Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lajosbácsi48
üzenetére
A partnerlistád megmarad, bejelentkezés után újra ott lesz.
-
Fura egy cikk... összemossa az UWP (Win10-es) változatot a "modern kinézetű" 8-assal... A lényeg, hogy csak a 7.xx változat működése szűnik meg, 8.xx működni fog még pl. Win7-en is.
Szerencsére nekem a FB Messenger a fő beszélgetési hely, szóval mindegy mit csinálnak a felülettel, itt nekem csak az a fontos, hogy működjön hetente 1x a hívás...

-
Bejelentkezett állapotban lesz belőle még kettő, egyik a kedvencek, másik az "itt szóltam hozzá" részt nyitja le, a számok pedig azt jelentik, hogy hány olvasatlan hsz-t tartalmazó topik van a listában.
Annyiban egyetértünk, hogy a 0-nál nagyobb az nem ideális, de szerintem nem vészes.
Csak egy jó görgős egér kell.
vagy csökkenteni a weboldal méretét a böngésző "zoom" funkciójával -
Valószínű nem egyformán használjuk mobilon a fórumot, én csak a felső sávban lévő gombokkal elérhető topikokat szoktam végig böködni, ahol van olvasatlan, és tök jó, hogy mindig ott van, nem kell görgetnem érte sehova, se fel, se le. Véleményem szerint nem takar sokat, de amíg nem volt rajta semmi, addig én is userstyle-lal eltüntettem onnan. Eddig amúgy mobilon is a ph asztali nézetét használtam, ahhoz képest sokkal kényelmesebb a topikok közt ugrálni és olvasgatni.
Asztali böngészőben pedig az a "30%" nagyjából egyetlen hozzászólást jelent legtöbbször...
Fototrend vs PH -
Leginkább a fórum részre gondoltam + a felső sávra, rengeteg felesleges mozdulattól ment meg az asztali nézethez képest. Szerintem nem lettek túl nagyok a betűk, pont jó a mérete szinte mindennek (Honor 7 + Firefox böngészővel nézve). A weboldalt átnézve, egyetlen helyen kirívóan csúnyácska, a fotók címeinél.
Amúgy gondolom a sima Skype-ra gondoltak 8-as alatt.
-
válasz
TomMusic
üzenetére
Ilyesmire nem mondanám, hogy "tetszik", de semmi probléma nincs vele, működik, a funkciók könnyen elérhetőek, a dizájn pedig windowsosan "modern".
(#6316) br: Na, a Fototrend nekem tetszik, zöld a kedvenc színem
Mióta elérhető, azt a felület használom mindenhol amennyire lehet, főleg mobilon hatalmas előrelépés. -
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Nem egyezik meg, valamennyiben más, de majd meglátod neked megfelel-e.
A frissítés ugyanolyan, mintha letöltenéd a weboldalról. -
válasz
Nyethuszar
üzenetére
W10-ben alapból van egy Skype, de ha nem tetszik, telepíthetsz másikat.
A 8-as telepítője elviekben tiszta, fentebb linkeltem róla. -
Nem kell semmilyen plugin a letöltéshez.
Azt tudom elképzelni, hogy valamilyen reklám letöltés gombjára kattinthattál, de egyébként bármilyen reklám poup nyílik meg az "igazira" kattintva, azt csak zárd be nyugodtan, és kattints újra rá, ha nem kezdené el letölteni elsőre.
Szóval ez az "igazi" letöltés gomb:Másfelől pedig nem állítottad be a kompatibilitási módot, amiről fentebb írtam, azért akarja, hogy a Store-ból telepítsd.
(#6137) hdtomi: A 7.40 akár innen is letölthető

A driver az egy teljesen más jellegű cucc, ez nem okoz gondot, csak azért kell a kompatibilitási mód, hogy ne ajánlja a store-t, és mivel win7-en nincsen, így kénytelen települni
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ha ráér, várhatsz vele, jöhetnek még tőlem tapasztaltabbak a topikba

Én mindig a legfrissebbet használom, mert csak ritkán kell, és akkor működik
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Fogalmam sincs, próbálj ki egyet
-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Valószínűleg igen, ha nem látsz újabb 7.xx-et
-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Elvileg a Win10 verzió automatikusan indul mindig, vagyis kapsz értesítéseket.
Ha beszélgetések eltűntek, akkor nincs igazán mit tenni. A desktop verzióban benne vannak? Esetleg megpróbálhatod újratelepíteni a Win10-eset (vagy csak ki-be jelentkezni), hátha leszinkronizálja. -
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Rosszabb talán nem lesz, de a Win10 tud izgi dolgokat...

-
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Pedig az lesz a gond, tipikusan úgy néz ki, hogy nem bírja a net.
Vagy a géppel történt valami, esetleg vírusos lett, ami leterheli a gépet, emiatt a kamerát már nem bírja el. -
Win10: 7.33 piszok lassan, de beengedett, beszélni nem próbáltam. Az áruházas verzióból sem léptetett amúgy ki, itt az "echo / sound service" hibátlanul működik.
Egyébként akiknél sok a megoldhatatlan hiba: Rengeteg alternatívája van a Skype-nak... (Facebook) Messenger, WhatsApp, Viber, Hangouts stb.
-
-
válasz
arnyekxxx
üzenetére
OBS tud több kamerát egyben, de skype-ra nem tudom miképp lehetne átvinni... talán a legegyszerűbb lenne képernyőmegosztással, vagy valami egyéb módon megoldani a streamet.
Hogy mennyire fogja a gép bírni az jó kérdés, nekem az előbb egy 720p + 480p kamera együtt 40%-ra terhelte a 3.8GHz-s i7 920-at (teljes konfig az adatlapon)... -
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Ha fent van Win10-hez az Anniversary Update, akkor a programok között kell lennie egy "Skype előzetes verzió"-nak.
Viber Win10-hez -
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Az asztali verzióval vannak gondok vagy a "beépített" W10 verzióval? Lehet próbálni egyiket a másik helyett

Sőt skype-ot el lehet érni a web.skype.com-on is, így nem kell telepíteni semmit sem.
Videóbeszélgetni lehet Facebookon, Hangouts-on, Viber-en, WhatsApp bétával is (bár ez számítógépen még valószínűleg nem elérhető), meg még ki tudja mivel... hirtelen csak ezek jutottak eszembe. -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ez nem tűnik a legújabb Skype-nak, biztos rossz a hibaüzenet is, mert tudtommal csak a régi skype verziókat tiltották ki. Töltsd le a legfrissebbet innen. (SP3 a minimum XP-n)
-
válasz
üzenetére
Ha az asztali verzióról van szó, akkor próbáld meg, hogy a Skype mappát az C:\Felhasználók\<felhasználónév>\AppData\Roaming helyről törlöd vagy áthelyezed (ez a mappa tartalmazza a felhasználói beállításokat, beszélgetés naplófájlokat).
A modern verzióban nem tudok segíteni. -
válasz
haromegesz14
üzenetére
Ha csak ketten beszélgettek egymással akkor ingyen is megy. Csoportos beszélgetés esetén kell hozzá Skype Premium.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak mivel kb hetente 1x van megnyitva, nem volt kedvem megoldást keresni rá, ha van egyáltalán.
Hívás közben a jobb alsó részen lesznek ikonok és egy téglalap alakúra bökve lehet a képernyőt megosztani.

Nem kell semmilyen plugin a letöltéshez.