Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szem-y
csendes tag
Szia!
Azt megtudod mondani, hogyan lehet ezt törölni?
Nekem be van állítva, hogy nincs naplózás, de persze a kis köcsög még is csinálja.
Ha feltelepítem a skypot és belépek egyből elkezdi betolni az eddigi csevegéseimet.
Ezt szeretném törölni illetve megszüntetni.
Előre is köszönöm a választ.
üdv,
szem-y -
Apollyon
Korrektor
Igen az, de én attól a rohadt felugró ablaktól vagyok még ki. Amúgy tényleg nem értem miért kell forceolni a frissítést.. Kipróbálnám az ip blokkolást, de ennyit nem ér az egész.
A hivatalos skype fórumban is lázadás van, hogy mi ez a sok baromság a programban de kb leszarják.
Ezek a dolgok most vajon összefüggésben vannak azzal hogy a Microsofté lett a Skype? Nagyon megy lefelé az egész a lejtőn. Pedig ha ennyi pénzt beleöltek nem kéne megutáltatni az emberekkel.. -
Apollyon
Korrektor
5.2-t visszatettem, erre köv bejelentkezésnél frissített 5.5-re, de olyan gyorsan hogy bele sem tudtam avatkozni. Nem is lehet, meg se kérdez. Gratulálok
Miért kell frissíteni az akaratom ellenére? Veszélyes az eggyel korábbi verzió
Ugyanmár.
A smiley-k meg egyszerűen rohadt bénák, ugyanezt csinálták a 2011-es msn-nél is, idióta fejük, sötétebb sárgás tónusú lett. Fantasztikus. Inkább kikapcsoltam, bazzák meg.
Már alig várom, hogy X idő múlva megint elindítom a Skypeot, és az MSN fog fogadni, merthogy egybeolvasztották, muhaha. -
Dictator^
veterán
Találtam megoldást rá.
Menj a Tools->Change Language-> Edit Skype Language Files
Válaszd ki a nyelvet amit akarsz (nálam English) Save As (elmented ahogy akarod, amit írtak Én úgy mentettem, (SkypeEnglish.lang).
Majd load language file, betöltöd amit kimentettél, (nem baj, hogy 1:1 ugyanaz mint ami ben volt).
Ha kész akkor user-defined languageként lesz bent.. és kész. Újrainditottam a skypot és nem jött be a reklám. -
-
floatr
veterán
-
Pheadar
tag
hát bocsi a kérdésért, biztos én vagyok a láma
én még a bővítménykezelőt sem szoktam engedélyezni, nemhogy eszköztárakat, ezen kívül meg a főprogramban nem tudom milyen módon lehet összetevőt kihagyni
asszem inkább kihagyom ezt a frissítést, megvárom a következőt
köszi a segítséget -
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy start menü/futtatás: %APPDATA% -val meg is lett, töröltem a felhasználói fiókomat és valóban nem látszódik indításnál. 

Miért kell frissíteni az akaratom ellenére? Veszélyes az eggyel korábbi verzió
Ugyanmár.