Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Hogy működik most a Skype? Volt MSN Messengerem, és elvileg azt beleolvasztották. Ellenben belépni nem tudok az MSN fiókommal. A fiók működik, az Outlook.com-on be tudok lépni, ott a régi MSN-es kontaktlistám is, csak a kliens nem enged.
-
€uro
őstag
Használ valaki a jelenlegi legújabb verzión is működő audio-video rögzítő programot?
-
gmx9
aktív tag
Undorító az új felület tele hiányosságokkal, ennyit tudok mondani. Törölve is lett, biztos nem fogom ezt használni így.
-
RAiN91
őstag
Ebben az új skypeban be tudom állítani, hogy ha valakinek küldök egy fájlt, ne fogadja el automatikusan az ellenfél gépe? És hol tudom átállítani, hogy kérdezze meg, melyik mappába kerüljenek az elfogadott fájlok?
-
spiritex
veterán
válasz
AstraCDX
üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy ha az androidon belépek egyszer a Skype-ba és minden ilyen alkalom után nem nyomok direkt a "Kilépés"-re, akkor örökre bent maradok mások számára. Tehát nem elég androidon csak "Visszá"-val vagy "Task" váltással elhagyni a Skype-ot, külön ki kell lépni belőle.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet .
A partnerek felét "nincs a gépnél" állapotúnak jelzi, pedig szinte biztosan off-line mind .
Nálam már elég régóta fennáll ez az állapot .
Úgy hallottam, hogy a Skype központi szervere okozza a hibát .
Ha esetleg valaki jobban/pontosabban tudja ezeknek a hibáknak a valódi okát, itt megoszthatná velünk .
Üdv.
Astra
-
Sátán44
addikt
Az asztali skypepomon rengeteg ismerősöm be van ragadva, azt mutatja hogy elérhetőek. Ellenben az androidos skypeon teljesen hibátlan, valóban csak azokat látom, akik be vannak jelentkezve. Mit csináljak az pc-s skypeal, hogy normálisan mutassa ott is?
-
McLaca
őstag
válasz
Panthera
üzenetére
Zúgás alatt pontosan mit kell érteni? Minden átmenet nélkül egyszercsak zúgni kezd, mint egy motor pl. ? Vagy van előzménye, fokozatosan jön elő? Utóbbi esetben „hallhatja“ a mikrofon a hangszórókból a hangot és összegerjed. Megoldás: mikrofon távolabb helyezése, vagy headset használata.
Üdv!
-
Sziasztok!
Egy ismerősömnél a Skype használatakor pár perc után a hangfal elkezd zúgni, ezzel ellehetetlenítve a beszélgetést. A másik oldalon tökéletesen hallják és látják is. Más hangforrásnál nem csinál ilyet a hangfal.
Találkoztatok már ilyennel? Nem vagyok nagy skype-os, de azért szoktam használni, viszont ötletem sincs.Köszönöm előre is!
-
AstraCDX
senior tag
válasz
spiritex
üzenetére
Én is többször jártam így, hogy egyszercsak nem tudott bejelentkezni a kliens gépinduláskor .
De nekem semmi ilyesmit nem írt/közölt, hogy ez az elavult verzió miatt lenne .
Engem nem zavarna, az ha korszerűsítik a motort, nem hátrány az, de nem kellene ránk erőszakolni a user által meg nem választható felületeket, formákat, skineket .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Melyik az a legrégebbi Skype verzió, amivel még be lehet jelentkezni a hálózatba ?
Honnan lehet ezt megtudni ?
Néha küldenek valami önreklámot, de azt nem közölnék, hogy holnaptól a te verziódat már nem engedik bejelentkezni .

A régebbi verziók letiltását a honlapjukon sem reklámozzák, pedig ez már kimeríti a közérdek fogalmát !

Valamelyik régebbi verzióban működött, de most hiányzik az a funkció, hogy mikor egy partner fölé viszem a kurzort, ott helyben kiírja, hogy utoljára mikor volt on-line, ha épp akkor nem az .
Be lehet ezt valahogyan kapcsolni ?
Üdv.
Astra
-
szaszapi
őstag
Hello!
A tabletemen előjött a napokban aegy felugró ablak:
Please enter your new country code and phone number.Az a röhej hogy ne fogad el semmit hiába írom be,emiatt nem lehet használni a skype-ot,de ugyanez a hiba fogad play áruházban ahogy belépek ott meg google wallet szolgáltatáshoz kér bankkártya adatokat amit nem szeretnék megadni,de nem tudom használni így a play áruházat sem.Van valakinek ötlete mi lehet?
-
€uro
őstag
Rögzíti itt valaki a Skype (audio és video) hívásokat?
-
albert8
veterán
Helló!
Lenne egy kis problémám a programmal. Van ugyanis egy régi fiókom amibe be szeretnék lépni, de sehogy sem tudok. Próbáltam már tobbször is jelszó emlékeztetőt kérni meg mindent, de sajna nem enged be. Azóta csináltam egy másikat is, de igy sajna a régi ismerősök közül egy darab sincs meg. Hogyan tudnám ezt orvosolni?
smid_albert a fiók neve, ha jól látom még aktiv, ha megtalálja a kereső.
-
spiritex
veterán
Engem mégis az idegesít a legeslegjobban, hogy nem lehet feljebb húzni a gépelési területet! Évek alatt megszokatam, hogy kb. mennyivel feljebb kell néznem a képernyő aljától, hogy gépeljek, erre most hirtelen kötelező legalulra néznem és gépelnem, mert azt az egy db vacak sort nem lehet megnövelni, csak a szöveg növeli, ahogy írok bele. Borzasztó felhasználó-központúTLANság!
-
McLaca
őstag
válasz
spiritex
üzenetére
A fejlődés mostanában mindig visszafelé történik... Pl. a főablakban a profilkép és partnerlista közti terület (keresés, tárcsázó) rohadtul pazarló, csomó helyet foglal, kevesebb látszik a listából és tele van üres részekkel. Meg a profilkép... A felét levágja, mert idétlen buborékba kell erőltetni. Érdekes, hogy ott nem a szögletes win8 dizájnt erőltették (hanem annál is rosszabbat).
Üdv!
-
spiritex
veterán
válasz
Benito94
üzenetére
Most látom, hogy még az eszközbeállítás ikon is eltűnt amivel gyorsan meg lehetett nézni, hogy jól van-e beállítva a hangkimenet, a mikrofon, a webkamera, mennyire gyors a számítógép és a két partner közti adatátvitel... Ezt hogy gondolták csak úgy kiirtani??? Nagyon sokszor itt néztem meg hogy nem állítottam-e el valamit...
-
Benito94
tag
Hogy lehetett ilyen tré kinézetet adni... Nem hiszem el, hogy ennyire minimális design-t kell adni mostmár minden programnak, szaros win8-nak a hányinger kinézetét kell nyomatni mindenhol.. szégyen.
-
MaciG
addikt
üdv.
Skype-on be lehet azt állítani, hogy helyesírás ellenőrzés amikor írok, de angol nyelven?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Eddig a Pamela for Skype programot használtam a hívásaim automatikus rögzítésére. Az új Skype-pal ez a program nem működik. Tudtok ajánlani alternatívát a beszélgetések rögzítésére?
-
McLaca
őstag
Más is tapasztalta azt, hogy a korábban minden esetben működő „fel“ kurzorgombos szerkesztés most a legújabb verzióban eléggé hektikusan működik? Videóhívás alatt pl. egyáltalán nem, szöveges chatnél meg amikor kedve tartja.
Üdv!
-
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
6.21.0.104 volt az utolsó, mely az USB-t korrektül kezelte még!

Mit tudtok ajánlani ehelyett a fo... helyett?
Ugye, frissítsek, mert csak az megy, meg biztonsági okokból kell. De ha az újabb nem megy, és egy tr@gy@domb az egész? Elnézést, de kifakadtam. Havonta játszom el, hogy ami ment, az egy nap, hogy megint "csak" menjen.....
-
liksoft
nagyúr
Szép napot mindenkinek!
A Skype 7.0.0.102 a SkypeMate programnak nem adja át a beszélgetés vége jelet (frissítés előtt a régi igen), így ha vége a beszélgetésnek, az USB eszköz elkezd kicsengetni. Van rá megoldás, de macerás. Ugyanis a programból ki kell lépni, majd megint be.

Csak a kérdés maradt le. A SkypeMate programot használja valaki? Hogyan vehetném rá a rendszert a korrekt működésre?
-
jhos910
senior tag
Sziasztok!
Érdekes jelenség miatt írok a topicba, hátha van akinek volt hasonlóval tapasztalata.
Tegnap raktam újra a gépem egy kingston ssd-re és a skype telepítés után ha hívást akarok kezdeményezni akkor leáll a program (mindig). Semmi hibaüzenet, csak leáll. Így rákeresni sem tudok a hibára.
Driverek fent vannak, az előző win telepítés után nem volt ilyen problémám.
Amit én észrevettem, hogy ha a beállításoknál a webcam fülre megyek akkor is kifagy (ezt mindig eljátssza), sehol máshol nem.
Az eszközkezelőben nem jelez hibát rá.
Régebbi verziójú skype-val is ugyan ez a jelenség.
A laptop egy Acer Aspire V3 772g.Köszi a segítséget előre is, üdv
Jhosi -
Valaki26
csendes tag
Sziasztok. Hogyan tudnám ki iktatni ezt a hirdetés részt a skype alakból?
Régebbi trükk már nem hatásos.. Internetbeállításokba tiltott helyekre beírtam azelőtt a https://apps.skype.com/-ot,akkor sikeresen kitünt,de sajnos már nem jön be ez a dolog..
Tud valaki valamit mit lehet tenni vagy kénytelen az ember megszokni ezt?
-
Lexa9
újonc
Sziasztok,
Remélem jó topicba írok :-)
Pár hetes kihagyás után beléptem a skype-omba és találtam egy új partnert, akit emlékezetem szerint nem én vettem fel. Beszélgetést nem látok, csak dátumot hogy xy partneradatokat cserélt xa-val. Ha esetleg valaki az én nevemben lépett be máshonnan és az én skype-omon keresztül cseverészett valakivel, akkor látnám a beszélgetést?
Köszi előre is! -
SimS
senior tag
válasz
üzenetére
Üdv
Főleg a chat funkciót használom az alkalmazásban, ezért ez az update eléggé megvisel..
Vajon nem lehet valahogyan lecserélni ezt a színes okádás, a régi 'ez mondta ezt, az mondta azt' nevévvel, kb. plain text-es formára, ahogyan eddig is?
Tudom, hogy zárt az API, de nincs alternatív (akár csak chatkliens), amivel a skype kontaktok használhatóak?Köszi,
SimS
-
ROBERTOH
őstag
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vezeték nélküli skype telefont (rendes nyomógombost), nem tudom, hogy tudtok-e ilyet ajánlani? Wifi-n kéne hogy routerre csatlakozzon (tehát számítógép nélkül működő kéne).
Előre is köszi!

-
spiritex
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Csak ha valakit érdekelne a jövőben a megoldás. Vettem anyumnak egy 990 Ft-os Genius mikrofont, letiltottam a Logitech C270 mikrofonját, beállítottam a Genius-t alapértelmezett eszköznek, és láss csodát, megoldódott a gond, tökéletes a kommunikáció, nem kell mozdulatlanul és zajtalanul ülnöm (az ablakot sem kell becsuknom kötelezően), félve attól, hogy minden nesz, amit keltek lefojtja az ő hangját.
-
liksoft
nagyúr
válasz
üzenetére
Tetszik az előnézet funkció.
Az "okosító" megoldások áttöltésekor már a kezdetekkor lehet tudni jó variánsot talált a "haver"? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom, tudom.... Ott ahol ezt a programot készítik, dolgozni nem is kell, csak élvezni az életet, így csak képek, videók cserélgetéséről lehet szó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a csili-vili helyett az érdekelne, hogy ez a változat már stabilan és ugyanúgy hozza a röccenés és hibamentes működést a különböző konfigurációk alatt?

-
törölt tag
-
Kicsi54
újonc
Szép estét!
Szkype gondom van, szeretném segítségeteket kérni. Ha hívást kezdeményezek akkor a hívás létre jön, de az egér irányíthatatlanná válik. Ez többek közt azért is jelent gondot, mert előfizetem a korlátlan ország csomagot, tudom a kívánt számot hívni, de nem tudom a telefon billentyűzetét elérni. A gépre Windows XP van telepítve, USB. egerem van.
Köszönöm a segítséget előre is. -
andatti
senior tag
Nekem is a skype-al akadt gondom... kezdem feladni...
Van 4 fiókom, 2 email címmel, de magába az alkalmazásba nem tudok pc-n belépni, holott böngészőben simán megy... igaz az ismerős/barátlistát a böngészőből nem látom... de a belépés megy... Míg telepítve a legfrisebb skype-ot a bejelentkezésnél elakad a dolog...
Miért nem lehet PC-n belépni? (Nem enged belépni...)
Már letöröltem a progit és újra telepítettem, de az sem segített...
A dolog másik érdekessége, hogy mobilról, az applikációt telepítve simán be tudtam lépni az egyik fiókomba, de ott meg csak azt a 2 kapcsolatot mutatja, akikkel korábban chateltem... a többit sehogy nem hozza elő... Én meg az asztali gépen szerettem volna intézni a dolgokat, de valahogy nem akar sikerülni...Ötlet?
Ui: Na jó, a telefonon emberek címszó alatt megtaláltam a kapcsolataimat, de böngészőben pl. miért nem? (egyik fiókomban sem)... Épp az lett volna a lényeg, hogy ne a telefont keljen böködni, hanem kényelmesen pc-n megírom amit akarok...
Most tényleg nagyon mérges vagyok...

-
Gabesz87
veterán
Most komolyan, valaki mondja már meg, hogy ez a szutyok elcseszett skype miért csinálja azt, hogy hiába írom be a partner nevét, akit fel akarok venni, azt írja, nincs találat! Pedig a név jó, és jól is írom be!
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet visszaállítani a skype régi nézetet? :S
-
spiritex
veterán
Szerintetek miért lehet az, hogy Win7-en Skype-olás közben anyum beszédjébe nem szabad beleszólni a túloldalról, mert akkor azonnal lehalkul és nem hallani, amit ő mond? A kép és a hang is a Logitech C270 kamerán keresztül jön. Lehet, hogy rontani a kéne a képe minőségén? Vagy inkább vegyek egy sima jack-es mikrofont neki?
Előre is köszi! -
Gabesz87
veterán
Nem tudja valaki, mi lehet az oka annak, hogy belépés után a skype működése leáll? Nem olyan régen telepített Win7 Prof. 32bit van a gépen, a skype is friss. Keresgettem a témában neten, és találtam olyat, hogy az AppData mappában lévő Skype mappa tartalmát törölni kell. Ez ideiglenesen működik is többnyire, de attól még zavar, hogy újra előjön valamikor, és nem tudom miért. Nincs erre valami végleges megoldás? Sosem volt még ilyen problémám a skype-al.
-
Novver
senior tag

Valakinek ilyen problémája?
Mindenhova máshova tudok írni, sőt más csoportjaimba is, csak ebbe az adottba nem.
Tegnap óta tart, és nem találok neten megoldást.
UI: Értelemszerűen az "üzenetküldés nem érhető el" box a hiba, nem a cenzúra box

-
törölt tag
Amúgy a Skype-ot a Microsoft miért nem teszi be a Windows Update rendszerbe? Ha a beépített Skype-os frissítő keresés nem működik úgysem?
-
-
erik54
újonc
válasz
spiritex
üzenetére
A windowsra még nem is gondoltam, pedig nem hülyeség. Viszont újratelepíteni egy rohadék skype miatt biztos nem fogom az egész gépet. Az ismerőslistát nem igazán töltené be, mivel folyton új fiókot kell csinálnom (más ID-vel). Mindesetre köszi a választ, bár ha úgy van, más megoldások is érdekelnek

-
-
erik54
újonc
Sziasztok! Szóval az van, hogy már sokadjára csináltam új skype fiókot magamnak, mivel az aktuális accountjaim egy napnál többet nem bírnak ki, pedig nem is csinálok semmit, csupán betöltöm a korábbiakban már gondosan lementett ismerőslistámat (max elkedzek chatelni valakivel, de volt már olyan, hogy az első belépésen kívül nem történt semmi más tevékenység, és mégis letiltott a rendszer). Van, hogy csak úgy a semmiből kiléptet a rendszer, és a jelszót beírva ezt az üzenetet kapom "Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait. Ellenőrizze Skype nevét és jelszavát, majd próbálja meg újra". A probléma nálam nem verziófüggő, ugyanis a legújabb frissítést megelőző időszakban is ugyanezt csinálta, és pont emiatt kellett újabbnál újabb fiókokat nyitnom. Már mindent próbáltam jelszó megújítástól kezdve, ügyfélkapcsolatos kérdőíven át, egészen a virtuális IP címig, de nincs megoldás. Valakinek lenne valamiféle tippje a probléma orvoslására? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Szervusztok.
Rávehető valahogyan a progi, hogy a csevegéseknek külön ablakot nyisson?
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Hangerő visszaállítás problémája van valakinek? Skype fórumon régebbi topikokat találtam telesírva, de úgy néz ki nem jött javítás. Újra kell indítani hívások után a zenelejátszót, különben nem áll vissza a hangerő.

-
Üdv.
Húgom gépét most telepítettem újra (XP SP3), felkerült a Skype is. Amikor Facebook profillal szeretnék bejelentkezni, a következő hibaüzenet fogad: "Néha az internet elfárad, és pihen egy kicsit. Győződjön meg róla, hogy működőképes, majd próbálja meg újra."
Próbáltam az AppData-ban törölni a Skype mappát, gépet újraindítani, Skype-ot újra telepíteni, a hiba továbbra is fennáll. Windows újratelepítés előtt működött, így tanácstalan vagyok. Valakinek van valami ötlete?
-
spiritex
veterán
Olyan problémám van, hogy anyukámat tökéletesen látom, és hallom is, de ha megszólalok, akkor elhalkul a hangja, és nem hallom, amit akkor mond. Magyarul nem tudunk egyszerre beszélni. Ez nem tudjátok mitől van, ill. jelentkezik másnál is ez a jelenség? Köszi!
-
jeni
félisten
Szia
Az mitől van,hogy a faterom vidéken a laptopját használva van kép de hang nincs felém pestre.
A szomszédját hallja. Engem lát és hall. A laptopján keresztül a mobilomat használva viszont van hang. Az miért van,hogy a laptop és az én PC gépem közt már nem jut el felém a hang csak a kép,de feléje van kép és hang. -
kismércse
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy valahogy ki lehet cserélni a Skype hangjait? Olyanra gondolok mint a pittyegés amikor írnak, vagy amikor elkezdek hívni valaki. -
w.miki
veterán
Skype-ban nem tudok videoüzenetet küldeni/fogadni. Ezt írja ki:
"A program megakadályozta a tartalom megjelenítését, mert az nem volt aláírva egy érvényes biztonsági tanúsítvánnyal. További információt az Internet Explorer súgójának a tanúsítványokkal kapcsolatos hibákra vonatkozó részében talál."
van valakinek ötlete, mit kellene beállítanom? -
laszlohu
addikt
Amit annyira vártam, a valós idejű fordító beépülő skype-hoz,
kizárólag windows 8.1 - el műkszik PC - n, és ugyanilyen os - ű tableteken
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az "okosító" megoldások áttöltésekor már a kezdetekkor lehet tudni jó variánsot talált a "haver"?