- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
eosz
tag
Sziasztok! Ma újra volt egy kis időm kipróbálni a kamerát. Miután nem sok jót olvasninróla, gondoltam érdekelni fog benneteket. Egy barátomnak modelleztem a műtermi világítást, így kedvenc kisplasztikámat világítottam be 3 db gyertya fénével... ajánlom másoknak is, remekül lehet tanulmányozni, hogy a fényforrások elhelyezésének mi is a hatása. A kevés fényben 1/8 expozíciós idő adódott, így gondosan rögzíteni kellett az Omniát, hogy ne mozduljon be a kép. Szerintem mobilos képek túlnyomó többsége egyébként bemozdulásos életlenség miatt lesz rossz. Könnyű eszközök, és ráadásul többnyire egy kézzel fogva fotóznak velük. Íme az EXIF adatok:
File size: 338KB
Camera Model: SGH-i900
Firmware: Mits Camera
Date/Time: 2009/01/18 17:28
Shutter speed: 1/8 sec
Aperture: 2,8
Flash: Off
Metering mode: Center-weighted average
ISO: 370
Focal length: 4,5mm
Image size: 1920 x 2560És végül a kép. A teljes kocka mellett egy 1:1-es részlet. Szerintem egészen használható.
-
alebo
tag
HR után eltűnt a My Storage!! Azt írja : Leválasztva!! Mi t csináljak??
-
fusi0n
csendes tag
Sziasztok! Nagyon megköszönném ha valaki át tudná nekem küldeni ezt a 3 fájl-t:
1. LANG_sunnysoft_ulc.CAB
2. LANG_sunnysoft_certified.cab
3. LANG_Samsungi900_1in1_V02.cabköszönöm szépen!
-
eosz
tag
válasz
droti27 #4889 üzenetére
Vannak programok, amelyeknek hiába adod meg a My Storage helyet, mégis a rendszer alá települnek. Ezek egy része szerencsére mégis áttelepíthető a My Storage-ra. Az általános módszer az, hogy egy fájlkezelőben (nem az Omnia sajátjában, hanem pl. a mobil Total Commanderben) megkeresed a telepített progit, kijelölöd a teljes könyvtárát és átmozgatod a kívánt helyre. Ebben az eseten pl. a Program Files könyvtárból (ide települ minden alapesetben) a My Storage - Program Files könyvtárba. (Ha esetleg a My Storage-n nincs még Program Files, akkor előbb létre kell hozni. De nálad nyilván már van, hiszen telepítettél már oda is progikat.) Ha ezel megvagy, akkor létrehozol egy parancsikont az áttelepített program indító fájljához és kész.
-
droti27
csendes tag
Sziasztok!
Tüzetesen végigolvastam minden hozzászólást és szerencsére sikerült is majdnem minden problémámra megoldást találnom,kivéve egyet!A tároló memória szabad helyét nem tudom 9-10 megánál feljebb tornászni,pedig végig csináltam az utasításokat az i900 oldalon leírtak alapján!
A másik problémám h pl feltelepitettem egy 5 megás játékot és hiába a my storage- adtam meg telepitendő helynek mégis a oda teszi ahol a windows van!
Ha tud vki segítsen már pl!
előre is köszönöm -
Mazsika
őstag
az milyen már hogy egy kis érettségizős hülye picsa kap egy ilyen pda(persze neki csak egy teló) azt se tudja hogy mi az a wifi meg gps... az igo-t bele se rakja mert az neki úgyse kell :S és a szülők csak úgy megveszik neki!? bőven jó lett volna neki egy f480, vagy egy pixon, de nem neki omnia kell... és anyukáék megvették, én meg alig tudok hozzájutni egy ilyenhez, pedig már egy hónapja ezért kaparok! bocsi az offért kicsit fel tudnak bosszantani az ilyen kis elkényesztetett kislányok
-
Gr3ddy
tag
Sziasztok!
Van egy óriási problémám.
igo8-at updateltem a toolboxal, régebben meg egy biztonsági mentést content managerrel.
Amióta fent van a patch nem talál egyetlen egy műholdat se.
Backup, H.R. is megvolt már párszor, és ennek ellenére nem történik semmi.
A telefon gps-ét megtalálja.
hardver gps9
szoftver gps3
adatátv. 4800
xtra gps-el sem megy, vele se akar műholdat találni.
A hét közepén még ment a patch előtt.
eoldalon lévő dolgokat is végig csináltam. -
polonic
félisten
Most megnéztem és nálam nem. A villogás jelenthet elmulasztott eseményt is de nem tudom melyik színű, nem szoktam nézni
Tehát, hogy a piros itt mit jelent
Lehet, hogy véletlenül átnyomtad a figyelmeztetést a képernyőn de a led meg villog, hogy történt valam esemény. Nézd meg sms-eket, emailt, hívást. Vagy esetleg egy beragadt notification. Erre használd aszem a pmclean progit. Kedvenc oldalunkon fennt van ;)
-
polonic
félisten
A felélesztés problémára: a beállítások-személyes-gombok-felébresztés fülön tudod beállítani, hogy melyikre ébredjen fel. És itt csak a bekapcsológombra van téve gondolom. Alapbeállításnak úgy kéne lennie, hogy felébredjen az előlapi gombokra is.
A másik gond: milyen programok vannak feltelepítve? Nekem akkor csinált ilyet, mikor a phonex vagy az s2u2 volt feltelepítve. -
tibibi
őstag
válasz
Viktor0610 #4879 üzenetére
meg volt a hard reset is ,de tegnap megint csak akksi kivételel tért magához persze reset gombot
nem tudtam nyomni,mert nem volt nállam a cerka
-
Tölteni próbáltad már?
Illetve egy hard resettel is próbbálkozhatsz, amennyiben nincs rajta olyan adat, amit szeretnél lementeni. -
tibibi
őstag
hali az mitöl lehet,hogy néha nem kapcsol be az omniám t-gyári rom van rajta csak pirossan villog a bekapcsoló gomb hiába nyomom és az akksi kivéttel indul el?
-
juno_
csendes tag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a PalmHeroes nevű játék? Nálam selejtes, a tapicskolásra sem reagál olykor-olykor, gyakran csak a kurzorra reagál, a képernyő forgatása sem működik stabilan... Tapasztalat? A telefon szoftverének verziója a legrégebbi, ez befolyásolhatja a tényeket? Esetleg tudnátok nekem küldeni bevált és jól működő web címet, ahonnan letölthetném a progit, természetesen csak a demo módozatát?
Köszönöm és bár nem feltétlenül a játék a lényeg az Omnián, de hát igényli az ember... -
donyka
csendes tag
Sziasztok!
Egy témát szeretnék feltenni a telefonra de sehogyan sem sikerül.
Két fajta leírást is találtam,de egyikkel sem sikerült!Aki jártas az efféle témás dolgokban vagy aki már telepített ilyen és sikerült, az legyen szíves segítsen mert nagyon jó lenne ez a téma a telón.
Itt vannak az oldalak ahol fenn van a téma:
1.
[link]2.
[link]Egy telepítési leírást írna valaki aki ért a telepítéséhez.
-
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
northbr!ght #4859 üzenetére
Nekem eddig minden progi futott semmi gáz nincs vele. Külön Omniára nem írnak programot, max van a progiból 240x400-as felbontású változat is. Amúgy a sima 240x320-asok is simán mennek, max alul/felül/alul-felül van egy kis üres rész, de attól hibátlanul megy.
-
northbr!ght
csendes tag
sziasztok!
Normal i900-on (Nem T-omnian) futnak a PDA-s windows mobile progik, vagy van-e valami gond a kijelzovel (keves a pixel) ?
Ha futnak, akkor az osszes progi kepes futni, vagy kulon i900-ra is irnak progikat?Koszi a valaszokat!!!
-
kzoltann
aktív tag
Sziasztok.
Aki hasznalja modemkent a telefont, (nekem vodas van), neki nem szakad néha?
Mert az asztali gépemen 15percenkent szakadozik a net.
Lehet ez ellen valamit tenni? -
outsiders
aktív tag
válasz
legiaap #4851 üzenetére
ez nem igazán "téma" inkább egy skincsomag egy programhoz, amivel sokkal inkább felhasználóbaráttá válik a készülék, és kevesebb bosszúságot okoz a mindennapokban
. Én csak ajánlani tudom, november óta használom megelégedéssel (2 hete már skinek nélkül mert úgy gyorsabb picit és nem eszik annyi erőforrást sem), AZ SPB MobilShell az egyik leghasznosabb program a WM-hez, megéri beszerezni szvsz.
AS: Van valami kis hírmorzsád a készülő hivatalos magyar ROM-okról? Türelmesen várom még mindig
-
fusi0n
csendes tag
válasz
Skynet258 #4850 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! De a skin-packhez melyik SPB MS verzió kell? Mert a legutolsó amit lelehet tölteni próbaverzióra vagy megvásárlásra az a 2.1.4. A videón amit linkeltem pedig azt hiszem a 2.1.2-ről beszélnek valamit?! Vagy a skinhez bármelyik Mobile Shell megfelel? Illetve mik a különbségek ezek a verziók között a témáknál?
Release 3.0 VGA (480x640) version (Multilanguage)
Release 3.0 WQVGA (240x400-Omnia) version (Multilanguage)
Release 3.0 QVGA (240x320) version (Multilanguage)Köszi
-
fusi0n
csendes tag
Sziasztok! Én is egy Omnia tulaj lettem már egy pár hete, de még nem nagyon volt időm belemerülni a remdszerbe, mert külföldön voltam. Nos lenne pár kérdésem, főleg skin témában! Találtam az interneten egy nagyon teccetős skint, ez lenne az: ( click ). Gondolom Kyro féle, csak azt szeretném tudni, hogy milyen más egyéb programok kellenek, hogy én ezt feltudjam instalálni az omniára? Már egy linket is megköszönnék, ami leírja lépésről lépésre, hogy hogy nézzen így ki az én omniám!
Köszönöm!
-
Skynet258
veterán
válasz
bajtokarpi #4844 üzenetére
Jegyzetek, majd katt a menüre, eszköztár megjelenítése, és az alsó sávba kerül.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Kérdeznék egy nagyon amatőrt: diktafon funkciót hol találom az omniában, mert nem lelek rá?
-
polonic
félisten
válasz
ziggi_zug #4833 üzenetére
Szerintem ehhez sehogy. Nem tudod magadnak irányítani. Ez egy process, ami a mozgásérzékelő és az oprendszer közötti kapcsolatot teljesíti a mozgásérzékelő állapotáról. Szerintem ezzel nem lehet babrálni magadnak.
De nézz szét neten kutakodj, hátha találsz valami használhatót ezzel kapcsolatban. -
tsaby76
aktív tag
-
tibibi
őstag
sziasztok mennyit kellene birjon normál használat mellett az akksi?
-
tsaby76
aktív tag
válasz
legoland #4834 üzenetére
Szívesen, nekem meg az omniám T-s
, sajnos ezért probléma egyenlőre a garivesztés nélküli rom frissítés, ami már nagyon időszerü lenne, de lehet hogy nálam akku csere is lesz.Egyébként nekem is ez az első WinMobile készülékem, de nem érzem problémásnak a használatát, igaz sokat tanultam az itteni fórumozóktól, és az eoldaltól, illetve nagyon sokat használok pc-t és ez mindeképp előny.
-
juhi990
csendes tag
Sziasztok.
Milyen bluetooth-progikat ismertek?
Pl:amivel látnám magát a folyamatot, hogy mennyi adat ment át, mennyi van hátra, ilyesmi... -
alebo
tag
Kipróbálnám a könyvolvasást ezen is.Program?Letöltő hely(amit olvas a progi)?
-
-
ziggi_zug
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy melyik szoftver üzemelteti ezt a funkciót? Tárgyaláson nagyon hasznos lenne, amúgy csak bosszantó, mert a zsebben sem csöng, ha épp úgy érzékeli, hogy "pofára esett".
adott esetben hozzárendelném pl. a tárgyalás üzemmódhoz is ezt a funkciót, ha volna rá mód. -
tsaby76
aktív tag
válasz
legoland #4827 üzenetére
Nem vagyok nagy tudású de elmondom
Etikett módban, a csörgő telefont kijelzővel az asztalra fordítva elhallgat, visszafordítva ismét csörög.De ez a funkció minden esetben némítja a készüléket, mikor "pofával" lefelé van, tehát zenehallgatás filmnézés közben is.Ügyes funkció, nekem kikapcsolva sem növekedett lényegesen a nagyon kurta(20-22óra) készenléti időm.
Kikapcsolni a: beállítások-rendszer-mozgásérzékelő-udvariasság lapfülön lehet -
legoland
csendes tag
Légyszí mondja meg valaki, hogy mi az "etikett mód"? Valahol, valamelyik nagytudású forumozó azt írta, hogy annak kikapcsolásával jelentősen növelhető az Omnia akku üzemideje. Kösz
-
baliagent
csendes tag
Sziasztok!
Ma olyan híreket kaptam, hogy egy 16 Gb-os kártya belassul az Omnián. Ha van a kedves fórumozó Omnia tulajdonosok között olyan, akinek ilyen kártya van benne, kérem ossza meg velem tapasztalatait.
Köszi előre is. Üdv: baliagent -
petib
csendes tag
Sziasztok,
nekem az opera és az egész rendszer lefagy, ha az adobe flash player 7 telepítve van...
másnál is előfordult ilyen? -
-
Fcsabi
tag
válasz
Viktor0610 #4816 üzenetére
Annyi korrekciót engedj meg, hogy -legalább is tudtommal- a program a cég honlapjáról ingyenesen letölthető, sőt 15 napig ingyenesen ki is próbálható.
Persze értem én az "ingyen letölthető" mögött megbújó igényt. -
ujtulaj
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel a GPS koordinátákkal ellátott fényképeim böngészése közben egy térképen megmutatja, hogy hol készült?
(mondjuk egy képnézegető progi a bal oldalon egy térkép a jobb oldalon..)
Úgy fényképezek , hogy elindítom az igot, megvárom míg poziciót fok (2 perc), háttérbe rakom, és mehet a fénykép. -
wolfman
veterán
Hú! Lenne egy kis gondom! Feltelepítettem a WIMP programot a telefonomra, de nem akart működni. Aztán észrevettem hogy kellően le is lassította a telefont, ígyhát arra jutottam hogy uninstallálom. Rányomtam hogy uninstall, kiírta hogy újra kell induljon és után fog csak véglegesen törlődni. OK! Újraindult, de utána valamiért angolra váltott a nyelv. Menü, nyelv magyar, majd ez is újraindítást kér. Újraindítottam, de ezek után is maradt angol!
Ilyenkor mi van? Remélem nem törölt semmit az a ge.i program!
-
-
droti27
csendes tag
Hi all!!
Honnan tudom ingyenesen leszedni omniára a spb Pocket plus ill a spb mobil shell nevü progit ingyen?Csak fizetősen tudom beszerezni?
-
polonic
félisten
Állítólag készen vannak már, meg pannonosból újabbat lehet lelni a neten. Majd hamarosan reméljük kiteszik az oldalra. Egyébként régebben feltettek egy csomó országot, ami kb 5 napig volt fenn. Nem tudom miért tüntették el utána azokat.
-
tibibi
őstag
sziasztok létezik,hogy a tmobilos omnia független?
-
polonic
félisten
válasz
Konafan #4800 üzenetére
Igo-nál szerintem csak annyi kell, hogy az sc kártyán application.dat-ot átírod igo.exe-re és csinálsz hozzá egy parancsikont.
HR szvsz csak akkor ha halott a rendszerCleartempből tölts le újabbat, az több mindent tud már törölni.
Opera cahce pl át van helyezve a my device-ról? Az is 4-5 megát foglal.
Egyébként HR nélkül is vissza lehet tenni a magyarítást, egyszerűbb is és ez a rövidebbEoldalon fennt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest