Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #13499 üzenetére
Igazából olyan billentyűzet érdekelne, ami hasonló, mint a resco és lehet használni normál qwerty-ben és fektetettben ill. be tudom állítani, hogy normál nézetben 12 gombos legyen.
Persze akkor nagyobbak legyenek a billenytűk.
Van ilyen? -
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #13497 üzenetére
Ez a PocketCM Keyboard ez jó?
Mert nekem azért vannak gondjaim vele.
Néha nem reagálnak az érintésre. Elég idegesítő.
Fektetett módban azért jobban kezelhető.
Létezik olyan Keyboard, ami előhoz egy normál klaviatúrát?
Tehát egy gombot többször kell lenyomni, hogy előhozzuk a kívánt betűt?Az üzeneteknél azt hittem az sms üzenetekről beszélünk.
-
válasz
legiaap #13496 üzenetére
A Resco Keyboard Languages mappájában kiválasztasz egy tetszőleges kiosztást, majd a választott betű sorát átírod.
Egy példa:
22 u U æ Æ ù Ù ú Ú ü Ü ű ŰÍgy pl. az u (és a Shift) lenyomásával lehet írni ékezetes betűket, miután az "ékezet-váltó" gomb többszöri lenyomásával a megfelelő irányhoz váltottunk.
Fontos. Mivel az általam írt módosítással az "ékezet-váltó" több lenyomással lehet előhozni a különböző betűket, ezért annak feliratát szintén módosítani kell pl. így:
100 10104 àÅ áÁ öÖ őŐPersze, megteheted azt is, hogy egy oldalra teszel minden ékezetet, akkor értelemszerűen egy betű sorát kell úgy módosítanod, hogy az neked megfelelő legyen.
Üzenetkezelő-kérdés.
Azért tettem fel külön programot, mert a push e-mail szolgáltatást a beépített kliens nem támogatja, és nem akartam vesződni az időközönkénti ellenőrzéssel, mégis megkapom "egyből" a leveleket a PDA-ra. -
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #13495 üzenetére
Én is feltelepítettem külön üzenetkezelőt, de SMS-üzenetet a WM saját kliensével írok. Pont azért, mert ott helyesen kezeli az ékezet-dolgot.
Kérdés, akkor miért tetted fel te is ha a WM-ét használod?Én is Resco Keyboard-ot használok.
Hogy lehet megcsinálni, hogy jobra és balra dőlő ékezetek is legyenek mikor használom? -
válasz
legiaap #13494 üzenetére
Én is feltelepítettem külön üzenetkezelőt, de SMS-üzenetet a WM saját kliensével írok. Pont azért, mert ott helyesen kezeli az ékezet-dolgot.
Olyan pedig nincs, hogy egy Windows Mobile-gépen nincs balra dőlő ékezet...
Ez csak a billentyűzeten és a te kreativitásodon múlik. Én pl. megoldottam, hogy a Resco féle billentyűzettel írhatok jobbra- és balra dőlő ékezeteket is -de a korábban használt PocketCM Keyboarddal is összehoztam.
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #13493 üzenetére
Egy gond van ezzel, hogy az Omniában csak jobra dőlő betűk vannak.
A másik dolog, ha kiszedtem az Unicode-nál a pipát, és a windowsos felülettel tudok 160 karaktert írni úgy hogy ékezetet is írok (bár ez akkor felesleges) akkor a Vito miért csak 70-ig enged írni ha írok ékezetet?
Akkor azzal van a gáz nem? -
-
digo00
tag
Sziasztok!Nem tudtok olyan ActiveSinc-et ami fut Win7-en is?Előre is THX!
-
legiaap
félisten
Újabb költői kérdésem lenne:
Sikerült beállítanom, hogy ha sms-t írok és használok ékezetet, akkor is tudjak 160 karaktert írni ne csak 70-et. Viszont hiába tudom ezt kihasználni, a VITO smschat-tal akkor sem tudok 70-nél többet írni.
Ennek mi az oka szerintetek? -
nhunor
csendes tag
válasz
nhunor #13483 üzenetére
Adott egy Vito SMS-Chat és SPB Mobile Shell. Azt szeretném, hogy itt a today-en üzenetes ikonra kattintva ne a windows-os, hanem a vitós sms felület jöjjön be.
A reg módosítás a következő: HKLM/Software/Microsoft/Shell/Rai/:MSINBOXVáltoztasd meg a key 1-et (alapból: Tmail) erre: "\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"
- ezt a szöveget találtam. Megcsináltam a módosítást, figyeltem az idézőjelre, a perjelre (utána-előtte nem raktam szóközt, esetleg kellene?), de mégsem jó, nem történik semmi, ha az üzenetes dobozra kattintok, pedig restart is volt.. A my storagera telepítettem, lehet, hogy ez a gond és a saját eszközre kellett volna?
köszi a választ!
ÚJ: úgy látom, hogy hiába rakom be az idézőjelet a végére, soft reset után ez eltűnik onnan, megnéztem és többször próbálgattam az fdc taskmanager registry editorával. WTF? -
nhunor
csendes tag
...
-
törölt tag
válasz
Dzsánni #13467 üzenetére
Én gyári Samsung autós tartót és töltőt vásároltam, ami működik, tölti a készüléket. Viszont navigálás közben ugye melegszik a készülék, és egy idő után a biztonsági "rendszer" miatt, hogy ne forrjon meg a készülék, a töltés leáll. Na ez viszont nagyon bosszantó, mivel pont akkor nem tölt a Samuka, mikor a leginkább szükség lenne rá.
-
Csabee.
nagyúr
SPB-nél amikor hátteret szeretnék berakni, ott csak 16bit-es bmp-t enged?
-
Csabee.
nagyúr
Ha az angol 6.4.1-es rom-om ra feltelepítettem az SPB 3.0.1-et, Arra rárakhatok magyarítást?
-
anzo
senior tag
válasz
Kombat #13464 üzenetére
Felejtsétek már el ezt a DXID1 -es rom megnevezést
Ez csak annyit jelöl, hogy a samsung által kiadott rom -ból való driverek és programok vannak bele főzve egy windows-ba.
Tehát a kérdés úgy lenne helyes, hogy *****DXID1 -es rom mennyire megbízható.
Szerencsére vagy sajnoselég sok ilyen rom van már és bízunk benne, hogy lesz is még.
-
Dzsánni
csendes tag
Sziasztok. Van az apróhirdetésben autós tartó,és töltö. Van tapasztalat vele kapcsolatban, a töltő rendesen tudja tölteni az omniát?
Köcce -
Kombat
őstag
A DXID1-es ROM mennyire megbízható/biztonságos?
-
norbx
aktív tag
na naradtam vegul az m2d nel miota talaltam hozza remek temakat igy mar egesz jo viszont egy hulye kerdes.ha megnyitom a people tabst es alul az all contact-ot akkor jon egy hiba uzi.a kovetkezo:
The file SECCONTACT cannot be opened.either it is not signed with a trusted certificate or one of its components cannot be found.
a rom verzio:anzo 23045 full+m2d
valamit kihereltel belole??vagy mi hianyzik? -
profi21
csendes tag
PhonEx az füzetös?
-
profi21
csendes tag
Sziasztok
Hol tudok letölteni ingyen az omnia i900 -zas mobilhoz ojan programot amikor a hivo fél fényképét nagyban mutatja
-
Kombat
őstag
Ilyen átfogó téma csomag (vagy minek is nevezzem), mint az SPB Mobile Shell, nincs több?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
matyics #13442 üzenetére
Leléphetsz, én nem húztam fel magam semmin! De a hülyeésg az ez volt
érdés: honnan lehet leszedni programokat meg egyebeket? a Te válaszod: "GOOGLE, GOOGLE GOOGLE!" Namár most, ez szerintem nem konkrét, de nem kötekedés! Én is írhattam volna erre egy olyan választ hogy: web.
Illetve ha rám célzol azzal hogy kisajátíottam a topicot, meg hogy nem rég jöttem ide?Kb 150nappal regeltél hamarabb mint én.. Nem mondanám nagy különbségnek! Rangot tekintve meg pláne. Sőt...
Én csak segítek a többieknek illetve én is segítséget kérek. Na meg az hogy sokan nem írnak, az azt is jelenti hogy vége a nyárnak, kevesebb a szabadidejük egyes embereknek!
Megjegyzem a topicba, te 55hozzászólással többet szóltál hozzá mint én! (kisajátítás)
Omniára melyik a legjobb grafikájú játék?
-
Kombat
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Kombat
őstag
Köszi a tippeket! Valami ingyenes nincs véletlen?
Hol tudom megnézni, hogy pontosan milyen verziójú WM van az omnián?
-
matyics
őstag
válasz
Dare2Live #13441 üzenetére
Tudod, az a helyzet, hogy itt pár emberke úgymond kisajátította ezt a topicot magának és az élő fába is belekötnek. Holott pár hónapja örültek ha az ember választ adott a kérdéseikre.
Nézz körül, pl. az utolsó 100 hsz-t hány ember írta? Nem számítva a pár újonc kérdezőt.
A régiek szinte mind itthagyták a topicot, pedig sokat tudnának segíteni.
De semmi gond, további jó fórumozást! Én is léptem. -
matyics
őstag
válasz
baradi #13431 üzenetére
Bocs, de tényleg sokan még a Google-t sem hajlandóak használni ha kell nekik valami, hanem az kell nekik, hogy a szájukba rakja valaki (nem pejoratívan!
).
Ha Te nem ilyen vagy, akkor mégegyszer elnézést.
Pl. engem nem sokan és nem sokat láttak még kérdezni, mert csak akkor kérdezek, ha legalább egy napot rászántam már a keresésre és nem találtam meg amit keresek. Az alatt pedig ritka, hogy nem találom meg amit akarok. -
Rick4
félisten
Kezdődik már megint...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
chrytusz36 #13435 üzenetére
Én két megoldást hallottam erre, az egyik a wTask nevű program, a másik meg valami Active sync killer nevezetű dolog.. Konkrétat sajnos nem tudok mondani, de ezekkel szokták ezt megoldani azt tudom!
-
chrytusz36
csendes tag
Nem találok megfelelő beállítást, ha xp-re activesync-en keresztül kapcsolódok kábellel és kikapcsolom az omnia kijelzőjét (kikapcsoló rövid nyomásával), akkor is visszakapcsol, percenként ébreszti a pda-t.
Ezt hogy tudnám megoldani? Ha kikapcsolom a kijelzőt, maradjon úgy, ha bekapcsolom akkor szinkronizálhat, ébren tarthatja, stb. -
Csabee.
nagyúr
Nah ja
bocsi..elírtam
Legközelebb figyelmesebb leszek
Most az alap Mobile Shell van fenn, azon változtattam egy hátteret és még most ez is tetszik
Egy ideig ez lesz fenn úgy döntöttem. Utána ha ezt is megunom, mint a sima Samsung widgets-eket, akkor váltok skint ezen is! Egyszerre mindent nem szeretnék megcsinálni mert akkor nagyon unalmas lenne a telefon!
-
Csabee.
nagyúr
-
matyics
őstag
Ez így OK, ez nekem is megvolt.
Azt hittem, hogy úgy tudsz frissíteni, hogy nincs eredetid.
Mert így félreértrelmezhető volt a hsz-ed.
Az nem nagy vasziszdasz, hogy az eredetit lefrissítjük és másolunk!
Mert szerintem Ő úgy gondolta, hogy ha nincs legalább egy eredeti IGO a közelben, akkor tud-e frissíteni. -
baradi
senior tag
Sziasztok,
lsz irjatok 5leteket, hogy honnan lehet leszedni programokat meg egyebeket?
-
Rick4
félisten
válasz
matyics #13419 üzenetére
Nem kell ide privi, nem ttok ez... Nekem is a hozzáadott eredeti igom van, de a korlátai, ill féltve a kártyát a sérüléstől, elvesztéstől, nem azt használom. Mivel a kártyaolvasóba téve a naviextras toolbox felismeri, frissíti a kártyán lévő térképeket, onnan egyszerű átmásolni a másik kártyára. Mivel megvan a legál, és csak egy példányt használok, nem hinném, hogy ez valójában elítélendő lenne...
-
Kombat
őstag
Valahol láttam, hogy van olyan program, ami a bejövő hívásokat teljes képernyőre rakja, de most nem találom.
Valaki tud ilyet? -
VIBO
őstag
azt vki vágja hogy miért van az hogy bemásoltam a roma igo hangot a megfelelő könyvtárba de az igo nem látja?
igo-t lehet frissiiteni?
érdemes? -
baradi
senior tag
Sziasztok,
tervezem Omnia vásárlását, és lenne pár kérdésem, lsz válaszoljatok rá:
1, van e valami különbség a használat során a 8gb és a 16gb Omnia között? (pl. lassab stb.?)
2, aki vodánál vette, van e valami hátránya? (live menü stb.?)
3, rá lehet tenni az IGO8-at , ha az gyárilag nem volt rajta, és maradéktalanul fog működni a legfrissebb verzióval, lehet ugyan úgy frissíteni a térképet?
4, ez inkább kérés: ha valakinek lenne infója, hogy vodánal hol tudom megvenni előfizuval, az lsz írjon!Köszi előre is a válaszokat!
-
VIBO
őstag
vcf file-bol hogy importálok omniába contactokat?
vmiért nem engedi blutuszon átküldeni
-
deejay17
csendes tag
Sziasztok!
Nincs vki aki bennfentes a vodánál?
nemtudjátok mikor érkezik samsung omnia vagy esetleg melyik boltba lehet? használtat nemszeretnék... és bocsi az offért
-
Rick4
félisten
Na, akkor írjatok már, mit kértek értük, mit tudnak, hadd válogassak...
-
cultfeca
tag
-
Dare2Live
félisten
válasz
Csabee. #13382 üzenetére
azért jópár komoly előnye is van az 5800nak....
btw anno én se tudtam dönteni, még tapogatással sem (tapogatásnál amúgy 5800 volt a nyerő, jobban tetszett a fekete, mint a fényes fémutánzat.).... végül az döntött nálam a két készülék között, hogy akkor pont kifogtam egy hiper akciós Omniat.
Környezetemben több 5800 is van az első FWvel nem volt ipp tökéletes de azok az idők már elmúltak.
Mondjuk ugyanez igaz az Omniara is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest