Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
válasz
eax1650 #6398 üzenetére
Hát én már a skype-t ritkán inkább csak külföldi ismerősökkel folytatott beszélgetésekre használom, esetleg online játék közben, de arra is van más alternatíva. Itthon már a mobil felváltotta igy nem sok szükség van már rá. Ahogy elcseszték úgy kezdtem leszokni róla.
Régen jó volt!
-
TiMoN
senior tag
Be következik ez is [link]. Sajna búcsút kell venni a régi skype-tól. Ez az új felület még telefonon elmegy, de PC-n nem jön be.
-
TiMoN
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Nokia lumia 520 as telefon. Skype települt rá, de bejelentkezni valamiért nem enged.
"Sikertelen bejelentkezés. Jelenleg nem tud bejelentkezni. Ellenörizze a hálózati beállításait, majd próbálkozzon újra"Ezt a hibaüzenetet kapom. Wifi van fel van kapcsolódva. Sim nincs a telefonba. Gyereknek lenne játék telefonnak, meg hogy tudjon néha skypeolni haverokkal, de úgy tünik mintha már nem lenne jó a skype rajta.
Win verzio 8.1
-
TiMoN
senior tag
válasz
SpongyaBob #5807 üzenetére
Bocs a lámázásért, de nem találtam.
Le van töltve az asus oldaláról a w10 driver, de nincs benne.
Nem tudok semmit se módosítani telepítéskor. -
TiMoN
senior tag
válasz
SpongyaBob #5803 üzenetére
Ezt a C-media panelt honnan tölthetem le?
-
TiMoN
senior tag
Asus hangkártya esetén a gép leállításakor bekövetkező skype hibára netán talált már valaki valami orvosságot?
Sajnos én még nem. Főleg az alaplapi hangkártyám használtam, de W10 alatt nem működik valami jól.
Kénytelen voltam felrakni az Asus hangkártyám és ha elfelejtek kilépni gép kikapcsolása előtt a skypeból akkor hibaüzenet fogad. Bosszantó, főleg ha éjjel netán frissít a gép és újra szeretne indulni. -
TiMoN
senior tag
-
TiMoN
senior tag
Engem ez a "beragadás" dolgoz zavar.
Tudom van a /remotelogut parancs, de nem vagyok vele elégedett.Ha gépen beírom és elfelejtettem pl Tabról v telefonról kilépni akkor kijelentkezteti.
Szóval újra be kell írnom majd a felhasználó nevet és jelszót!Örülnék egy pl zárt képernyőnél egy AFK jelzésnek vagy mint régen telefonáltam
akkor elfoglaltra váltott át még a Symbianos Skype. -
TiMoN
senior tag
válasz
dethroner #4276 üzenetére
Én azt szoktam csinálni mielőtt kilépek átteszem láthatatlanba. Akkor eltűnik a zöld pötty.
Ugye akkor PC-n is láthatatlanba kerül. Ha pedig valahol használom akkor elérhetővé teszem. Vicces, de csak ezt a megoldást találtam jónak.Pedig a mobilos skype-n is lehetne afk meg elfoglalt mod.
Pl mikor telefonálok akkor áttehetné elfoglaltba mikor a kijelző sötét akkor afkba.
Mondjuk ha telefonról vagy tabrol fenn vagyok sem mindig jelez ha hívnak v írnak. Pedig van mobilnet és wifi is.Van még elég sok hibája az androidos és a wp8 as skypenak.
-
TiMoN
senior tag
válasz
#73959936 #4142 üzenetére
Erre tessék Itt megtalálsz minden verziót ami kijött.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Ron Swanson #3942 üzenetére
Köszönöm az ismerősödnek is!
-
TiMoN
senior tag
válasz
Ron Swanson #3939 üzenetére
Köszönöm!
-
TiMoN
senior tag
Valaki használ WinPhone 8.0 án skype-t? Érdekelne hogy is működik zárolt képernyő esetén stb.
-
TiMoN
senior tag
válasz
szelesjanos #2944 üzenetére
Logitech c270 vagy Logitech c310 is nagyon jó a skype videochathez. Nekem a 310 van. 7-12k egy egy ilyen kamera.
-
TiMoN
senior tag
válasz
FehérHolló #2941 üzenetére
Csak a vezetékes számokra érvényes az ingyenesség.
Használom elég jó. Nem bont szét csak 2 óránként, de azt még sose értem el. -
TiMoN
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2391 üzenetére
Na majd egyszer megnézem, most jó ez a 4.2. Amíg lehet vele skypeolni addig nem cserélem le.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2389 üzenetére
Feltettem a 4.2-t vagy 100mb al kevesebb ramot eszik, letisztult nincs benne facebook, skype hóm meg a hülye hirdetések.
Üzleti verziót? Mert ott nincs reklám?
(Gondolom az fizetős azért)
-
TiMoN
senior tag
válasz
< CyberBob > #2334 üzenetére
Töröld le az összes hozzáférési pontot. Majd kérd le a szolgáltatódtól a beállításokat, de NE tedd alapértelmezetté a mobil netet. Akkor bármi ami netre akar kapcsolódni meg fogja kérdezni melyik kapcsolatot használja. Nekem pl az OVI store is mindig mobil netelni akart, mikor megcsináltam ezt a műveletet, xal nem a mobilnet az alapértelmezett. Elméletileg egyik se az akkor megkérdezi, hogy mivel kapcsolódjon.
Wi-fi-t meg értelem szerűen felveszed. Elvileg ezután működnie kell.
-
TiMoN
senior tag
válasz
< CyberBob > #2328 üzenetére
Nekem a nokia E51 en mikor logolt be a skype feldobta, hogy melyik netet használja. Kiválasztottam a wi-fi-t és kész, de úgy tudom a beállítása között is van olyan opció hogy ki tudd választani alapértelmezetten melyik netet használja.
-
TiMoN
senior tag
Hali! Probléma nálam is kb. ugyan ez. Webkamera kép nem megy skype-n, de pl live messengeren igen. Ott probléma mentes. Nem több kamerával próbáltam nem ment skype-n egyik sem. Szóval szerintem nem nálunk a hiba. Vagy csak a skype nem támogatja már a sima alap kamerákat? Logitech express go kamera van most a gépen.
-
TiMoN
senior tag
Szintén semmi reklám, legfrissebb skype van fenn.
-
TiMoN
senior tag
-
TiMoN
senior tag
7 órája hívásba vagyok, de nem örülnék ha megszakadna. Nem lehet ugye újra hívni a másik felet. Gondolom holnapra ki lesz javítva.
-
TiMoN
senior tag
válasz
McClane #1479 üzenetére
Nekem már nincs ott.
Nekem csak olyan észrevételem van ha újratelepítem a skype-t v másik gépen logolok be akkor elkezdi letöltögetni a chat tartalmat. Holott az ki van kapcsolva.
A szerverről jönnek az üzenetek még azoké is akik offline-k.Ezt kéne megszüntetni kiirtani.
Most ha valaki lenyúlja a passom akkor kb 1 hónapra visszamenőleg letöltődik neki a beszélgetések is amit gépeltem.Valami ötlet? Tapasztalat, hogy kéne kiirtani?
-
TiMoN
senior tag
WoW!
Link Érdekes lesz, hamarosan kijön akkor az 5.0 verzió. -
-
TiMoN
senior tag
Tedd be az indítópultba. Találkoztam én is ilyennel.
-
TiMoN
senior tag
válasz
dízelracer #1363 üzenetére
tüzfal, router? Nekem is 2 gép van itthon mind2 ről megy skype-ozás. Semmi gond vele.
-
TiMoN
senior tag
válasz
pizzadoxxx #1317 üzenetére
ma sikerült tesztelni az 5.0 beta változatot.
Tökéletesen ment 3 fővel a konferencia beszélgetés, és a kamera is.
Bár arra gondolok multkor az internettel lehetett valami gond, de hát mind1.
Várom h hivatalosan is nem beta verzióként kinn legyen a skype! -
TiMoN
senior tag
válasz
pizzadoxxx #1317 üzenetére
mind3 an a legfrissebb skype verziót használjuk. Most felrakjuk ezt a beta-t amit ajánlottál.
Végre megcsinálják a több résztvevős videokonferencia beszélgetést!hívó felület is kellemes. Majd írom a tapasztalatokat. Automatikusan a .105v lett, 166 ost nem tudtam telepíteni.
kb mikor jelenik ez meg élesbe?
-
TiMoN
senior tag
Konferencia beszélgetésnél mért van az hogy van hogy valakinél akad a hangom és nem hall v én Őt.
Xal 1-1 be simán megy a skype mind2 fővel de ha már 3 an beszélünk valakinél gond van.
Net sebessége upload 2 főnél 1M 1 főnél 256k, de szerintem ennek elégnek kell lenni.
Mi lehet még befolyásolható tényező az akadás miatt? Kellemetlen ugy beszélgetni h lehet a 3. fél nem hall v épp a másik 2 fél.Ha van valami 5letetek pls osszátok meg. köszönöm
-
TiMoN
senior tag
válasz
szabogabor10 #975 üzenetére
Videóval nekem is volt gondom a legújabb skype-al. Tedd vissza a korábbi verziót. 3.8 v 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FC25 PS5 játékszoftver
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest