Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Skipqer #5499 üzenetére
Akkor szerintem oszd meg tudásod a sok szenvedő t-s felhasználóval, mert nagyon sokan nem mernek belefogni a frissítésbe, és inkább megválnak ettől az okos kis készüléktől.Én maradok az új rom mellett, de szerintem nem is váltogatok frissebbre, mert megoldották a két legsúlyosabb problémát az üzemidőt és a kamerát, a stabilitást illetően a HI1 sem volt problémás.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Mymelody #5497 üzenetére
Nálam az eredeti rommal 3hétig produkálta a 4-5napos "csoda készenlétet", aztán egyik napról a másikra lehervadt.Ez az időszak lehetett egyébként amikor az akksi elérte a teljes kapacitását, de sajnos egy rossz energiaháztartású rom kifáraszt egy erős akksit is.Nem tudom hogy lehetséges-e egy kész rom energiaháztartását kalibrálni, ezt egy szakértő talán meg tudná mondani, abban az esetben lehetségesnek tartom a hosszabb üzemidőt.Hardveres hibát a saját gépemnél kizárnék, ugyanis a szimpla HK2 rom felégetése után, az összes addigi takarék opciót kilőve, kifejezetten merítő üzemben 4napot ment el 4óra usb töltés után.A HI1 diétával, ennyi töltéssel 18óra alatt kifeküdt.
-
polonic
félisten
Helo!
Az nem fém keret a kijelző körül, krómozott műanyag. Abból a strapabíró fajtából. Nagyon jól össze van rakva a készülék. Nem karcolódik sehol sem és jól bírja a készülékház, úgy néz ki lassan 3 hónaposan mintha új lenne. Persze vigyázok rá, leejtve még nem volt szerencsére -
tl-x
addikt
Sziasztok! Készülék strapabíróságáról várnék véleményeket! A kijelző körüli fém keret mennyire karcolódik? Maga a készülékház hogy bírja? A kijelző nem érdekel mert arra úgy is veszek brandot!
-
Skipqer
tag
válasz
Mymelody #5490 üzenetére
Megfelelő beállítások mellett simán végig csinál 2-3 erős napot. Ha csak telefonálásra használom, akkor simán kibír akár 4-5 napot is. Persze be lehet állítani úgy is a szoftvert, hogy másfél napnál többet akkor sem bír, ha hozzá sem nyúlok...
A rádió tökéletes, én többször hangosítottam már ki komolyabb 5.1-es hangrangszerre is, remekül szólt és az aksi is alig érzi meg 24 órát simán végig lehet rádiózni egy töltéssel. -
tsaby76
aktív tag
válasz
Mymelody #5490 üzenetére
Szia!
A rádiót ritkán használom, de szerintem rendben van, jó az érzékenysége és a hangminősége is.
A T-s rom üzemideje a többségnél siralmas, és pl nálam a diétás lebutítások sem növelték meg jelentősen, max 2-3órát hoztak.Olyan ez a rom, mintha "be lenne állítva rajta" hogy 22-24órát mehet el egy töltéssel, mert tök mindegy hogy használod, vagy az asztalon fekszik egész nap, 22-24óra után kipurcan. -
Mymelody
aktív tag
Sziasztok, gondolkozok egy Omnia vételén, lenne pár kérdésem.
-milyen az FMrádió?használható?
-a T-s rommal mennyi az akku-idő? (átlagos használat) -
juno_
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem egy nagyon komoly szótár progit? Az StDict nevű alkotásról hallottam, de a letölthető formátum .EXE kiterjesztésű volt, ami nem szimpi. Esetleg ha ezen szótár program .CAB kiterjesztésű verziója megtalálásra kerülne, azt nagyon megköszönném!
-
Skynet258
veterán
válasz
elektro #5487 üzenetére
Egy dob programot ismerek, de amikor utoljára próbáltam, akkor még nem volt jó (nem adta ki a teljes képet, emiatt a dobb bizonyos részei lemaradtak. Gondolom felbontásprobléma volt).
Hogy azóta változott e a helyzet, azt nem tudom, akár innen is le tudod tölteni. -
juhi990
csendes tag
(#5463)-ra senki?
-
Enjoy
addikt
Hali!
SPB Mobile Shell-ben nem lehet beállítani valahogyan, hogy a naptár résznél az ébresztőre kattintva, ne a windowsos ébresztő, hanem a samsungos felület jöjjön be?
-
erdoke
titán
válasz
zmeor314 #5481 üzenetére
Görgess le a Softkey Applet-ig.
-
zmeor314
csendes tag
hali
hogy tudnám a today-en a vodafon miatti ---live--- gombomat áttenni egy másik dologra?
pl a resco file explorerre?
köszi
-
Skynet258
veterán
Mad World - egyébként tényleg hülye vagyok, mert jó fél órán keresztül gyakoroltam ezt, és már egész jól megy - amikor a srác visszavált egy oktávot, annál a résznél kissé elakadok. De jó lesz ez, alakítunk egy fasza kis együttest, Omni-team vagy hasonló néven
De most megyek aludni, néha nem árt -
-
Skynet258
veterán
Én is azt próbáltam előszőr
Asszony tuti hülyének fog nézni, megmutatom neki az új okosságot
-
Skynet258
veterán
Az Omnia és a Piano egyesítéséből megszületett az Omniano
A készítő oldaláról ingyé' letölthető, egész jól sikerült szerintem!
Ha valakinek nem derült volna ki, akkor direkt Omnia alá írt zenekeltő progiról van szó
Jah, míg el nem felejtem: az első linken számunkra nehezen olvasható karakterű telepítő tölthető le, a második szintén exe, de nekem nem ment (aztán lehet a Win7 miatt), szóval ajánlom a harmadikat, ami egy cab. Ez gond nélkül települ -
Skynet258
veterán
Akkor nem tudom, nekik milyen verzió van meg... nálam van egy teeter.cab, és a két dll (HTCAPI.dll, HTCSensorSDK.dll). Utóbbiak alkotják a dolog emulációs részét. Ezeket kell bemásolni a Windows mappába (AS-en keresztül nem látod ezt a mappát, szóval filekezelő kell hozzá, pl. Resco Explorer).
Privibe meg ment egy link -
tsaby76
aktív tag
Én a t-s rom felégetésekor a tűzfalat hagytam véletlenül bekapcsolva, de lefutott a telepítő akkor is.A driver telepítés utáni újraindítás hiánya is lehetett a hiba okozója, és ehhez jött még az alulmotorizált usb.Az is kérdés, hogy a régi gépen milyen állapotú rendszer van.A szervíz látogatásnál az ártatlan arcot és könnyes szemeket javaslok
-
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Skynet258 #5470 üzenetére
Az enyém is ugynígy nézett ki levétel után, az alsó és felső elemek viszont jobban elszíneződtek.
gerii:
Jó persze értem én, csak mégis valamilyen szinten hibásnak érzem magamat.
Az usb-re még a windows is figyelmeztet, ha 2.0-ás ezközt csatlakoztatunk, hogy nem megfelelő működést eredményezhet, és az 1.1 ráadásul nem is valami stabil, nem ekkora sávszélességre tervezték. -
gerii
addikt
válasz
tsaby76 #5469 üzenetére
ne hibáztasd magad, már jó ideje rászántam magam, csak nem jutottam xp-s géphez.
egyedül azt nem tartottam be hogy nem indítottam újra a gépet a driver telepítés után, mert akkor már felismerte a pda-t. de sztem is az usb volt a hibás. majd a jövőhéten beöltözök egy diszkós vagány zseléshajú gyereknek, aztán nyomok egy előadást diszkós-stílusban, hozzánemértőként(nem mintha úgy értenék hozzá most is)
-
Skynet258
veterán
Igazság szerint nem tudom, mit ír az eoldal, mert én külföldi leírás szerint tettem fel. Az ennyiből állt: másold be a két dll file-t a Windows mappába, telepítsd a játékot... és ennyi
Szóval nem tudom, nálad mi lehet a gondja (ugye feltetted az emu dll-eket a Win mappába?).Ja, tegnap csináltam pár képet a Shield-ről levétel után, itt megtaláljátok az InvisibleShield mappában. Szerintem annyira nem vészes a dolog, de mindenesetre az látszik, hogy már annyira nem volt átlátszó... Karcoktól az biztos, hogy a legjobban véd, de amióta Martin van az Omniámon, azóta valahogy élesebb a kijező, szebbek a színek, de komolyan! Idővel kissé elhomályosul az IS.
Na meg a fehér papíros képeken látszik, mennyire összeszedi a széle a szöszöket -
tsaby76
aktív tag
Én is sajnálom hogy nem sikerült és hibásnak is érzem magamat, hogy rábeszéltelek, de usb1.1-el szerintem még gépre sem szabad dugni, csak ha nagyon muszáj.Szerintem a modem driver nem tudott megfelelően működni.Másra nem tudok gondolni, hiszen ha minden mást betartottál, sikerülnie kellett volna hiszen a szervizek is ezzel a frissítővel, ezzel a kábellel dolgoznak, nem egy főzött cuccot akartál rátenni hanem, egy gyári szervízromot.Ha step-by-step haladtál, akkor az usb a gyanúsítottam, illetve mivel feltehetően egy öreg vassal csináltad, lehet géphiba is, én fiatal notival, szűz rendszerrel hálózat és minden nélkül ugrottam neki.
Remélem a szervízben gariban megoldják a dolgot, de a HI1 sajnos biztos. -
mongi_
aktív tag
válasz
Skynet258 #5442 üzenetére
Na nálam a Teeter nem indul, pedig mindent úgy csináltam, ahogyan az i900.eoldalon írta.
Hibaüzi:
"A Labyrinth fájl nem megnyitható. Vagy nem rendelkezik megbízhatósági jelző tanúsítvánnyal, vagy egy komponensei közül nem található. Amennyiben a probléma továbbra is fennállna, próbálkozzon a fájl újratelepítésével vagy visszaállításával."
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5446 üzenetére
Nem, az Fdc Task-et manuálisan szoktam indítani, Wk az alapértelmezett feladatkezelőm.
-
Twins1
csendes tag
Üdv
Tud valaki megaoldást arra a problémára, ha a Wifi-t elindítom tökéletessen rákapcsolódik az itthoni routerre. Böngésző indítása után betölti a megadott cimet majd kis idő múlva (fél-egy perc)eldobja a wifi kapcsolatot. Utána újra elkezd bekonnektálni. Ezt megcsinálja párszor és utána leáll a hálózat , hogy nem tud kapcsolódni . Természetessen mellette noti vígan müködik ugyan arról a hálóról szóval nem a router dobálja a kapcsolatot. Rom HI1-es t-mob-os . Mivel lehet a gond? -
maru
aktív tag
válasz
szasza_1 #5464 üzenetére
Valószínűleg pont azért nem olyan egyszerű, hogy mindenki ne álljon neki otthol.
Ha valaki nem elégedett a garanciális készülék valamilyen tulajdonságával, úgy érzi, hogy az rossz működik VIGYE SZERVIZBE! Fokozotton érvényes a szolgáltatónál vásároltakra. Ugyanis ha nincs panasz a szolgáltatói ROM-ra valószínűleg nem fognak újat készíttetni.
Nem akarok senki elkeseríteni, de lehet, hogy a magyar szolgáltatok egyáltalán nem is fognak.
Ezért marad,az egyéb ROM felrakása, DE ha még nem csinált ilyet valaki, szerint inkább KERESEN FEL EGY SZAKEMBERT., még ha költséggel jár is, lehet megéri.
gerii: Te tökös gyerek vagy ha megpróbálod újra.
Remélem sikerül megcsináltatni. -
szasza_1
senior tag
válasz
Skynet258 #5461 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy először miért nem egy boot loader töltődik be, ahol kiválaszthatnád, hogy honnét szeretnél bootolni. Aztán pl SD kártyára mehetne fel próbaképpen linux vagy akármi. Meg akkor már lehetne rescue funkció is, mert pl ez alatt menne a frissítés. Másrészt meg a ROM – firmware frissítésnek mindennapos, és nagyon egyszerű dolognak kellene lennie. Még legolcsóbb 6e forintos divx lejátszóktól kezdve TV-ken át az erősítőig még sosem volt gondom firmware frissítéssel, a számítógépes cuccokról nem is beszélve (alaplap, CD, DVD író). Ennek a 130e forintos telefonnak meg nagyon félve állnék neki, pedig itt aztán 2 hetente van új ROM.
mod: meg az érdekes, hogy az USB 1.1 miatt nem sikerült. Bár a héten velem is nagyon csúnyán elbánt az Omnia. [link]
-
juhi990
csendes tag
Sziasztok!
i900 oldalon le van írva, hogy lehet Spb Mobile Shell hátteret cserélni Winzippel meg Photoshoppal...Csinálta már valaki?
Kérdés: Hogy lehet rétegeket egyesíteni?
Odáig jutok el, hogy megnyitom a Separator2.bmp-t Photosoppal. -
gerii
addikt
válasz
Skynet258 #5461 üzenetére
sajnos kaptam a telót, így sok beleszólásom nem volt. az etikett és egyéb dolgok sem használtak, max +2 órát.
Viszont így elviselhetetlen volt a teló, pedig így is egy hónapot vártam hogy kiadja a mocsok t az új romot, ezért kényszerültem erre. Eszem ágában nem lenne baszkurálni, mert tudom hogy simán el lehet rontani, de a 3 végkifejlet közül ez következett be.
1. földhözvágom mert vezetékes, 2. sikerül a frissítés, 3. nem sikerül.viszont ha megjavíták újra megpróbálom, mert mást nem tehetek.
-
Skynet258
veterán
Persze, megértem, de akkor meg itt a fórum, vásárlás előtt el kell olvasni, hogy mi a negatív része az Omniának, aztán ha mégis megveszed, akkor ki kell próbálni azokat a lépéseket, amiket sokan megteszünk - etikett mód kikapcsolása a giroszkóppal egyetemben, nálam ez 2 napról 4 napra vitte fel az időintervallumot.
Persze ilyenkor is lehet mondani, hogy deháthogymá, egy 130 ezres telefonnál ki kell kapcsolni ezt vagy azt.... igen, szarság, igen, kib*szás, de válassz: vagy kikapcsolt képernyőforgatással 4 nap, és várod az új ROM-ot (ami remélhetőleg megoldja a problémát), vagy sok sok nap, de úgy, hogy be se lehet kapcsolni.
Változatlanul azt mondom, hogy az otthoni ROM frissítés vakrepülés, tehát mint olyan: hülyeség.
És kissé mérges vagyok azokra az emberekre és oldalakra (igen, i900.eoldal is köztük van valahol) akik azt szajkózzák, hogy frissíts romot, mert az jó.
Ja, biztos jó. Ha sikerül. ha nem, akkor meg lehet hazudozni a szervizben, és azon törni a fejünket, milyen főzött sz*rt tegyünk fel ismét, ha már a hülye Samsungosok megcsinálták.
Legyen ez neked is és a többieknek is tanulópénz, és legalább mérlegeljetek egy kicsit, mielőtt bedugjátok az USB kábelt az Omnia seggébe...Félre ne érts, nem veled keménykedek, sajnálom, hogy így jártál. Csak nem szeretném, hogy sokan - felbuzdulva azon, hogy hány napra nő a készenléti idő, pl. - így járjanak.
-
Skynet258
veterán
Szerintem meg inkább semmivel se csináld, hanem imádkozz, hogy most meg tudják gariba javítani. Nem is értelek benneteket igazából, minek baszkuráljátok a készüléket ilyen mélységekben? Kell utána ez? Tudom, szar az akksi, szar a kamera, meg az új ROM hű és há, de ha nem sikerül, akkor az van, ami veled is, lett egy halott műanyagdarabod. 80 ezeré'. Megérte...?
Tudom, nem leszek szeretve a fentiekért, de ezt gondolom, ezt írom. Én már csak ilyen őszinte ember vagyok.
-
polonic
félisten
Nyilván a HI1-et szerintem, mert ugye még nincs frisebb.
Ja igen ilyen kéréssel ne fordulj hozzájukDe amúgyis azt mondanák, hogy ők nem rakhatnak fel mást szolgáltatósra csak szolgáltatós romot.
Nekem az az érzésem, hogy tényleg az usb 1.1 miatt döglött meg. Ha betartod a leírtakat, akkor más nem okozna problémát elvileg. Legközelebb 2.0-ás usb-vel csináld -
kikuchiyo
csendes tag
Basszus, ez a Resco Bubbles...
Megegyeztünk az Omniával, hogy egymás szellemi ill. testi épségének megőrzése érdekében egy ideig inkább nem játszom ezzel a programmal.
-
gerii
addikt
válasz
polonic #5455 üzenetére
azt semmiképp nem fogom mondani hogy frissítés lett volna.
de azt nem tudom hogy vajon mit fognak rá rakni. mert ha a HI1-et akkor ugyanott leszek, másodjára meg ha meghal nem vihetem vissza.
nem azt se nagyon mondhatom hogy ha már így alakult akkor pakoljátok már rá a HK2-es ROM-ot, mert kicsit se lenne gyanús honnan tudok én ilyeneket -
polonic
félisten
Azért kérdeztem egyébként mert a t 2 év garanciát vállal ha jól tudom
És elvileg annak nem samsungos garanciajegye van. Na ezzel nem tudom lehet-e samsung szervizbe menni. Majd járj utána ennek. Mindenesetre az a lényeg, hogy ne valld be, hogy te romot akartál frissíteni, akárhova adod be.
Aztán majd várom a fejleményeket.
-
joe2119
tag
Én ezt a tokot használom tökéletes , eredeti bőr :
http://shop.for-max.hu/product_info.php?cPath=346&products_id=2270&osCsid=31f149a192140cacbd3f5e6e2a7a6e90
-
gerii
addikt
válasz
polonic #5450 üzenetére
a trémobilost is a Samsung szervízbe kell vinni?
amikor megállt a telepítés akkor utánakerestem a neten, és volt modocon egy fórum ahol ugyanitt halt meg pár embernek, szóval nemtom, mi lehetett a baja.
de a szervízben csak észreveszik, tudják hogy nem tud behalni egy hr-től. vagy bevitetem egy csajjal, minha az övé lenne, akkor csak nem gondolják hogy tud frissíteni ROM-ot
amúgy a 220 azt mondta hogy alaplapcsere, de azt tudja vki hogy mennyibe fáj ha nem garisan csinálják? -
polonic
félisten
Elképzelhető, hogy az usb 1.1 volt a probléma. Egy másik fórumon volt valaki, aki frissíteni akart és neki is meghalt, mindent úgy csinált, ahogy le volt írva. Annyi volt, hogy usb 1.1-et használt.
Ha jól emlékszem, neki garanciában megcsinálták, alaplapcsere volt. Ártatlan képpel be kell menni samsung szervizbe, hogy HR után nem tért magához. -
gerii
addikt
lehet hogy van egy papírnehezékem...
most ott tart hogy kiírja a telepítő hogy Step 1. PDA reboot to download eboot twice
így áll vagy 5 perce
1.1-es usb-n csinálom, de sztem ez nem normális -
-
polonic
félisten
válasz
Skynet258 #5442 üzenetére
Huuu egy kicsit lemaradtál akkor
Már mintha beszéltünk is volna róla itt. A resco bubbles nagyon jó. Mondjuk párszor majd a földhöz akarod vágni a pda-tA HTC teeter nem jött be annyira nekem a bubbles után. Marble wordls2 is van, az is jó kis játék, bár ott nem annyira érzékeny a döntögetésekre.
-
Skynet258
veterán
Srácok, nem is tudtam, hogy van működő verzió (mármint Omnia alatt működő) a Resco Bubbles-ből, meg a HTC Teeter-ből! Épp az előbb próbáltam ki őket, mennek tökéletesen, teljes képernyőn. A Teeter-hez kellett a 2 HTC emuláló file, de megy jól, elleszek velük
-
mongi_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5434 üzenetére
polonic, Viktor0610 köszönöm a segítségeteket, sikerült megoldanom!
-
Attila04
tag
Szintén iPhone tok, InvisibleShielddel is belefér, igaz, hogy passzentos, de nagyon jól véd. Repült már ki a kezemből az Omnia, és a tok varrására esett, így semmi baja nem lett. Jah és igazi bőr!
-
tsaby76
aktív tag
válasz
kikuchiyo #5411 üzenetére
Én is használom a WkTask-et, de nem döntötte össze soha a gépet, nagyon ügyes szolgáltatása a WkTaskLauncher, ami képes bárhol megjelenni és a gyorsgombjaihoz rendelt funkciót elindítani.Én hozzárendeltem a főmenü hosszú lenyomására, így bárhonnan egyszerű elindítani a legfontosabb alkalmazásokat.
Registry szerkesztésre, és task manager funkciókra viszont az FDC Task managert használom, szerintem nagyon okos és jól használható kis progi. -
Én telepítés előtt megnézném a Start - System fül - Pemove Programs részen, nem-e jelzi ki a programot a PDA. Amennyiben igen, eltávolítani.
Ezután a Start - Programs részen megnézném, ott van-e az iGO ikonja. Amennyiben igen, "Uninstall ...".
Majd egy fájlkezelővel rákeresnék az iGO részletet tartalmazó fájlokra/mappákra, majd törölném azokat.
Ezután esetleg egy soft reset, majd mehet a telepítés. -
polonic
félisten
Na megint én írok. Az igo-s második problémára szerintem csak a registry buherával van megoldás, mert ugye ha feltelepíted, akkor a registryben tárolódnak róla az információk. És ugye azt írja ki, hoyg már installálva van pedig leszedted, azt írtad. A registryben hülyülhetett meg valami. A saját uninstall ikonjával szedted le amúgy ami a programok között van?
-
mongi_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5429 üzenetére
Viktor0610: Köszi szépen, megnézem!
Az iGO-s problémámra lenne megoldás?
-
polonic
félisten
válasz
Viktor0610 #5429 üzenetére
Köszi, hogy nem nekem kellett leírni
-
A Windows/Start Menu/Programs mappa alatt találod a Start menü összes programját -mappákkal együtt, pl. Games, Office Mobile, stb.
Amennyiben egy féjlkezelővel létrehozol itt egy új mappát, a Programok között is megjelenik. Ebbe a mappába át is helyezhetsz program ikonokat, amiket szeretnél, ezután a Programok között is aban a mappában lesznek azok megtalálhatóak. -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
sziporka)) #5425 üzenetére
Én a Pólusban vettem. A Tesco felöli oldalon is van egy GSM shop, ott is volt és a középen (OTP melletti) Pannon shopban is. Állítólag Pierre Cardin, de nincs rajta semmi jelzés.
Amit szokni kell, hogy a fül, ami zárja a tokot mágnesesen zár (ezt nagyon egyszerű használni és kényelmes), de a józan logikával ellenkezőleg felülről alulra csukódik. Az első napokban rendre fejjel lefelé tartottam emiatt a kütyüt, néha majdnem kiesett a kezemből, mert másik felében volt a súly, mint számítottam rá. De megszokható, ma már nem zavar.
Használat közben teljesen kihajtható és a mágnessel nyitott állpotban is rögzíthető, így nem zavar telefonálás közben. Autós tartóba is ezzel együtt teszem be. -
-
kikuchiyo
csendes tag
Egy megjegyzés az akkumulátor-témához:
45 perc esti warwalking (wifi állandó scannelés üzemmódban + gps + időnként zseblámpa, hogy ne bukjak fel
) majdnem 50%-ot merített a telepből - bár nem tudom mennyire lehet hinni neki, mert teljes feltöltés után majdnem egy napig 100%-ot mutat, utána viszont gyorsan csökken, akármennyire keveset használom.
A WiFiFoFum nevű programot használtam. Van radarképernyő üzemmódja is, ahol szépen kijelzi, hogy merre vannak a talált hálózatok.
Rengeteg linksys, dlink, belkin nevű nyitott hálózat van egyébként
-
mongi_
aktív tag
válasz
polonic #5420 üzenetére
Biztos van valami egyszerűbb megoldás is...
De azért köszönöm válaszod.
Még egy rövid kérdésem lenne, a programok menüpontot belül, hogy tudom az ikonokat helyezni ide-oda, esetlegesen mappákat létrehozni, és azokba helyezni az egyes ikonokat... milyen programmal lehetséges ez?Jóéjt mindenkinek!
mongi_
-
polonic
félisten
Csinálj egy mentést spb backuppal, trailt tudod használni 15 napig. Utána elkezdheted buherálni a registryt, aztán ha behalna akkor csinálsz HR-t, utána egy restore-t és olyan minden mint előtte volt.
Az 5402-re a sys.txt a megoldás, de tényleg. Majd meglátod.Ha nem is nézed meg most, majd a későbbi HR után, ha telepíted az igot, már azt a hibát nem fogja kiírni. A másik probléma nem tudom miért jött elő
-
Skynet258
veterán
válasz
kikuchiyo #5411 üzenetére
WkTask-ot nem ismerem, sosem próbáltam. Azonban a HTC X-button nevű cucc számomra bevált, és még soha nem okozott gondot. Az oldalamon van erről is egy rövid leírás, bár nem kell sok ész a használatához
Sok sikert.
-
mongi_
aktív tag
válasz
polonic #5417 üzenetére
Hát ez a registry keresős dolog sztem elég reménytelen, konkrétan nem lehet kiszűrni, hogy most melyiket használja az iGO és melyiket valami másik program. Nem akarok a jelenleginél is nagyobb problémát okozni magamnak azzal, hogy pl. kitörlök véletlenül egy más registry-t és ezzel gajra vágom a rendszert vagy valamilyen fontosabb programot.
Ergo továbbra is keresem a következő "bajaimra" a megoldást:
#5402 #5408 h.sz.-okHa valakinek volt már hasonló problémája, vagy lenne valamilyen ötlete, tippje, hogy hogyan tudnám ezt megoldani, az írjon bátran.
Köszönettel,
mongi_ -
ziggi_zug
aktív tag
Akku témához:
Két napja töltöttem (100%) USB-ről. Azóta némi játék (20-30perc) + 2x20 perc Igo és némi telefonálgatás. Most 50%. Novemberben vett Pannonos és eredeti ROM. (HHC/HH9).
Szóval valamennyit javult a kezdetekhez képest. -
kikuchiyo
csendes tag
Végső esetben nyiss meg egy registry-szerkesztőt, keress rá arra, hogy "iGO", és törölj ki mindent, amit talál.
-
ziggi_zug
aktív tag
Igen is meg nem is. A méret stimmel, de míg az omniának két gombja meg egy joy van, addig az ifon-nak csak egy gombja. Nekem először ifon tok volt, de eléggé idegesített, hogy nem tudom a hard gombokat rendesen használni. Aztán váltottam erre:
(Omniával fotózva)
Itt a műanyag bölcsőbe pont beleillik a gépezet. Minden gomb elérhető, kívülről finom, jól kidolgozott, szépen megvart (mű)bőr -
kikuchiyo
csendes tag
Fejlemény a japán szövegbevitel ügyében:
sokkal jobban használható csomag itt. Még nem tökéletes és Omnián akad a Samsung billentyűzettel és az XT9-cel, de a kana->kanji-átváltás hibátlanul megy.Más: nagyon tetszik a WkTask nevű task manager, a programok azonnali bezárása és az asztali rendszeren megszokott kényelmes taszkváltás szinte nélkülözhetetlenné teszik. Egyetlen hibája, hogy bugzik. Érezhetően lelassul tőle a rendszer, és egy idő után le is fagyogat. Konkrétan a start menü/beállítások ötből négyszer kiakasztotta.
Van valakinek tapasztalata a programmal, hogy mi okozhatja ezt a hibát (na és hogy lehet kiküszöbölni)?Esetleg milyen alternatív task managert ajánlotok, ami hasonló képességekkel bír?
-
polonic
félisten
-
mongi_
aktív tag
válasz
polonic #5407 üzenetére
Megcsináltam azt amit mondtál. Beléptem a Storage Card-ba / 2577 mappába és azon belül az AUTORUN-ra és folyton ezt írja ki, nem számít neki, hogy előtte vagy 10x reinsalláltam már a programot.
"Nav N Go iGO 8 has been already installed. Do you want to reinstall?"
Hiába, még vissza se tudom telepíteni, mert ő úgy érzékeli, mint ha fel lenne rakva. Lehet fent is van, nem tudom, csak hibásan talán. Hát érdekes egy szitu, és tényleg fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne ismét feltelepíteni, úgy hogy működőképes legyen ahogyan a hard reset előtt volt.
-
mongi_
aktív tag
Töröltem mindent az Omniáról és mindent újra telepítek fel. Minden programot tökéletesen feltudtam tenni, eddig semmi gond nem is volt. Viszont a készülékhez adott iGO 8 -at nem tudom telepíteni. Ikonra kattintáskor az alábbi üzenetet adja:
Program application database cannot be found. Please insert original application SD card.
Ki is szedtem, utána vissza is raktam a kis kártyát amin az iGO szoftver van, de mindig ez a hibaüzenet fogad. Sehogy sem tudom, elindítani / feltelepíteni a szoftvert... Valami ötlet?
Köszi előre is,
mongi_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest