Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
elektro #10096 üzenetére
Felismeri a készüléket, leszívja a MS-tól a drivert, aztán elindítja a MDC-t. Tán egyszer kell klikkelni valami OK-t, és ha akarod, konfiguráálni a szinkronizációs beállításokat. Feltéve, ha az USB-d ActiveSync-en van...
somnia,
A főzött ROM-ba bekerült a HTC giroszkópos meghajtója, így tudsz játszani azokkal a játékokkal is, amik csak HTC-ken futnának. A vízszintest tudod kalibrálni. -
somnia
senior tag
Szép estét kívánok mindenkinek!
Tegnap összeszedtem a bátorságomat és megcsináltam a ROM frissítést DXID1-re.
Szeretném megkérdezni azoktól akik szintén erre frissítettek , hogy mi az a start--beállítások--rendszerben a HTC emulator calibrator?
Köszi ha valaki felvilágosít. -
elektro
aktív tag
Activ sync-et fel lehet vhogy varázsolni win 7-re,mert másképp nem tudok szinkronizálni?
-
virtual
tag
Beszélgetés felvételére mit javasoltok? Vito-t próbáltam, de úgy tűnik csak pár másodperces szösszeneteket csinál a beszélgetésből, ha auto record-ra van állítva.
-
polonic
félisten
Megjelent az opera mobile 9.7 első bétája!
[link]Amint látni a weboldalon, vannak ismert hibák.
-
elektro
aktív tag
Omnia Pro, nézzétek meg!
Most akkor vajon hány fajta Omnia fog megjelenni mert ez már a negyedik változatziggi_zug: sajnos akárhogy próbálom nem ismeri fel az Omniát,nem tudok szinkronizálni win 7-el valaki segítsen
-
AS
félisten
OMNIA 2 , nézzétek meg:
link -
Skynet258
veterán
Jah, képlopás témához: én a MyMobiler-t használom, BT-n keresztül összekapcsolódom a laptoppal, elindítom a programot, és megjelenik a kép, ami az Omnián van. Akár irányítani is tudom ezen keresztül (még hívást is tudnék kezdeményezni, de azt a franc se akar
).
Szóval elnavigálok ahova szeretnék, és lövöm a képet. Számomra ez a legkényelmesebb megoldás, mert van, hogy elég sok képet kell csinálnom, és így a gépen egyből rendszerezni is tudom a képernyőmentéseimet, nem kell másolgatnom az Omniáról pluszban.
Persze lehet ez nem mindenkinek jön be, de azért gondoltam megosztom ebbéli élményeimet is -
Skynet258
veterán
válasz
Ceedrush #10073 üzenetére
Sim kártyás történetet nem tudom, mert nekem ott nincs semmi. De a másikra:
megnyitod a programot, bal alsó ikonra (boríték cerkával) katt, feljönnek a számok, de neked nem ez kell, szal rákattintasz az alsó sávra. Bejön a billentyűzet, beírod a számot amire akarod küldeni (közben keres is a meglévő számok között, de ez ne zavarjon).
Ha beírtad a számot, akkor katt a mellette lévő ikonra (papírfecni vagy mi egy cerkával), alsó sávra katt, megírod amit akarsz, majd a mellette lévő "suhanó boríték" ikonra kattolva elküldi.Tudom, kicsit debilen írtam, de késő van már a normális beszédhez, na meg leírva sokkal bonyolultabb, mint végigcsinálni.
Szal hajrá, így menni fogMod: na lassú is voltam, nem érdekel, ha már ennyit írtam, akkor marad
-
Ceedrush
csendes tag
feltettem a vito-t, de a sim kártyán lévő telefonszámokat nem látja? nekem leginkább azon vannak a számok.. meg nem lehet ismeretlen számra küldeni sms-t (már olyan telefonszámra ami nincs benne a telefonkönyvemben)? nincs olyan opció hogy beírjam a telefonszámot.. pedig tényleg tetszetősebb ez a program.
-
Ceedrush
csendes tag
válasz
Skynet258 #10064 üzenetére
igen leesett hogy az is chat, már a nevéből adódóan.. de mivel más jobb ötlet nem érkezett erdoke hsz-ig így megnéztem, tényleg jobban áttekinthető mint az eredeti omniás..
Még megnézem azt a Tweaker-t, ha az sem lesz olyan mint amire gondoltam feldobom a vito-t. Nézegettem már sokszor az oldalad még a régit.. sok hasznos info volt ott is
erdoke: köszönömmég egy kérdés: az spbms 3 kezeli ezeket az sms progikat.. már a kezdőlapján ha rákattintok a borítékra akkor az új program jelenik meg?
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
elektro #10048 üzenetére
Igen. Ez nálam is előfordul. Főleg akkor, ha olyankor nyomok SR-t, amikor az USB-n van az Omnia. Amióta erre rájöttem és nem felejtek el odafigyelni, azóta minden OK.
Mostanában elég gyakran nyomok SR-t mert az MS3-at eléggé testre szabtam már. (Widget Plus + egy kis xml átírás + ez+az)Ha gondoljátok megosztom a fejlesztést, de pl. nem volna baj egy képlopó progi, mert úgy meg is tudnám mutatni. Valami jól működőt tud valaki?
-
parandroid
félisten
válasz
Ceedrush #10050 üzenetére
Ilyen programot én is keresek már egy ideje, de eddig sikertelenül. Pedig próbáltam már párat. Vagy csúnyábbak, mint az eredeti SMS-kezelő, vagy chat-szerűen blokkosítanak. Nekem meg csak egy jól kezelhető SMS-megjelenítő kéne, ami nem olyan bénán néz ki, mint a beépített.
p
-
Skynet258
veterán
válasz
Ceedrush #10062 üzenetére
A Vito SMS chat (mint a nevében is benne van) pont hogy chat szerűen mutatja az sms-eket... te pedig azt írtad, hogy nem így szeretnéd.
Másrészről valóban jó program, én is ezt használom. Az oldalamon találsz némi képanyagot is róla (az új oldal még elég béta, sok infó hiányzik, de csinálom, ahogy tudom) -
törölt tag
Sziasztok.
Bnőm tegnap lett i900 tulaj.... Mivel most nincs itt, és reggel jó lenne ha ébresztene a telefon, el tudjátok mondani a gyári alap softverrel hogyan tudja beállitani, hogy szóljon is reggel ?
köszi
-
Rick4
félisten
-
matyics
őstag
Ez a mondat már helyes és érthető, csakhogy az előbbiben még volt egy másik rész is az és előtt. Méghozzá ez: mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti .
De szerintem ne offoljunk tovább mert látom, hogy nem tudlak meggyőzni, hogy az és kötőszó a közvetlenül előtte lévő mondatrészre vonatkozik. Ha azt is beletetted volna a zárójelbe, akkor semmi gond nem lenne.
Beszéljünk inkább valami komolyabb dologról! -
Rick4
félisten
-
LGabor001
tag
köszi a segítséget
am a srác azt mondta a westendbe le tudjuk ellenőriztetni a garit....
meg azt mondta 1 hajszál karc van rajt ami oldalról látszik ha keresi az ember
3 hónapos a teló -
matyics
őstag
Na, akkor én is bemásolom, hogy miért nem egyértelmű a mondatod:
"Most USB-ről töltöm, mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti (de nekem gyanúsan gyorsan) és várnám, hogy a bekapcsgomb kis piros led-je zöldre váltson."
Ezt szerinted az "és" miatt hogy kéne értelmezni?
Az és egy kötőszó, ami két összetartozó mondatrészt köt össze.
Bocsi a nyelvtanóráért! -
Ceedrush
csendes tag
Nem tudom, létezik-e ilyen, de nekem nagyon kéne..
szóval
keresek olyan sms kezelő programot, ami nem ilyen sms chat szerű, hanem olyan mint egy átlag telefonnál.. ami időrendben mutatja a bejövő sms-eket, nem csoportosít, ami kiírja az sms pontos időpontját(tudom az omnias sms is mutatja, de pl az óra,percet nem, csak az aznapit).. Rengeteg oldalt megnéztem már de nem találtam hasonlót..
A másik kérdésem, hogy hoyg lehet a billentyűzetet beállítani, hogy csak akkor jelenjen meg ha én akarom? Idegesít hogy folyton megjelenik.(pl ahogy belépek az sms-ekhez)
Hátha tud vki segíteni..előre is köszönöm -
elektro
aktív tag
Használ vki Windows Mobile Ezközközpontot,mert nekem nem ismeri fel mindig az omniát,talán vmi driver kell az oprendszerhez,mert rádugom usb-re és se kép se hang?
-
LGabor001
tag
Helo
valószínű veszek holnap egy omniát független 8gb os valaki esetleg tudna segíteni h mire kell oda figyelnem?
mit nézzek meg rajt alaposan? -
Rick4
félisten
válasz
matyics #10037 üzenetére
Beírom neked ugyanazt, csak hagyok a két mondat között egy üres sort:
Valami nem okés a hálózati töltőmmel, ha töltés közben kíhúzom, és mondjuk 4-5 per cmúlva visszadugom (de elég 10-15 is) akkor nem kezd el újra tölteni, kihúzom 5 másodpercre a 230-ból, és onnantól okés.
Most USB-ről töltöm, mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti (de nekem gyanúsan gyorsan) és várnám, hogy a bekapcsgomb kis piros led-je zöldre váltson. Másnak is zöld lesz egy idő után?
Azt nem tudom, hogy ez egy szóközzel elválasztva két külön mondatban miért nem volt érhető..
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Amint írtam nekem egyszerre müxik a Pocket Shield és S2U2 egyszerre mind kétszeres biztositás a billentyűzár ellen...és nem ,,verekszik" a két progi egymással!
Itt van pár kép a progikról...ja és ki ismeri a zenelejátszót,amit megmutatok most? -
Rick4
félisten
Valami nem okés a hálózati töltőmmel, ha töltés közben kíhúzom, és mondjuk 4-5 per cmúlva visszadugom (de elég 10-15 is) akkor nem kezd el újra tölteni, kihúzom 5 másodpercre a 230-ból, és onnantól okés. Most USB-ről töltöm, mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti (de nekem gyanúsan gyorsan) és várnám, hogy a bekapcsgomb kis piros led-je zöldre váltson. Másnak is zöld lesz egy idő után?
-
elektro
aktív tag
Legyen szíves mondja meg valaki miért fagy szét at igo kilépésnél
-
matyics
őstag
válasz
rokcsa #10022 üzenetére
Hát az a helyzet barátom, hogyha függetlenként vetted a cuccost, akkor átb@sztak, de nem kicsit, hanem nagyon. Ugyanis ez a PDA nem volt független gyárilag. Derítsd ki, hogy milyen függő volt és azzal a SIM-mel ki kell ütni újból. Ha szerencséd van, akkor csak 2-ből kell választanod. Ha nincs és külföldi hálózatfüggő volt, akkor szívás. Mondjuk én visszavinném oda ahonnét vetted és a fejükhöz b@sznám!
-
rokcsa
csendes tag
Segítsetek please!
Csináltam egy rom frissítést, de most nem fogadja el a PDA a PIN kódomat!
Mi szúrtam el?!? -
LGabor001
tag
Helo
valószínű veszek holnap egy omniát független 8gb os valaki esetleg tudna segíteni h mire kell oda figyelnem?
mit nézzek meg rajt alaposan? -
Coop
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, ötleteket. My Storage 8 gigából csak 4 giga tárhelyem van, jelenleg semmi sincs telepítve. Megoldás???
Köszi!
-
kovipetii
csendes tag
Valakinek még bluetooth headset használat vélemény?
-
kzoltann
aktív tag
Sziasztok, történt egy baleset a csodás omniámmal, megcsináltam a szokásos cleartempelésem (december óta használom szóval nem előszőr) és lenullázta az igo-s micros sd-t valamint a 8gigás belső memót.
Mit tudtok ajánlani mit csináljak vele?
Az igo-t hogy tudnám visszahozni?
Azota csak egy hard resetet csináltam.
A kártyát kivettem. -
borsodika
őstag
Win mobile 6.5-el omniára mi a helyzet?
-
Skynet258
veterán
Sziasztok, kéne egy kis help! Mondanátok valami jó ébresztő progit? A G-alarm ma eljátszotta, hogy nem ébresztett, csak hibaüzenetet küldött - innentől kezdve igazából nem tudok bízni benne, szóval cserélném. A gyári Win-es elég gagyi, az SPB Time működik, de nem Omniához való a felbontása, G-alarm akkor kilőve... mi van még?
A Samsungos megoldás még akár el is viselhető lenne, de azt hol találom (HK2-es Rom)?
Vissza nem olvasok, mert most nincs időmKöszi előre is!
-
ziggi_zug
aktív tag
Halihó!
Próbáltátok már áthelyezni a MobileShell 3-at máshova (pl. My Storage)? Ki tudom lőni a futást, elindul simán az SKTools, ki tudom jelölni a MS könyvtárat, és itt megáll a folyamat. Nem ajánlja fel a target könyvtár keresést. Bármi mást át tudok pakolni, de ezt nem. Mi lehet az oka? -
elektro
aktív tag
Senkinek nem fagy szét az igo kilépésnél?
-
Tyboo
csendes tag
Régóta olvasom a fórumot, írásra még nem ragadtattam magam. Jó ideje van már Omniám (kaptam házimozit
), most jutottam el odáig, h. belevágnék a ROM frissítésbe. Elolvastam az ide vonatkozó témákat, egy dologban kérném a segítségeteket. Le szeretném tölteni az XDHK2 ROM-ot, de az eoldalon hivatkozott linkről nem jön le, mert a Rapidshare azt mondja túlléptem a free user limitet. Valaki tud egy olyan linket ahonnan egyszerűbben leszedhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest