Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Igen? Hát ezt valóban elkapkodtam ott kicsit a végére... De, hogy ezzel a lapot ki lehet nyírni. O.o Álmomban nem gondoltam volna. De ha most mind2 rákötött USB rendesen megy akkor már gondolom most rendesen van rajta. Csak azért kérdem, nehogy az legyen, hogy még mindíg rosszul van rajta de "erőltetve van" és ezért működik...

Hát gyerekek ez ciki... ilyen még nem fordult elő velem, persze tudom jó kifogás.
Ezt most elkapkodtam ott és el is k.rtam ennyi nincs mit szépíteni.
Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...Nah még most jön a mentés... OS majd OC.
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi...