- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
matyics #13442 üzenetére
Leléphetsz, én nem húztam fel magam semmin! De a hülyeésg az ez volt
érdés: honnan lehet leszedni programokat meg egyebeket? a Te válaszod: "GOOGLE, GOOGLE GOOGLE!" Namár most, ez szerintem nem konkrét, de nem kötekedés! Én is írhattam volna erre egy olyan választ hogy: web.
Illetve ha rám célzol azzal hogy kisajátíottam a topicot, meg hogy nem rég jöttem ide?Kb 150nappal regeltél hamarabb mint én.. Nem mondanám nagy különbségnek! Rangot tekintve meg pláne. Sőt...
Én csak segítek a többieknek illetve én is segítséget kérek. Na meg az hogy sokan nem írnak, az azt is jelenti hogy vége a nyárnak, kevesebb a szabadidejük egyes embereknek!
Megjegyzem a topicba, te 55hozzászólással többet szóltál hozzá mint én! (kisajátítás)
Omniára melyik a legjobb grafikájú játék?
-
Csabee.
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz
matyics #13419 üzenetére
Nem kell ide privi, nem ttok ez... Nekem is a hozzáadott eredeti igom van, de a korlátai, ill féltve a kártyát a sérüléstől, elvesztéstől, nem azt használom. Mivel a kártyaolvasóba téve a naviextras toolbox felismeri, frissíti a kártyán lévő térképeket, onnan egyszerű átmásolni a másik kártyára. Mivel megvan a legál, és csak egy példányt használok, nem hinném, hogy ez valójában elítélendő lenne...
-
-
Rick4
félisten
válasz
matyics #12476 üzenetére
Miről beszélsz ember? Hányod itt a f@szságokat, és még neked áll feljebb.. Mi köze a kezdő ajánlatnak (0.99$) a termék árához? Megmondom, mint neked a kulturált, a hibát először önmagában kereső emberhez...) Ott van a buy it now ár, azt nézd... Sajnos azt kell mondjam, megint szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadól. Leírok valamit, és erre nekem támadsz. Fogazott reggel a csajod, vagy mi a baj?
Legközelebb ha nem értesz valamit, kérdezz vissza nyugodtan, nem vagy Te kutya, hogy ugass itt összevissza...
-
erdoke
titán
válasz
matyics #12448 üzenetére
Nála lesz a gubanc, mert a Resco és az ACR is jó. BTW, az utóbbiból már van 1.2.2-es verzió.
-
chrytusz36
csendes tag
válasz
matyics #12398 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam a Vito féle callrecorder-t is, korábban az ACR-t, illetve a resco félét is.
Mindnél ugyanaz a gond, a távoli fél hangja tökéletes, a sajátomat viszont alig hallom a felvételen.
Telefonáláskor nem panaszkodnak, hogy halk lennék...
Van erre valami megoldás (beállítás), illetve másnál is így van? -
Rick4
félisten
válasz
matyics #12430 üzenetére
A végén már a fólián egy 0.5-ös kerámiahegyű tollal kalibráltam, mert azzal ugye láttam, hogy hova nyomtam. Nos, oda nyomtam ahova kellett....
Kérdés, van egy icipici, és a dologhoz nem tartozó sérülés a digitalizáló felső sarkában, egy kisgyerek megharapta a telcsit, és egy picit meglátszik a foga nyoma a nyíllal jelzett részen, ez kb egy gombostűfej felényi "sérülés", de megvolt, vacaklni meg most kezdett 2-3 hete... -
Murderer69
őstag
válasz
matyics #12286 üzenetére
nem itthon kell hozzá megvenni a cuccot itthon egy digitalizáló 17K külföldön meg 2K vagy egy komplett ház itthon 14k kint 6k(digitalizálóval együtt) de ha itthon veszed meg a fő panelt az biztos van vagy 40-50k plusz szervizelés 10-15k..
lényeg a lényeg nem éri meg vele a macerát inkább egy használtat vegyen helyette és árúlja ki a rosszat alkatrésznek és legalább vissza jönne neki egy kis cash.... -
mazdaznan
csendes tag
válasz
matyics #12271 üzenetére
Persze, hogy fönn volt. Pár nappal a frissítés előtt raktam föl. Még ismerkedtünk, annyira új volt
.Azzal mentettem le a képeimet, amiket fényképeztem. Direkt a netről töltöttem le, nem a telepítő cd.ről. Ebből nagyon panel csere lesz, azt súgja valami. Nem tudod véletlen mennyire lehet számítani?
-
Rick4
félisten
válasz
matyics #12272 üzenetére
Ez a funkció a kijelző háttérvilágítását kapcsolja le (nyilván ezzel a kijelző az érintésekre sem reagál, cserébe az első 10 másodperc alatt rég bent vagyok a menüben..), én is szívok a phonEX-szel, mert minden tökéletes, de én is bubble breaker-eztem tegnap. Ha ez a kijelző lekapcsolás ki van iktatva, akkor a PhonEx lezár, de a felső 5mm-es csík működik, így fülcimpával simán lehet kotorászni a start menüben...
-
mazdaznan
csendes tag
válasz
matyics #12261 üzenetére
A gépem egy aspire 9300-5005-ös masina usb 2.0 persze, hogy van rajta, különben meghalnék a torrentezésnél :-) A xp pedig az első kiadású Daytona. Fasza, stabil rendszer.
A modem drivert aznap töltöttem le, tehát tegnap, utána újraindítás. még versenyeztettem is a kütyüt, meg a pc, melyik vinfos áll föl hamarabb :-D . És a videóval meg egyeztettem mindent, hogy látja e a gép. Amikor a pda-n a connection-t kellett benyomni és phone-ra állítani, ott egy kicsit makacskodott, de meglett, látták egymást. Ellenben nekem nem írta ki, hogy telepíti az új eszközt, hanem csak úgy ott volt a kezelőben...fura. De ha látja, akkor jó.A garancia ugye necces, mert nem itthon vettem. Tehát ez felejtős. Mennyi lehet egy panelcsere, amit itt mondtak?
Az updater indítása után nem a startot kell nyomni? vagy utána? Mert a behalás után már hiába nyomtam bármit is, nem reagált semmire
Avagy arra gondolsz, hogy updater indít, vár az eszközre, és sr? Mert ez történt, fel is ismerte az eszközt el is kezdte aztán semmi. Én meg fütyi vagyok, hogy nem fényképeztem a monitort, mikor halt be az eszköz, melyik folyamatnál -
mazdaznan
csendes tag
válasz
matyics #12252 üzenetére
Akku töltöttség maximális volt...figyeltem rá. A bibi után akku ki, majd be és semmi. zéró. Tanácsoltak egy 24 órás pihentetést, most azt várom ki. ki tudja...
És ha nem ment föl az eboot? Akkor még a nagy és hatalmas samsung szervíz sem tud csinálni valamit? Valahogy csak összerakják a gyárban... -
mazdaznan
csendes tag
-
mazdaznan
csendes tag
válasz
matyics #12240 üzenetére
Meghalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg sem nyikkan!!!!!!!!!! A device managernél,a modemnél minden oké volt, a portnál minden oké volt, aztán indítottam az updater-t, elkezdte csinálni a dolgát...nagy az öröm. Aztán egyszer csak az omnia kijelző kikapcs és onnantól kezdve semmi. Lett egy téglám?
-
mazdaznan
csendes tag
válasz
matyics #12229 üzenetére
Azt még nem.Igyekszem kimeríteni a lehetőségeket...a ROM frissítéstől egy kicsit tartok, habár ahogy olvasom itt olyan könnyedséggel pakolgatják a romokat, hogy az hihetetlen. Arra gondoltam, hogy ha a gyári saját romjával nem indul el az alkalmazás, akkor talán egy újjal majd fog. Úgyhogy most az lesz a következő lépcsőfok, ahogy írtad.DXHH3-as romra mit érdemes fölrakni?Ha jól olvastam, akkor egyből mehet rá a szerviz ROM...ugye?
-
3x3y
aktív tag
válasz
matyics #12175 üzenetére
Volt fent WM 6.5, de csak pár napig. Szimpatikus volt, jól néz ki, jó ötletekkel. SPB MS 3 is fel volt pakolva, de azalatt a pár nap alatt nem kaptam SMS-t, és nem is küldtem. Így nem tünt fel a hiba. Az általad említett ROM-ot megnézem, kíváncsi vagyok rá. Romoviccsal meg felveszem a kapcsolatot. Kösz az infót.
-
Pitor
csendes tag
válasz
matyics #11965 üzenetére
Igen enis ezert szemezek a Vodaval. Alapban tudom hogy a Live! os menus telefonok szarok de ugy tudom az Omnianal ezt lehet korrigalni.
Nem vagyok lusta butykolni a telot csak kicsit meg lama vagyok ehhez, de majd talan belejovok ha kapok itt nemi turelmet es segitseget. -
legiaap
félisten
válasz
matyics #11780 üzenetére
Engem tudod csak az idegesít, hogy odaírják a dobozra, hogy divx és látod mi van...
Az ember elvárná, hogy azért vigye normálisan a filmeket vagy csak én várok sokat?És most gondolom más készüléknél sem játszaná le. Pl. aki nem winmobilt, vagy okostelefont vesz, hanem simát, de rá van írva divx???
Az ilyenkor enyhén ideges és úgy gondolom joggal. -
Csabee.
nagyúr
válasz
matyics #11619 üzenetére
kiválasztottam a Program Files/Iconsoft/PhonEx/Skins ből a témát!
Rámásoltam a gépemre, elindítottma a themebuildert
Iconsoft Gothic-Blue (qvga wqvga) ENG-t betallóztam, rámennék hogy extract! erre azt írja hogy Out of memory...tegnap még ezt sem írta szóval haladunk! 4gb memóriám van, remélem elég lesz neki annyi
szerkesztés:
és működik, először a New re kellett menni és utána az open-re.. hm akkor a leírásból nekem ez nem jött ki, de mostmár megy!
elkezdem magyarítani én is!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
matyics #11305 üzenetére
igazad van, de az emberek 90% előbb kérdezni szeret és csak utána olvasni... nekem valahol a 8000. hozzászólás körül lett meg a telefonom, viszont akkor már nyomon követtem a fórumot kb. 4000 hozzászólás óta... (tudtam már egy ideje hogy ilyen telót akarok csak a "manna" nem volt meg hozzá).
-
-
Csabee.
nagyúr
-
temes69
aktív tag
válasz
matyics #11040 üzenetére
a samsungost asszem úgy hívják hogy "óra" nem?
arra én is kiváncsi lennék hogy melyik a legjobb ébresztő, mert én már kettőt próbáltam de egyik sem volt tökéletes(meg nem mondom melyik volt az a a kettő de az egyiket itt orbba szájba ajánlgatták), szal én a samusat használom. tökmindegy hogy mi ver fel az álmomból, egy idő után úgyis gyűlölni fogod
-
Attila04
tag
válasz
matyics #11022 üzenetére
matyics: köszi szépen, sokat segítettél. Beszéltem egy haverommal, aki már frissített ROM-ot, csak nem Omnián. Ő is biztatott, hogy nem lesz gáz. Amiket leírtál, azért bőven megéri.
tsaby76: Neked is köszi, nagyon kíváncsi vagyok. Gyakorlatilag mintha egy új modellt fognál a kezedben, igaz?
Oktatóvideókat hol találok a ROM frissítésről? Hasznát tudnám venni...
-
-
Attila04
tag
válasz
matyics #10968 üzenetére
Bocs, rosszul tettem fel a kérdést. Úgy kellett volna, hogy csinálta-e mobilnettel. Múlt időben.
Nekem nincs mobilnetem, de tervezek, és nem szeretném, ha ott is ez lenne.
ROM frissítésről annyit, hogy parázok, inkább megvárom a gyári kiadást. (Bár lehet, hogy soha nem jön meg) -
Rick4
félisten
válasz
matyics #10687 üzenetére
Pont erről beszélek. Ha valóban ellenőrzött körülmények között pontosan ugyanazok a progik lennének feltéve két telefonra, ilyen nem lenne. Na de ott, ahol a felhasználók 25%-a azt sem tudja, melyik progival mit hogy kell csinálni, letörölte vagy sem, azt a verziót rakta fel vagy sem, úgy krekkelte vasgy sem, valóban eltávolított-e mindent vagy sem, én nem beszélnék ennyire egyértelműen erről... Aztán hogy mitől válik a leírt dolog megkérdőjelezhetetlen ténnyé azt nem tudom, de bizti nem attól, hogy Te elolvastad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Steam Deck
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Asus Rog Strix G16
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest