Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Igen? Hát ezt valóban elkapkodtam ott kicsit a végére... De, hogy ezzel a lapot ki lehet nyírni. O.o Álmomban nem gondoltam volna. De ha most mind2 rákötött USB rendesen megy akkor már gondolom most rendesen van rajta. Csak azért kérdem, nehogy az legyen, hogy még mindíg rosszul van rajta de "erőltetve van" és ezért működik...

Hát gyerekek ez ciki... ilyen még nem fordult elő velem, persze tudom jó kifogás.
Ezt most elkapkodtam ott és el is k.rtam ennyi nincs mit szépíteni.
Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...Nah még most jön a mentés... OS majd OC.
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi...