Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelesg
csendes tag
válasz
elektro #4597 üzenetére
Használd a belső task kezelőt, én már teljesen megszoktam.
Wktask volt, de ettől lassú lett a gépem, és fagyott néha.
Magic button volt a másik, de annyira leálltak a fejlesztéssel, hogy az sem ment normálisan a 6.1 wimon.Szóval task kezelő, szerintem teljesen jó, amit "gyárilag" adtak
-
szelesg
csendes tag
Én nem innen rendeltem, de 30 nap alatt jött meg, pont ma. Épp ma akartam megfenyegetni őket...
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem van kivetni valóm a cuccal.
Könnyen nyúlik a fólia, mikor próbálom a buborékokat kinyomkodni alóla.
Ráadásul nem is sikerült mindenütt.Nem igazodik teljes mértékben szépen a kijelzőre, maradtak fólia gyűrődések...
Eldöntve látom a készüléken.Igaz, most raktam fel 1 órája.
Azt tudom, ha nem tűnnek el a dolgok alóla, nem szívódnak fel, egy évet jósolok neki.
Azért ennyit, mert azért drága volt, hogy lekapjam -
elektro
aktív tag
Mik azok a progik amivel x-re kattintással teljesen be lehet zárni az alkalmazásokat,akárhogy keresem most nem találok egyet sem
-
elektro
aktív tag
Hi
Körülnéztem az i900 oldalon,és lehet hogy én vagyok vak(vagy nincs fent)mind1,lényeg az hogyan tudok a today2 képernyő aljára indító ikonokat kirakni,vmi listát találtam kiraktam az igo-t meg az msn-t de az nem csak ikon hanem oda írja a program nevét is,és a listában nincs ott minden progi ami az omniámon van. -
törölt tag
hi
van két gépem leakartam szinkronizálni a névjegyzéket de csak az egyikkel sikerült
1. vista +2003 outlook csatlakozik, szinkronizáció sikeres
2. xp+2003 outlook csatlakozik, szinkronizációs hiba valami asztal 8510..... hibakódot ad -
eosz
tag
Na. Megtaláltam a kávésdobozból való kis füzetkét is, hát abban is mindössze két kifejezést használnak: készülék ill. telefon. WM-szüzek számára ez bizony félrevezető lehet. Nem gondoljátok?
-
eosz
tag
Erdoke és a többiek
Olyan sokat írtatok a telefon / PDA kérdésről, hogy gondoltam nem érdektelen megjegyezni, hogy Kelélának azért van némi igazsága... én nem emlékszem arra, hogy a nagyon hatásos tv-reklámban pl. elhangzott volna a PDA kifejezés. Most elővettem a készülék dobozát, hát azon is van minden, de PDA sehol. A marketing alapján csak annyit lehet megtudni, hogy all-in-one phone és hasonlók. Phone, nem pedig PDA. A Samsung honlapján is csak addig mennek el, hogy "okostelefon". Szóval egy "WM-szűz" valakinek - szerintem - nem kell, hogy fogalma legyen arról, hogy a PDA (elsősorban) nem telefon, annak minden (kellemes és kellemetlen) következményével. Persze, lehet, hogy tévedek ;)
-
polonic
félisten
Na én meg hinném
vissza is olvashatsz azt hiszem itt is vannak ilyen hsz-ek, meg más fórumon is találni, meg saját tapasztalatból is írtam
Meg is nézheted az accenso_app.exe-t feladatkezelővel. Folyamatosan 1-2 % százalékon pörgeti a cpu-t, ez vezérli ugyanis az etikett módot és az automatikus forgatást. És ha ki van kapcsolva mindkettő funkció, akkor 0%-ot mutat. -
eosz
tag
Keléla!
Ilyen állat márpedig nincs, ha emlékszel a viccre...
Ha a telefonon - és ez fontos - usb csatlakoztatás előtt a legördülő menüből kiválasztod a My Storage ill. a Storage Card közül azt, amelyiket háttértárként csatlakoztatni szeretnéd a PC-hez, az lesz csatlakoztatva. Viszont, próbáld csak ki, a már csatlakoztatott telefonon bár meg tudod változtatni, hogy melyik tár legyen a kiválasztott, ennek semmi hatása a PC-n. A csatlakoztatott háttértár nem változik.
A jelzett könyvtárak viszont a Storag Card-ra jellemzőek, tehát én úgy sejtem, hogy ez volt kiválasztva a PC-hez való csatlakoztatás előtt.
Megoldás: csatlakozó széthúz, telefonon beállítod a settings - usb panelen a háttértárat, a legördülő menüből kiválasztva a My Storage-t, a választást okézod és csak utána dugod a készüléket az usb kábelra.(Ha ott ennek ellenére nem látsz könyvtárakat, akkor azokat még nem is hoztad létre a telefonon. Szerintem.)
Remélem rendbe jön minden
-
lasarus1988
tag
Na most amikor az Omniát összedugod az asztali PC-vel akkor, mint említetted megjelenik a G meghajtó mint cserélhető lemez! Na a G meghajtóra pakold fel a cucciadat, ugyanis az a My Storage. Csak nem rija ki, hogy My Storage, hanem G meghajtóként kezeli. Ha felpakoltad rá a dolgaidat, szedd le gépről (hardver biztonságos eltávolítása!!!). Majd Omnián intéző és My Storage-on belül látni fogd a felpakolt dolgaidat!
Magyarázatként pedig annyit, hogy aktív sync. illetve mass storage mód teljesen különbözik. Az előbbinál látod a my...dolgokat a másiknál pedig eleve azt kínálja fel!
-
szdavid00
csendes tag
Lehet az omniára mozgásérzékelős játékokat valahonnét letölteni? Esetleg nincs rá téma?
Köszi előre is. -
Keléla
csendes tag
válasz
Maxximus #4575 üzenetére
Limonade Joe, igen sajnos túlságosan is alapos voltam, úgyhogy mindent kivágtam
Lasarus (most, hogy átállítottam ActiveSync helyett a My Storage háttértárat) amikor csatlakoztatom a számítógépet az omniához, akkor cserélhető lemezként jelenik meg G meghajtó gyanánt, illetve egy mobiltelcsi képe mobileszköz néven. Ha a cserélhető lemezre kattintok, akkor látok egy DCIM és egy WMDRM mappát, plusz egy-két jegyzetet pucéran. My Storage és a többi my... pedig sehol, az átállítás óta. No ezt nem igazán értem.
Viszont a mozgásérzékelő az itthoni állandó félhomály és az érzékenységi beállítás miatt vacakolhatott. Így már műxik.Erdoke, köszi, mostmár amint lesz egy lélegzetvételnyi időm, mindenképpen bele fogok buzulni az ajánlott oldalba. Hátha még itt közös erővel kiokosítotok a végén. Ráadásul úgy nézem van még remény, mert szerencsére azért középhaladó szintű windows felhasználó vagyok
Maxximus, előre is nagyon köszönöm a szolidáris hozzáállásodat a problémámhoz
, úgyhogy nagyon várom a kiollózott cuccost, bár az még nem garancia, hogy alkalmazni is fogom tudni az okosságokat, kivéve, ha olyan szépen lépésről lépésre van felvezetve, hogy egy amatőrpdabúvár is megértse.
Egyébként nagyon kedvesek és türelmesek vagytok hozzám, igazán hálás vagyok!
-
gerii
addikt
válasz
polonic #4558 üzenetére
kb 20 napos, de az a fura hogy karácsony környékén még bírta 2 napig, de januártól már egy napig sem nagyon bírja, pedig azóta nem telepítettem rá semmit, minden kikapcsolva, etikett is, energiatakarékos mód bekapcsolva. egyedül a forgatás van bekapcsolva, és az S2U2 megy.
de most éjféltől megnézem hogy pontosan meddig bírja ha hozzá sem nyúlok.
ha másnem akkor megvárom az új T-mobileos ROM-ot, hátha segít valamit. -
sbazsi
veterán
válasz
lasarus1988 #4538 üzenetére
mint today screen, még jó is lenne, de az a baj, hogy kattintás után megy az uncsi wm cuccra...
és pl olyan hibát találtam, hogyha a phone ikonra kattintok, akkor odamegy a telefonra. ez mondjuk rendben. de ha van egy nem fogadott hívás, ott van fölötte egy 1-es, és ha akkor rákattintok akkor is ugyanoda megy, de sajna nem tűnik el az elmulasztott hívás jelzése.
-
Még annyit "egy kis nyálazás" , hogy nagyon sokat köszönhetek a www.i900.eoldal.hu oldalnak. Egy kezdőnek kötelező végig olvasni...
-
Keléla:Teljesen át tudom érezni a gondodat.Nekem október vége óta van meg és 2*-er biztos a kukába akartam dobni az omniámat.Kezdőknek nagyon göröngyös az út.Éppen a haverommal beszéltük (együtt vettük Ő még kokibb), hogy miért nincs olyan cég akihez bevinném beállítana mindent rajta funky-n és fizetnék érte ennyi.Most az ünnepek alatt min 5 napot végig buziztam különböző fórumokon honlapokon, hogy "kifaragjam" (boltból elhozva csak nyersanyagot kapsz) azt az eszközt amit szerettem volna.Ha gondolod szolidaritásból elküldöm neked a különböző fórumokból kiollózott okosságokat (Word-be mentettem)
-
zirigy
tag
Üdv mindenkinek.
Egy olyan kérdésem volna, hogy hogyan tudom lementeni a telefonból a névjegyeket PC-re.
Mert kellene nyomnom 1 hard-resetet és tele a telefonkönyvem.
Köszi -
erdoke
titán
"erre vonatkozólag adhattak volna a laikusok számára is feldolgozható, 'némileg' aprólékosabb tájékoztatót a készülékhez"
A PDA nem laikusok számára készült, ennek ellenére nem kell hozzá számítástechnikai szakembernek lenni. Ha valaki haladó Windows felhasználó PC-n, akkor elboldogul PDA-kkal is.
Biztosan írták már előttem, mire ezt begépelem, de:
Hozz létre a beépített 8 GB memórián (My Storage) egy My Documents nevű mappát, és abba másold be azokat a hangokat, amiket SMS-nek vagy csengőhangnak szeretnél kiválasztani.Szinte minden információt megtalálsz a www.i900.eoldal.hu oldalon, a kezdő PDA-soknak szóló bevezetőtől a registry trükkökig.
"szorgalmas és kitartó ember lévén megpróbálok felnőni a feladathoz és megérteni e jószág lelkületét. Ebben szeretnék további segítséget kérni."
Ez a megfelelő hozzáállás! Mi minden segítséget megadunk, ami tudásunktól és időnktől telik.
Hajrá! -
lasarus1988
tag
Nem kötözködésképpen de nem DCIM mappát látsz a felnyíló ablakban? Mert ha használod a fényképezőt, akkor automatán létrehoz a Storgae card-ra illetve a My Storage-ra egy DCIM mappát. Azon belül találsz egy 100Scan vagy valami hasonló nevű mappát és abban vannak a fényképeid!
Egyébként ezek mind fent vannak az i900.eoldalon, mint kezdőknek rész és mostanra már animált segédlet is a rendelkezésetekre áll
Sok sikert!
Jah és még valami. A mozgásérzékelő csökkentett fényerő mellett nem működik!
-
alebo
tag
Én nem így kaptam!
-
Limonade Joe
csendes tag
Amikor az outlookbol törölted a dolgaidat, a törölt fájlok mappát és/vagy a lomtárat is kigyomláltad? Ha nem (elég sok felhasználó egyszerűen elfelejti), akkor ott lehet, hogy megtalálod. (Csak tipp, nem vagyok megrögzött outlook használó)
-
polonic
félisten
-
Keléla
csendes tag
válasz
elektro #4563 üzenetére
Köszi, bár akkor valszeg a fülészet lesz a megoldás a problémára.
Előre elnézést a lehetséges idióta és barbár kérdések miatt, de kezdek belelkesedni...
Az miért van, hogy a forgatás nem mindig működik? Van hogy nem akar visszaállni, akárhogy tartom a telefont. Bosszúból átmenetileg kikapcsoltam a fenti opciót, amíg rá nem jövök az indítékra. -
mackosajt
addikt
válasz
polonic #4556 üzenetére
Nekem amcsiból jött. Egy hete van fent a fólia, és meg vagyok vele elégedve.
Én sem vagyok egy fóliázó zseni, de igyekeztem a lehető legjobban felrakni. A hátlapon a feliratba szépen bele zsugorodott, amennyire lehet. A szélei nem engednek, pedig egy ilyen textil zsákszerű tokban hordom, és abból veszem ki, és rakom bele.
Nekem bevált. -
elektro
aktív tag
-
Keléla
csendes tag
válasz
elektro #4561 üzenetére
Drága Elektro, ez a nekem való tájékoztatás, lépésről lépésre
Köszi
Itt mindegy hová pakolom a zenéket? Mert ugye a főmemóriában van a My Ringtones mappa... Egyébként lehet, hogy én vagyok béna, de a fórumban hivatkozott weboldalon szereplő kód segítségével beállítottam, hogy hangosabb legyen a csörgés, azonban a táskám mélyén lapuló, forgalmas helyen megszólaló csengetést csak a jószerencsének és nem a hangerőnek köszönhetően észleltem. Állítsam még vadabbra a hangerőt? -
elektro
aktív tag
-
Keléla
csendes tag
Nem kötözködésképpen, de épp erre vonatkozólag adhattak volna a laikusok számára is feldolgozható, 'némileg' aprólékosabb tájékoztatót a készülékhez. Főleg miután a Jézuska hozta mégcsak magyarázkodni sem tudnék, hogy akkor mi a túrót vártam a ketyerétől. Így nem csoda, ha - ahogy fogalmaztál - az ember lánya össze-vissza nyomkod.
No, de ha már ezt dobta a gép, hogy technikai szakértelmem és tájékoztató hiányában elvesztek az adataim, szorgalmas és kitartó ember lévén megpróbálok felnőni a feladathoz és megérteni e jószág lelkületét. Ebben szeretnék további segítséget kérni.Pl. azt hol tudom beállítani, hogy ne a főmemóriába mentse a PC-ről letöltött zenéket, amiket utána csengőhangnak szeretnék használni? Köszi előre is.
-
wolfman
veterán
Még teljesen hozzányúlásmentesen nem próbáltam mennyit bír, de volt egy nap mikor csak egyszer néztem meg valamit plusz egy hívásom volt és akkor még nap végén is tele volt a tőtöttség. Másnap persze nyomogatva lett, mert mindíg valaki kezében van (a bubble breaker mindenki kedvence[enyém nem]).
Én azt nem értem, miért nem raknak ezekbe a PDA-kba Li-Polimer aksikat? Össze se lehetne hasonlítani a Li-ion-osakkal(Nokia6310 poli aksival egy hetet kibírt nyomogatással, míg Li-ion-al csak3-4-et!) Szt se lehet mondani, hogy elérhetetlen a technológia.
-
tsaby76
aktív tag
Akkor nem vagyok egyedi eset, nekem is HI1 magentásom van, szintén kb. 18-20óra, ha nem piszkálom, pedig az összes fogyasztás csökkentő fogást alkalmazom.Érdekes viszont, hogy az első 5-6 töltés után kb. 3hétig olyan 3-4napot elment átlagos használat mellett, aztán egyik napról a másikra megint elkezdett hervadozni, így én is várom a hivatalos frissítést.
-
polonic
félisten
Szeritnem ez be van bukva. Én már régen rendeltem a kávémra és samsung p2 lejátszróra ilyen fóliát. A kávéra megérkezett, a p2-höz valóra meg azt írták hogy postázzák, mindezt november közepén. Számtalan e-mail ment nekik, nem válaszolnak. És egyébként is csalódás ez a fólia. Martin fields, Brando vagy Expert shield fóliát válassz helyette.
-
erdoke
titán
Nem az Omniával van baj, hanem azzal, hogy sokan úgy veszik, hogy "milyen jó teló", pedig a PDA messze nem csak telefon. Sőt, a telefon funkció csak később került bele, és emiatt kell még mindig kiegészítő alkalmazásokat telepíteni (hívásidő számláló, stb.), ha más, nagy tudású telefonokhoz akarjuk felhozni. A MS mindig le van maradva kicsit a telefonos funkciók implementálásával. Szerencsére töménytelen kiegészítő szoftver elérhető, akár ingyenes, akár fizetős.
Viszont az alapok nem változtak, ez egy Windows Mobile szoftveres készülék, kvázi mobil iroda, amit az asztali géppel (vagy éppen Exchange Serverrel) való szinkronizálásra terveztek. Emiatt van kétféle PC-s összeköttetési mód, amik között választani kell összedugás előtt. Te figyelmen kívül hagytad a fentieket, és nem úgy kapcsoltad a PDA_t a PC-re, ahogy neked optimális lett volna, ráadásul még össze-vissza nyomkodtál, és biztonsági mentést sem készítettél a fontos adataidról. -
Keléla
csendes tag
-
gerii
addikt
Sziasztok!
valaki meg tudná mondani hogy mikori a legújabb T-mobilos ROM, ami elérhető ha beviszem nekik hogy tegyék fel?
az enyémen most BSHI1 -es van, ami szeptemberi elvileg.
remélem hogy megoldaná a napi szintű lemerülést, mert most 1 napig bírja piszkálás nélkül -
ziggi_zug
aktív tag
Merő véletlenségből az előző telefonodról (vagy akármidről) sem csináltál biztonsági mentést?
Ha már itt tartunk: A jó öreg Murphy megmondta...
Szóval - és nem csak user error esetére - javasolt rendszeres időközönként egy biztonsági mentést csinálni a nélkülözhetetlen adatokról, ami két példányban egymástól teljesen független helyen tárolsz. Pl egy a PC-den, hogy elérhető legyen és egy a nagyi nagyszekrényében egy CD/DVD lemezen. De ez csak javaslat, és tudom, hogy most egy picit eső után köp-és-nyög.
-
ziggi_zug
aktív tag
-
erdoke
titán
"az érdekelne, hogy a névjegyzéket, hívásnaplót, smskezelőt alapértelmezetté tudom e tenni, úgy hogy a telefon menűjében a névjegyzékre bökve az inesoftos jöjjön elő"
Rakjad a pipákat a beállításoknál. Nem értem, először miért nem a program beállítási lehetőségeit nézed át, használati utasítás nálkül is elég egyértelmű.
-
Keléla
csendes tag
Szia!
A tájékozódás valóban elmaradt valszeg.
A névjegyeket Sim-en vittem át, majd bemásoltam (ami gondolom áthelyezés lett) a telefonba.
Most két szék között a földön.
Az outlook-ból töröltem a névjegyeket, a következő automatikus szinkronizáláskor (amit nem tudtam,hogy ki kell kapcsolni) törölt mindent.
Ha legalább a PC-hez értenék, megpróbálnám valahonnan elővarázsolni a névjegyeket, és visszatenni a telefonra.
Beszéltem adatmentő céggel, 15ezertől indul az egész keresgélés...Biztos nincs ötleted mit tehetnék még?
-
tsaby76
aktív tag
Nekem 3hét alatt érkezett meg.Viszont arra készülj fel hogy nem túl dekoratív.Nem vagyok egy kétbalkezes, de a hátlap ocsmány lett, a logónál nem tudta felvenni a a felirat formáját, és a csúcs az volt mikor elkezdte ledobálni a széleit, így a hátlapi darabot leszedtem.Viszont tényleg véd, de egyedül a szélekre javaslom, ott tényleg jó lett.
-
lasarus1988
tag
Én általában nagyon vigyázok a dolgaimra, ezáltal az Omniára, de nekem még mindig a GYÁRI fólia van rajta. Elől, hátul. (Mellesleg múlt év október közepén vettem az Omniát) Semmi gond nincs vele, nem jött fel és nem karcos a kijelző. De mihelyt újra kapható lesz a Brando fólia már megy is rá.
Holnap egyébként kipróbálom a Crystal Case nevezetű csoda tokot. Kíváncsi vagyok rá!
Arról az oldalról pedig rendszeresen az jutott vissza a fórumra, hogy ugyan megkapták a rendelők, de sok késéssel.
-
mongi_
aktív tag
Aki már rendelt a www.ivsnet.eu -ról Invisible Shield-et a telefonjára, az megírhatná, hogy neki hány nap alatt érkezett meg a fólia... Én hiába hívom az ügyfélszolgálatukat, e-maileket írok nekik, de nem reagálnak, pedig kaptam visszaigazolást is, hogy rögzítették a rendelésemet.
Még Karácsonykor rendeltem.
Mindenesetre bizakodom, hogy még a héten megkapom, mert addig nagyon nem akarom magammal vinni az Omniát sehova sem, féltem a karcoktól nagyon... és nálam gyorsan "sérülnek" a készülékek.
Még kéznél van a régi telefonom, addig kénytelen vagyok azt hordani magammal.
-
kander
csendes tag
válasz
lasarus1988 #4538 üzenetére
köszi a segítséget.
-
phenom
csendes tag
válasz
lasarus1988 #4537 üzenetére
kösz a segítséget. még az érdekelne, hogy today módban neked is a kép tetejére teszi? ennek a beállítását nem találtam sehol. alul jobban mutatna.
-
lasarus1988
tag
Van egy Winterface nevezetű Today alkalmazás. Eléggé hasonlít iPhone-ra.
A másik az iFonz nevezetű program ami egy az egyben ugyanaz, mint iPhone today-e.
Az elsőt Google segít megtalálni, a másodikat i900.eoldal-on megtalálod!
kander:
STDict elvileg ingyenes szótár program PPC-re. i900.eoldalon ez is fent van, de én nem próbáltam ki, hogy onnan csak a szótárakat vagy a programot tölti le. Egyébként ez is Google lesz.
-
lasarus1988
tag
Fogalmazzunk úgy, hogy fél óra nyomkodás után már ismerem azt a részét ami nekem kell!
Használati utasítást valószínűleg találsz a hivatalos honlapon, legalábbis kéne hogy legalább ott legyen!
Másrészről a proginak van Today alakja is, így egyből mindent elérhetsz. History, SMS, Phonebook és még a beállításokat is, de a Today részét is állítgatni lehet, mit jelenítse meg és mit ne.
-
phenom
csendes tag
válasz
lasarus1988 #4518 üzenetére
Helló!
Úgy látom ismered az inesoft phone programot. nincs hozzá esetleg valami használati utasításod.
Konkrétan az érdekelne, hogy a névjegyzéket, hívásnaplót, smskezelőt alapértelmezetté tudom e tenni, úgy hogy a telefon menűjében a névjegyzékre bökve az inesoftos jöjjön elő.
előre is kösz.
-
kander
csendes tag
Üdv
Szükségem lenne egy szótár programra.A múltkor töltöttem le egyet de kiderült,hogy csak a szótárakat szedtem le, a programot nem.
Tudnátok ajánlani vmit?
(angol-magyar,magyar-angol,német-magyar,stb.)
Köszönöm előre is. -
erdoke
titán
Számomra úgy tűnik, hogy nem tájékozódtál megfelelően vásárlás előtt, és nem vagy tudatában annak, hogy nem egy Samsung telefont, hanem egy telefonos PDA-t vettél, amit ez esetben éppen a Samsung gyárt. Minden Windows Mobile összegerjed az asztali Windows-zal, ha azon van ActiveSync (illetve Vistán Media Device Center) telepítve, ÉS a készüléket AcitveSync (nem pedig USB mass storage) módban csatlakoztatod. Talán úgy gondolták a Samsungnál, hogy aki PDA-t vesz, az ezzel tisztában van, vagy első PDA vásárlásakor leül, és tájékozódik a Windows Mobile-ról.
Hogyan tetted fel a készülékre a névjegyeidet? Én még azt is el tudom képzelni, hogy a SIM kártyán vitted át, és egy újraindítás után megint fogja mutatni.
-
Keléla
csendes tag
Uff
Nem direkt szinkronizáltam, hanem ahogy összedugtam a gépet és a telefont automatikusan elkezdte.
No ez az -a saját hozzá nem értésemen kívül-, ami miatt most baromi zabos vagyok, mert ha valamiféle konkrét tájékoztatást adtak volna a készülékhez az aksicsere leírása helyett, most nem szívtam volna ekkorátSemmi lehetőség nincs ilyenkor már?
-
erdoke
titán
Már első alkalommal be kellett volna konfigurálni a szinkronizálást, ugyanis megadható, hogy mit szinkronizáljon, és melyik adatot írja felül, ha eltérést talál. Ehelyett, te hagytad a beállításokat és a "párosítást", majd a "mester" oldalon kitörölted a kontaktjaidat...
Másrészt ha nincs szükséged szinkronizálásra, akkor egyáltalán miért csinálod? Nem jobb lenne neked USB háttértárként csatlakoztatni a készüléket?Ha újraindítás után sincsenek számaid, illetve az Outlookból s enyerhetők vissza, akkor sajnálattal közlöm, hogy így jártál.
Ajánlom figyelmedbe az ingyenes PIMBackup nevű progit, amivel mentést készíthetsz a névjegyzékről, üzenetekeről, hívás infóról, levelekről, stb. Később ezzel egyszerűen visszaállíthatod, ha valami gubanc van. -
polonic
félisten
Látod ez baj. A beállításokat meg kellett volna nézned. Mert valahogy úgy van beállítva alapból, hogy törlődjenek a dolgok ha egyezőség van stb. Én nem tudom már pontosan, régen néztem. De szerintem ez amiatt lehetett. És ugye ahogy csatlakoztattad, akkor az outlook üres volt és törlődött emiatt a pda-n is a telefonkönyv.
-
Keléla
csendes tag
-
Keléla
csendes tag
Sziasztok!
S.O.S. segítségre lenne szükségem. Történt ugyanis, hogy kezdő omniázóként másodszor csatlakoztattam PC-re a jószágot, és a szinkronizálástól megijedve gyorsan leállítottam azt a 'szinkronizálás leállítása' gombbal. Félelmem abból az élményből adódott, hogy az első csatlakozás alkalmával a telefonomon lévő összes telefonszám bekerült az outlook névjegyalbumába, no ezt szerettem volna elkerülni.
A megszakítás (?) miatt a telefonomról az összes szám ELTŰNT!!!lett helyette egy csomó emil cím, amit egyáltalán nem kívántam a telefonon látni.
Van esélyem a sajnos egyes esetekben pótolhatatlan és nagyon fontos telefonszámok visszaállítására, vagy végleg megszűntek létezni az életemben??? Egyáltalán mi történt?
Plz. segítseteeeeek, kétségbe zuhantam -
SPF
senior tag
Sziasztok!
Torrentről leszedtem haveromnak ezt: iGo 8.0.0.44898 Samsung Omniára optimalizálva. Elkezdte telepíteni, ahogy ott írták. Utána haverom ezt írta: Úgy csináltam, hogy letöröltem az eredit és utána felmásoltam az egész cuccot a DVD-ről az SD-re. Aztán elindítottam a telóról az autorun.exe fájlt és rányomtam az "igen" instalállom-ra és kb.10%-ig ment el a csík, majd kiíírta, hogy a 2577 mappában lévő másik fájlhoz(autorun_8.nng) nincs társított alkalmazás.
Mi lehet a hiba?
-
lasarus1988
tag
válasz
colbert #4509 üzenetére
Én az Inesoft Phone 4.4-et használom. Eddig nem volt gond vele és S2U2 1.40-val is működik. Nem akad össze, nem késik a csengőhang és az elmulasztott hívást és SMS-t is rendesen jelzi. Lehet hozzájuk külön csengőhangot (mp3, wmv) rendelni, az emlékeztető időtartamát, gyakoriságát állítani. A hívó kijelzés is többféle lehet (softkey-es vagy anélküli, modern, classic). És ez csak az egyik opciója a programnak.
Van külön névjegyzék listája, hívásnaplója illetve egyebek.
Egyszóval: nálam működik, nekem tetszik, jó kis program!
-
erdoke
titán
válasz
Atombalu #4507 üzenetére
Hirtelen ezt az FTP klienst találtam.
-
colbert
csendes tag
köszi a gyors választ.
-
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdklődni, hogy létezik e olyan program ami bejövő hívásnál a hívó fél fényképét a teljes képernyőre kirakja.
Ha van ilyen progi szeretném tudni, honnan és mennyiért lehet letölteni.
Köszönettel -
polonic
félisten
válasz
Atombalu #4507 üzenetére
Szia!
Először is ez nem telefon, hanem PDA amivel telefonálni is lehetUgye windows mobile van rajta, és az egyik szépsége, hogy akármit tudsz telepíteni rá, úgy variálhatsz dolgokat, ahogy neked tetszik. Biztos van FTP program hozzá. Én pl torrent progti is találtam hozzá
-
Atombalu
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék ilyen telót venni,de nem tudom van-e benne alapból FTP program vagy telepíthető rá ilyen progi és Wifin keresztül tudom-e használni?
köszi
B. -
Ok.HR.-eteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest