Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali médialejátszót?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Ezeket lesd meg, meg aki keres 1-2 játékot/progit/érdekességet.
Más: Mint már fentebb írtam pixelhibás lett a drága. Csakhogy két lila folt is lett körülötte nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a garanciát? Találtam Debrecenben egy szervizet rájuk telefonálok, hogy meg tudják-e javítani. Vagy mivel T-mobiltól vettem hozzájuk kellene vinni? Mondjuk az is gázos, mert webshopból vettem.
Be lehet vinni bármelyik T-pontba? Jah és mit kell még vinnem a mobil mellé? Adtak hozzá egy T-mobilos jótállási jegyet amin össz-vissz egy pecsét van, meg itt a számla róla. Mit tegyek? Nem volt még szervizeléssel dolgom. Egyúttal a 3-4 órás használat utáni lemerülést és a ROM frissítést is megemlítem majd ha eldől hova is viszem.
-
sbazsi
veterán
Miket érdemes törölni a saját memóriából?
Most áttettem a gyári samsung hátttérképeket a my storage-ban
mit érdemes még törölni/kivenni a 90 megából?hivócsoportokat tud a kütyü? azt láttam, hogy van a névjegyzlkeben
láttam, hogy vannak kategoriák, de lehet külön csengőhangokat hozzárendelni?
lehet, hogy csak adott csoport tagja hívhatnak?többféle profilt hogy tudok létrehozni? kevés a csörög-reezeg / rezeg / néma opció!
-
AS
félisten
köszi, majd rakok fel képeket...
Igaz van egy Xp-s gép is ott megtudom oldani, de akkor sem jó ez így...Tudom legtöbbször csak cab fájlokat rakok fel de ha nincs alternatíva.....
Ja igen, ha van lehetőséged mutasd meg egy videón milyen is lett az új szfot ( pl a képernyőforgatás stb)
-
Zsu4
tag
Igen új fordult lett belőle, feljelentés és egy használt teló ami volt csak új belsővel. Én már azt sem tudom mi van a kezemben ezért is tettem lépéseket.
Nem frissítek egyenlőre hátha nem sikerül nem akarom a rendőrségi eljárás előtt megmásítani a dolgokat. Most megvárom mi lesz ebből az egészből. -
hando77
csendes tag
Sziasztok,feltettem a Simfix-et hogy ne legyen dupla névjegyzékem,mert arra gondoltam hogy ezért ír minden hivásnál ismeretlent a hivásnaploban. Most csak a telefon névjegyzék van de ha hív valaki nem jelenik meg a neve csak a száma,a naplóban továbbra is ismeretlenként jelenik meg. Valami ötlet?
-
Zsu4
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy egy függetlenített telefonra megcsinálhatom e a ROM frissítést.
Nem okozok kárt benne?
Tudjátok arról bizonyos problémás telcsiről van szó! -
erdoke
titán
Nem nagyon van tippem, több info kellene a "szakértéshez". Az én gépemen az i600 megvásárlása, azaz 1,5 év óta rendben megy a MDC, beleértve a szikronizálást és a telepítést is. Amikor indítod az .exe telpítőt, a PDA rá van dugva a gépre, és látja is a MDC? Alul kis zöld nyilak vannak, és pár perces a szinkronizációs log?
Ha nagyon nem akar működni, valahogy szét lehet berhelni az exe-s telepítőt, abban is ott figyel a cab, amit aztán feltehetsz a PDA-ról indítva.
-
troooger
csendes tag
Sziasztok!
Az i900eoldal-on van egy játék a Teeter. Sikerült valakinek működésre bírni??? Én nem boldugolok vele sajnos! -
erdoke
titán
válasz
polonic #2382 üzenetére
Félig-meddig.
A PDA DXHK1, de a telefon maradt XXHH9, és minden SR után kis telefon ikon + narancs háromszögben felkiáltójel ikonnal indul. Viszont indul és működik gond nélkül, gyakorlatilag minden fontosabb funkcióját próbáltam már azóta. Megpróbálom majd egy XP-s gépen a telefon részt is újra frissíteni, mert az enyémen sok próbálkozásra sem sikerült. Valószínűleg a Samsung modem driver működése (illetve annak hiánya) okozza, pedig telepítéskor azt mondja, sikerült.
Először telement a gatya, amikor megláttam a kis ikont, de reboot után folytatódik a boot, úgyhogy nagy gond nincs. Nekem úgy rémlik, hogy végigment a phone.bin feltöltése is, és csak a legvégén kaptam hibaüzenetet. Talán csak az azonosítót nem tudta átírni, és valójában DXHK1-es a telefon rész is.Mindenesetre az biztos, hogy a képernyőforgatás teljesen gördülékeny lett a HI1-hez képest, és a WiFi ill. a GPS vétele is jobb. Utóbbi a nappali közepén kb. 1 perc után fogott fixet.
Ezek fényében kíváncsi leszek az akkumulátoros üzemidőre, ha még az is jobb lett, akkor mindenképpen megérte.
Majd beszámolok, ha próbáltam más gépen a telefon részt javítani. -
AS
félisten
válasz
SonicVersus #2375 üzenetére
Tudom, de akkor is azt írja ki, ezt nem értem...
erdoke esetleg valami tipped mért nem működik?
-
sergi
csendes tag
Szasztok! Eladnám Samsung i900-am, ami Vodás, 1 hetes, 2 gb-os garminnal, és persze 8-Gb.-os, és minden tartotozékával!
Ár:90.000 ft
Tel:06-709-420-777
Az ok:nekem nem jön be
Még mielőtt bárki különböző cserével traktálna, cserébe csak Nokia 6220 navigátort, E51-t vagy 6300-t számítok be! -
erdoke
titán
válasz
SonicVersus #2377 üzenetére
Nekem még az 55-ös van, de lehet, hogy a közeljövőben frissítek a még jobb hangminőség miatt.
Úgy emlékszek, hogy a 650 és 655 tud két eszközhöz kapcsolódni, de a 665 már nem. Annál a zajszűrésre gyúrtak. A hazai forgalmazó oldalán találsz infót magyarul, illetve linkeket a gyártó honlapjára. -
SonicVersus
tag
Ez is képes egyszerre két eszközzel kapcsolatban lenni mint a Plantronics Voyager ek ?
-
SonicVersus
tag
Erdoke rendeltem én is egy ilyet: [link] ,nagyon tetszik
, mindenben meg vagy vele elégedve?
-
Luser2000
addikt
válasz
lasarus1988 #2370 üzenetére
talán a legegyszerűbb és még program sem kell hozzá, ha a felesleges naptári bejegyzéseket kitörlöd az outlookból a pc-n.
-
lasarus1988
tag
Mivel kellőképp fáradt vagyok ezért elkövettem azt a csúnya hibát, hogy szinkronizáltam az Outlook naptárát a mobilommal. Ezért minden napra kaptam egy szép bejegyzést, mint névnapi emlékeztetők, illetve a születésnaposok emlékeztetőit megduplázta!!!
Ha valaki tud erre mondani valamit, hogyan lehet egy lépésben törölni minden bejegyzést (hard reset nélkül) annak lógnék egy sörrel
Sajna az i900.eoldal.hu-n lévő ilyen program oldala nem elérhető.
Köszönöm a segítséget!
-
AS
félisten
Vistan hogy lehet EXE fájlokat telepíteni a készülékre? Hogy lehet szinkronizálni...
Mert a Microsoft ActiveSync 4.5 nem működik Vistaval akkor mi?Köszi előre is.
-
lasarus1988
tag
válasz
Skynet258 #2364 üzenetére
A silver inbox ezen megoldása valóban működik azoknál akik samsung today 1 illetve 2-őt használnak. Én csak kiraktam az üzeneteket a mai képernyőre today-ek nélkül.
Az animáció illetve hang gond azóta megoldva, csak már nem tudtam szerkeszteni a post-omat. Total Commander-rel kell megnyitni a Windows mappát és máris látható lesz minden (Shutdown_Pannon.gif; Startup_Pannon.gif; PowerOn.wav; PowerOff.wav). Ha keresünk ezek után magunknak saját gif illetve wav fájlokat, akkor a fenti nevekre átnevezve My Device\Windows könyvtárba bemásolva, felülírva érvényesülnek a beállításaink egy soft reset után!
-
Skynet258
veterán
válasz
lasarus1988 #2362 üzenetére
A silver inboxra egy lehetséges megoldás.
A ki-be animációra nem tudok válaszolni, igazából nem is értem, miért akarjátok ennyire kiszedni... állandóan ki-be kapcsolgatjátok a telefont, vagy mi?ziggi_zug: a telefon saját 8Gb memóriája nem elég?
-
ziggi_zug
aktív tag
Vettem egy 8GB kártyát. Átmásoltam az IGo-t, de nem megy. Van valakinek ötlete, hogyan lehet megoldani, hogy ne legyek az eredei kártya kapacitására korlátozva?
-
lasarus1988
tag
Hello,
pannonos Omniám van és végre sikerült kilőnöm a belépő gif animációt de a hangja megmaradt. Kerestem a windows könyvtárban poweron..... poweroff.... hangfájlokat, de egy darabot nem találtam. Valaki esetleg tudna segíteni hol vannak ezek a csodás pannonos hangok?
Illetve milyen registry módosítással tudom elérni, hogy az üzeneteket a silverbox-ban nyissa meg?
Köszönöm
-
javie
csendes tag
Üdv emberek! Sokan le fognak szólni érzem előre de azért felteszem a kérdést
Vettem egy omniát úgy kb 2 hete, nagyon szeretem, jo kis dolog, viszont van vele alapvetően 2 gondom. Az első, és egyben legnagyobb, hogy nem szól rendesen a fülese... pörgött rendes hangerőn a zene, most pedig ha maxra veszem, és valaki elfingja magát melletem azt is térhatásba hallom... nem a fülessel van a gond ugyanis különböző fülesekkel is kipróbáltam, mindenhol halk volt, a telo kapott hard resit, a probléma megmaradt, aki tud valamilyen okosságot azt nagyon megköszönöm mert vettem egy 100k-s telot ami nem tud jelenleg élvezhető zenét biztosítani nekem, persze ha senkinek semmi ötlete akkor szervíz...
A második az pedig az alkalmazások, de leginkább a játékok lenne... ugyanis tudom mindenki ezzel jön, hogy ez egy pda, amit én magam is tudok, de érdeklődnék nem tud e valaki hozzá valami élvezhető szabadidő elütő játékot, minden létező linket és teloval kapcsolatos oldalt felkutattam, de az aknakeresőnél nívósabb játékot nem találtam rá. Én kerestem hülyén vagy a telo valóban egy 200Ft-os kínai tetris játéklehetőségével vetekedik?! Az iphone buta, rossz, de játék az van rá mint a rohadt élet (-akkor miért nem iphone-t vettél,tudom...) tehát valaki segítsen ki és ne nézzen át a kommentemen mint a kőfalon ;) Köösz, jah és sry a regényért
-
szasza_1
senior tag
Újraindítás után az óra mellől eltűnt az akku töltés jelző kis ikon. Hogy lehet visszavarázsolni?
Samsung hívásnaplóban hogy lehet kisebbre venni a nevek betűméretét? Túl nagyok, és csak fektetve férnek ki a nevek, meg a Tel számok. -
kyru74
aktív tag
Szia!
Ma újra próbálkoztam a kamerával az autópályán vezetés közbena gps-t mikor bekapcsolod a kamerát újra kell indítania kamerát hogy működésbe lépjen na ekkor nekem elkezdte a betöltést de nem indult el . Másodgyár úgy próbáltam hogy mikor bekapcsoltam a gps-t akkor az egész készüléket újra indítottam és lás csodát betöltőt és működik a gps fotózás közben .
-
mazsi
senior tag
válasz
WolfLenny #2355 üzenetére
Nem is fogja a hozzá kapott iGo-val. Nem kezeli a TMC vevőt. Elvileg lesz rá heteken belül barkácsmegoldás.
Más. 2 hete nyúzom az i900-am és elképzelhető, hogy nagy nehezen búcsút is veszek tőle.Az ok a kistestvér, Trinity megszokása, ami jobban kézreáll nekem 1 év használat után.
1 hete nonstop olvasom a fórumot - sok trükköt ellestem Tőletek - köszönet érte. Ha valakit esetleg érdekel a legfrissebb HK1-es ROM-mal és dvd-nyi progival, zaklasson privátban. -
WolfLenny
senior tag
Próbálta valaki a TMC-t?
Nálam nem akar találni semmilyen rádió állomást...Vagy csak nagyon sokáig tart???
-
gabor977
csendes tag
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Akkor valószínű vagy Vodánál, vagy Pannonnál fogok telefont venni.
Felmerült bennem mégegy kérdés. Ezzel a telóval csak stratégiai játékokat lehet jászani?
Mert ugye gombok nincsenek... egy jó kis szaftos autóverseny, vagy lövöldözős játék nincs alá?Köszi.
-
erdoke
titán
Valószínűleg az XDHK2 fel fog kerülni néhány héten belül. Már integrált magyar CSC-je van, nem utólagosan magyarított. Mivel ez engem nem izgat, valószínűleg a DXHK1-et fogom este feldobni, ráadásul Vista alól. Drukkoljatok.
A DXHK1-ben már gyárilag van Dice játék, és rengeteg a javítás. -
AS
félisten
Hivatalos Samsung Omnia Frissítés, elég sok ország van már ott, reméljük idövel a magyar is ott lesz.
Probáltam az angolhoz bejutni , beírtam vagy 6 verziót de egyiket sem fogadta el..
link -
AS
félisten
Élőben a szuper Omnia , 806 MHZ proci!!
Remélem 2009 ben lesz nálunk és már cserélem is. -
turbokiller
csendes tag
válasz
turbokiller #2345 üzenetére
---szóval, most néztem meg,h milyen adathordozón árulják a igo-t, így hát a kérdésem ebben a formában nem érdekes. az eljárásra koncentráljunk
-
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Skynet258 #2334 üzenetére
A megbízhatósághoz: Időnként kifagy, de ennek többnyire olyan oka van, hogy addig-addig nyomkorászom, amíg sikerül ezt elérnem. Normál használat közben nagyon ritka. (Napi 2-3 óra nyomkodással egy hét alatt kb. ötször sikerült lefagyasztani, de ez nem nevezhető normális használatnak, hiszen pont azt tesztelem, hogy mit ne tegyek vele majd később.)
Időközben viszont rájöttem, hogy mitől akad ki a mozgásérzékelő szundi után. Van az a bizonyos "Háttérvilágítás bekapcsolása gombnyomásra vagy érintésre" - Bár ezt sokan félreértettük, illetve én még ma sem teljesen értem mi ez az opció, de minden estre, ha ezt kikapcsolom, akkor szundi után a gyorsulásérzékelő már nem működik. Pontosabban mindaddig, amíg a töltőt rá nem dugom. Onnan megint minden ok, amíg tápon van. Ha lehúzom első szundi után fagyi.
Találkozott más is ezzel? Vagy kipróbálná valaki, hogy tényleg ez okozza, vagy csak akad ez a funkció valamelyik másik (mind SPB) szoftverrel!?
Kösz. -
polonic
félisten
válasz
turbokiller #2337 üzenetére
Lehet majd frissíteni meg térképpel bővíteni ezt a verziót, amit mellé adnak. Csak várni kell még
mert az oldal amiről majd lehet, még béta-fázisban van. Türelem
-
erdoke
titán
válasz
turbokiller #2337 üzenetére
Ha friss iGO8-at veszel mikroSD kártyán, akkor az ismerni fogja ezt a felbontást. Ha régebbi verziód van annál, amit az Omniához adnak, kis hozzáértői buherával az is működésre bírható. utóbbiról engem ne kérdezz, de a neten találsz infót.
-
turbokiller
csendes tag
sziasztok mágusok!
szeretnék venni egy omniát. szeretném használni az igo-t a balti államokban is.
mint megtudtam a gyári csomagban nincs benne ez az opoció. más forumon olvastam viszont azt, h más igoval viszont nem megy. ilyenkor mi van? mit lehet tenni azért, h legyen omnia is és igo full europa is lehetőleg egyben??? ja és működjön... -
Skynet258
veterán
válasz
gabor_07 #2326 üzenetére
Az x-et nem tudod fizikailag megnagyobbítani, de nem okoz problémát a használata - ha a kijelző felső sarkára tapicskolsz, ehhez a részhez is hozzáérsz, tehát nem kell kicentizni.
Az SPB Full screen keyboardban van magyar, illetve angol bill. kiosztás is (meg még sok más), azt használod, amelyik szimpatikus.
Alapjáraton nem melegszik számottevően, ha az IGO-t használod, akkor igen, de ez esetben úgysem a kezedben van. Egyébként így sem éget, természetesen
Mennyire nehéz kezelni... nekem és sokaknak nem volt nehéz megszokni, ez tényleg emberfüggő. Alapvetően egy hét, és már a nagy részét tudod fejből, mi hol van - lehet még kevesebb is.
A WM programok 99%-a elindul, maximum nem teljes képernyőn, hanem vagy középrő pozicionálva, vagy alul levág egy kis részt. Itt megtalálod azokat a programokat, amiket eddig kipróbáltam, ezek tutira mennek (hétvégén bővítem, mert azóta lett még egy pár).
Megbízhatónak megbízható, maximum bizonyos programkombinációk tudnak néha bekavarni egy kicsit. Ezt ki kell tapasztalni, hisz nem mind ugyanazokat a programokat használjuk, tehát ez egyénenként változó.
Remélem segítettem, ha valaki még úgy érzi, úgyis kiegészít
-
sergi
csendes tag
Szasztok! Eladnám Samsung i900-am, ami Vodás, 1 hetes, 2 gb-os garminnal, és persze 8-Gb.-os, és minden tartotozékával!
Ár:90.000 ft fixen
Tel:06-709-420-777
Az ok:nekem nem jön be
Még mielőtt bárki különböző cserével traktálna, cserébe csak Nokia 6220 navigátort számítok be! -
phenom
csendes tag
Én úgy kapcsolom be a kameránál a gps-t, hogy előtte az igo-val keresek műhódat és utánna indítom a fényképezőt.
ha így fényképezel, akkor elmenti a gps koordinátákat és a netre fel tudod a koordináták alapján a képet tölteni egy térképen oda, ahol fényképezted. Szerintem vicces dolog.
az lenne jó, a ha az igo-ban tudnál a fényképre hivatkozva uticélt beállítani, ha esetleg valaki tud ilyenről írja meg lécci.
-
gabor_07
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezgetem,hogy veszek egy Omniát és lenne pár kérdésem.
1.Még nem volt WM alapú készülékem,de amikor kipróbáltam nagyon zavart,hogy az az X amivel bezárom(vagyis a háttérbe teszem) a programokat nagyon kicsi,nincs erre valami megoldás,hogy megnagyobbítsam?
2.Az SPB Keyboard-ban van magyar ékezet?
3.Mennyire melegszik alapjáraton?
4.Mennyire nehéz kezelni eleinte?
5.Elindulnak rajta a WM programok a furcsa felbontású kijelző miatt?
6.Olvasgattam a fórumot és láttam, hogy elég sok embernek van problémája vele. Mennyire megbízható a készülék?Nagyon megköszönném,ha válaszolnátok!
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a kameránál nektek működik a GPS?
Előrébb erdöke írta hogy a kameránál a patch-et próbáltad de nekem ez kicsit magasesetleg tudnátok segíteni?
polonic én felraktam a legújabb XDHK2 Rom-t . -
kszatti
csendes tag
Sziasztok,egy kis segitséget szeretnék kérni! Vásároltam egy samsung omnia telefont,s amikor rámegyek az internetre,a you tube-ot nem tudja megnyitni.Mi a teendő? Köszi a segitséget!
-
Skipqer
tag
válasz
ATIMARAL #2315 üzenetére
Szia!
Én is P990-ről váltottam lassan két hónapja. Dolgozik a megszokás, be szoktam zárni a progikat időnként, de pont pár napja próbáltam meg, hogy elindítok minden menüből indítható dolgot és megnézem hogyan viselkedik. Kb. 15 program környékén a jelzett szabad RAM alig csökkent, és egy kicsit belassult a rendszer, de az SE féle nincs elég memória jellegű problémát nem sikerült kiszednem belőle.
Én nagyon elégedett vagyok a telefonnal. Engem meglepett, hogy az aksi a jobb kijelző és csomó extra áram zabáló ellenére is többet bír miközben a telefon vastagsága a fele. P990-hez képest ez egy erőmű -
WolfLenny
senior tag
Én mindig is kerültem az ilyen kapualjai GSM boltokat. Kivéve ami a Király utcánál van Bp.-n.
Ott már többször is vásároltam telót és nem volt gondom velük.
Amúgy most a legolcsóbb hivatalos hely az Estrém digital. Bruttó 119.900 náluk. Vagy a Photohall, de ott csak rendelésre van...
-
sziporka))
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Hogy tudok filmet feltölteni az Omniára? AVI formátumban van fent a gépemen, felrakom a telóra, aztán se kép, se hang, se hibaüzenet! Kicsit kezdő vagyok még, szóval jól esne a segítség! Beleolvastam a fórumba, sok okos tippet, ötletet kaptam, de már a szemem folyik ki! HELP!!! Köszi előre is!
-
Zsu4
tag
A kálvári úgy tűnik véget ér!
Olvassátok el ezt is [link]
-
ATIMARAL
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom egy ideje a fòrumot, de mindent mèg nem sikerült vègigolvasni, szòval ha màr volt erröl szò elöre is elnèzèst
Jelenleg P990i-m van ami UIQ-s szòval a winmoval mèg semmi tapasztalatom sincs! Ami engem a legjobban zavar a P990-ben, az a RAM hiànya, szòval a Multitasking elèggè kizàrt, söt vannak programok, jàtèkok amik el sem indulnak emiatt! Namàrmost màr egy ideje tervezem egy ùj pda vàsàrlàsàt ès az omnia nagyon tetszik! De a "vetèlytàrsaival"szemben igencsak kevèsnek tünik a RAM/ROM aràny (gondolok itt a Touch HD-re, Xperiàra..stb) mennyire elèg ez RAM? Mert nem akarok megint igy jàrni, mint a P990i-vel! Àltalàban mennyit "esznek" a winmos programok?
Hagyhatòk-e a hàttèrben progik,mert nekem pèldàul UIQ jol jönne ha lehetne
Mert egyenlöre csak ez tàntorit el az Omniàtòl! A kijelzö felbontàsa sem zavar, csak ettöl fèlek...
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Attila04 #2269 üzenetére
A Hama tartója nem pont erre van kitalálva, de jól tartja. A töltő kábelt, ha "normálisan" teszed a tartóba az Omniát, akkor nem tudod bedugni a töltőt, de ha lejjebb ereszted (a kis "tartópad" elé/ alá, akkor ugyan ferdén áll az Omnia, de stabilan tartja a hama. Nekem így van. Még kirántani sem tudnám. (Egyszer beleakadt a kezem a töltőkábelbe kanyarodáskor, de meg sem mozdult a tartóban a PDA.)
-
polonic
félisten
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nektek sms kezelésre a samsungos silverinbox programot használja vagy az alap windowsosat? Mert nálam a wineset, és ha elindítom a windows könyvtárból a silverinboxot, elindul és ha azon belül váltani akarok, akkor valami c++ hibaüzenet jön elő, el sem tudom olvasni, mert bejön a hibaküldés.
-
gabor977
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen (8 gigás) telefont venni karácsonyig, az a kérdésem, hogy szerintetek hol érné meg megvenni.
Nem szürkeimportosat szeretnék, hanem IGO-val ellátott magyar szoftveres készüléket gyári garival!A mobilszolgáltatókon kívül hol lehet ilyenbe botlani, és kb milyen áron?
Van módszer a kártyafüggetlenítésre, amennyiben szolgáltatónál venném?
Köszi, várom a válaszotokat.
Üdv.
-
Renzó
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy az omnia hagyja-e telefon beszélgetés közben, valamilyen hangjegyzet bejátszását.
Másképpen, van egy öreg Siemens s55 öm, Beszélgets közben ki lehet jelölni egy hangjegyzetet, vagy zenét, majd majd hangos, vagy csendes lejátszás, és beszélgetés közben nyomja.
Most van egy motorola v3xx em, ő azt mondja hogy a vonalat egy másik alkalmazás használja, és így nem lehetséges a lejátszás.
Ha az Omnia tudná, akkor érdekelne .
Köszi a segitséget!
Renzó -
Lee-der
tag
Hali,
tudna nekem valaki segiteni?
Szegeden lehet mar/majd ROM-ot frissiteni? Ha igen hol, ha nem akko mee nem?
Na de komolyan valaki tud segiteni? -
elektro
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2289 üzenetére
Lehet hogy nem jól raktam fel a kérdést
2243-ból idézve ez volt a kérdés:
" Van még egy érdekes jelenség (megjegyzem, ezt is csak töltőn láttam, eddig kétszer), ha háttérbe teszem az iGO-t, mert valamit akarok csinálni a géppel, akkor a háttérvilágítás olyan lassan jön vissza, mint egy iszapba ragadt csizma. Ez mi lehet?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest