Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Létezik kifejezetten skype-hoz webkamera-mikrofon-hangfal kombó?
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Van arra megoldás, hogy ha már bepipálja az ember, hogy jegyezze meg a jelszót akkor meg is tegye?
-
myke01
senior tag
A Skype webes változata csak a bővítménnyel működik együtt ,amit le kell tölteni hozzá :
" A hang- és videohívásokhoz telepítenie kell a bővítményt, amely a későbbiekben automatikusan telepíti majd a frissítéseket."Aztán a következő üzenet :
"Ez a bővítmény a legjobb felhasználói élmény érdekében automatikusan frissít. Ha ezt nem szeretné, kérjük, ne telepítse a bővítményt."Kérdés : mennyire "okoskodik" ez a bővítmény a továbbiakban ? Az "okoskodást" arra értem ,hogy mennyire használja az erőforrásokat ? Mennyit "netezget" a háttérben ?
-
spiritex
veterán
válasz
frostitualt #5396 üzenetére
Downgrade egy korábbi verzióra.
-
frostitualt
tag
w7 van minden frissitéssel, skype minden frissitéssel. ha megy a skype hivás -> crash. ha hívok -> crash. skype kilővés taskmanaggerből, újraindítom 1 hivásig jó pár percen belül, de ha azon túl indítok vagy fogadok hívást crash. ilyenkor mi van?
-
Sziasztok!
Már hónapok óta fennáll az a probléma, amely a Skype indítása után a merevlemez leterhelésében nyilvánul meg. Minimális mértékében írja a lemezt (~0,5 MB/s), de 99%-os kihasználtsággal, hosszú perceken keresztül. Valamennyi gépemen előjön a gond. (W10)
Tudtok rá valami hatékony megoldást?
-
perempe
veterán
18-án kaptunk egy videóüzenetet, de most már nem tudja vmi miatt megnyitni. segítenétek?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Egy mezei kérdésem lenne. Ha valakit blokkolok, ott ugye csak eltávolítás van, azaz azt jelenti, hogy utána ha mégis újra akarok vele kapcsolatot létesíteni, újra partner kérelmet kell küldenem? Vagy simán feloldom a partnert akit blokkoltam, és folytathatom neki az írást.
-
Űrvándor
csendes tag
Windows 10 tablet,skype video beállításra klikkelve hibát észlel és újraindul.Tudtok megoldást?
-
Visormail
addikt
válasz
Fürkésző #5389 üzenetére
BlueScreenView-al nézd és a listában duplán klikkelj a kódokra, akkor beadja a részleteket.
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Nem mai a hiba, de állandó. Másfél éve szenvedek vele. Guruk segítségét kérem.
Szüleim notebookjára a legfrissebb Skype verzió, ami felvarázsolható, a 6.14-es. És ez a legrégibb verzió azok közül, amivel még be lehet jelentkezni. Félő, hogy a következő verzió-szigorítás már letiltja. 2014 tavaszán, amióta a hiba fennáll, alig másfél éves volt a noti, ami főleg böngészésre és skype-olásra volt véve. A régi funkciói a Skype-nak bőven elegek: chat, telefon, videóhívás. Nincs szükség az újításokra, mint pl. csoportos hívás, képernyőmegosztás.
Bármely 6.14-esnél újabb verzió indítása kékhalált eredményez (eltávolító futtatása is):
BCCode 3b-ra keresve videokártya-driver hibára gondoltam. Legújabb driver nem segített. Gyártó javaslatára régebbi drivert raktam vissza a gyártó honlapjáról (náluk ez volt a legújabb), eredmény ugyanaz.
Skype Community-ben keresgélve kiderült, másoknál is előfordul a hiba, de a legtöbb, amit javasoltak, a régebbi, még működő verzió visszatevése.
Specifikáció:
Windows 7 Home 64 bit, 4 GB RAM, Intel(R) Celeron(R) CPU B815 @ 1.60GHzSzerintem a processzor lehet a ludas (de akkor nem értem a 3b hibakódot). Ugyanakkor a Skype magyar oldalán elérhető követelményeket a specifikáció túlteljesíti. (Az is igaz, a követelményeket évek óta nem frissítették, még Skype 5.0-t ír minimumnak.)
Van ötletetek, hogyan lehetne erre a gépre a Skype újabb változatát működőképesen felvarázsolni?
-
törölt tag
Smit nem vettem észre belőle, de állítólag:
http://hvg.hu/tudomany/20150921_teljesen_leallt_a_skype
-
zoltan6
addikt
mondjuk egy egy mini pc,amire fel van telepítve a skype,windows-os biztos jó,hdmi-vel összekötve a tv-vel,
akár egy ilyen mini
androidos nem tudom kezeli-e a kamerát. -
ACE-
addikt
Valakinek van erre ötlete?
Van egy FullHD LED TV-m, nem okos, sima, videót tud lejátszani. Ezt akarnám használni Skype-ra. Van erre valami megoldás, hogy egy webkamerát hozzá kötve tudjam használni? Akár egy külön eszköz, ami kezeli a Skype-ot, és a TV-n csak a kép van. Adjatok erre tanácsot. Köszi. -
Lacza_26
aktív tag
válasz
szildavid90 #5382 üzenetére
Nálam most jött vissza.
-
ToMM23
tag
válasz
szildavid90 #5380 üzenetére
Olvass kicsit fenntebb. Ezt írtam Én is és válaszolták itt,hogy Skype központi gond. Majd jobb lesz.. valamikor.. Addig sajnos várakozás van
-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok! A következő problémám lenne: Nem tudok skyp-ra bejelentkezni sehogy, beírom a nevet és a jelszót és csak forog a karika. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Gépen, telefonon sem működik, viszont a webes skype gond nélkül bejelentkezik. Nem értem!
-
törölt tag
Régi szép idők, amikor p2p volt még ...
-
lev258
veterán
válasz
kalozhun100 #5376 üzenetére
Ha úgy érted, én se tudok bejelentkezni.
-
ToMM23
tag
Sziasztok ! Mi okozhatja,hogy ma a gép bekapcsolása után a Skype csak teker bal fennt folyamatosan. Hívást fogadni és kezdeményezni nem lehet, csak írni a másik féllel. Gépreset megvolt többször is. Az Appdata mappából is törölve lett a Skype mappa. Amikor meg kérte megint az adatokat, akkor sok percen keresztük csak töltött és töltött. Majd nagy nehezen belépett és azóta is teker folyamatosan.. A "hívás" gomb meg ugye szürke.. ja router meg modem nincsen, a gépen EsetSS van. Amit le is futattam, semmi eredménnyel. CClearnert is, meg a "temp" mappa tartalma is törölve lett.. Valami skype oldali karbantartás vagy gond lehet ?
-
törölt tag
Attól azóta még frissülhetett. Ezt nemtom, mert nem engedem neki, és nem is követem, h mikor követ el ilyeneket.
És nem próbáltál régebbi verziót felrakni?
Task managerben megnézted, elegendő-e a memória? Mert némelyik böngésző egyedül is meg tud zabálni annyit, és akkor a skype-nak már nem marad.
-
drr
őstag
Üdv Mindenkinek!
Szívok egy régi géppel... Valami Athlon proci, 700 akármennyi Mb RAM. Frissen telepítettem, XP SP3-mal, driverek fel és jön a Skype. Fel is megy, de induláskor azonnal sajnálja, de ő hibát észlel és leáll... Mi a fene lehet a baja? Ja, telepítéskor az a fura, hogy nekem kell megadni a telepítés helyét és nem lehet nyelvet változtatni, mert egy lehetőség sincs... Várom a tippeket!
-
törölt tag
Figyu! Tapasztalt már vki olyat, h telón (SG S+) híváshoz van rendesen térerő, de a skype folyton megszakad? Először csak elmegy a hang 1-2sec után, aztán megszakad teljesen olyan 16-17-18sec után.
-
mikk2000
őstag
válasz
Nakivagyok #5364 üzenetére
Kösz az infót, a lényeg akkor, hogy új verzióra kell frissíteni. Nekem egyből 7.10 lett, és ránézésre már el is menti a kilépéskori státuszt.
De gondolom van aki még mindig nem hiszi el hogy ez hiba volt
Persze vannak érdekességek, frissítések utáni induláskor sose képes beloginolni ez a szerencsétlen, de érdekes, hogy a következő indításra már igen. Mondjuk pont ez a verzió még az újraindításba is belefagyott
De ismételt újraindítás után már jónak tűnik. Reklamált a tűzfal hogy valami skype auto update service szeretne hazatelefonálni, engedjem-e, hát...
-
Nakivagyok
tag
Akinek nem menti el a kijelentkezéskori státuszt:
Status always changes to Online on startupTehát ez egy bug a 7.8-as verzióban, amit a 7.9-esben elvileg javítottak.
----- Instructions for Fix -----
1) Download the latest version of Skype from the official source:
http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer/2) Exit your Skype program if it is currently running.
3) Run the newly downloaded Skype Installer (no need to uninstall anything).
4) Once the program relaunches, there should be no privacy bug with Invisible/Other statuses.
-
Űrvándor
csendes tag
Windows 10 tableten skype 40% memoriát használ video beállításnál.(memo 2GB-ból) windows a rendszer védelme érdekében leáll.Tudtok rá megoldást?
-
nokiae51
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Adott egy Skype 7.8.0.102. verzióKérdés a következő lenne:
Törölni szeretnék egy bizony emberrel történt beszélgetéseimet!
DE nem az összes ismerősömmel,hanem csak egy bizonyos emberel.Erre valaki tud valami megoldást?
Olyat ismerek hogy hogy lehet minden beszélgetést törölni.---> beállítások--->üzenetváltási beállítások--->részletes beállítás--->üzenetnapló megőrzése--->üzenetnapló törlése.Na szóval ezzel csak az a bajom,hogy ha jol tudom és itt törlöm akkor az összes ismerősömmel folytatott beszélgetést törlöm,de én csak egy bizonyos emberkével történt beszélgetésemet szeretném törölni.
Ebben kérnék valamiféle segítséget!
Köszi előre is!
Privátba is
-
törölt tag
válasz
Franky2Ster #5357 üzenetére
Pl nme menti el vmiért a jelszót. Akkor szokta, ha nincs elég hely. Melyik verzió?
-
Franky2Ster
senior tag
Olyan gondom van ,hogy hiába van bepipálva az automatikus belépés minden újraindítás után be kell írnom az adataimat akkor lép csak be. Mi lehet a gond ? Köszönöm előre is.
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
Egy olyan jelenség van hogy a Skype mindig úgy jelentkezik be hogy "nincs a gépnél" ...
nem jegyzi meg a kijelentkezéskori állapotot.
Operációs rendszer: Windows 7 64bit
Skype: 7.8.64.102Ötlet / javaslat ...másnál is jelentkezett a "probléma" ?
Köszi előre is!
üdv!
-
Hequila
őstag
válasz
krealon #5263 üzenetére
Sajnos ugyanez a tapasztalatom a 7.6-os frissitessel XP-s gepeken.
Az egyeduli megoldas a 7.2-es verziora torteno downgrade, majd a frissites megakadalyozasa ezzel a batch fajllal.
skype_upgarde_block_magyar_winXP-n.bat[I]cd %temp%
echo . > SkypeSetup.exe
echo . > Skype.msi
cacls SkypeSetup.exe /g SYSTEM:R Rendszergazdák:R
cacls Skype.msi /g SYSTEM:R Rendszergazdák:R[/I]A frissitest a skype a TEMP konyvtarba toltene le. A fenti batch fajl letrehozza a frissito fajlokat "uresen" es csak olvashatova teszi, igy a skype nem tudja letolteni a frissitest.
Csak kiegészítésként:
A 7.5-ös verzió még működött, arra nyugodtan frissíthető (ha valakinek van igénye 7.5 offline telepítőre, privizzen rám).
7.6, 7.7, 7.8 biztosan nem megy, próbáltam.
Valakinek tapasztalata a legújabb 7.10-zel?És egyébként ez bug vagy feature? Így próbálna picipuha leszoktatni az XP-ről? Vagy később vajon javítják?
-
ACE-
addikt
Van egyenlegem, munkára használnám (külföldre telefonálnék) de nem tudom elrejteni a már benne lévő számomat. Hívásnál kiírja, de az a privát számom, nem szeretném ha megtudná ügyfél. Hogyan tudom elrejteni ezt a számot, hogy hívásnál ne írja ki?
-
Van olyan progi ami jelzi az elírt szavakat?
Eddig a ursát használtam de nem soká lejár, crack sajna nincs hozzá. -
chungee
addikt
Napot!
PC-n skype. Hogyan tudok rejtve bejelentkezni
Eddig lehetett, de most állandóan zöldbe vagyok bejelentkezés követően.
-
bango
tag
Android-on telefonkönyvből egy számot kiválasztva sms-t akarok küldeni akkor miért a Skype indul el???
-
mikk2000
őstag
Sziasztok, adva van egy újonnan vett gép Win7 home eredeti OS-el. Víruskeresőnek egyelőre avast ment rá, meg pár dolog, köztük a skype, a lényeg, ami tulajdonképp nem probléma e jó lenne tudni az okát, hogy skype-nál jobb oldalt a hirdetések helyett csak ???!! meg ilyenek jelennek meg tele ott, ahol a hirdetéseknek kéne lennie. Igen, tudom, örüljön neki az illető, de attól még jó lenne tudni egy szűz rendszeren frissen installált skype miért csinál ilyet
-
Treshold
csendes tag
Kb egy hete nem működik a Skype-om
Elindítom, megjelenik a kék ablak SKYPE felirattal és pörög benne a karika, de nem kapcsolódik. Próbáltam újratelepíteni, de így sem megy
Tűzfalnál engedélyezve vanVan valakinek valami tippje mi lehet a gond?
-
Sziasztok.
Abban kérném a segítséget hogy mitől lehet az hogy amikor androidon fent van a skype a hívás kezelése nem olyan mint kéne hogy legyen, pl kedvencekből hívok valakit akkor váltogatja a nevet és a számot. Ha letörlöm a skype fiokot akkor egyből jó. Bár Android 5.02 jó csak 5,1en nem. -
ACE-
addikt
Nekem az Androidos Skype-ban hiába van beállítva hogy értesítsen új hívásról, vagy üzenetekről, nem értesít. Ha belépek a Skype-ba, akkor látom az üzeneteket, de nem jön értesítés, és hang róla, mi lehet a gond?
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül hogy mi okból kifolyólag került ma reggelre az összes telefonszám! a telefonból a skype partnereim közé. Illetve a telefonos alkalmazásba is (Windows Phone) ugyanígy bekerült az összes névjegy. Mindegy hogy csak egy telefonszámot tartalmaz vagy akár egy rendesen feltöltött névjegy.
Mi ez az egész f@szság már megint?
A szürőkkel sem jutok sokra, illetve egyáltalán nem akarom látni a telefonszámokat a skype alkalmazásban. Főleg nem az asztali alkalmazásban. Semmi értelme az egésznek.Köszönöm és Üdv.
-
Teseract
tag
Sziasztok,
Üzenetnapló törlése után végleg törli az üzeneteket, vagy visszahozható?
Előre is köszönöm.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom Uraim!
-
krealon
veterán
válasz
#73820095 #5318 üzenetére
Khm.... neked sem tartott volna tovabb, mint 2 perc, hogy rakeress a frissítés szora a jobb felso sarokban, es megtalald
pl ezt:
Skype frissítés tiltásaHa ekezetek nelul keresel a frissites szora, akkor pedig a korabban altalm irt hozzaszolas is elobukkan.
-
dethroner
veterán
Akkor mégegyszer!
Megtenné valaki hogy megírja mit kell ahhoz csinálni hogy bejelentkezéskor ne dobja fel a frissítési ajánlást? -
Feri1977
senior tag
Egy kalap szar ez a skype. Most frissítették megint, és azt hittem alapvető dolgokat javítanak majd rajta, de nem, csengőhang meg csicsás ábra stb. az van, de hogy normálisan kijelezné azt, hogy a másik ott van e ténylegesen vagy nem az luxus! Ha zöld a másik, ha üres zöld, ha sárga, soha nem az valós állapot amit ír. Most épp sárga volt és úgy tudtam rácsörögni a másikra, bezzeg amikor zöldet mutat, elötte sincs a telefon mondta az illető. Nevetséges.
-
fradi81
veterán
Frissített a skype, azóta nem lehet belépni skype névvel, csak ms fiókkal?
-
spiritex
veterán
válasz
Nakivagyok #5283 üzenetére
Érdekes, de nálam Win7 alatt és Skype7.2-ben nincs AdvertPlaceHolder a config.xml file-ban... Mondjuk hely sincs a reklámnak felül.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Ez a skype-in szolgáltatás hogyan működik egészen pontosan? Rendelek ott egy telefonszámot, amit XY simán tárcsázhat akár egy telefonfülkéből is és nekem meg el fog kezdeni csörögni a skype az asztali kliensen, okostelefonon, stb.-n?
-
zoltan6
addikt
válasz
cyber86 #5304 üzenetére
nem,tele van vele a net,a skype fórumon több éves hozzászólások vannak a témában.
-
cyber86
őstag
Látom akkor nem egyedi eset a win leállásnál levő próbléma Asus Xonar D2X. [link]
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Az automatikus frissítés ki van kapcsolva, mégis minden indulásnál jelzi a program hogy új frissítés vár telepítésre. Vagyis már letöltötte, és frissíteni akarja, én meg nem akarom. Szeretném ezt a letöltött frissítést törölni. Van rá valami lehetőség?
-
Visormail
addikt
válasz
zoltan6 #5299 üzenetére
Csak off-ba mondom, hogy win10 bug miatt ott egyáltalán nem működik az spdif-en keresztüli DD live/DTS interactive a játékokhoz (a sima passthrough filmekhez az megy). Az ms elismerte, hogy náluk van a hiba és nem a hangkártya driverekben, szóval azt hiszem minden kártyát érint. Illetve most jött egy frissítés amivel a dolby már megy, bizonyos programokban, némelyik embernél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest