Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Üdv mindenki!
Újra kell telepítenem egy gépet, a tulaj viszont nem tudja a Skype jelszavát, se az e-mailt, amiről regisztrálta. Jelenleg működik a program, de valahogy működésre kellene bírni a friss rendszeren is. A felhasználói néven kívül semmit se tudunk tehát.
A kérdésem, hogy létezik-e szoftver arra, hogy lementse úgy a jelenlegi állapotot, hogy azt ne vegye észre a telepítés után a Skype? Vagy a másik, hogy tudok-e úgy jelszót módosítani, hogy bár jelenleg be tudok lépni, de nem tudom a jelszót?Köszi a segítséget előre is!
-
válasz
szildavid90
üzenetére
Üdv!
Próbáltad másik gépen?
MOD: 4.2... ??? Már a 6.18-asnál tartanak.
-
válasz
üzenetére
Engem sem a reklám zavart, hanem a felesleges (és idegesítő) másodpercek, amit üresjárásban végig kellett néznem.

Ja, illetve XP-n korábban az is előfordult, hogy be akarta hozni a reklámot, viszont valamiért nem tudta, és előjött a debugger...na az megint nem kicsit idegesítő.

-
-
@ GoodSpeed: A reklámok még hagyján... Engem az kergetett az őrületbe, hogy amikor a tálcáról felnyitottam a partnereim ablakait, mindig kellett várnom 1-2 másodpercet, amíg a beszélgetőablak felső részére egy 2 centis üres sáv ugrott. Ezzel megszűnt az is, illetve nem jön már elő a sok idiótaság videohívásnál sem.
@ Agyasima: Hm, na jó kérdés. Felhasználói jogosultság, Skype (és Windows) restart? Hát csak ezért ne rakd újra a rendszert, de én még lehet, hogy egy Skype uninstallal is megpróbálkoznék.
-
Reklámmentesítés. Nekem SP3-as XP-n bejött, legfrissebb Skype-al, teljesen reklámmentes így.
Hm, AdBlock...szerintem az nem blokkolja, legalábbis nálam hiába van fenn az AdBlock Plus minden böngészőmön, a Skype ugyanúgy tele volt reklámokkal.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Tedd fel a legfrissebbet, nem eszi meg a memót az sem, én is XP-n használom. Fujitsu Siemens v5515-ös noti, szóval tudom, miről beszélsz a gyenge konfiggal kapcsolatban. 2GB XP mellett amúgyis mindenre elég. Én 3-at használok, de bőven sok.
Feljebb volt szó a reklámmentesítésről, azt még érdemes benyomni rajta, aztán hajrá!

-
-
-
-
Skype reklámmentesítés!
Nem tudom, volt-e téma korábban, mindenesetre postolom én is, inkább legyen meg többször, mint egyszer se.

Szóval...akit hozzám hasonlóan az őrületbe kergetnek a Skype reklámjai, az csinálja végig ezt. Ismét frissíthető a Skype az aktuális legfrissebb verzióra, és nem lesz tele idegesítő reklámokkal. Ez egy valóságos csoda!
-
-
-
Üdv!
Csak nálam csinálja azt a Skype, hogy olyan partnereimet is on-line állapotúnak jelöli, akik nincsenek is bejelentkezve? Beszélgetek valakivel, hibernálom a gépet, másnap elindítom, és hiába lépek ki-be a Skype-ból, a partner még mindig elérhető. Írok neki, de csak a karika forog a neve mellett...
Van erre valami megoldás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest