Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Igen olvasgattam előttem a hozzászólásokat, meg nézegettem külföldi fórumokat is, de tartósan egyik sem vált be. A telefonomról letöröltem a skype-ot.
Az vált be egy kijelentkezés erejéig, amikor a chat ablakba be kell írni egy parancsot, de az is csak addig, amíg újra vissza nem jelentkezek.
Kedvem meg nem sok van minden kijelentkezés előt (naponta elég sokszor) megcsinálni.
Na mindegy, várjuk a megoldást.Esetleg valami alternatív megoldás Skype helyett? Általában mikrofonon szoktunk beszélni haverokkal, de jó lenne, ha a webkamerát is tudnám használni. Ja és játék mellett szoktuk használni, ha ez jelent valamit

(Teamspeak nem érdekel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs