Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmeor314
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3098 üzenetére
Köszi szépen...
eszembe nem jutott volna hogy ugyanúgy kell mint a rendes gépenthx
-
Skipqer
tag
válasz
Bikkrom #3070 üzenetére
Nekem is T-s Omniám van első héten volt szerencsém beugrani a mély vízbe egy egy napos madridi városnézéssel, ami alatt 207 fényképet készítettem és összesen kb. 1,5órát ment a GPS igaz a kijelző energia takarékosan kikapcsolva volt az idő nagy részében... Előző telefonom (SE P990) után azt vártam, hogy csak a navigációtól nap vége felé már erősen aggódnom kell, hogy mikor merül le...
-
válasz
zmeor314 #3094 üzenetére
zmeor314:
Én parancsikont az alap fájlkezelővel szoktam létrehozni. Kattints hosszan a fájl nevén, aminek szeretnél létrehozni parancsikont, majd a megjelenő helyi menüből válaszd a másolást, ezután menj a Windows/Start menu/Programs útvonalra, majd itt, az utolsó ikon alatti fehér részen ismét kattints hosszan, majd a helyi menüből válaszd a parancsikon beillesztése lehetőséget.sbazsi:
A Total Commander PPC pl. alkalmas erre. -
Attila04
tag
Szépjóestét! Jelentkezett már valakinél olyan tünet, hogy minden nap 23:59 perckor felébred a kijelző, és nem halványul el magától?
-
zmeor314
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani egy parancsikonnak a hivatkozási helyét?
És hogy tudok egyáltalán parancsikont csinálni a menübe?Előre is köszi.
Ja és mit kell feltegyek ahhoz hogy a neten tudjak flash-es oldalakat nézni az Omnián?
Respect
-
mackosajt
addikt
válasz
ziggi_zug #3087 üzenetére
visszaszívom a dolgot, mert rátaláltam a válaszra, hogy miért csak 7 térkép van:
Idézet a T-mobil oldaláról, az omnia ismertetőjéből(tegyük hozzá, hogy a bolti listákon ez nincs rajta, és igazából én csak ott jártam, érdeklődtem vásárlás előtt):
"A Nav N Go iGO8 szoftver teljes verzió, amely az alábbi országok térképeit tartalmazza: Ausztria, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Románia, Szlovákia. "Több kérdésem úgymond ezzel kapcsolatban nincs, max. annyi, hogy ezt a dobozokra, ismertető füzetekre miért nem nyomták rá?
Kamerájára meg visszatérve, hogy korábban olvastam a nagy 5 megapixeles tesztet, és abban még csak iso 50-200 volt írva tulajdonságokhoz. Ma nézegettem, és 800-ig van. Akkor a jelek szerint lehet újra kéne tesztelni a kütyünket, és lehet jobb lenne az eredmény?
És mennyi kis hülyeséget lehet csinálni a kamerával. -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
medium84 #3088 üzenetére
A MO-i TCM egyelőre csak vágyálom. Amúgy ELVBEN az RDS rádióvevő, ami be van építve jó lehetne TCM vevőnek, de "házon belül" nincs összeköttetés. Már - no nem a Samsungnál - dolgoznak rajta, hogy legyen megfelelő driver hozzá.
Ha elindítod az IGO TCM keresőjét, akkor (Igo 8.0.0) talál is vevőt, de nem tudja használni. A frissebb Igo (8.3) nem kínál fel ilyen keresési opciót (vagy legalábbis eddig nem találtunk ilyet a haverral), de autómatikus üzemben "folyamatosan hangol", ami azt jelenti, hogy valamit kellett találjon, de végig 0 MHz, vagyis nem működik.
Nem tudok itthon olyan rádióadóról, aki folyamatosan, országosan (vagy akár lokálisan) megbízható TCM jelet sugározna. Talán a Klub Rádiónak (???) volt ilyen kísérlete, de nem tudom működik-e. Az csak BP úgyhiszem... -
erdoke
titán
válasz
silentkiller #3067 üzenetére
Ezeket mind tudja a PIMBackup, és ingyenes. Sőt, Taskokat és egyebeket is lement és visszaállít. A formátuma nem txt, de eddig még nem is kellett, hogy mással kompatibilis legyen, mivel installra nincs szükség, így bárhonnan futtatva visszaállítja a saját backupját.
-
medium84
aktív tag
Üdv!
Tagnap vettem egy vodás omniát. Néhány kérdésem lenne. Használja valaki TMC vevővel az IGo-t?
Egyátalán milyen TMC-t lehet ehhez venni, speedshopon semmilyen nem volt ehhez.
És még egy, IGo frissítést hogyan lehet beállítani? Nekem magyar nyelvű van, így nem értettem a náhány hozzászólással korábbi leírást. -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
mackosajt #3083 üzenetére
Én úgy gondolom mi mindannyian egy PPC-t vettünk, ki ennél-ki annál a szolgáltatónál, vagy SPfree-t. Ez egy "mikroszámítógép", amihez telepítve kaptál operációs rendszert és ajándék kiegészítőket, mint fotószerkesztőt, filmlejátszót, térképszoftvert. Nem hirdette senki úgy, hogy ez egy minden földi jóval felszerelt csodagép, amit az életed végéig ingyen frissítenek és minden szoftvert ingyen bővítenek, kicsrélnek, stb.
Az ilyet hívja az angol WYSIWYG (What You See Is What You Get) = amit látsz, azt kapod típusú akciónak.Szerintem nem lehet senkin számon kérni, hogy miért csak 7 országot kaptál ingyen, ajándékba, miért nem 15-öt és a Maldív szigetek mindegyike amúgy miért nem szerepel a térképek között...
Megjegyzem nekem is csak 7 országos verzió jutott, de ha nagyon akarnám 45 országra tudnám bővíteni. De nem akarom. Akinek nagyon kell Németország vagy Spanyolország, az úgyis megveszi, vagy megoldja.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Rocky10 #3081 üzenetére
Ilyen alap dolgok nekem is be vannak állítva, tétlenség esetén a kijelző 30mp alatt kikapcsol, tápellátás meg 1 min múlva. HSDPS, 3g, wlan, bt minden ki van kapcsolva. Ha majd a hivatalos ROM sem segít megy szerízbe. Jah és az a napi 2,5 óra zenehalgatás is s2p-vel van szóval kijelző végig ki van lőve. Lassan egy hónapja megvan és jobb esetben sem bír többet 1 napnál.
-
mackosajt
addikt
És akkor mostEzt kinek címezte a válaszoló?
Mert a válasz második fele tuti az enyémre a reakció.
Mondjuk vissza is kérdeztem. Majd válaszolnak talán. -
Rocky10
csendes tag
válasz
Bikkrom #3070 üzenetére
Hát nemtom ,én T-Mobile-nál vettem a készüléket számlás előfizuval részletre+havi 3Gb-os netcsomaggal de az enyém aksija simán kihúzza egy napig ,pedig netezek rajta elég sokat így a 3G is megy hdspa bekapcsolva stb...Amikor kiírja hogy az aksi lemerülőben van ,érdekes módon még tovább bírja mint előtte
Ja ,és xvid filmeket is nézek rajta marhajó minőségben meg van pár lejátszási listám amin szoktam zenéket halgatni.Így ,egy napig húzza.Persze nem éjjel nappal nyomom ,de pl az aksit nyugodtan belehet állítani úgy hogyha nem használod akkor kikapcsoljon 1perc után.A munkamenet ,illetve a memóban ugyanúgy bennemarad minden.Illetve a képernyőt is.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Bikkrom #3072 üzenetére
ugyanaz a HI1-es mint neked gondolom. Bár azt észrevettem, hogy az aksi olyan rapszodikusan bírja, van hogy ugyanannyi használat mellett 2napig alig bírja, máskor meg három és félig
Szóval nem tudom, pedig ugyanugy töltöm mindig este rárak reggel levesz minimum 8órát csücsül töltőn... Egy nagy titok, bár lehet romfrissítéssel beáll majd vmi szintre véglegesen.
-
blueye
veterán
Sok szó volt róla mostanában, így idézek másik fórumról:
"Sziasztok,
fejlemények a SAMSUNG i900 7 országos verzióval kapcsolatban. Jelenleg a probléma elhárításán dolgozunk, amint megvan a megoldás megosztjuk veletek a Toolbox frissítést. Ezért fontos, hogy a Toolbox "SETTINGS" menüjében bekapcsoljátok az automatikus frissítések keresése (Automatically search for updates) és letöltése (Automatically download updates) funkciókat.
Addig is a jelenlegi Toolbox verzióval mostantól letölthetitek a Magyarországi térképfrissítést, természetesen ingyenesen. A javítás után hozzájuthattok a maradék 3 térképhez is."
-
outsiders
aktív tag
válasz
Bikkrom #3070 üzenetére
Itt van egy
. Az enyémnek semmi baja nincsen, elmegyeget olyan 3napot napi 1 óra zenével, ritkán wlan(időjárásra), napi 2-3 simpson család epizóddal, max 1óra dumával, sok sms-el és max1 óra játékkal ha uncsi az előadás. Szerintem 4napnál többet tényleg nem bírna ki max csak kompromisszumokkal, bár nem tudom hogy arra ki képes ha már ilyen telefont vett
.
Reméljük nem kell majd perkálni a romért a T-nél..... -
Bikkrom
senior tag
válasz
soldier84 #3052 üzenetére
T-mobilnál elég kókány a ROM, nekem is az van és az aksival csak a baj van.
De nem sok embert hallottam itt akinek a T-s omniájuk aksija hibátlan lenne. Nemsoká jön a hivatalos ROM az megoldja remélhetőleg. A másik kérdésedre a válasz i900.eoldal.hu ott a nodata.cab-ot keresd. Vagy ha nem akarsz semmilyen internetet/wapot a T-mobiltól menj fel a t-mobile.hu-ra jelentkezz be a telefonszámoddal és a titkos jelszavaddal, és az önkiszolgáló ügyfélszolgálatban ott van egykupacban az összes net díjcsomagjuk. Nézd végig őket és amelyik aktív azt lődd ki. Én sem kértem netet mégis rátették a havidíjmentes aranyárú netjüket(13Ft/10kB)... 1 nap netezés után lett volna vagy 20e a számlám.
-
Fanyuvo
tag
Az nem tetszik, hogyha sms-t irok es megszolal a telefon, akkor elveszik amit addig irtam
Neztem a piszkozatnal es ott nem jelent meg. Vagy rossz helyen keresem? -
Bikkrom
senior tag
válasz
scofield82 #3049 üzenetére
Beállítások/Kapcsolatok/USB-kapcsolat ez legyen ActivSync.
Beállítások/Kapcsolatok/Kapcsolatok/Speciális/Hálózat megválasztása mind2 legyen Internet szolgáltató.
Beállítások/Kapcsolatok/Böngésző legyen ott a pipa az automatikus érzékelés előtt.
Esetleg még a Beállítások/Kapcsolatok/Átvitelnél is tedd oda a pipát.
Namármost ha usb kábellel összekötöd a géppel és ActiveSync szinkronizál is ééés a gépeden van net akkor amíg össze vannak kötve az Omnián is van net. Remélem segítettem. -
silentkiller
senior tag
Ha valakinek esetleg aktuális, ajánlom figyelmetekbe az alábbi ingyenes programot:
Úgy működik, mint egy Outlook, vagyis ActiveSync csatlakoztatás után a PC-n szabadon lehet mászkálni az SMS mappákban illetve a kontaktok között. Az SMS-t *.txt-be archiválja a számítógépre (tesztelve) és igen, tudja kezelni a magyar karaktereket (amelyet eddig csak az EasyHelper-nél tapasztaltam). Mivel ingyenes, érdemes időnként lementeni az üzeneteiket illetve a telefonban lévő kontaktokat is.
Amivel az EasyHelper jobb (bár "fizetős"), az SMS exportálás *.csv illetve *.txt file-ba (bár az előbbi szinte tök fölösleges) és a kontaktokat is ugyanígy ki tudja exportálni. Amivel pedig még jobb, hogy a kiexportált adatokat (kontakt és/vagy SMS) vissza lehet állítani a telefonon egy gombnyomással.
-
rgqjx
aktív tag
válasz
gabor_07 #3054 üzenetére
1, Az a lényeg, hogy holdtöltekor tedd rá a fóliát, és az aksi pozitív polaritása Mekka felé nézzen.
Lehet, hogy volt már, da javaslom ennek az oldalnak a nézegetését, hasznos programokkal lehet itt találkozni "közvetlenül a fejlesztőktől". Igaz HTC-hez valók, de ugye ez is Windows Mobile...
-
zolee7
csendes tag
Pedig amit a 3008-ban írtál, azt az üzenetet csak akkor írja ki, ha ez a pipa nincs betéve és némán, vagy rezgőn van a telefon.
Ha benne van a pipa, akkor tökmindegy, hogy néma, vagy vibra, nem ír ki ilyen üzenetet.
Direkt kipróbáltam. Nekem megy.
Nincs véletlenül valamilyen profilkezelő program feltelepítve? Azok hajlamosak átállítani a hangbeállításokat, ha ne figyelsz oda a beállításaira.
Nekem SPB Phone Suite van fenn és ott minden profilhoz be lehet állítani, hogy hogyan kezelje a hangokat.
Ha végképp semmi nem segít, akkor legrosszabb esetben marad a Hard Reset -
mugler
csendes tag
Sziasztok!
A rádió RDS-es?
-
zolee7
csendes tag
-
gabor_07
csendes tag
Sziasztok!
Megint lenne pár kérdésem,mert mostmár biztos,hogy az Omniát veszem.
1.Valahol láttam egy olyan "fóliát",amit az akksira kell ragasztani és megnöveli az üzemidejét. Nem tudja valaki a nevét és azt,hogy mennyivel növeli meg?
2.Ehhez kapcsolódóan a telefon mennyit bír átlagos használat mellett a legújabb ROM-mal?
3.Nem tudom ismeri -e valaki ezt a progit,de nekem tetszik.
http://www.throttlelauncher.com/portal/downloads/34-public-releases/87-throttle-lock-04
4.Van valami jó kép-,illetve hangszerkesztő program WM-re?Most nagy hirtelenjében csak ennyi jutott eszembe.
Előre is köszönöm! -
soldier84
csendes tag
És hol tudom beállitani az automata billentyüzárat.Hol tudom azt kikapcsolni hogy a GPS ne kapcsolódjon a wapra vagy mire.
-
soldier84
csendes tag
Nekem is omniám van mitől lehet ez mikor haza ertem már majdnem le volt merülve.Töltötem kb 30 percet.Aztán elmentem az egyik haveromhoz.És mire haza értem se kép se hang.És nem tudtam be sem kapcsolni hiába raktam töltőre akkor is semmi.Aztán aksi ki vissza bele aztán már be tudtam kapcsolni és müködött.Miért van ez és mit lehet vele kezdeni.Kérem válaszoljon valaki.Ja és t-mobilos vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
polonic
félisten
válasz
scofield82 #3049 üzenetére
Na várj, a router a nethez kell. Ez is egy megoldás. Veszel egy wifi routert, megosztod vele a netet és wifin tudsz az omniával netezni. A kábeles összekötésről nemtok nyilatkozni, mert én még soha nem kötöttem össze a géppel
Bluetoothal is meg tudod oldani. Le van írva ide, hogy hogyan kell, beírod keresőbe, megtalálod. A kábeles is le van írva, azt is keresd meg
-
polonic
félisten
válasz
scofield82 #3047 üzenetére
A netes kérdés a gond? Írd le pontosan mit szeretnél. Telón netezni? Vagy gépen? Én amúgy úgy szoktam, ha a lapos nálam van és nincs net a közelben akkor a programokban elinditom az internetmegosztást bluetoothon keresztül és van net a pdan keresztül. Ehhez semmit nem kell állítani
-
scofield82
csendes tag
Na ott se volt ám minden pontosan leirva pedig elolvastam és nem lett egyértemü a dolog
-
polonic
félisten
válasz
scofield82 #3045 üzenetére
Google
Meg már annyiszor be volt linkelve [link]
Itt mindenre találsz választSaint_
A felhasználóbarátság szubjektív. Van akinek bejön van akinek nem. Amúgy meg úgy tudod alakítani programokkal szinte mindent ahogy akarod, mivel ez is windows. Gyorsaságról nemtok nyilatkozni én személy szerint, mert nincs összehasonlítási alapon. De egyébként gyors
Wifi, GSM és a GPS része nálam jó, nagyon. Wifi-t jól tartja, telefon tiszta és szinte mindenhol van térereje, igo-t imádom. Az akku most már kb 1 hónap után 3-4 napot bír, az elején 1 nap után meghalt, kell neki ennyi idő, hogy elérje a kapacitását. Remélem így már ok lesz
-
scofield82
csendes tag
ezzel nem segitettél tul sokat én meg azt se tudom mit kell csinálni pontosan h menjen
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! szeretnélek titeket megkérdezni, akkor mennyire felhasználóbarát,jo és legföképp mennyire gyors az omnia és az akksija mit bir? sokat wifizek, telefonozok,néha navi...? gondolkodom rajta erösen, de a gyorsaság fontos. köszi
-
SonicVersus
tag
válasz
scofield82 #3041 üzenetére
Én nem állítottam semmit, a kapcsolat létrejött és ment.
-
scofield82
csendes tag
Srácok nem akarok láma kérdést feltenni de muszály
létezik h simán adatkábellel ha összedugom a telót a géppel és be van álítva megfelelően akkor tudok netezni? leirná nekem valaki h pontosan mit hogy kell beállitani hozzá? -
Rocky10
csendes tag
T.Omnia tulajok!
Gondoltam ezt mindenképp megkell osztanom veletek
Ma leesett a készülékem olyan 160cm magasról a betonra Kőbánya Kispesten a buszmegállóban.Buzigyerek nagyon rohant a buszhoz azt majd fellökött..mind1....(a kezem kábé olyan magasan van miközbe nyomkodom a kütyüt).Lényeg hogy koppant egy hatalmasat a készülék a betonon ,vissza is pattant olyan jó 5 centit ,aztánmég piruettezett eggyet.
Nos ,nemhogy a kijelző sérülés és karcolásmentes ,hanem ez elmondható az egész készülékreNyomtam neki egy hard resetet ,lefuttattam jópár progit ,gyorsan neteztem meg letöltöttem próbaképp pár progit szintén ,és az égeggyadta világon semmi baja.Mint új korába...
Pedig enyhénszólva se kicsit csattant a betonon jó magasról....
Szvsz a mai tapasztalatom alapján elmondhatom hogy a látszat ellenére egy nagyon-nagyon masszív stram kis készülék az Omnia
Azért vigyázzon rá mindenki ettől függetlenül -
polonic
félisten
Leszedték a frissitési oldalról azt a sok romot ami hétfőn került fel. Ez rosszat jelenthet?
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
mackosajt #3033 üzenetére
Az utolsó kérdésedre (Miért?) nem tudom a választ, de van egy olyan menüpont a "beállítások" csoportban, hogy "Menü beállítás". No ott beteheted, amit és ahova csak akarsz.
Normál (original) SPB skinnel 6 könyvtárat tudsz megjeleníteni (az inménti beaáálításoknál több könyvtár van, de csak az első 6ot látod - de át lehet sorrendezni), vagy a CshangeSkinnel 9 menű lesz látható és a "home" fülre is kitesz egy 10-et, saját menü néven. (Ide lehet a kedvenceket behajigálni.) -
mackosajt
addikt
aztamindenit, csak most néztem meg, hogy 7 térképes a Nav n go-m.
T-s a "telefon".
A térképek dátumai viszont szeptemberi.
Lesz esetleg lehetőség "akciósan" 15-ösre fejleszteni? Majd a samsung és a T megaszondja?Aztán rendeltem netről a zag-tól ámerikából invisible shieldet. 1 hét múlva talán meg is jön.
Nagyon remélem. Más is usából rendelte, vagy többnyire inkább a magyar oldalról 2ezerrel drágábban?
féltem a kicsikémet.Másik. spb-t próbálgattam, és pl. bármelyik "skint" használtam, a navi üres maradt. nem dobta bele az igo-t. Miért?
Lehet hülye kérdések? -
gabor977
csendes tag
Új nap, új furcsaság...
Azt írja a kis drágaság, hogy megtelt a MyStorage... holott még csak 3 giga adat van a 8 gigás memórián.
PC-ről nézve is csak pár kbyte helyet ír a memórián, de összeszámolva az adatokat csak 3 gigát ír.
Hová vész el láthatatlanul 5 giga hely?
Ez mitől lehet?
-
alebo
tag
Hahó!
Segítene valaki?!
-
gabor977
csendes tag
Remélem a friss Vodás rom augusztusinál frissebb lesz.
-
AS
félisten
Hogy egy picit még jobban mérlegeljem magamat és társaságot:
Legtöbb országnak már kijött a hivatalos I900 Rom! ( ugye írtam a magyar is készül de még idő kell hozzá...)RUSSIA
-> i900PUHJ2 Upgrade via XP | Vista <-- added Nov. 20; for OpenUNITED KINGDOM, added Nov. 19
-> i900ACHJ2 Upgrade via XP | Vista <-- for Vodafone
-> i900MSHJ1 Upgrade via XP | Vista <-- for Vodafone
-> i900BO... Coming soon
-> i900BC... Coming soonHogy érthető legyen a Magyar vodás i900 on augusztusi rom van...
tehát nem csodálom hogy vodás tulajok eladják. -
3x3y
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2994 üzenetére
+16 GB-ig.
-
blueye
veterán
válasz
elektro #3014 üzenetére
Pont erről írnak az általam linkelt topic-ban: van akinek engedi ingyenesen a térkép frissítését ingyenesen van akinek nem.
Most jött ott a hivatalos válasz:
"A 7 országos verzió frissítésével kapcsolatos problémáról értesültünk, dolgozunk a megoldáson. Amint van fejlemény, megosztom veletek." -
outsiders
aktív tag
szerintem a T a hunyó... Naviszoftver verziót nekem frissítette egy november 6.-aira, de térképet semmit, és olvastam a naviextras fórumot is...
-
fkorei
tag
Sziasztok!
Ki mit tapasztalt az internet megosztással kapcsolatban?
Én elinditom a megosztást, hogy tudjam modemként használni a telót...egy 5-10 percig müködik is, aztán vagy visszaáll 3G-röl mopdem G-re, ilyenkor szétkapcsolás, majd ujra össze, vagy egyszerüen disconnectál...ilyenkor ujra rányomok a connect gombra...egy kicsit idegesitő, hogy nem tudom miért nem müködik rendesen.
Esetleg még valami beállitást modositnai kell hozzá? Vagy miért kapcsolhat szét magátol netezés közben?Ráadásul max 110k-val jött a cucc....hol van ez a vodafone reklámozott 7 Mbps-éhez..
-
alebo
tag
Hi!
Nem működik egy ébresztőm se!
"Az ébresztő nem fog szólni,amíg a Hangok &Emlékeztetők beállításokban a hangok ki vannak kapcsolva"-ezt írja folyamatosan , pedig Be van!!!
Segítséget kérnék.Köszönöm!
-
AS
félisten
Japán Omnia video:
link -
erdoke
titán
válasz
elektro #2987 üzenetére
Kibújt a szög a zsákból, a 15 országos iGO8-nál az osztrák és német térképek csak fizetősen frissíthetők. Jó kérdés, hogy ezt eddig miért nem tudtuk. Nagy matrica a készülék dobozán, de érdemi infót nem tartalmaz, ahogy a Samsung reklámjai sem.
Frissítőknek:
Ha a térképeitek 2008_07-es számozásúak, akkor ti már azt kaptátok az Omniával. Novemberben már vegyesen adták a régebbi és az új verzióval. -
szasza_1
senior tag
naviextras.com -ról próbáltam frissíteni az IGO-t. 12MB-ot leszedett, meg elméletileg frissítte is az IGO-t, de a verziószám mégsem változott, illetve a térképek mellett csak a Buy Now gomb található. Szóval akkor térképeket hogy tudok frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest