Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Néha előfordul, hogy másnap kapom meg azt az üzenetet, amit valaki küld.
Tegnap is beszélgettem és valamiért nem írt egy órája. Gondoltam valami dolga volt, el kellett mennie és nem köszönt el. Erre most bejelentkeztem és látom, hogy abban az egy órában is írt de én nem kaptam meg csak most.Tehát a képről a pl.: haver tegnap 19:46-kor írt utoljára. Vagyis én azt láttam, ezért 20:36-kor elköszöntem. Most meg feljött az ablak, hogy üzenetet küldött, tegnap 20:02-kor.
Egyedi probléma ez, telepítsem újra a skypot? Bár azt hiszem pont tegnap frissítette magát. (5.5.0.117)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tegnap is beszélgettem és valamiért nem írt egy órája. Gondoltam valami dolga volt, el kellett mennie és nem köszönt el. Erre most bejelentkeztem és látom, hogy abban az egy órában is írt de én nem kaptam meg csak most.