Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
A főzött romnak azt hívjuk amit azért készítenek az emberek, hogy többet kitudjamak hozni egy készülékből, optimalizálás, korlátozások levétele (nem hálózat lock), plusz funkciók elérése, több memória, gyorsabb működés stb...
Tehát a gyári rom-ból készítünk egy vélhetőleg jobbatez nem mindig sikerül
de nem adjuk fel
a gyári romok elég lassan frissülnek, ha megnézed még a 6.1-es windowsból is egy 2007-es build van a gépeden
-
VIBO
őstag
yoo reggelt
nekem egy éves a pda
használtan vettemna sztem lesz vmi rokm frissiités vagy mi....
3 ora gps + fénykép, videofelvétel, egy ora elemlámpa....
este 11- reggel nyolcig birta kb..hmm
amumgy fasza nagyon
amugy mi az hogy főőzőtt rom?
miért van az hogy felteszem az opera minit és nincs benn a programok között?
le lehet vhogy törölni az eredeti operát ami fenn van?mé van az hogy a cigény vajda hangot felteszem, de nem láttyaa az ájgoooo?
többit látja csak azt nem...
ded az isti is ott vagy szeren teeeeeeee -
adam_
senior tag
Hát az egyik wifis jel az egyetemen van, ami nyitott, nincs jelszóval védve, a másik pedig a kolis ami le van védve jelszóval, de beírom neki, és akkor is kiépíti a kapcsolatot, mint az első esetben, de egyszerűen a böngésző nem hoz be honlapot. Már a koliba egyszer sikerült behoznia a honlapokat, de utána egyszerűen a második próbálkozásnál már nem volt jó az Opera. Ismétlem, a kapcsolatkezelőnél mindkét esetben kiépíti a wifi kapcsolatot. Original gyári ROM van rajta, tavaly Karácsony óta, azóta nem frissítettem rajta ROMot.
-
anzo
senior tag
-
adam_
senior tag
Amikor talál wi-fi jelet a telefonom, rá is csatlakozik, felépíti a kapcsolatot, de amikor belépek az Opera böngészőben egyszerűen csak tölt alul a kis csík, de nem hoz be semmiféle oldalt, pedig van internet kapcsolat. Ezt miért csinálja, hol a hiba?
Ajánljatok valami klassz böngészőt, ami gyors, nem töri szét a képet, kezeli a videós portálokat is (pl youtube, indavideo és társai...)?
-
Skynet258
veterán
válasz
Peti N95 #13383 üzenetére
Miért nem mész el egy MM-be például... ott biztosan van kirakva, nyomkodhatod, amennyit jólesik
Vagy GSM bolt. Ott is odaadják biztosan, ha meg szeretnéd nézni. Vagy itt a Pólus Centerben (itt lakom). Itt van Media Markt, Samsung márkabolt, GSM üzlet is vagy 3...
Ezek között biztosan van egy hely, ahol meg tudod nézni. Mivel Gödöllői vagy, még nincs is olyan messze... -
Rick4
félisten
A gyári vodás rommal nekem is 1 nap volt, meg ugye a lithium akksinak kell 15-20 feltöltés- lemerítés, mire rendesen fog dolgozni, most már minden körülmények között megvan a 2 nap, hétvégébe csúszva (kevesebbet használom) 3 is, meg ugye megszokod a telefont, és nem nyomogatod állandóan, ez is fog hozni egy fél napocskát...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Peti N95 #13381 üzenetére
Mit szeretnél a készüléken megnézni? ?
Én csak azt tudom mondani hogy.. én pont 5800val szemeztem a héten hogy veszek egy olyat.. Namár most a padtársamnak olyan készüléke van, megnéztem, Internetezni rosszabb rajta mint az Omnián.. illetve a menürendszere is symbian-os.. Nem nagyon lehet azon mit alakítani.. Omnián alapból teljesen más az egész menürendszer, mint egy PDA-n, windows-os. Mint egy mini pc lenne! Ha meg Mobile Shell-t felrakod, akkor látványosan szebb menürendszereket lehet vele készíteni vele mint a Nokia5800-an van.. ! A kijelzője is szélesebb az Ominának, designra nekem az omnia jobban is tetszik, illetve vékonyabb! Ehhez nem kell ceruzba (bár van hozzá amit ugyan nem rakhatsz sehova.. csak az omniára tudod akasztani kis madzaggal, de az nem az igazi! )
Náalm Omnia nyert ez tény.. de kinek mi a jó! -
Peti N95
aktív tag
Az nem is rossz!
Valaki aki BP, Gödöllő felé lakik, nem tudná nekem megmutatni a készülékét??
Segítene dönteni!
Akár most motorra ülök, és indulok! -
trobi28
addikt
válasz
Peti N95 #13375 üzenetére
Nekem volt a Diamond és az Omnia között egy nokiás kikalandozásom (N95).
Lehet hogy meg is maradtam volna mellette de az aksija nagyon keveset bírt meg szerintem a Symbian nem ad olyan felhasználói elményt mint a WM.Ez alatt azt értem hogy minden hasonló progi egyszerübb,gyengébb,kissebb tudású Symbianon mint WM-on.
Ahogy észre vettem a Symbian stabilabb de WM jobban testre szabható. -
trobi28
addikt
Ja még azt akrtam hogy jelenleg XDHK1/XDHK2 van fnet.Mi a véleményetek erről a rom-ról?Az a baj hogy nincs összehasonlítási alapom egy főzött rom-hoz képest.Valaki egy másik fórumon azt írta hogy ez a legújabb gyári rom!?Szóval ha valaki használta ezt a romot és most főzöttet használ az bizonyosan tud nekem írni róla valamit hogy érdemes-e neki állni frissíteni!?
Előre is KÖSZÖNÖM -
Peti N95
aktív tag
HELP!!!
Sziasztok!Elég nagy dilemmában vagyok, mert Nokia 5800ról váltanék Omniára, de privátban már többen is erősen lebeszélnének a Win mobilról.
Tényleg megbánnám a cserét??? -
trobi28
addikt
Keresek valakit aki pécsi vagy környéki mert szeretnék rom-ot frissíteni de két dolog tart vissza:1 Vista van a gépemen 2 elsőre nem merek nekiállni.Diamondon frissítettem már romot sokszor de az valahogy egyszerübbnek tünt.Szóval ha van valaki aki pécsi és tudna nekem segíteni annak nagyon hálás lennék
-
-
anzo
senior tag
válasz
leviske #13369 üzenetére
Mindenki a saját lovát dicséri
De Romovics romja is stabil és nekem is van amelyikkel semmi gond nincs persze van oylan build is ami nem tökéletes de ez 1-2 napon belül kiderűl és akkor megy a süllyesztőbe.
Annyra hozzá szoktam már a 6.5-höz, hogy most az omnia 2 -vel szenvedek is rendesen mibel arra még nem tudtam új romot csinálni. -
leviske
veterán
(#13357) TomKiss: Szomorú, pedig képek alapján valahogy szimpibb az Android. Bár a WM sem rossz...
(#13358) Csabee.: Meglesem, köszi.
(#13359) maru: Nem tudom mikor volt rajta utoljára. Megkérdezem. Kösz a javaslatot, legelőbb azt próbáljuk...
(#13360) anzo: És ezek a buildek mennyire stabilak jelenleg? Érdemes lehet rá frissíteni?
-
VIBO
őstag
na má tegezőődünk az omniámmal
igo megy, net megy, wifi megy, zene megy.... mindeen megy
lassan eljön az időő hogy belemélyedjek az érdekesebb dolgokba
akksija elég kaka
sztetek az utángyártott akksik milyenek?
mert gondolkodom hogy veni kéne egy potakksit.
vagy esetleg vmi energia kimélő megoldás van? -
maru
aktív tag
-
leviske
veterán
Egy Omnia-'ra (i900) mennyire vetélt ötlet/hülyeség/lehetetlen/felesleges egy Android 1.6-ot felerőltetni?
És, ha véletlenül sikerül, akkor milyen stabilitással fog működni és hogy tudom a továbbiakban szinkronizálni a desktop gépemmel?
Csak mert családon belül van egy Omnia tulaj a WM6.1 problémázik neki (újra kell kalibrálni a képernyőt) és miután a WM6.5 úgysem jön ki rá, gondoltam megkérdezlek Titeket, hogy mennyi értelme volna a dolognak. És, ha volna értelme, akkor mennyire bonyolult?
Előre is kösz a segítséget.
-
Enjoy
addikt
válasz
Peti N95 #13348 üzenetére
Szerintem vegyél egy vadonatúj készüléket, és akkor biztos nem lesz semmilyen problémád a készülék állapotával, és a garanciával-szervizzel.
Jobb gsm boltokban olyan 80-90ért már tudsz venni..Nekem pl. lesz egy vadiúj Omniám szeptember végén, ami eladásra kerül, ha netán nem sürgős a vétel...
-
-
Peti N95
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekelne omniáért cserébe egy Nokia 5800 az írjon PÜT, mert úgy néz ki hogy az úriember Omniája mégsem olyan makulátlan mint azt állította!!!
Az 5800 full dobozos, fóliás az érintője, és van még rá 2011 jan 16ig Nokia gari!
Független Extereme Digitalos készülék!
Kék csíkkal legfrissebb szoftal, és mindenfélével telepítve adom Garmin, meg ilyenek! -
Rick4
félisten
válasz
Csabee. #13345 üzenetére
Ha naponta használod a GPS részt, erre nincsen szükség, de ha ritkábban kell, érdemes letölteni, a friss adat 7 napig jó, azaz a GPS ennyi ideig fog tuti gyorsan elindulni. Én a múltkor kipróbáltam, wifin frissítettem, kimentem az udvarra, bekapcsoltam a navit, és kb 5 másodperc múlva volt 7-8 műhold. Király megoldás...
-
TomKiss
tag
válasz
Csabee. #13294 üzenetére
Tény, a fényerőt egy picit visszafogja, de sztem nem zavaró.
Nekem automatán van a fényerő, és így is szépen látható a kijelző.Ha pedig teljes fényerőn használod, akkor észre sem veszed, hogy van rajta fólia.
Igaz, azért napszemüvegben már okoz egy kis problémát.Hogy is fogalmazzak... kicsit szürkébb lesz a kijelző.
bocsi, hogy csak most válaszolok, egy kicsit elbambultam...
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Ne vitázzatok már.. tele off-oljátok
Privátban rendezzétek
-
Rick4
félisten
válasz
somnia #13325 üzenetére
Mi van a BDW-n? És megint hogy jön ide a személyem, meg a stílusom? Ebbe tudsz csak belekötni? Nem kommentálom, mit gondolok rólad.
a BDW-n nincsenek olyanok, amikenk meg kell magyarázni, hogy egy leírt sor valójában mit is jelent, mindössze ennyi a különbség. Gondolom megérteni nehéz, hogy a dolgok mindig a körülmények miatt történnek úgy ahogy Tanulj belőle.
-
somnia
senior tag
Milyen tartalomról beszélsz?
A regeditre mondtam , hogy ott találja ahová telepítette.
Na végre valamiben már igazam van?
Picit még boncolgatjuk , és kiderül , hogy Te írtál egész nap baromságokat?
Érdekes a BDW-n nincs ekkora arcod?
Miért ?
Elolvastam az írásaidat , egésze kis nyuszi vagy ott.
Itt miért játszod az okostojást? -
Peti N95
aktív tag
Sziasztok!
Most gondolkodom rajta hogy az 5800 as nokiámat cserélném omniára, hogy kipróbálhassam a win mobilt is, mert eddig csak sinbim volt!
Szerintetek megéri cserélni, nem ismerem a win mobil rendszereket,
Az 5800hoz képest mik a főbb külömbségek?
Vagy ha valaki esetleg Gödöllő vagy Szada közelében lakik, és megmutatná nekem mit is tud a kütyü, nagyon megköszönném! -
Rick4
félisten
válasz
somnia #13318 üzenetére
Akkor mégis hazudtál, és mégsem fejezted be?
Szomorú, hogy megint csak a stílusommal foglalkozol, és nem a tartalommal...
Egyben igazad van, nem törlésről volt szó, hanem azt mondtad neki, hogy a registry-t ott találja, ahova telepítette. Ez még szánalmasabb..
Szerintem írd le azt a mondatot, és menj, pihenj egy kicsit.... -
ziggi_zug
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az épp legújabb ROM, ami magyarítható?
-
somnia
senior tag
"A registryt(regeditet) hol találom omnián?"-szólt a kérdés.
Szó sem volt törlésről.
Látom átmentél write only módba.Kicsit magasan hordod az orrod , vigyázz , mert beleütöd véletlen a holdba.
"Te, mondjuk annyival, hogy leírod egyes szám első személyben, és kijelentő módban: "igazatok van, egész nap baromságokat írogattam"."
Meglehetősen gyökér a stílusod , szerintem kapd össze magad!
-
trobi28
addikt
Tud valaki küldeni privibe egy "működő" asphalt 4-et.
Nagyon megköszönném -
Rick4
félisten
válasz
somnia #13312 üzenetére
No már a kronológiával is bajod van, Csabee kb 30 perccel később írta, hogy mi merre, Te már rég megválaszoltad a kérdést, hogy onnan törölje, ahova telepítette. Ha ez neked mókuskerék, akkor szállj ki belőle Te, mondjuk annyival, hogy leírod egyes szám első személyben, és kijelentő módban: "igazatok van, egész nap baromságokat írogattam"..
Részedről vége az ámokfutásnak? Örülök neki.
Az meg, hogy a megfelelő válasz nem akarom leírni 3-4. emberként ugyanoda (vagyis egy megválaszolt kérdésre hadd ne válaszoljak már sokadiknak) legyen az én bajom..
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Csabee. #13307 üzenetére
Neem, én csak arra mondok valamit, amiről úgy gondolom nem jó infó.
Gondolom ez nem baj, így majdcsak letisztul mindenki fejében (beleértve az enyémet is) hogy mi hogy van. Egyébként ja, MS3 van fent, de a saját kreálmányom szerint van minden, a skin telepítés után kiválaszthatom, hogy mit akarok, és minden gombot, hátteret magamnak lövök be...
-
Rick4
félisten
válasz
somnia #13291 üzenetére
Ezt írtam:
Ez nem registry, hanem annak egy szerkesztő programja
Erre Te:
Ha jól értem akkor szerinted a regedit nem egyenlő a registry editorral?Azt mondom, olvasd el, mire válaszolsz. A registry mint olyan a rom része. Azt nem tudom, hogy belső editor, mint az asztali oprendszerekben hol található, de gondolom kell, hogy legyen. Szóval az elhangzottakon túl ismétlem, a registry nem telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia