- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AYEL
tag
Szia,
rögtön erre gondoltam. uninstaláltam a Mobil Shell-t, de akkor is ugyanúgy kiírta, megpróbáltam felülírni, az se ment, végül , mivel egyébként nincsenek program hegyek és bonyolult beállítások, adtam neki egy HR-t...
Most szépen visszatettem rá mindent egy óra alatt, persze a Mobil Shell-el megint szívok... Korábban még a 2.1.2-es volt fenn, de most látom van újabb.
Ti melyiket használjátok?
-
hondavini
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor bekapcsolom a WIFI-t tál hálózatot, fel is csatlakozom rá és mikor megnyitom az explorert akkor a 3G-re mászik fel és csinálja nekem a nagy számlákat
Mikor bevittem a szervizbe, hogy "rontsák" el a beállításokat, közölték velem, hogy szoftver frissítés...
Most komolyan erre nincs más megoldás??Üdv
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
ziggi_zug #3384 üzenetére
Ezt is visszavonom.
Tapasztalat:
Csengetés, nem felvevés - kérdi, hogy SMS (nem hozzányúl) - 3 rezgés, szundi és ennyi.
Legközelebb elővesz (képernyő bekapcs), nem figyelni értesítés, hanem csinálni más (pl. megnézni óra) - jé jelez! És innentől a megadott időközökben nyomja a jelzést.Bocs a távirati stílusért. Ha nem érteni kicsi koreai beszél magyar, jelez itt!
-
clippy
tag
Sziasztok, ha v.ki tudna segíteni igo8 "bővítés" ügyben (ha az lehetséges) az küldjön privit pls. előre is köszi a segítséget
-
Zod81
csendes tag
1. Hát előző telómnál, ha éppen zenét hallgattam, akkor levette a zenét és pittyent egyet. Ennél meg megy a zene a fülembe és közbe rezeg a tel meg szól a csengőhang.
2. Akkor jó. Mondjuk a NoData is fent van biztonság kedvéért.
3. Thx, mindjárt le is töltöm és meglesem.
4. Közbe rájöttem. Nem az érintőképernyő megnyomása volt a bibi, hanem a tel oldalán a kamera gomb. Az vette fel a hívást. Így most azt átállítottam másra és tökéletes.Köszi
-
ziggi_zug
aktív tag
Most én vagyok az aktuális (de nem feltétlenül mérvadó) válaszadó
1) Ha nem rezeg és csörög, akkor honnan tudod hogy hívnak? Tudom, hogy csen a füles is, de vezetékes csatlakozásnál is ez a helyzet. az, hogy van füles nem feltétlenül jelenti azt, hogy a füledben is van épp.
2) A nyilak+x azt jelzik, hogy nincs semmilyen adatforgalomra alkalmas kapcsolat használatban. (Vagyis HSDPA, GPRS, 3G, WiFi, USB mind ki van iktatva.) Amint ezek közül valamelyiket bekapcsolod, akkor az elérhető kapcsolatok közül a legmagasabb hierarchiájút, vagy az éppen érvényben lévő aktív kapcsolat jelét mutatja.
3) SPB Time - bár ez az aktuális dátumot is kiírja, a következő ébresztést (vagy riasztást) és mivel 4 zónaidőt tud, annak a zónának a nevét, amit éppen mutat. De mindezt egy menünyi sorban teszi, nem foglal sok helyet a képernyőn.
4) Lásd az előző hsz-t! Amúgy biztos létezik megoldás, de ez még előttem is relytély
-
Zod81
csendes tag
Sziasztok!
Felmerült pár kérdés benne, amire nem igazán találtam meg eddig a választ:
1.Ha rajta van a telón a head-set és éppen hív valaki, akkor azt hogy/hol lehet beállítani, hogy a telefon ne kezdjen el rezegni majd csörögni?
2. Főképernyőn a térerő jele mellett van egy jobbra-balra mutató nyíl, meg egy x. Gondolom ez azt jelenti, hogy nincs Wi-Fi kapcsolat. Ezt valahogy el lehet onnan tüntetni? Ilyenkor ez szívja az akksit, keres Wi-Fi hálózatot?
3. Létezik olyan addon, ami a képernyőre kirak nekem egy órát? Csak annyit, semmi többet.
4. Ha valaki hív, megoldható az, hogy az érintőképernyő inaktív maradjon és csak a felvevő gombbal vegye fel a hívást? Mert nagyon sokszor úgy veszem ki a zsebemből, hogy közbe megnyomok valamit és teljesen kuss lesz.Köszi
-
ziggi_zug
aktív tag
Index.hu - passz. Használd a másik (Opera/MIE) böngészőt!
Soft-key: Miért? Felveszed a zsebedben? Tartsd tokban, az amúgy is jót tesz neki! Amúgy ezt is passzolom. Igazából a SPB PS miatt írok: nekem működik, gyakorlatilag alapbeállítással, csak van egy bibi. Csak akkor jelez, ha épp nem alszik! Amint standby-ba sűllyed, semmilyen figyelmeztetést nem ad ki magából!--- MOD: Visszavonom. Szundi közben is jelez. Most kipróbáltam...
-
sbazsi
veterán
mindenkinek jó, csak nekem nem?
tudna valaki beállításokat küldeni? (.ini, vagy milyen file...)más:Továbbra is szeretném tudni, hogyan lehet kikapcsolni bejövö híváskor a soft key-t.
ne legyen ott, csak a két gombbal tudjam felvenni. s2u2 vagy mi nem jött be.sbp phone suit-nak van egy olyan opciója, hogy jelez megadott időnként, ha volt hívás, vagy sms. akár hangot, akár rezgést, akár mindkettőt egyszerre tud produkálni. legalábbis a beállítások szerint, mert nekem nem működik. Van akinek igen? (options/phone notifications)
-
mackosajt
addikt
válasz
scofield82 #3378 üzenetére
miért akarsz video csengést? Vagy felveszem a telefont, vagy videót nézek. Ha nézni akarom, akkor nem a hívó felet fogom várakoztatni, mivel mire előveszem, addigra már úgyis cseng egy ideje.
-
válasz
Alapból a WM emlékeim szerint nem képes videó-csengésre.
-
polonic
félisten
válasz
Ha már mindent kipróbáltál és úgy sem megy, akkor másnak miért menne?
-
scofield82
csendes tag
válasz
lasarus1988 #3377 üzenetére
valaki próbálja már meg klégyszi h kinél müködik
én már TVC-rel minden létező mobilformátumba mp4be wmwbe mpgbe 3gbe konvertáltam és másoltam már mindenféle helyre de csak azt sikerült elérnem h kép nincs hang van
azért ez nálam nagyon nagy negativum a Nokiáim után
Megszoktam és hiányzik -
lasarus1988
tag
válasz
scofield82 #3376 üzenetére
Én még nem próbálkoztam vele, de elvileg az Omnia ismeri a H.263, H.264-es videokodekeket. Próbáltál már MPEG4-es videót betenni My Documents mappába vagy My Ringtones-ba?
Ilyen programról pedig még nem hallottam. Google
-
scofield82
csendes tag
Valakinek sikerült már megoldani a videócsengőhang dolgot:??
Az én tudásom megállt jo ez a telefon de ilyet h nem lehet videócsengést beállitani?!!
Kihajitom
Vagy valami progi kéne hozzá?
valaki pliiiz help -
jegkocka
csendes tag
válasz
lasarus1988 #3371 üzenetére
Az intézőben be lehet kapcsolni, hogy "Az összes fájl mutatása" és akkor listáz mindent, de ettől függetlenül is Resco & TTCMD rulza.
-
clippy
tag
Sziasztok, néhány napja én is omnia tulaj lettem, azóta ezt a fórumot olvasgatom, elég sok mindent így nem kellett keresgélnem és hamar +szoktam a telcsit. 1 apro gondom van, hogy az igo8 nekem kicsit kevés, ha ebben v.ki tudna PM-ben segíteni azt +köszönném.
-
lasarus1988
tag
AYEL:
Hát először is ne intézővel próbáld megkeresni, mert az nem mutatja meg a rendszerfájlokat. Total Commander vagy Resco Explorer megmutatja. Előbbi ingyenes míg a másik fizetős.
Ha van ismerősöd akinek megvan ez a fájl akkor másold át a tiedre is. Talán megjavul. Ha nincs akkor HR biztos megoldja, de előtte PIMBackup-pal csinálj mentést.
-
AYEL
tag
Sziasztok!
Néhány napja egy hibaüzenettel indul a készülékem:
"A ScanStatus.mscr file nem található, vagy hibás...stb"Leokézom, gyakorlatilag nem találkozom emiatt problémával az Omnia működése közben, de szeretném orvosolni a hibát.
Sajnos nem találom az Intézőben ezt a file-t.
Van ötletetek hogyan cserélhetem ki, vagy javíthatom?
-
lasarus1988
tag
A Manila2D egy főzött ROM. Tehát ROM frissítés kell hozzá, hogy használhasd. Eoldalon találsz róla némi infót, akik használják állítólag dicsérik. Ha megkockáztatod, hogy frissítesz, akkor ugrik a gari és egyáltalán nem biztos, hogy nem papírnehezéket csinálsz. Mint ahogy az sem biztos hogy ha elsőre sikerült akkor másodszorra is menni fog a ROM frissítés!
Kátránykettő:
Az említett ikonok megjelenése még nem okoz gondot (persze azon kívül hogy a készenlétük zabálja az aksit) így anyagi vonzatuk sem lesz a szolgáltatónál. Mindegyik ikon (3G, HSDPA, GPRS) külöféle alapokon működő mobilszélessávot biztosít. Hol blokk kódolást, konvolúciós kódolást alkalmaznak, ED-vel illetve ARQ-val, hol pedig más technológiát vetnek be. Amennyiben nem használod az internetet csak WIFI-n keresztül, szintén az eoldalon találsz megoldást nodata.cab néven.
-
ziggi_zug
aktív tag
Az, hogy kiírja a telefonszámot, aktuális szám előadó+cím, egyéb adatok az az ún. RádioText (RT) szolgáltatás. Az RDS alapfeltétel hozzá, de nem elégséges. Egy külön modul vezérli.
[OFF]
A Station Identifier (állomás azonosító) viszont sok esetben megy RDS nélkül is. Az RDS ebből a szempontból egy téves közhiedelmen alapuló elnevezés. (Mint ahogy a Mirelitte sem fagyasztott élelmiszert jelent, hanem egy cég neve., az RDS egy szabvány elnevezése.)
Az RDS (Radio Data System) a sugárzott jelek alapján nemcsak az állomás nevét képes azonosítani, hanem a sugárzott műsor jellegét, egyéb adatokat és RT (lásd fent) segítségével további adatokat képes megjeleníteni (időjárás, közlekedés - no ez kellene a TCM-hez (bár más formában) - hírek, stb. lásd: [link][/OFF]
--- valamiért nem offol, de az első bekezdést kivéve az!
-
3x3y
aktív tag
válasz
#34784256 #3362 üzenetére
1. Ha bekapcsolod a telódat, nem kapcsolódik a nethez.
2. Felkonnektálva? Nem érdekes, mert állítólag korlátlan netforgalmad van, 2. úgy sem számol, csak akkor ha van tényleges adatforgalom, a szétkapcsolás pedig nem automatikus..
3. tehát nem kell kilőnöd
4. A wap az 1 internetes "formátum"...5. Ha mégis ki akarod lőni a GPRS kapcsolatot, (ami minden kapcsolódást lehetővé tesz, gondolok itt a netre többek között), akkor neked a NODATA program kell. (google), letöltöd, telepíted, indítod, GPRS-t tíltod, és ennyi.
-
polonic
félisten
válasz
#34784256 #3362 üzenetére
A 3G ikon nekem is ott van a térerő jelzőtő mellett, meg mindenkinek aki 3G-n használja. De ha én rányomok akkor azt írja ki, hogy nincs aktív adatviszony. Ha viszont neked azt írja ki, hogy konnektálva van akkor valami adatfolyam történt, vagy éppen megy. Tettél fel valami programot, ami netet igényel, hogy automatikusan elindul a telefon modullal? Nekem akkor szokott létrejönni a kapcsolat, amikor böngészek, vagy levelet töltök le nem automatikusan. És ezután nem bontja a kapcsolatot, ami nem azt jelenti, hogy tölt is le adatot. Van erre program, hogy bontsa a gprs kapcsolatot, GPRS tweak a neve, aszem. Vagy csak annyi, hogy ráböksz és leválasztásra nyomsz. Eoldalon ez is fennt van szerintem. Olvasd az eoldalt!
GPRS 3G HSDPA Igen, nekem is a google a barátom, de neked is lehet -
törölt tag
Mielőtt feltenném a kérdéseimet, előtte leszögezem, hogy teljesen sötét vagyok minden telefonos dologhoz
Szóval amikor bekapcsolom a telefonomat, akkor felcsatlakozik a netre ( gondolom ) és megjelenik, egy kis 3G-s ikonom is, ha rákattintok akkor kiirja, hogy mióta van felkonnektálva, meg mellé írja, hogy HSDPA. Ez nekem kell, vagy ezt lőjjem ki, mert ez csak a nethez kell? Mi az, hogy 3G, GPRS meg HSDPA? Ráadásul konnektáláskor valami WAP-ról is bugyog itt nekem, teljesen összezavarodtam már ebbe a sok rövidítésbe
Az előfizetésem elméletileg korlátlan net elérést is magában foglal, de inkább letiltanám ezt a funkciót, mármint hogy automatikusan elinduljon. -
student
őstag
mi a különbség az 1év eu gari meg 1év samsung gari között?
és miért irnak olyat is hogy használt 0 perces ? ennek mi értelme? -
Gulyo
tag
Most akkor mi van a Manila 2D-vel ?
Ehhez új rom kell vagy ez csak egy új téma ? -
Gr3ddy
tag
válasz
mackosajt #3354 üzenetére
Nem szeretnék senkit untatni
Az omnia most nincs nálam, de a Sungoo-n van tmc és ott kiírja a Petőfit, meg hogy milyen szám megy per pillanat, és ennyi
Forgalmi adatot meg nem küld .
8.3.1.57021 verzió
Az omniát még nem tudom csesztetni mert az asszony úgy eldugta
OFF: Amúgy üdv opelos Cartárs -
lasarus1988
tag
válasz
bmwk1200s #3349 üzenetére
Nem vagyok (még) profi a szakmában, de annyi biztos hogy ami a videón látható az nem hivatalos ROM, Manila2D-nek hívják.
A ROM-ot útmutató segítségével bárki felrakhatja, ellenben ugrik a garancia. Azt viszont nem tudom vitt ROM-ot telepítenek-e Neked, a hivatalos helyen (valószínűleg nem)!
A Manila2D-vel állítólag gyorsabb és szebb lesz, de én nem merem megkockáztatni a ROM frissítést kezdő winmo-sként. És egyébként is van már papírnehezékem
A vodás ROM a legrégebbi------> elég lassú, bugos, de használható és hamarosan jön a hivatalos új ROM
Ezután jön a Pannonos ROM (nekem is ez van)-------->fényképek lehetnének szebbek és ha egy kicsit gyorsabb lenne azt nem sajnálnám, de különben hibátlan
Végül állítólag a legújabb ROM a T-nél van---------> Valaki majd megmondja milyen
-
bmwk1200s
őstag
Elnézést ha olyat kérdezek ami már volt, igazából elég bizonytalan vagyok, mert most szeretnék telót venni, de annyi lehetőség van, és nem szeretnék mellényúlni, ezért kérek türelmet.
A különböző Rom verziókról mi a vélemény? Pl erről: [link]
Ez veszélyes, vagy teljesen biztonságos? Bárki fel tudja tenni, vagy kell speckó kábel és program? Elveszik ilyenkor a garancia? Stabil marad a működés?
Köszönöm -
Andrewstarr
aktív tag
Van egy eladó I900
ha érdekel valakit... -
ziggi_zug
aktív tag
A guruknak:
A mozgásérzékelő menüjében van egy diszkrét funkció. Hogy lehet ehhez közvetlen linket beállítani? (Melyik program vagy opció ez?) esetleg valami miniprogram? -
-
sbazsi
veterán
Bármi ötlet, hogy miért rossz az index.Hu kezdőlapja? Bármire kattintok, jó csak a kezdőlap nem.
-
-
petib
csendes tag
sziasztok,
egy olyan problémám akadt, hogy a hátteremnél valamiért a bal alsó részen ottmaradt valamiért egy ablak lenyomata, ergo ha háttérképet változtatok, az a bizonyos rész a képernyőből nem változik meg... marad a régi háttér szelete. elég érdekes, egy újraindítás sem segített, valakinek valami ötlete?
-
gabor977
csendes tag
válasz
outsiders #3328 üzenetére
Szia.
Nem használok, Táccspléjer júzer vagyok... de mivel a Google tényleg a barátom, találtam infót pont az imént linkelt külföldi i900-as fórumon.
Azt írják, hogy a Taccs pléjer vágja taccsra a mystorage-et... írtak egy lehetséges megoldási javaslatot, de nekem nem segített... marad az újra formázás, és a váltás a Coreplayerre. -
tomboy84
tag
Sziasztok!
Vodafone mennyire szabja vodásra a teló menüjét?
-
Fanyuvo
tag
Valamiert a today-ban ki volt pipalva nekem a Mobile Shell. Kiszedtem es azota nem fagyott le egyszer se. Csak gondolom, hogy az volt a baj, de mast nem allitottam. A shell-hez meg ugye nem kell a today, hogy elinduljon.
-
-
gabor977
csendes tag
Már megint megtelt-nek írja a my storage-ot, és nem tudok rá másolni semmit... pedig még csak 4 giga körül járok... mi a fenét nyomhatok el folyton, hogy ez történik?
2 napja formáztam 8 gigásra, és annyinak is látta, egyik pillanatról a másikra viszont akkora lett, amennyi adat épp rajta van.
Heeeelp.
-
ziggi_zug
aktív tag
Hölgyek! Urak!
Tegnap kipróbáltam (végre) az FM rádiót. Működik, de hol itt az RDS?
-
troooger
csendes tag
Sziasztok!
Egy oylan problémám lenne hogy a QuickMenü programot szeretném eltávolítani, de valahogy nem akarja az igazat! SR után kiirja hoyg nem megbízható vagy sérült a fájl. ( probáltam simán letörölni is de akkor meg használatban van azért nem engedi) Nem lehet valahol a reg-ben kilőni ezt a programot?
Segítség előre is köszi! -
mackosajt
addikt
válasz
#34784256 #3313 üzenetére
#3316-ban nézd meg az oldalt.
Én is szenvedtem vele, de szépen, lassan, nyugodtan végigcsinálva már MUKODJ van felirattal is.
Ha mindent úgy csinálsz, ahogy oda le van írva, mennie kell.Ha mégsem, akkor nézd meg, nincs-e véletlen sok . vagy szóköz, vagy bármilyen írásjel a felirat és a film nevében.
Én a "telora" már egyszerűsített néven másoltam fel a filmeket és a feliratokat is, és nincs vele gond. -
törölt tag
Hol a bánatban tudom megvásárolni az IGO-t? A weboldalukon gyászosan kevés link van erre. Lehetőleg online rendelésre gondolok.
-
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3316 üzenetére
A gyengébbek és főleg a magam kedvéért: Hogyan kell TOPIKON BELÜL keresni? Én nem találtam ilyen lehetőséget, de biztos bennem a hiba. A részletes kereső minden fórum témában keres. Az nem túl szerencsés...
Köszönöm előre is ... -
Itt, a topikon belül a kereső használata, illetve az i900.eoldal.hu áttanulmányozása erősen javallott.
-
petib
csendes tag
sziasztok!
friss omnia tulaj vagyok. nem használtam még wm gépet, ezért igencsak bénán állok a dologhoz. tudtok ajánlani egy oldalt kezdőknek?
nem sokat babráltam még a gépet, ha kizárólagosan wifivel szeretnék netezni, elég ha
Operába -> Beállítások -> beállítások automatikus észlelése, és
Beállítások -> Kapcsolatok -> kapcsolatok -> Speciális -> Hálózat választás -> Internet szolgáltató-ra állítom a dolgokat? csak, mert látom sokaknál gprs forgalmat generált a netezés, nem akarok így járni én is. egyébként vodás a telefon.
más: a google maps-ot sem találtam még meg, a windows könyvtárban keretem azt a file-t, amivel elvileg telepíteni lehet, de nem találtam. valami ötlet?
ja. igo-ban sem vagyok otthon, ha csak a jelenlegi pozíciómat akarom belőni, azt melyik menüpont alatt érhetem el?egyelőre ennyi - előre is köszönöm a segítséget.
-
erdoke
titán
válasz
szelepemelo #3310 üzenetére
A \Windows könyvtárban nincs ott a DioOCR.exe fájl?
-
törölt tag
válasz
szelepemelo #3312 üzenetére
Köszi!
A feliratot ugyan nem sikerült továbbra sem rávarázsolnom, viszont amivel nem boldogult a TouchPlayer, azt ez simán lejátsza! A felirat .srt formátumú, ha van valami ötlet akkor jöhet -
törölt tag
válasz
#34784256 #3309 üzenetére
Na sikerült előidéznem, 3 filmmel teszteltem, az egyiknél az mondja, hogy Unknown error: 0xFFFF0001, a másiknál a Windowsos bocsánatkérő, hibaelküldő ablak jön fel és semmi értelmeset nem mond, a harmadik az működik. Mindhárom XVID-es formátum.
Ezen a képen láthatóak a filmek tulajdonságai, sorban.
-
szelepemelo
csendes tag
Sziasztok.
Feltelepítettem az AS.killert de nem találom sehol az ikonját ami még nem is lenne probléma az már gond,hogy ennek ellenére mégis elindul magátol az AS. pedig géphez nem is csatlakoztattam. Valami ötlet?
Ja a másik ez a névjegy szkenner meg persze a google maps sincs nekem ( T-s) Igaz csak a szkenner érdekelne. -
törölt tag
válasz
polonic #3305 üzenetére
Egyszer kiírta, hogy nem támogatott tipus ( vagy ilyesmi, már letöröltem a filmet, nem tudom reprodukálni sajnos ), utána pedig le is fagyott amikor újrapróbáltam. De most próbaképpen rátettem a Stargate Atlantis-t és azt minden gond nélkül lejátszotta, úgyhogy valószinűleg amit először próbáltam az volt valami nem szabvány tömörítésű. Ha majd megtalálom megint az a filmet megnézem és szólok, hogy miféle volt.
update: a feliratokkal elboldogul a Touch Player?
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
vertesy #3300 üzenetére
Vagy az én gépemmel van valami, vagy ...
Filmeket akartam átmásolni PC --> Omnia. AS-szel a csiga is versenyautó ehhez képest. No ma gondoltam: Mass Storage (Háttértár) üzemmód, My Storage. Minden f@sza és még TÖLT is közben.
Van egy erős gyanúm, hogy nem csak AS üzemmódban tölt, bár a céges gépen pl. csak akkor volt hajlandó megtenni a töltést, ha az AS aktív volt, de ott AS USB beállítás volt. Holna kiróbálom háttértár üzemmódban is.Oprendszer XP SP3.
-
Skynet258
veterán
válasz
vertesy #3301 üzenetére
Én például kizárólag Bluetooth-on keresztül hozok létre AS kapcsolatot, a kábelt nem is használom.
Semmit sem kellett tenni, mindössze párosítani a telefont és a rendszert, utána már a telefonon kapcsolom be az AS kapcsolatot.
COM porthoz hozzá sem nyúltam, egyébként Vista a rendszer. -
vertesy
tag
De ha már szóba került az ActiveSync:
Sikerült már valaha valakinek bluetooth-on szinkronizálnia? Hiába hozok létre com port-on a gépen is és az Omnián is, egyszerűn az A.S. nem találja meg.
Korábbi kütyüimmel is próbáltam, de telefonnal még nem jött össze, csak egy pLoox720-al. Igazi fantom jelenség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged