- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupu500
tag
Hello! hogyan tudnám visszatenni a skype 4.2.0169 verziót? A telepítésnél kiírja "problémák léptek fel a szerverrel való kapcsolódásban" és egyenesen küld a honlapra hogy töltsem a legújabb 5.9-es verziót. Mi a megoldás?
Egyébként az a problémám hogy a másik fél időnként nem hall semmit, pedig nálam a tesztek jól mennek.Egy fórumtársunk panaszkodott az 5.9-es verzióra ezért döntöttem a régi 4.2.-es verzió újratelepítése mellett.
Mi a megoldás? -
lupu500
tag
Hello! Nekem az a problémám hogy a skype lefagy. Próbáltam több partnerrel de mindig csak egy adott partnerrel fagy le. Mit tudnék neki segíteni hogy a kérdés megoldódjon? (ő nem ért a gépekhez) köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged