újratelepítést adok neki, hátha.
-
McLaca
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Én a cím ip-jét tiltottam tűzfalban, így akkor is megy a korlátozás, ha esetleg a domaint kicserélik alatta.
Üdv!
-
-
tornas
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Jelenleg jónéhányan annak is örülnének, ha menne nekik a skype. Akár reklámmal is...

-
Skype reklámmentesítés!
Nem tudom, volt-e téma korábban, mindenesetre postolom én is, inkább legyen meg többször, mint egyszer se.

Szóval...akit hozzám hasonlóan az őrületbe kergetnek a Skype reklámjai, az csinálja végig ezt. Ismét frissíthető a Skype az aktuális legfrissebb verzióra, és nem lesz tele idegesítő reklámokkal. Ez egy valóságos csoda!
-
tornas
őstag
aron89, fmustang.
Ha pár sorral visszaolvastok, akkor kiderül, hogy sokak van ez a problémája. Viszont megoldás eddig még nincs. Illetve van... a Skype helyett valami más...

Anyósom gépén viszont jelenleg is üzemképes a skype, pedig ott is régi verziót használ WinXP SP2 alatt. Ki érti ezt...?!?!?!
-
fmustang
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy notebook, win7 64 bites verzióval, feltelepítettem rá a skype - ot, de nem tudok bejelentkezni, csak a pöttyök pörögnek a végtelenségig! Megpróbáltam felrakni a vibert, az el sem indul! letiltottam minden tűzfalat, vírusírtót, úgyse változik semmi! A folyamatokban látszik, hogy ott van, többször is! Ebben a hálózatban minden más gépről tökéletes a skype, kivéve ezt! Ez a notebook más hálózaton se futtatja a skype - ot!
Segítségeteket előre is Köszönöm! -
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Nem szoktam Skypeolni de egy ismerősömnek kéne segíteni mert problémája akadt, remélem találtok megoldást.

Bemásolom amit írt: "Sziasztok!
Egy informatikai kéréssel fordulok mindenkihez:
NEM MŰKÖDIK A SKYPE A GÉPEMEN
Windows 7 Home Premium 64 bites operációs rendszerem van. Az eddig működőképes Skype fiókomba nem tudok belépni, mert az a verzió, melyet használtam elévült (lásd: első kép). Az újabb verzióban (melyet a web.skype.com oldalról töltöttem le), nem tudok bejelentkezni: a kezdőoldal bal felső sarkában található Skype ikonra kattintva csak a „bezárás” opció jelenik meg (lásd: második kép). Mit tegyek? Aki tud, kérem segítsen." -
törölt tag
többek közt nekem sem megy a skype win8.1-en. Nem tud csatlakozni, csak próbál vég nélkül. Remélem rájuk dűl a meggyfa

Ezúton is szólok minden segíteni szándékozónak: Nem fogok semmit sem keresgélni parancssorokban, nem telepítek újra, ott a hangoust, vagy a fész messenger, a microsoft meg tehet egy szívességet. -
spiritex
veterán
Egyet még megpróbálhatsz, ha kell a Skype. Felteszed az SP3-at az XP-dre. Gyanítom, hogy te is SP2-vel nyomod, mint a párom, akinél szintén bekövetkezett a "kitiltás"... Facebook video plugin, ill. ooVoo szintén nem települ a gépére, úgyhogy maradtunk az egyetlen és legtökéletesebb megoldásnál, a Google Hangouts-nál.
-
tornas
őstag
A mai naptól a Skype nem hajlandó működni az XP-s gépemen. A régire azt írja, hogy frissítsem ahhoz, hogy be tudjak lépni (miért is...?!?!
). Az legújabbak meg Fatal error-ral kilépnek. 
Eddig a 6.3-as verziót használtam minden gond nélkül. Illetve próba erejéig a 6.5-öst, amivel szintén nem tudtam belépni a mai napon, egyébként hibamentesen feltelepült. Azért is voltam kénytelen a régit használni már lassan 1 éve, mert a 6.5-ösnél újabbak mindig elszálltak fatális hibával.
Egyet azonban mondhatok a Skype-nak (MS-nek): Kapjátok be...
Csak azért nem fogok új gépbe (vagy tabletbe stb.) invesztálni (és még ekkor sem garantált hogy müxik majd a skype), hogy használhassam a Skype-ot. Nem járulok hozzá a környezetszennyezéshez, csak mert ez a ti "érdeketek"!
Vannak más alternatív megoldások is.Köszönjük a lehetőséget...

-
spiritex
veterán
válasz
energivampir
üzenetére
A jobb-felso sarkaban van egy X. Azzal lezarod siman.
-
Stef@N
tag
Sziasztok,
édesapám gépén a mai napon frissítettük a skype-ot mert már nem engedte bejelentkezni. Az új verzió nem ismerte fel a webkamerát, ezért elszaladtunk venni egy újat, (Microsoft HD-3000). De ezt szintén nem látja. Nem egy mai PC-je van de egy újabb laptopra rádugva már látja a Skype ugyanazt a kamerát.
Videokártya probléma lehet?
-
energivampir
csendes tag
a kis kameraképet hogy tüntessem el? mertha a videohívás közben más ablakot akarok nézni mindig előtérbe tesz egy kis ablakot.
-
kutga
félisten
Urak!
Nemrég csináltam MS fiókot, beléptem a Skype programba, de nem ajánlja fel azt a lehetőséget hogy a régi Skype fiókot és az MS fiókot összekapcsoljam. Van erre valami megoldás? Asztali kliensen be tudok lépni a régi fiókba, de pl. telón már csak MS fiókkal, ami tök üres.
-
fPApi
őstag
Furcsa, hogy ennyi gond van a friss verziókkal, nekem win8 alatt (az asztali) tökéletesen működik! Csak, hogy legyen egy ellenpélda is, mert a fórumokon néha az a megtévesztő, hogy csak a rosszat írjuk be.
-
energivampir
csendes tag
elég szomorú hogy frissítenem kellett

mérföldekkel rosszabb mint rég küllemben is. kár hogy a microsoft kezébe került anno
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Asztalinál engem nem zavar túlzottan a reklám, Modern UI-s nál meg nem is nagyon vettem észre, hogy lenne. Bár egyiknél sem figyeltem a reklámokat.
Az SP2-vel használhatatlan volt...

Vannak más alternatív megoldások is.