Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberSoma
tag
Szia,
Ha frissíted a ROM -ot, minden adat el fog veszni róla. Van egy PIM Backup nevű program, amivel a kontaktokat, e-mail eket, sms eket le tudod menteni, de minden programot újra kell telepíteni. Az otthoni frissítés elég kockázatos (bár, ha vágysz egy jó drága papírnehezékre....
). Részemről majd inkább elviszem a Samsung szervízbe... (rontsák el ők)
A kameránál nekem bevált, hogy nem a fenti exponáló gombal készítem a képet, hanem a tapipaddal. A fényerőt kicsit lejjebb véve és az ISO értéket kézzel állítva (Mondjuk 100 ra, ez nekem kint és bent is működött), vaku kikapcsolva, elfogadható képet csinált.
Itt nézz körül:
http://www.i900.eoldal.hu/Üdv. Soma
-
sbazsi
veterán
spb mobile sehll telepítés közben azt írja, hogy telepítés sikertelen.
vajon miért? -
sergi
csendes tag
Szasztok! Én most vettem meg a Vodánál, szerintem nagyon tuti, de én nem vagyok annyira profi, mint Ti ezért nézzétek el nekem lelkesedésem! Érdeklődnék, hogy érdemes-e rajta frissítenem, mert a wifi nem nagyon tud kapcsolódni, az otthoni netem látja de az IE nem indul el az Istennek sem
. Már megpróbáltam a korábbi hozzászólásokban leírtakat, de semmi eredmény! Nekem is életlen képet készít, állítólag ezt egy SW frissítés megoldaná! Keresnék hozzá olyan embert, aki meg tudná nekem csinálni a frissítést úgy, hogy megmaradjanak a dolgaim rajta és mutatna egy-két trükköt és érdekelne hozzá egy két progi is, mely könnyebbé tenné az életem! Nem kérem ingyen! sergi@freemail.hu köszike
-
nonoz
csendes tag
Szevasztok.
Nem tom volte már erröl szó de nincs kedvem végignézni az eddig írtakat.
Az érdekelne meddig kell tölteni az omniát?
A kis csík 100-at jelez de még mindig azt jelzi fölötte hogy Töltési állapot: töltés.
Szóval ez most így kész vagy kiír valamit hogy töltés kész csak kicsit sokára?
Amúgy első töltés. -
-
erdoke
titán
válasz
WolfLenny #2285 üzenetére
Miért kellene kikapcsolni az EDGE-et?
Egyébként a wireless settings-ben a Phone Off funkció megoldja.
A többire:
- Nekem Plantronics D655-ös headsetem van, tökéletesen megy az Omniával, a PDA láthatatlan BT módjában is automatikusan kapcsolódnak.
- BT kapcsolatok kijelző kapcsolgatásának lelövésére: psShutXP
- Opera karakterkésztletét ott kell visszaállítani, ahol elállítottad. Az enyémen jó az Index, és nem nyúltam hozzá. -
válasz
CyberSoma #2286 üzenetére
CyberSoma:
Szerintem nem kompatibilisek egymásal. Próbáld meg egy másik készülékkel, illetve, ha teheted az i900-at másik headsettel.elektro:
Nem igazán értem a hozzászólásod elejét, a második részében arról van szó, a szoftver képes az elérhető GPS-információk alapján rátenni az elkészült képre a GPS-koordinátát. -
sbazsi
veterán
opera karakterkódolását hol tudom állítani?
index.hu összevissza jön be. -
elektro
aktív tag
válasz
silentkiller #2284 üzenetére
Pontosan akkor rázná jobban ha sprotfutóműved lenne,bocs az off-ért.
2266-ra tudja valaki a megoldást?
-
CyberSoma
tag
Hali,
A fentebb említett headset problémára esetleg valaki tud megoldást?"Következő bosszantó problémával állok szembe: párosítottam az Omniát a Nokia Bh-209 bluetooth headsettel. Jól felismerték egymást. Mikor telefonálni próbálok úgy recseg, hogy nem lehet semmi mást hallani. Van megoldás, vagy kidobhatom a Nokia headsetemet?"
-
WolfLenny
aktív tag
Egyszerűen nem tudom kikapcsolni az EDGE-t.
A sávválasztásnál automatáról átkapcsoltam 900/1800-ra így 3G-re nem megy fel, csak az EDGE-re. Ezt hogy tudom kikapcsolni? 850-re kell tennem? -
silentkiller
senior tag
válasz
Attila04 #2278 üzenetére
Persze, korábban írtam, hogy be lehet úgy fogatni, hogy a hangerő gombok szabadon legyenek, tehát a vele szemben lévő töltő foglalat is szabadon van... ergo, tölthető. Én a passzív tartóról levettem mindkét pici tartólábat, amelyek eredetileg a telefont függőleges helyzetben, az alulról kicsúszás ellen védték, mert tök fölösleges, ha elfektetve van benne az i900. Nem szeretem a nagy szavakat de atomstabil, biztos, hogy nem fog kicsúszni semelyik irányba, mert amit belinkeltem tartó vastag, minőségi szivacs karokkal fogja körbe.
A Samsung gyári autós tartójával is az a baj, mint a PDA tartók 90%-val, gégenyakas, ami vidéki nagyvárosban/autópályán OK, de pesten illetve országosan, alsóbbrendű utakon úgy rezeg, mint az állat. Engem nagyon idegesített ez, mellesleg nincs sportfutóművem, 20"-as kerekekkel
-
WolfLenny
aktív tag
válasz
Limonade Joe #2282 üzenetére
Na ez már azért elfogadható árnak látszik...
-
erdoke
titán
válasz
Attila04 #2278 üzenetére
Bemész a boltba, és belepróbálod. Nem egy versenyló ára, de én is személyesen válogattam össze, mert az egyik szűk volt, a másik nagy, a harmadikban pedig mindkét módon összeszerelve takarta a töltő nyílását. Még így se tökéletes, majd futok még pár kört, ha lesz időm.
-
erdoke
titán
válasz
cool1982 #2279 üzenetére
Azt javaslom, először olvasgass. Itt a fórumban, vagy a PDA Mánia fórumán, de leginkább az i900.eoldal.hu-n. A felhasználói kézikönyvet se árt egyszer átfutni.
A kérdéseid tucatnyiszor fel lettek már téve, és közel anyisszor megválaszoltuk őket.
- Kapcsold ki a GPS Xtra-t, ha nem akarsz GPRS forgalmat a navi miatt.
- Az iGO8 térképei nem ingyenesek. Melyikre lenne ennyire sürgősen szükséged? Holnap indulsz Svájcba? Később némi pénzmagért bővítheted majd az "ajándék" verziót.
- Minek a hátterét akarod módosítani? Ha a Today-t, akkor azt bárhová másolhatod, majd betallózod a Today hátterének megadásánál. -
cool1982
csendes tag
Sziasztok!
lenne egy pár kérdésem mert nem igazán értem ezt a kütyüt!Felraktam az IGO 8-at ment is de lenne egy olyan kérdésem hogy ha belépek a navigációba akkor ketyeg a pénzem is .Ezt igazán elmondhatná valaki hogy is van ez!És honnan tudok ingyenes térképeket leszedni még?A másik hogy hova kell bemásolnom ha leszedtem háttereket és témákat!a csengőhangokat már megtaláltam de ezeket sajna nem!segítséget előre is köszönöm és bocs a hülye kérdésért! -
Attila04
tag
Ezt a töltő dolgot pedig jó lenne tudni, mert ha nem lehet tölteni út közben, akkor meggondolandó...
-
phenom
csendes tag
altív bluetooth estén mindenkinek látszik az ikon a képernyő tetején.
valaki válaszolhatna...
-
WiZARD
addikt
válasz
silentkiller #2267 üzenetére
diahoz én is ezt a kombót használom, és maximálisan elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom.
-
WolfLenny
aktív tag
válasz
Nekem a speedshop-os azt mondta erre a tartóra, hogy ugyan belemegy, de közben nem lehet a töltőt rátenni. Ezt gyakorlatban meg tudod cáfolni? Nem akadályozz a töltő csatlakoztatását??
-
Attila04
tag
válasz
Köszi a választ, azt hiszem meg is rendelem.
Ha elforgatod fekvő helyzetbe, akkor is stabil? Nem esik ki? Mert akkor ugye az egyik oldalon nem tartja semmi.
-
phenom
csendes tag
Szevasztok!
Nektek a blucucc ikonja megjelenik a felső sávban amikor az aktív?
-
silentkiller
senior tag
válasz
Attila04 #2263 üzenetére
Hidd el, rengeteg autós tartót kipróbáltam már, de eddig [EZ] jött be a legjobban. Nekem a legfontosabb, hogy ne mozogjon a készülék az autóban és az a pesti utakon nem könnyű, na ez a szerkezet megoldotta ezt, az összes autós tartómat eladtam/elajándékoztam mert ez... a legjobb. Ja, és a inken a 360 fokos verziót látod, tehát az i900 fekve még jobb navigációra.
[Ezt] is vegyél hozzá, nagyon jól tartja a PDA-át és be lehet úgy állítani, hogy az oldalsó hangerő gombok ne legyen "benyomva" és használható a hangerő állítás navigáció közben is. Csak nevettem, amikor megláttam az i900-as gyári autós kihangosító szettjét 12-13k körül... (persze, abba volt egy autós töltő is)
-
gabor_07
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezgetem,hogy veszek egy Omniát és lenne pár kérdésem.
1.Még nem volt WM alapú készülékem,de amikor kipróbáltam nagyon zavart,hogy az az X amivel bezárom(vagyis a háttérbe teszem) a programokat nagyon kicsi,nincs erre valami megoldás,hogy megnagyobbítsam?
2.Az SPB Keyboard-ban van magyar ékezet?
3.Mennyire melegszik alapjáraton?
4.Mennyire nehéz kezelni eleinte?Nagyon megköszönném,ha válaszolnátok!
-
Attila04
tag
Régen volt szó autós tartóról, szóval kérdésem az lenne, van-e valakinek tapasztalata, hogy milyen autós tartót érdemes venni Omniához?
Van-e már normális gyári tartó?
Univerzális tartók közül van-e olyan, ami szépen tartja a készüléket álló és fekvő pozícióban is?
Előre is köszi a segítséget!
-
ziggi_zug
aktív tag
Nálam is volt már ilyen fagyás. De csak addig, amíg a program a My Storage-ben volt telepítve és az USB Mass Storage-ként üzemelt. Amióta a progik a saját eszközre kerülnek és az USB ActiveSync-re van állítva, csak egyszer fagyott. Akkro viszont nem volt töltőn. Csak játszottam az SPB Time-mal - képernyő védő fordult a gép fordításakor --- egy darabig. Majd lerakta és a beállítottidőben szundi. No innen nem volt hajlandó felébredni. Úgyhogy lehet, hogy az óra funkció és a szundi együtt bizonyos esetekben fagyást okohat.
-
No.01
addikt
Na elmentem ma a Telemax-ba. Hatalmas csalodas!!! Azt mondtak nincs csere keszulek es 5 nap az SW frissites!!!!!!
Allitolag 2 napig probalgatjak az uj SW-t... A sajat telojukat csesztessek 5 napig!!!!
Ott a Polusba akkor 2 ora lesz tenyleg?? Inkabb elviszem oda, de ez a Telemax ez kritikan aluli
-
Bikkrom
senior tag
Nagy a baj. Tokban tartom az Omniát. Reggel kivettem és szemet szúrt két folt. Mikor benyomom a kijelzőt olyan furcsa lila színű lesz a benyomott hely körül. Amint elengedem ugye ez eltűnik. Nah már most nekem két ilyen színű kör alakú folt jelent meg a képernyőn(megnéztem nem a fólián és ugyan olyan színű mint mikor erősebben megnyomom). Aztán láttam, hogy a nagyobb folt közepében egy fekete pixel hiba van. Gondolom ebből szervíz lesz. De olyan eldugott helyen lakom... Tiszalök... Debrecenbe járok egyetemre majd ott keresek egy szervizet remélem van. Más találkozott már ilyen lila folttal ami idővel sem halványul?
-
-
CyberSoma
tag
Következő bosszantó problémával állok szembe: párosítottam az Omniát a Nokia Bh-209 bluetooth headsettel. Jól felismerték egymást. Mikor telefonálni próbálok úgy recseg, hogy nem lehet semmi mást hallani.
Van megoldás, vagy kidobhatom a Nokia headsetemet?
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este felraktam XDHK2 rom-t felrakás közben A
Phone Port open retry (25)
Phone Port open retry (24)
Phone Port open retry (9)-ig.....Job Done
írja utána rendesen befejezi a telepítést ez természetes vagy még egyszer próbáljam meg és akkor rendesen befejezi a frissítést?
A Kamerán a gps még most sem működik a rom frissítés után. -
Létezik az Omniához nagyobb kapacitású akksi? Akár utángyártott is?
-
eosz
tag
Nem hibáztatom, csak leírtam a tapasztalatom. Klaxon pillanatnyilag száműzve a gépről, végül is "ő" az idegen, lehet, h. nem értik egymás minden rezdülését
Ha valamit furcsálltam, az az, hogy csak töltőn fagyott eddig. Spb Time-om sajna nincs.
A TCPMP--ből valóban ez a jó verzió, remekül teljesít.
-
erdoke
titán
-
krepo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy felraktam a TCPMP-t, és hozzá a codec pack-et, de ha megnyitok benne egy filmet, akkor pik-pak- elcrashel. Ötlet?
A progi a My Storage-be lett telepítve, mert a devicere telepített változat elindulni sem akart.Előre is köszi a segítséget!
-
Hát, kár ha nem lesz dual. Több tiz ezer pluszt valóban nem szánnék rá, de mondjuk 15 ezret igen. Már van 2 mobil net előfizetésem (másik asszonyé) 3 már nem kellene. A telefonjaimat én legalább 3 évre veszem, annyi idő alatt egy plusz előfizetés az már komoly összeg. De valóban más hasonló tudású pda/gps/telefon kombinációban sem láttam dual simet. Alapvetően nekem telefon, gps, pda, internet a fontosági sorrend, a netet csak néha használnám rajta (olyan helyeken ahol ciki becipelni 15,4-es laptopot). Egyenlőre továbbra is ez a samsung a nyerő.
-
eosz
tag
válasz
Skynet258 #2242 üzenetére
Köszönöm a javaslatot, az lesz...
Van még egy érdekes jelenség (megjegyzem, ezt is csak töltőn láttam, eddig kétszer), ha háttérbe teszem az iGO-t, mert valamit akarok csinálni a géppel, akkor a háttérvilágítás olyan lassan jön vissza, mint egy iszapba ragadt csizma. Ez mi lehet?
Amúgy olyan progikból, amelyek a rendszerre települnek és mélyebben belenyúlnak, csak SPB-k vannak telepítve, a MobileShell és a Plusz. -
eosz
tag
Ma az történt, hogy lekéstem egy találkozóról. Omnia hálózati töltőn beállítva 45 perccel a tali előtti időpontra (Klaxon), én meg elmélyültem egy cikk írásában. Egyszer csak letéved a szemem a PC órájára, a riasztási időpont elmúlt fél órája. Nézem Omniát, magába fordulva pihenget. Jobban megnézem: nem reagál tapizásra, gombra, csendben lefagyott. Csak reset gomb nyomására tért magához. Indul a rendszer, beírom a pint-t, mi az első, amit mutat? A Klaxon riasztás. De úgy kell nekem
Azóta használok Windowst, amióta csak létezik, és még mindig nem tanultam meg, hogy fontos dolgot nem lehet rábízni.
Komolyan, eddig ötször fagyott az Omnia, háromszor kocsiban, kétszer itthon, de minden esetben (gyári) töltőn. Nálatok mi a helyzet?
-
Gulyo
tag
Kérdés : letöltöttem témákat az i900 által megadott oldalról de mind "rövid" az Omniának
... vagy én vagyok béna ??? Köszi ... -
erdoke
titán
-
Köszönöm a válaszokat, a samsungnak más készülékből van dual simes, reméljük majd ebből is lesz.
-
Sziasztok!
Én is gondolkozom ezen a gépen csak egy kérdésem lenne azokhoz a tulajokhoz akik használnak hsdpa-t. Én használok vodás mobil internetet a notimon de néha nem vinném magammal csak az omniát. A telefonom viszont pannonos. Be tudom rakni a telefon simjét és a mobilinternetét is (van külön sim-hely a hsdpa-nak)? Köszönöm a választ!
-
fkorei
tag
Nálam megy rendesen. Ugy általában...bár csinál olyat hogy végighuzom a csuszkát kioldja, bevillantja a today képernyöt, aztán visszazárja a telot...de másodjára feloldja redóndesen...kicsit instabil szerintem...S2P is csinált érdekes dolgokat...
Ha lesz időm megnézem mit kommunikál, elkapom a csomagokat, hátha kiderül mi lehet a háttérben..
-
fkorei
tag
Üdv!
Azt vettem észre, hogy ha van élő gprs kapcsolat, akkor a S2U2 pár kilobyte-ot kommunikál, amikor unlockolom. (gprs számláló progi mutatta)
Szerintetek mi lehet ez...?
-
G4ng3r
tag
Hi!
Próbálta már valaki a manila2d-t(nem rom, csak progi)? Ha igen, milyen romra tette fel? Tapasztalatok? -
matyics
őstag
válasz
szelepemelo #2221 üzenetére
Ez nem egy nagy vasziszdasz. Ahogy beírtad, gondoltam valamire és 10 mp-be került, hogy ha akarom, akkor ki legyen kapcsolva.
-
ziggi_zug
aktív tag
Valaki! Segítség!
Azt olvastam korábban, hogy ha BT-n vagy USB-n vagyok összekötve, akkor nincs szükség WLAN-ra a netezéshez (no persze nem GPRS-en).1.) Hogyan lehet ezt a nyamvadtat folyamatos kapcsolatra bírni egy PC-vel. (a fájlok küldése egyesével megy, de nagyon macerás.) ActiveSync-ben a PC nyit egy COM portot, de az Omnia nem. Amúgy is tele van a ... az AS-el. (Hogy lehet privát és a céges contact közül kiválasztani, hogy melyiket szinkronizálja? A Nokia Suite simán tudott ilyet!)
2) Hogyan lehet USB-s kapcsolatnál használni a PC internet csatlakozását? (Cégnél Exchange, otthon csak router). Külön-külön profil kellene tehát.
Kösz előre is.
-
eosz
tag
válasz
szelepemelo #1848 üzenetére
Ha valamit nagyon le szeretnék szedni egy windowsról, én azt szoktam csinálni, hogy simán letörlöm a maradék könyvtárokat, aztán a registriben rákeresek a program nevére/gyártójára és ha találok a programról szóló kulcsokat, azokat is törlöm. Drasztikus, de eddig mindig működött és nem okozott hibás működést. (Természetesen előtte azért mindig csinálok mentést a registriről.) De valószínű, hogy nem ez a korrekt megoldás (viszont hatékony).
-
eosz
tag
válasz
szelepemelo #2221 üzenetére
pl. engem érdekel
a kérdésedre nem tudom a választ, lehet mások se. Nekem is van egy kérdésem a levegőben, valahol valaki azt tanácsolta az egyik usernek, hogy kapcsolja ki a TMC infó vevőt. Amire én azt kérdeztem és azóta is kérdezem, mert azt ki lehet kapcsolni? Ha igen, akkor hol?
Logikusan azt gondolom, hogy ha néma üzemmódban vagyok (profil választás) akkor nem szólnak a kamera hangok. Kipróbáltam, és tényleg
-
szelepemelo
csendes tag
Igazából véve választ még mindig nem kaptam a már jó rég és többször feltett kérdésemre,de ennek ellenére megosztok veletek valamit. Az Omniánk kamera és videóhangjait ki lehet kapcsolni ha érdekel valakit. Persze minden segédprogi nélkül.
-
szasza_1
senior tag
Hétfőn kicseréltettem a telót, mert volt rajta egy pixel hiba (teljes sötétségben fekete képnél volt egy halvány kék pixel). Sajnos az újon is lett egy, egy-pár órás használat után, bár az már nem zavaró helyen van. De nem értem, hogy hogyan lehet ilyen hitvány ez a panel...
Hogy lehet a hívásnaplóban a név betűtípusát kisebbre állítani? Mert csak pár karakter fér ki, a többit levágja.
-
eosz
tag
Nicsak, mit találtam a Windows könyvtárban...
Az admin.exe futtatására (dupla klikk a TotalCommanderben) feljövő ablak az un. Admin Studio.A Version infó azonos a menüben is megtalálható lekérdezéssel. A Preconfiguration és az Internal menüre egy kis jelszó beíró ablak érkezik... vajon hova vezet és milyen jelszóval?
A Network-Call Settings érdekes lehetőségeket kínál, majd valaki nálam okosabb esetleg megfejti, én egyedül a hálózati beállításokat vélem érteni, a Network mode szerintem azonos azzal, amikor a telefon menüben a GSM-et választjuk, a Network order pedig arra van hatással, hogy hálózatra csatlakozáskor milyen sorrendben használja a rendelkezésre álló eszközöket, ha jól emlékszem, erre a normál menüben nincs mód
-
Skynet258
veterán
válasz
lasarus1988 #2216 üzenetére
Ha olvasnál privátot, leírtam, hogy el tudom küldeni a Callstat progit, de úgy látom read only vagy...
-
lasarus1988
tag
válasz
lasarus1988 #2155 üzenetére
Ehhez a hozzászóláshoz még mindig senki? Már a harmadik oldalt böngészem végig és a szemem lassan kifolyik. Még mindig hívás és sms számlálóról van szó.
Illetve ROM frissítéssel kapcsolatban: mennyibe kerül mire ezt véghez viszik?
Köszönöm!
-
WolfLenny
aktív tag
Nos én feltettem a legújabb ROM-ot, mert az állítólagosan az aksi problémámra "gyógymód"
Egyelőre a tapasztalat, hogy gyorsabb mint az előző és több a szabad memória az eszközön..
Ha lesz még, akkor írok...
-
Skynet258
veterán
válasz
polonic #2210 üzenetére
Én írtam igen, de nem Westend, hanem Pólus Center
A többi infó helyes, kb. 2 hét múlva lesz felszerelésük, és 2 óra alatt végeznek majd vele. gari természetesen megmarad. Akinek szolgáltatófüggő garis telefonja van, azt mondom ne otthon bűvészkedjen a dologgal, hanem adja majd be ide
-
phenom
csendes tag
A westendbe tudnak romfrissítést csinálni?
-
No.01
addikt
XXHH9/CJHH9-es PDA ill XXHH9-es telefon sw-nel van ujabb amit folraknak a Budaorsi szervizben??
Sajna az akksiproblema (kijelzes) nalam is megvan ill az automata fenyero allitas meg Erdoke irasa utan sem mukodik...
Tovabba tegnap 2x ma pedig 3x fagyott meg bejovo hivasnal/sms-nel ugy h csak a reset segitett.
Elore is koszi!
U.I.: ugye ott a Raktar u.-ban nem kell otthagyni ha csak SW szeretnek frissitettni??
-
polonic
félisten
Valaki felrakta már az XDHK2 romot? új magyarított rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest