- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Egy ilyen jó készüléket bűn eladni!
Ti milyen Témát használtok a Shell-hez? Most jött el az idő hogy meguntam a gyári beállításokat, most már ideje feltelepítenem a Mobile Shellt.. ti mit ajánlotok Design szempontjából? (Tudom hogy pdafunclubon írnak róla sokat) Csak kíváncsi vagyok az ajánlatotokra!
-
Rick4
félisten
Szerintem ne reménykedj se 2 se 3 hétben, legalábbis ha a magyar törvényeket vesszük alapul. Egy ideje eltörölték azt a szabályt, hogy egy termék 3szori ugyanazon hibával automatikusan cserét von maga után. Akár 2 naponta is visszaviheted, hogy megint bekrepált, semmit se kötelesek a javításon kívül tenni...de persze ott van az a bizonyos méltányosság....
-
Enjoy
addikt
Felraktam egy apróhirdetést ide a Ph-ra, így talán még könnyebb az ügyintézés:
HardverApró - Samsung OmniaSry, az esetleges OFF-ért
-
-
adam_
senior tag
Most lehet én vagyok ehhez elég tudatlan, de ha behal a készülék az új ROM frissítésnél, és visszateszem rá a régi ROM-ot akkor már az se fog rajta menni és azért kell a szervizbe vinni a készüléket? (Csak a látszat kedvéért, hogy a szervizben lássák úgy, mintha az eredeti, régi ROM "halt volna meg?) Mellékesen egy ROM frissítés milyen "károkat" tud okozni a telefonban, ha behal mindenképp szervizbe kell vinni?
Egyre jobban "parázok" ettől az egésztől, pedig nem ártana neki... mármint a ROM frissítés.
-
matyics
őstag
Különböző dolgokról beszéltek. Neked is igazad van és a kollégának is.
Te az azonnali funkciókról beszélsz, ő pedig a szinkronizálásról. Sajnos AS-en keresztül valóban kb. 1 óra alatt szinkronizál le (kipróbáltam).
Ugyanolyan lassú, mint amikor AS-sel akarsz fájlokat mozgatni a PDA és a PC között. -
Inarus
addikt
-
tsaby76
aktív tag
Itt kapható, méghozzá elég korrekt áron.
Fagyis:
Az opera sajnos nem lesz magyar, illetve az új dolgok közül a favorite settings nevű grafikus felületű beállítás alkalmazás angol marad.
A fotó és video minőség sokat javult, nézd meg pl. a nemrég feltöltött képemet, az már nem olyan rossz, mint az elején. -
ziggi_zug
aktív tag
Plantronix Pulsar 260[Plantronix Pulsar 260]
-
Lee-der
tag
Hali,
én is éppen füles vásárlás előtt állok és nézegettem őket.
Láttam, hogy kaptál választ, de én még egy ilyet is találtam:
SBH-650
Itt viszont azt mondják, hogy 3,5mm jack csatlakozó van rajta, márpedig ha ez igaz, akkor szerintem árban igencsak jobb, mint a jabra bt3030, mert ahhoz még füles sincs. Igaz, nem tudom milyen lehet a minősége...Valaki esetleg hallott már erről a fülesről?
szerk.:
A Plantronics pulsar 260-ról most olvastam, hogy elvileg annak is 3,5mm-es jack csatija van, viszont tulajok mondták, h 2,5mm-es.
Remélem a Samu azért nem kamuzott ilyet... -
runner 125
nagyúr
-
ziggi_zug
aktív tag
Érdekes módon van flash player a ROM-ban, A FlashLite 2.1-et beégették, ennek ellenére nem működik az internettel (Opers / IE). Pl. a Samsung Widget ezzel működik! Ezért is nem kompatibilis a többi Today alkalmazással. Úgyhogy gyanítom, hogy ez nem a Samsung hibája, hanem vagy a MS-é vagy az Adobe-é.
-
Skynet258
veterán
Mondtam, hogy késő van (volt)
Macka: sbazsi kolléga megaszonta, használd a szemed
(aláírásomban ott van).
Worms kérdéshez: egyet már próbáltam, az megy bár nem teljes képernyőn, illetve ma kipróbálok még egyet. Ezek is felkerülnek az oldalra, plusz ha lesz időm, pár program és játék is hasonló sorsra jutpapus: sokat nem kell tenni, beállítod hol vagy, frissíted az adatokat (Wi-Fi-n, Active Sync-en, ezek így ingyenesek), és meg is kapod 4 napra az időjárást. Aztán újra frissíted, és így tovább.
Nekem be van lőve, hogy automatikusan frissüljön AS-en keresztül, szóval nem is kell hozzá nyúlnom -
ziggi_zug
aktív tag
Szerintem túl erős a vaku. Portrét fotóztam vele (telefonkönyvhöz) és ha vakuval csináltam a szobában, az halál. Egy fehér folt a fej helyén. Ha vaku nélkül, akkor simán jól sikerült (már ha sikerült bemozdulás nélkül.) Végső soron azt hiszem maradok a Nikonnál fotózáshoz. Az mégiscsak jobb.
-
gabor977
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged