Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
mellesleg szerintem a 640*480-ban a felvételi fps-t is javíthatnák 15-ről mondjuk 25-re. Ha olyan hülye színcserés effekteket tud a cucc, akkor csak tudja azt is.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
SonicVersus #3196 üzenetére
Nebasszatok már fel? Tényleg ilyen szar a TV out? Most endeltem 4 rugóért. Szakik gyorsan figyelem! Hardver nem képes ennél többre vagy szoftver a hibás?
-
SonicVersus
tag
Én is kipróbáltam,ugyan én a kocsimban, ott egy beépített 7" os lcd van ,azon is csak a 240x400 on jön
és azt is sajnálom,h nem lehet egyszerre tölteni a teló akkuját és közben nézni a filmet,vagy hallgatni a zenét, én speciel inkább zenét hallgatni vettem meg a kábelt a kocsiba, internetes rádióhoz, de hamar lehúzza az akkut
. Esetleg nem tud valaki olyan átalakítóról vagy kábelről amivel egyszerre lehet tölteni a telefont és használni a kábelt ?
-
Zsu4
tag
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudok java -t letölteni a telefonra?
-
eosz
tag
Hölgyek, urak, rossz hírem van!
Megérkezett a video kábel az Omniához, természetesen azonnal kipróbáltam, de amit láttam, az megrázott. Ahogy nézem, a rendszert úgy oldották meg, hogy a kimeneten minden körülmények között a készülék alap képernyőfelbontása jelenik meg. Namost a kompozit videó 240x400 pixelben hiába nagyon szép a saját kijelzőn, a külső képernyőn nagyon-nagyon gyenge minőség. Gyengébb, mint egy 10x másolt VHS, ha még emlékszik rá valaki, és természetesen pixeles is.
Egy kivetítőt, tv-t elég 720x576 pixellel megkínálni és nézhető lesz a kép. Reméltem, hogy az Omniában is egy szabványos kimenet van, ha már TV-out-nak nevezték el, és maga a készülék is elboldogul a szabványos video felbontással, nem beszélve az állóképek 5 Mpixeléről.
Sajnos nem ez törtét, így szerintem a TV kimenet semmire sem jó, teljesen hasznavehetetlen. Pedig – nem is tudom miért – abban reménykedtem, hogy ekkora tárhellyel, ilyen képességekkel – ne felejtsük el, hogy egy üzleti mobilról van szó – majd lazán lehet prezentációt is tartani az Omniáról. Hát nem. Nagyon szomorú lettem, valaki vidítson fel valami jó hírrel.
-
mackosajt
addikt
Tudjátok, csak az egészséges para miatt kérdeztem, mivel a magyar oldalon olcsóbb, mint az eredeti oldalon. Mondjuk én külhonból rendeltem, de akkor még nem kerestem rá a magyarra. Bebuktam 600 Ft-ot.
Remélem fel fogom tudni rakni. -
mackosajt
addikt
IVS kapcsán kérdezném azt, hogy mindegy honnan van rendelve, akkor is "hányás", vagy esetleg nem? (itt a magyar oldal vs. zagg-ra gondoltam)
-
-
vertesy
tag
Korábban felmerült, hogy Google Maps nem találja a belső GPS-t (inicializális hibát ad).
Erre a megfejtés a következő. A Beállítások/Rendszer/Külső GPS első képernyőjén (programok fül alul) a port-ot 0-ra kell állítani. Innentől kezdve minden program megtalálja, ha hozzáférés fülön is engedélyezve van.
(Az Igo-nak magától is volt annyi esze, hogy megtalálta ezt a portot)
-
outsiders
aktív tag
válasz
polonic #3179 üzenetére
Helyesbítek Martin Fields az a fólia
Bocs nem akartam kukacoskodni. Nekem is Invisible Shieldem van, görgetni tényleg nem jó bár SPB mobilshellben én nem is szoktam, cerkát meg nem használok csak SR-re. AZ fix hogy véd rendesen a fólia, de érintőkijelzőre én sem vennék még egyszer ilyet, Brando jobb lett volna
-
polonic
félisten
válasz
vertesy #3178 üzenetére
Ha nézted a fórumot vagy a másik i900-as fórumot be volt téve egy kép, aki leszedte és ilyen vöröses-narancsos színű lett az invisibleshield. Nekem is az van rajta, de csak a képernyőre. Nem tetszik nekem sem, olyan gumis érzetű, meg nehezebb görgetni rajta, nehezebben csúszik az ujj rajta, a cerkával meg szinte lehetetlen az tényleg tapad hozzá. Ha leszedem brando vagy martin shields-et rakok rá következőnek.
-
vertesy
tag
válasz
ziggi_zug #3172 üzenetére
Asszem ezzel a naptár dologgal valamit félreértesz. Abba a sorba, hogy résztvevők, nem a haverod nevét kell írni. Azza arra szolgál, hogy aki oda bekerül, annak e-mail-en meghívót küld a rendszer. Ez egy Outlook funkció csak félreérhető a magyarítás. Azért van csak 17 kontaktod, mert a többinél nincs beállítva e-mail cím.
Konkért időpontot az Outlook-ban tudsz beállítani és szinkronizálás után átkerül az Omnia-ba is. Vagy beírod, hogy pl. 100 óraval előbb értesítsen. Nem csak azt az értéket lehet beírni, ami legördül. Viszont 3 nap az percre pontosan 3 nap
-
Bikkrom
senior tag
Végre megjött a szilikontok.
Vaterán hozzájutottam 1990-ért, áruházakban 4000. Lényeg a lényeg nagyon tetszik, bőrtokot nem akartam mert dímatlanok, a beledugós tokok meg nem védenek csak ha benne van, invisible shield meg 3 hónap után hányás. Eddig bevált csak ajánlani tudom a szilikont.
-
ziggi_zug
aktív tag
Hali mindenkinek!
Tud valaki jól működő és paraméterezhető agenda (naptár) programot Omniára? Mert a gyári az valmi botrányos...Hétfői reggel 8-kor lesz találkozóm. Beállítottam, hogy pénteken (3 nappal korábban) jelezzen, hogy tudjak szólni a főnöknek, hogy késni fogok. Erre péntek reggel 8-kor jelzett.
Azt még a Nokián is be lehet állítani, hogy melyik nap pontosan hány óra hány perckor jelezzen.
...
Találkozóra meghívottként be akartam állítani valakit a telefonkönyvből (mármint vele találkozom és egyszerűbbenk tűnt, ha így választok) ... az 554 bejegyzésből összesen 17-et ajánl fel. Miért?
...
Nokián telefonkönyvben bárkihez be tudom állítani, hogy figyelmeztessen egy adott időpontban, hogy felhívjam. Omnián nem találtam ilyen fícsört.Vagy csak én vagyok béna?
-
Popej
csendes tag
Sziasztok!
Új Omnia tulajdonosként néhány hét használat után találkoztam azzal a problémával, hogy a memória megtelt. (Kritikusan kevés memória...figyelmeztetés) Már mindent letöröltem a memóriából amit lehetett, de nem segített. A hardware reset-en kívül van valami megoldás?
Minden segítségért hálás lennék. -
aprosz
csendes tag
-
mackosajt
addikt
erre a pixonra én is belőttem magam.
theme creatorban, vagy miben próbáltam saját hátteret kreálni, érdekes. El lehet vele szórakozni.
S2U-t is felraktam, megnézni, mit tud. Hát, olvasni kell rendesen, mi mit állít.
Mellesleg igaz, hogy szinte napközben hozzá sem nyúltam, de 1 nap után, így, nem használva majdnem fullon volt még az akksi.
T-s, eredeti, piszkálatlan ROM-os. Szal ezt az akksi dolgot már teljesen nem értem kinek és miért csak annyi.Így utólag már csak annyit bánok, hogy mindössze 7 térképem van.
Viszont most jutott eszembe, hogy én még szinte mindig szolgáltatótól vettem kütyüt.
Eddig 1 kütyüm volt szervízbe, az is csak 1x. Utóbbi kütyüm is mai napig fitt, pedig 3 éves.
Remélem a kedvenc kávém is hasonlóan be fog válni.ui: tv-ben nem tom, jól láttam-e, de mintha a kv-s reklámban a férjnek Omniára érkezne az üzenet, hogy kész a kv.
-
Skynet258
veterán
Erre kétszer, van vagy egy másik is? Mert akkor linkelhetnéd azt is, mi Omniások tartsunk össze.
Aztán majd a Pixon topikban is találkozunk
Zsu4: vannak azért normális helyek is, csak pechedre kifogtál egy ilyet. De a lényeg, hogy működik a telód, és nem buktál cirka 100k-t
-
AS
félisten
Na, a Pixon az nem is rossz készülék, csak egy omnia windwos nélkül erős kamerával és főleg videó felvevővel.
Én már 2 pixon játékra is jelentkeztem. -
Skynet258
veterán
Emberek, hát nem figyelitek a hírdető bannereket itt a PH-n
De ha már itt is meg priviben is kérdezitek, akkor tessék, legyen meg az esély nektek is: Itt lehet játszizni, nyeremény egy Samu Pixon. Sok sikert, de ha nem én nyerek, hanem ti, akkor felezünk - ergo félbetépjük a telefontziggi_zug: azaz
-
Enjoy
addikt
válasz
ziggi_zug #3138 üzenetére
Nem angolosítja, ez csak egy, vagyis két téma
Én leszedtem az angol nyelvet, mert irritált@sbazsi: Elindítod a progit, és alul a keretbe kideobja a mobilcsatlakozási módokat, amik mellé alapból Enable van írva, ha kiválasztassz egyet, s rányomsz egy Toggle-t akkor Disabled lesz, ergo azt a csatlakozási módot nem fogja tudni használni a teló.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
jegkocka #3123 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor a fekete előállítása az LCD monitorokon több energiát emészt fel, mint a fehér. (Ha nem jól tudom, akkor valaki szakértő szakértsen!)
Adataim szerint az LCD több rétegből áll és a leghátsó rétegből kap egy folyamatos tejfehér világítást. A színek előállításához az előrébb lévő (értsd: felszínhez közelebbi) rétegeken a kis cellácskákat bezárják (szubsztraktív színkeverés), amihez energia kell. Mivel a feketéhez a teljes hátsó panelt/réteget takarni kell, így ehhez kell a legtöbb energia.
A CRT (katódsugárcsöves) pont fordítva működik, additív színkeveréssel, vagyis ott a fehérhez kell a legtöbb energia, mert az elektronágyúnak minden kis pixelt meg kell lőnie, míg a feketéhez egyszerűen csak nyugton marad.
(Azért érdemes volt a fizika órán figyelni!)
-
Skynet258
veterán
válasz
Bikkrom #3141 üzenetére
A nyereményjátékhoz kőne mi?
Én már megcsináltam, tényleg nem nehéz. Olvasd el a fenti szövegeket, és hamar be tudod helyettesíteni a szavakat
Az előző cucchoz az eredmény: Mobile Shell-el nem tud együttműködni, a jobb gomb a rendes menühöz visz (eddig ez volt az SPB menü gombja), tehát az SPB elérhetetlen lett így hirtelen felindulásból. Egyébként jó, de csak önmagában használva...
Most unistalláltam, hogy gond nélkül lejön-e... mindjárt kiderül.Mod: Letelepült gond nélkül
Egyébként a második szó: A-GPS volt, az elsőre már nem emlékszem... de ott lesz az is -
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
jegkocka #3119 üzenetére
Az első induláskor (vagy újratelepítéskor) eltart egy darabig, míg rátalál a helyes konfigra. Utána már gyorsabb. Ehhez persze az is kell, hogy egymáshoz illő térkép-szoftver-POI-basemap-stb. legyenek a gépen. Egymáshoz nem illő elemek esetében az csak a kisebbik gond, hogy lassan talál műhódót, de utána akár percekig is rosszul mutatja a pozíciót, akár több100 méteres eltéréssel!
-
Enjoy
addikt
Én feltoltam a NoData nevű progit, amivel letudod tiltani pl. h mobilnetről szedje az adatokat.
És akkor már biztos, h csak WiFiről tudja leszedni a teló az anyagotKöszi a linkeket Skynet
Modaco-t már rég nézegettem, inkább az omnia specifikus blogokat-oldalakat nézegetm
-
sbazsi
veterán
nem tud valaki olyan progit, ami hálózat használat előtt megkérdezi, hogy mit használjon?
nokia nagyon jól megoldotta, ezzel meg csak szenvedek.
ha van wifi, azt használja, ha nincs, akkor wap. -
Enjoy
addikt
Én 1 hete használom, és még eszem ágában sem volt visszaváltani a sima gyárira
Egyébként most néztem meg, s csak annyi, h rákattintok a Today beállításainál pl. a Samsung Theme_2-re, és visszaáll minden. (samsung menü is fehér lesz)
Bár most, h nézem nincs a samsung menüben fel-le lapozás (számomra ez jelentéktelen, mert ott jelentéktelen dolgok voltak, s nem használtam az RSS és hasonló cuccokat onnan.)Boldog Mikulást mindenkinek
-
Enjoy
addikt
Srácok, találtam az egyik olasz fórumon egy fa*a kis .cab fájlt, amivel két skin települ a telóra, ill. a samsung főmenüjét is megváltoztatja.
Csináltam róla egy-két screenshotot, mindkét skinről:
Monolithic Purity & Elegance NoireFeldobtam ide, hogy ti is tudjátok élvezni: letöltés
My Device-ra kell telepíteni szerintem, mert nálam hibát írt ki My Storage-re telepítéskor, ami érthető is, mivel ez átszab jó néhány ikont. Szerintem a Monolithic Purity néz ki a legjobban, én legalábbis azt használom már egy jó ideje.
Enjoy
-
scofield82
csendes tag
válasz
Bikkrom #3068 üzenetére
igen igy már jo köszönöm a segitséget nekem vistám van igy a mobil eszközpont nem volt jo le kellett szednem egy ujat de mostmár jó de az operával nem megy csak az IE-rrel
ha veszek routert majd irok h miujság
De van még 1 kérdésem: Mikor vettem a telót az első napokban valahol a telón belül láttam h van olyan beállitási lehetőség h ha jön uj smsem az be lehessen állitani vagy ne h egyből akijelzőn mutasssa de már zavar h egyből a föképernyőre jön és most nem találom sehol h hol lehetne kikapcsolni!
Valaki tud erre valamit? -
medium84
aktív tag
Szasztok!
Miért van az hogy a telóm egyfolytában G-t (gprs) ír ki?
Engedélyezten a HSDPA-t. Ez nagyon idegesító, előfizettem 5GB netre de így nincs értelme. Gyors választ pls!Ja bp közepén vagyok, kizárt hogy csak gprs legyen
-
No.01
addikt
A hattervilagitas nem mukodik auto modban es a kisebbik hiba a nagyobbik az az akksi. Sajna nekem munkaeszkoz a telefon es van olyan, h reggel leveszem a toltorol es delutan mar enni ker. (igaz wifi is megy, es tenyleg sokat beszelek)
-
Enjoy
addikt
Garanciád csak akkor ugrik, ha épp a flashelés közben hal meg a telód.
Ergo OS telepítése megszakadt, s a telefont már nem lehet bekapcsolni->se kép-se hang, semmire nem reagál.. Ekkor a szervíz nem fog a cucc mit kezdeni, mert tudja, h Te csibészkedtél, és te cseszted el a telót...Természetesen utána más ROM-ot is fel tudsz tenni... (csak óvatosan)
Egyébként a HK2-es ROM-ban már automatikusan be van építve a magyarítás, szerintem tuti ezt fogják feltolni a hivatalos oldalra..
-
polonic
félisten
Nem tudom. De szerintem nem, mert ha fennt lesz a hivatalos és úgy döglik meg akkor szerintem nem tudják, hogy mi volt előtte rajta. Cáfolja meg vki ha nem jól gondolom
Nagy baj van, hogy frissíteni akarsz? Mert ha nem akkor várd meg a hivatalost AS szerint nemsokára jön -
No.01
addikt
Lehet kicsit hulye a kerdes de csak folteszem
Ha frissitek szervizromra, de idovel kijon vegre a hivatalos magyar ROM is akkor ugye azt gond nelkul folrakhatom majd? Elveszik ilyenkor a gari vajon?? -
AS
félisten
válasz
Limonade Joe #3109 üzenetére
nagyon egyszerű... másold le a my dokuments mappát, a 8 gb tárhelyre és oda rakjad a zenéket máris látni fogja.
Magyarul: a 8 gb tárhelyen csinálj egy: My Ringtones mappát, és oda rakjad a zenéket. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Creative69 #1713 üzenetére
Köszi ezt a hsz-t, ez alapján indult el a kütyüm
-
Limonade Joe
csendes tag
Jól érzem, hogy ébresztő hangnak csak azok a fájlok használhatók, amik megjelennek a listán? A win könyvtárban vannak wav formátumban. Hiába teszek be melléjük MP3-at, az nem jelenik meg a választható zörejek között. Az meg luxus, hogy wav-ba konvertáljak mp3-at. Tiszta helypocsékolás. Van esetleg valakinek valami megoldási javaslata?
-
baluka
tag
Hello mkinek!
Kb. 3 hete van Omniám, kártyafuggetlenul vettem gyári szoftverrel (i900BPHJ/NYHJ1 i900XXHI5), egy Nokia E65-öt váltottam le vele. Emellett kozel egy éve nyúzok egy 2G-s iPhone-t, tehát az Omnia touch rendszere semmi újdonságot nem jelentett nekem, sőt, kimondott csalódás aziPhone-hoz képest minőség, kezelhetőség és használhatóság terén egyaránt. De nem ez a lényeg, a GPS-ről és a navigációs szoftverekről szeretnék egy-két szót szólni.
Szóval, az IGO8 ugye minden gond nélkül fut rajta, még a legújabb, 8.3.2.64873 verzió is a legfrisebb EU-s térképekkel, de nekem vhogy az IGO sosem volt nagy kedvencem, a kezdetektől fogva TomTom párti vagyok, kezelhetőségben egyszerűen verhetetlen, a testreszabhatósága egyedülálló, az E65-ön is ez futott (prsze külső GPS-vevővel).
Mivel ugye az IGO az Omnián ettől fogva nálam felejtős, gondoltam, teszek egy próbát a TomTom-al, hátha sikerül működésre bírnom az Omnián...és kétnapos utánolvasás és guglizás után jelenthetem: a TomTom Navigator 7.910.9185 verziója a legfrisebb 8.15-ös EU-térképpel tökéletesen működik, sokkal gyorsabban (max.2 perc) megtalálja indításkor a műholdakat, mint az IGO (néha 10-15 perc is volt), emellett a MapShare is perfektül működik, frissítettem is a térképeimet és a hangokat.Tehát, hogy hozzászólásomat indokoljam: aki vmi miatt nem szimpatizál az IGO-val (akárcsak jómagam), annak is létezik alternatív, teljes értékű megoldás a TomTom "személyében" az Omnián valós idejű navigáció futtatására.
Részemről ennyi, remélem, vki hasznosnak találja hozászólásomat, ha kell tudok segíteni, mit és hogyan kell csinálni! -
AS
félisten
T-mobilos rommal valami nem stimmel, csak várjuk , mig kijön a javítás.
-
Bikkrom
senior tag
Operamobil 9.51b2. Feltenném belőle a legújabbat és valahogy megoldanám My Storagera. Ki lehet szedni a ROM-ból a benne lévő régit, hogy mégtöbb helyem legyen?
-
gabor977
csendes tag
Mitől lehet az, hogy miután feltettem a Teetert az i900.eoldal.hu leírása szerint (minden kellő kiegészítőt telepítettem előtte, és utána még patcheltem is) és mégis hibaüzenetet kapok, miszerint "a fájl vagy egyes komponensei nem találhatók, vagy nincs jogom futtatni a fájlt"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest