Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Használt i900-at tervezek venni, de nincs már rá gari. Van esetleg a készüléknek vmi széria hibája vagy gyenge pontja amit érdemes megnézni?
-
Kombat
őstag
válasz
chrytusz36 #14394 üzenetére
1. Ez csak, akkor igaz, ha nem HR vagy ROM csere után indítod a készüléket és az magától indítja el a kalibrációt.
2. Nekem digitalizáló csere után nem kellett erősen nyomnom. -
trobi28
addikt
válasz
chrytusz36 #14394 üzenetére
Nekem is így sikerült kalibrálni,olyan erővel kellett nyomni hogy azt hittem kitolom az aksit
-
legiaap
félisten
Most a Samsung online widgetje sem jó.Mikor rámegyek a keresésre azt írja ki, hogy 0 találat. És ezt írja ki minden kategóriánál is. Így nem tudom letölteni pl. az időjárásos widgetet. Ez eddig működött...
-
chrytusz36
csendes tag
Omnia érintőképernyő kalibrálás gond:
Van két dolog, amit leírnák ezzel kapcsolatban, az egyik, hogy ha belépsz a kalibráláshoz, de nem sikerül, akkor a kikapcsoló gombot röviden nyomva (ki kapcsolod a képernyőt), majd újra nyomva ki lép, így befejezetlenül hagyhatod a beállítást.
Másik dolog, hogy nem mertem olyan erősen nyomni, ahogy kellett volna, ezért nem ment a kalibrálás soha. Olyan erősen kellett nyomnom, hogy ha pl. az érintő ceruzát a tenyerembe nyomnám akkora erővel, már bőven fájna....
(mazochistákra ez nem biztos, hogy érvényes
Eddig sokat nyomtam mellé a magyar 101 gombos billentyűzeten, most baromi jó lett
Így sikerült nekem, más is járt így? -
adam_
senior tag
Létezik Omniára valami klassz kis messenger progi, ami ugyan úgy müködik mint PC-n és tudom vele használni a windows live-os accomat is? Most nem a beépített messengerről beszélnék, mert azzal még egyszer sem sikerült bejelentkeznem normálisan...
-
legiaap
félisten
Kipróbálnám, de nem XP-s gépem van. Majd ha felteszek egy Win7-et vagy megint az XP-t akkor kipróbálom, de addigra lehet kijön Romovicsnak is új munkája.
Valakinek ötlete a lenti problémámra ?
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #14382 üzenetére
Ezt a telapítős megoldást próbáltad már? Egyszerűbb, mint végig konfigolni manuálisan.
-
legiaap
félisten
Rájöttem egy dologra. Ha
beállítottam a netem proxy szerverét.
Settings->Edit my proxy server->Advanced
Itt a HTTP-hez írd: 212.51.126.2:8080
A WAP-hoz: 212.51.126.2:9201Akkor tudok mobil tv-t nézni viszont az msn nem működik. Ha ezeket a beállításokat kiszedem akkor meg az msn megy, de a mobil tv nem.
Ez miért van? -
zorro1
csendes tag
Tisztelettel üdvözlök mindenkit!
Segítséget szeretnék kérni a megfelelő hozzáértőtől!
Az i 900-ban szeretném korlátozni,esetleg egy jelszóval a wifi működését,illetve az internet hozzáférést! Ha létezik valamilyen elérhető módszer és erre vonatkozóan tudna valaki segíteni,hálásan meg köszönöm! -
N4ri87
senior tag
Ezeket az oldalakat már felkerestem, de úgy láttam, hogy itt ezek a dolgok haladók számára vannak leírva. nekem viszont ez lenne az első wm alapú készülékem (persze csak ha a vásárlásig nem tántorít el valami hatalmas hiba), így bátram írhatom, hogy kibaszott hülye vagyok hozzá
-
erdoke
titán
Az én kedvencem az Iconsoft PhonEx.
-
Oly
őstag
Milyen tárcsázó programot használtok illetve ajánlatok?
Olyan lenne jó ami ingyenes vagy "free-síthető"...
-
anzo
senior tag
válasz
N4ri87 #14368 üzenetére
Romfrissítéssel kapcsolatban I900.eoldal és itt romokat is találsz PDA Fan Club
-
snowdog
veterán
válasz
N4ri87 #14365 üzenetére
Szia!
Én is tőlük vásároltam, de ezen kívül más tapasztalatom nincs velük. És jó lenne, ha így is maradna.
Mert ha nem, akkor az azt jelentené, hogy valamiért vissza kellene vinnem a gépet, amit pedig nagyon nem szeretnék.
A neten megjelent ár nem valós, már többe kerül (hacsak azóta nem javították). 80.900,- Ft-ért vettem, 16 GB, Modern Black, 1 év EU garancia.
u.i. ez van a honlapon:
Black - 16GB
6 Hó EU garancia 75900 Ft
1 év EU garancia 77900 Ft (ez a régi, nem jó ár!)
http://www.gsmhome.hu/samsung-i900-omnia.gsm?keyword=i900 -
N4ri87
senior tag
Sziasztok Omnia fanok!
Elnézést, ha olyat kérdezek, vagy kérek, amit már valaki egyszer leírt, de pár száz hsz-t elolvastam már és nem volt türelmem még pár ezret elolvasni.
Szóval 1-2 hét múlva szeretnék beszerezni egy i900 16GB-ot a gsmhome-tól és kíváncsi lennék az igazi Omnia userek véleményére. Mik a hibái, mik az előnyei, a hibái mennyire kiküszöbölhetők, összességében milyen, jelentkeznek-e ugyan azok a hibák, mint a forgalomba kerülés idején? Szóval, ha egy tapasztalt Omnia usernek nem okozna gondot és leírna egy átfogó véleményt, nagyon hálás lennék. Meg persze gsmhome tapasztalatok is érdekelnek.
Minden építő jellegű hozzászólásért előre is hálás köszönetem!
Üdv.: Zotya -
snowdog
veterán
Nézd meg a rom verziódat hogyha gond lenne akkor bármikor vissza tudod tenni az eredetit a garancia végett.
Hogyan/honnan juthatok hozzá a mostanihoz?Egyébként megteszed, hogy konvertálsz nekem egyet?
Most nincs nálam a konvertáló progi, de ha sürgős, akkor konvertálhatod magadnak is.
Én ezt használom: Xilisoft Audio Converter -
snowdog
veterán
Nem tudok róla, hogy az lenne. Függetlenként vettem, nem szolgáltatótól.
Ami viszont megint csak érdekes, hogy a Beállítások/Kapcsolatok/Szolgáltató beállítások alatt ez látszik:
INDOSAT (IM3)
INDOSAT (MATRIX)
INDOSAT (BROADBAND)
INDOSAT (MENTARI)
TELKOMSEL
XL
AXIS
THREE
TELEKOMSEL FLASHEzek közül semmit sem enged törölni, illetve a szolgáltatómat sem tudom hozzáadni.
Akkor ez a gép most honnan van?
u.i. ROM-ot még nem cserélhetek, mert egy hetes a gép, és akkor ugrik a garancia (1 év EU).
-
snowdog
veterán
Én nem ragaszkodnék a magyarításhoz, de a gépem magától felteszi. Hard reset után angolul indul, majd megáll a kalibrálás ablaknál, ezt követően rövid időn belül magától végrehajt egy újabb hard reset-et, és ezt követően már magyarul jelentkezik be a kalibráló ablak.
Még nem jöttem rá, hogyan választhatnám, hogy ne töltse rá a magyarítást.
-
wertyulopka
csendes tag
Sziasztok. Kb. 1 hónapja telepítettem ezt a ROM-ot: [link] és nagyon elégedett vagyok vele. Egy dolgot hiányolok, hogy eltűnt a T-Mobile alkalmazás (amivel pl. pályamatricát tudok vásárolni, Reuters hírek, stb.). Ez tudtommal a SIM kártyára települ, de az Omniámon valahogy nem találom. HK2-es szervízromnál bár minden T-s beállítás ugrott, de ez maradt... Ennél miért nem? Hogyan tudom visszatenni?
Előre is köszi a segítséget. -
trobi28
addikt
válasz
legiaap #14336 üzenetére
Régen én is jártam így és ez akkor történt amikor Wifin jelentkeztem be először az MSN-re mert még nem volt beállítva a MobilNet kapcsolat.Utána hiába történt meg a beállítás sehogy sem akart felmenni vele.Csináltam egy HR és oda figyeltem hogy MobilNet ről inditsam először és utána nem volt gond vele,késöbb ment Wifiről is.
Ha nincs más akkor HR és a leírtak alapján megcsinálod akkor mennie kell -
trobi28
addikt
válasz
Dzsánni #14342 üzenetére
Habár válaszoltak már rá de látom nem vetted a lapot így megteszem én is (részletesebben).
Tedd fel a Clear Temp nevü progit ott válszd ki hogy mindent töröljön ami felesleges (select all) utána nyomsz egy törlést (clear) egy kicsit dolgozik a progi és máris visszakapod a lefoglalt memóriátJa még annyi hogy azért fogyott el a memóriád mert szedi le a térképeket közben és megjegyzi a különböző kereséseket és annak is van hely igénye.
-
Dzsánni
csendes tag
Az lenne a fontos megtudnom,hogy a google maps miatt miért lett 0a storage memom?Tölti le a térképet,és az miatt?Hogy tudok ujra memoriát felszabadítani? Köszi
-
Dzsánni
csendes tag
Hali.Az lenne a gondom,hogy google mapps miatt szinte 0lett storage memoriám.Eddig kb 18mb volt.Hogy tudok ujra memoriát felszabadítani?
-
Enjoy
addikt
Nah, a napokban megváltam az Omniámtól.
Elég vegyes emlékeim vannak róla, de az biztos, ha valakinek nem hibásodik annyiszor meg a készüléke, akkor egy szuper kis élettárs tud belőle lenni.
Nekem sajnos kijutott a meghibásodásokból, s az 1év használat is arra késztetett, hogy eljött a váltás.
További jó fórumozgatást, és jó étvágyat a főzött romokhoz -
legiaap
félisten
Kérdésem lenne:
A gyári messengeremmel van a probléma. Amikor wifin csatlakozok a netemhez, akkor simán tudok msnezni, de mikor Media Mania S díjcsomag által nyújtotta netemet használom, akkor a következő hibaüzit dobja fel:There's a connectivity
problem. Make sure you're
in an area with godd
reception and try again.Mi lehet a gond szerintetek?
Térerő fullon van, netezni tudok a Media Maniás netemmel. -
snowdog
veterán
Van egy wifi-s routerem, titkosítva van, és elsőre csatlakozik hozzá, stabilan megy a net, nem szakad le.
Beállítás a routeren: Network Authentication: WPA-PSK + WPA2-PSK, Data Encryption: TKIP+AES
Beállítás az Omnián: Security Mode: WPA2-PSK, Encrypton Mode: AESLegalábbis eddig nem tapasztaltam, remélem nem kiabálom el.
-
-
adam_
senior tag
Az Omniám elég érdekesen értelmezi a Wi-fi jel vételét, és az adott jelre való csatlakozást is. A kollégiumunkban van internet, vezetéknélküli, és a szobatársam laptopja gond nélkül meg is találja a jelet, fel is csatlakozik rá (persze néha ott is előfordulnak szakadozások, de ez most lényegtelen, a net alapjából valamikor gány, de most már jó szerencsére...). Az Omniám viszont megtalálja a jelet, maximum erősségűt, erre nem tud soha felcsatlakozni, vagy ha nagyon ritkán sikerül is neki, akkor is 1-2 percre, utána szakad az egész... Ez alatt persze a haverom gépéről gond nélkül megy a net, szakadozás nélkül. Ennyire gyenge lenne az Omnia wi-fi jelet fogadó egysége, vagy valami más egyéb szoftveres probléma áll az ügy hátterében, mi tévő legyek? Szeretnék netezni az Omniával, de ilyen bosszantó "hibák" mellett nehézkes. Arra viszont jól emlékszem, hogy amikor az egyik gyorsétteremben megtalálta a wi-fi jelet a készülékem, fel is csatlakozott rá, és olyan jó volt élvezni, hogy rendesen tudok netezni az Omniával... az volt talán az egyetlen alkalom amikor jó volt, örültem is neki, mert nem csak a bosszúságot okozta!
Köszi előre is a tippeket, jó tanácsokat!
adam_
-
zsloti
senior tag
válasz
Viktor0610 #14327 üzenetére
Ok
Csak telefonrol irok igy nehéz
este otthon megnezem
zs -
-
yoleeka
tag
Azután érdeklődnék hogy a legujabb taril-féle rom a 6.1.4-es ami a winMobile 6.5-el jelent meg egy időben, az vajon kártyafüggetlen-e. Mert a következő helyzet állt elő, ismerősnek azt raktam fel az omniájára, és előtte független volt a telefon, most viszont azt mondja a srác nem fogadja el a pannonos sim-kártyát. Viszont magamnak feltettem a WinMo 6.5-öt és megy minden gond nélkül a telefon. Gyárilag t-mobileos voltam, nem tudom számit-e valamit. Mikor ismerősét csinaltam semmi hiba üzenetet nem kaptam rom frissites utan, ment minden f@szányosan.. valakinek valami tippje? ma kapom meg a telot megint, ezért érdeklődőm kicsit...
kösz
-
snowdog
veterán
-
nhunor
csendes tag
Üdv!
Eddig minden rendben volt, de most elromlott az iGO-m. Eddig két verzió is fent volt, az áprilisi és az augusztusi, én is azt tapasztaltam, hogy mintha az áprilisi gyorsabban fogna jelet... (Netről szedtem az igot) Na nem is ez a lényeg, hanem hogy szerettem volna a kereskedelmi ikonokat és a gurjon skint belerakni, ezért töröltem az sd kártyáról az iGO-t, majd a gépen bemásoltam a megfelelő dolgokat a könyvtárába ill a data.zip-be, felmásoltam az egészet az SD kártyára, ám első indításkor azt írja ki: please insert the original sd card... Mi lehet, mit kellene tegyek?
Felmásoltam a korábbi, skin és ikonmódosítások nélküli, "alap" verziót, ami tökéletesen működött korábban, ám a probléma ugyanaz: most eredeti sd kártyát kér. Nem tudom mi lehet :S Ötlet? Nagyon köszi a segítséget!
-
digo00
tag
Sziasztok!Mit lehet avval csinálni ha bekapcsolom az igot ne menjen fel a netre?
-
tomek8210
csendes tag
Hello. Két kérdésem lenne. 1. Hogy lehetne azt megoldani az omnian hogy az ismeretlen bejövő hivásu számokhoz egy másfajta csengőhangot rendelni?
2. T-mobilos BSHI1- es romnál van e már frissebb hivatalos rom. -
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14297 üzenetére
Igazad van. Nemrégen még 15-ét mondtak, most nem is figyeltem a dátumot, csak azt láttam, hogy a kosárba lehet tenni. Ezek szerint még csak előrendelést lehet leadni. Bocs.
"átfutottam az Omnia programkínálatát, azok közül sem fogok párat használni, pl. navi"
Nekem meg a GPS vevő volt az egyik alapfeltétel, a másik meg a WIFI, a harmadik meg a nagy belső memória (16 GB), és így tovább. Persze az ár is döntő volt. Ezért lett Omnia. -
Agostino
addikt
válasz
Attila04 #14298 üzenetére
Üdv.
Tudom, hogy nem azért, csak ez az - mármint a jelenség vagy élet maga - ami kiakaszt néha. Kinézek egy telefont magamnak, megtetszik , erre ziher bejön egy még jobb, amin megint elkezd járni az eszem. Na, többek között pont ezért nem fejlesztek egy ideje gépet. : ))) Egyébként ígéretes masina ez, bár ha egészen őszinte akarok magamhoz lenni, ahogyan átfutottam az Omnia programkínálatát, azok közül sem fogok párat használni, pl. navi, szóval ez kávés gép is elég lesz nekem a következő fél évtizedre. K75i-met legalábbis ennyit nyúztam. : )))
kbencee - áh, marad az arany. Barátnőm is megmondta, hogy hát neki passzolna, de őszinte lesz, ez a lila túl világos, felejtsem el. : ))))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest