Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
bajtokarpi #15199 üzenetére
Beütöttem bal oldalon felül a keresőbe hogy "SDHC",,,és láss csodát
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Omnia kezeli a 4gb-os micro sdhc kártyákat, vagy csak az sd kártyákat kezeli?
Köszi
-
Jostee
tag
Sziasztok!
Gyárilag az omnián ugye mobile windows 6.1 van? Ezt hogy lehet 6.5-re frissíteni? -
Kalmi27
csendes tag
Helló
Az lenne a kérdésem hogy melyik windows mobile a legfrisebb amihez tartozik teljes magyaritás. -
legiaap
félisten
Valaki kipróbálta már az Opera Mini5 beta2-őt? Én most kóstolgatom. Eddigúgy vettem észre valajol gyorsabb valaholnem.
A visszagombra kattintásnál nem gyorsabb az előzőnél, de betöltéskor igen.
Itt már nem az Opera saját billentyűzetét használja az ember, hanem a sajátját. Az operással nem is találkoztam. Szerintem itt nincs is. Viszont néha csinál olyat, hogy pl. mikor beírom a felhasználó nevem és jelszóm itt a fórumon, és ezután leokézom a dolgot nem történik semmi sem. A billentyűzet ismét kitakarja a szöveget. Szóval vannak még hibák, vagy csak én nézek be valamit? -
snowdog
veterán
válasz
colbert #15191 üzenetére
A russa a static navigation mód miatt nem használható lassú sebességnél. Van rá mód, hogy átállítsd a GPS vevőt, de nagyon nem ajánlom!!!
Itt találsz róla leírást [link]
"...Láda környékén sétálgatsz és meg sem mozdul a kis nyíl (Russa vagy Navitel)
Ki kell kapcsolni a Static Navigation-t:...""A SirfTech progival illik óvatosan bánni, mert valamit sikerült úgy elállítanom vele, hogy szegény Eten X650-emben a beépített GPS nem volt hajlandó megszólalni semmilyen comporton. Szétszedés után egy "backupakksirövidrezárásos hardresettel" sikerült életet lehelnem a ketyerébe."
Ha mégis belevágsz, csak saját felelősségedre tedd!
Ha azt követően gondok lesznek a GPS vevővel, mást ne szidj érte! -
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék navigálás ügyben. IGO8 és Russa van a gépemen.
Problémám, h a Russa ha lassan megyek elveszti a jelet. Egyébként stabilan fogja a műholdakat.
GPS Gate progi fut a gépen próbáltam a Sirftech és Aplsirf progikat, de ezeket a leírtak alapján nem lehetett beállítani.
Russa működik valakinek a gépén lassú haladás esetén is?
Köszi -
anzo
senior tag
válasz
BorosiBrigi #15189 üzenetére
Az ebay-en pár ezer forintért tudsz rendelni hozzá és akár te is kitudod cserélni van hozzá egy videó is ami segít ebben.
-
kiskacz
senior tag
válasz
BorosiBrigi #15186 üzenetére
Szia!
Bocsi, de nem értem rá. Többet most nem is tudok segíteni, de:
- ez az, hogy beírtam a főrum keresőjébe: welcome.not - itt minden le van írva, még letöltő link is van!
Üdv.
-
Okosság
tag
Sziasztok! Az IGO-hoz kellene speedcam POI. Tudna valaki esetleg 1 linket adni, vagy valamilyen módon segíteni? Ajánlottak nemrég 1 oldalt, regisztráltam, de azóta sem küldtek jelszót...
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
kiskacz #15185 üzenetére
Nos! Csináltam egy welcome.not fájlt egy txt fájlból. Így a típusa NOT fájl lett. Üres is teljesen. Átmásolom a telefon memóriakártyájára. Kikapcsolom a telefont utána vissza és újra a kalibrálás jelenik meg.Ha resetelem akkor is dettó! Valamit nem jól csináltam sztem.
Légyszi segíts! -
kiskacz
senior tag
válasz
BorosiBrigi #15184 üzenetére
Pl. total commanderben fogj meg bármilyen txt - fájlt - nyisd meg, törölj ki belőle mindent, mentsd el - nevezd át welcome.not - ra, ellenőrizd, hogy 0-s hosszú-e , majd akár USB módban másold fel a memória kártya gyökerére.
Ha még ez is kevés - szólj, leírom részletesebben.
-
kiskacz
senior tag
válasz
BorosiBrigi #15182 üzenetére
Csinálj egy welcome.not nevű fájlt (üres legyen!!!) másold a memkártyára, és mehet a boot.
Rosszhír: Ettől csak beindul, DE várható a kijelző meghibásodása. (Ha garos - irány a szervíz... ) ha nem - irány a bót', állítólag lehet külön kijelzőt kapni.
-
BorosiBrigi
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló a problémám a kalibrálással mint az előző hozzászólónak...... Azzal a különbséggel, hogy én csináltam egy teljes szoftver újraindítást és nem tudok a kalibrálásból kilépni.........bármit csinálok csak kalibrál és kalibrál........hiába RESET, hiába kikapcsolom, kiveszem az aksit.......semmi hatás! Használhatatlan a telefonom. Nem tudok valahogy kilépni ebből?Köszi!
-
Nescafé
őstag
üdv
Olyan problémám van friss omnia tulaj vagyok.
GPS-nél vannak gondjaim.
iGO8 v8.3.2.91972
Nav N Go iGO Amigo v8.4.2.93601Mind a 2-nél az van hogy beirok egy magyar cimet ahová menni szeretnék itt magyarországon,be is adja a térképen hol van,rámegyek hogy menj ide és franciaországbol akar ide a magyarországra hozni az adott cimre.
Mi lehet a gond? -
Mazsesz
csendes tag
Basszus... Már bocsánat... Tényleg. Mondjuk szegénykémnek már mind1... Az egész kijelzőt cserélni kéne, mert tele van oldalt pixelhibákkal és állítólag akármikor összeomolhat...
Csakhát a halál akar kidobni rá legalább 20ezret...
-
Mazsesz
csendes tag
Na jó...
De úgy értem, hogy mindig újrakezdi a kalibrálást. Amikor a bal felső sarokban megnyomom a keresztet, tökéletesen működik. Én valami szoftveres hülyeségre gondoltam... De lehet, hogy neked van igazad.
-
-
legiaap
félisten
Persze majd megírom, de az már most biztos, hogy a mostani romom (Romovics féle 6.1) sokkal stabilabb és jobb az aksiideje is.
A 6.5-öt azért tolom fel, mert ezt már meguntam...jobban mondva az egész kütyüt unom már.
A Garis kérdés nekem szól?
Ha igen akkor válaszom:
2009 nyarán (valamikor jólius végén) vettem 2 év magyar garival a 220volt-nál. -
Mazsesz
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy mi van akkor, ha a képernyő bal felső sarka elcsúszva működik? legjobb példa talán az, hogy a menüben az első ikonra próbálok rámenni, de a másodikra megy rá... Tehát a mellette jobb oldalira. De ahogy haladok lefele a képernyőn, egyre kisebb az eltérés. Tehát a menü utolsó sorában, már jól működik.
Igen, én is arra gondoltam, hogy egy egyszerű képernyő kalibrálással megoldom, el is kezdtem szépen, meg is könnyebbültem, hogy az érintett helyen ugyanúgy reagál a kis kereszt érintésére, tehát nem képernyőhiba. Folytatom, régebben is előfordult, hogy nem sikerült az első kör után, de olyan sosem volt, hogy max az 5. után nem volt jó. Most fél órán keresztül nyomkodtam, de semmi... Mindig csak újrakezdi.Valami ötlet??
Ja a másik pedig az, hogy a szervízben frissítik-e a készülékemet ingyen, ha lejárt a garancia, vagy frissítik-e egyáltalán?
A válaszokat előre is köszi!
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Most iGo8 -ból melyik a legfrissebb verzió ami tökéletesen működik az omnián? Jelenleg nekem most a iGO8 v8.0.055127 van rajta.
-
legiaap
félisten
Hihetetlen, hogy nem tudom eladni ezt a készüléket...
-
MadOnion
csendes tag
Erősen ajánlom minden kedves felhasználónak aki akku gondokkal küzd, cserélje ki a gyári romot DXID1-re. 6.5-tel normál használat mellett elketyeg úgy három-négy napig (nincs kikapcsolva soha). Amíg a gyári T-mobos volt rajta kb. 10 órát bírt összesen, és ki is kapcsolt...
Feltoltam még rá az SPB MS 3.5-öt, és így gyakorlatilag verhetetlen. -
Okosság
tag
Én is gyárilag függetlenül vettem és ahhoz is járt IGO. Igaz, hogy csak a 8.0-ás, de eddig tökéletes volt az is. Egyszer majd ráveszem magam a frissítésre is...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Aham, szóval akkor a kereskedő és annak csomagja dönti el, hogy kapok-e hozzá. Nekem jól jönne, ha van, mert nagyon rosszul tudok tájékozódni ismeretlen terepen, amikor pedig vezetek, nyilván nem fogom a papírtérképet hajtogatni.
somnia - köszönöm, nem. Nekem bontatlan, nullaperces, gyárilag független készülék kell, okosított, trükközött nem. : )
kiskacz - a vas az Omnia lesz, ha csak januárban a bevásárlási dömping után nem esik le valamelyik komolyabb készüléknek az ára 70k környékére.
ben11 - hú, valamelyik amerikai fórumon futottam belé, de, hogy hol vagy melyik topicban azt már nem tudom. : (
-
kiskacz
senior tag
válasz
Agostino #15152 üzenetére
Gyári függetlent is árul - tak / nak eredeti IGO-val.
Én is függetlenül vettem, járt hozzá. -Igaz, még a 8.0-ás, , az adattartalom /térképek, stb./ frissíthető, de maga a program verziója nem.
Szerintem ez ne legyen kérdés, ha van jó készülék (akár új - akár használt) egy napon belül találsz hozzá jogtiszta IGO-t. (Pl. én sem használom, a fiókban van, időnként frissítem ha eszembe jut, eladni külön még nem akartam, de már láttam hirdetve.)
A VAS a lényeg, a szoftver már részletkérdés....
-
Agostino
addikt
Üdv.
Most egy kicsit meg vagyok lőve. Ha gyárilag független, új készüléket veszek 70k környékén, ahhoz jár az iGO, vagy csak ha például a Pannontól vásárolom meg?
-
VIBO
őstag
üdv dicső lovagok
w7 alatt hogy lehet müködésre birni, hogy bt-vel is tudjak szinkronizálni?
-
spooner30
csendes tag
Sziasztok!
nemrég vettem az omniát,de sajnos tegnap véletlenül letöröltem az iGO8-t.
Honnan tudom ezt megszerezni és hogyan tudom vissza tenni a telora?! -
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek ami szöveg begépelésénél kinagyitja az adott karaktert.
Köszi -
snowdog
veterán
válasz
Okosság #15142 üzenetére
A mostani problémádat nem fogja megoldani, de már most gondolj a jövőre.
Mindenképpen tedd fel az SPB Backup programot. Időnként csinálsz egy mentést, és ahhoz az állapothoz hard reset nélkül is bármikor visszatérhetsz. Ezt persze most már csak egy hard reset utáni telepítés során érdemes megtenned. Egy szétszedett gépet felesleges lementeni.
-
twine
veterán
válasz
Okosság #15138 üzenetére
Igen pontosan arról van szó.....Ha nem szeretnéd, nem erőltetem,,,de ha csak arról van szó hogy "félsz" tőle,,,,,akkor nyugtasd meg magad,,mert semmi, az ég világon semmi baja nem lesz tőle a gépnek
Ez nem valami ördögtől való dolog,,,,
Gyors, tiszta ésszerű egy "összebarmolt" rendszernél...olyan mint egy friss oprendszertelepítés asztali gépnél,,csak itt ez 30 másodperc,,,,
Ha egyéb okokból nem akarsz HR-et,,,akkor elnézést.....Többet én nem tudok segíteni,,mert az életben nem raktam fel ezt a tárcsázót,,,igy nem tudom milyen hátulütői lehetnek....
üdv
Twine -
twine
veterán
válasz
Okosság #15136 üzenetére
Sok progi volt fent ami fontos,,,nagyon be volt "lőve" a gép? Ha nem annyira,,és csaka telefonszámok lényegesek,,,,dobj fel egy backup progit ha nincs még,,csinálj a névjegyzékről egy mentést,,,,Aztán Hard Reset,,,,én ezt tartanám a leggyorsabb és legtisztább megoldásnak,,föleg hogy "már úgy elnyomkodtad"
-
Okosság
tag
Hello! Tudnátok ajánlani 1 uninstalláló progit az Omniához? Felraktam az inesoft phone-t,de nem jött be, letöröltem, de a samsung tárcsázó helyett az inesoft billentyűzete van...
Vagy esetleg hogy tudom visszaállítani at eredeti tárcsázót?? -
twine
veterán
válasz
snowdog #15132 üzenetére
én sem találtam....Valójában én másik programra gondoltam aminek kicsikét modernebb a köntöse...Nem mintha számítana hiszen ez egy amúgy is háttérben működő progi a beállítások után,,,csak ha már igy 2009-ben minden nagy ikonos, kézzel tapizós, csiribiri,,,gondoltam hátha....
-
twine
veterán
Szerintem az összes hivás időtartamát nem tudod megnézni....amit viszont ajánlani tudok az ez a progi....hivásfigyelésre a legjobb amit valaha találtam,,,beállithatod a csúcsidőket, ingyenes időszakokat,,,milyen alapu a számlázás stb...statisztikát készít....szól ha beállitod a keretet....bla-bla-bla....én imádtam,,,,csak egy modernebb köntösben szívesebben látnám viszont...ha valakinek van ehez ötlete alternatívája, ne tartsa magában....érdekelne
-
Maffin
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek,miért nem tud, a YouTube rol a Streaming lejátszó lejátszani filmet ? internet kapcsolat van, keresi az url t, de nem találja (idő túllépés) mit tegyek?
Köszönöm! -
adam_
senior tag
Van valami klassz kis böngésző Omniára, ami jobb a beépített Operánál? Néha nekem picit lassú, holott van is internetjel, maximum erősségű, erre be se hozza a honlapokat, holott IE behozza, vagy ha be is hozza akkor lassan...
-
gyu84
tag
Üdv!
Az volna a kérdésem, hogy i900 Omniában, hol lehet megnézi az összes kimenő/bejövő hívás időtartamát?
A hívásnaplóban nincs ilyen, külön program kell hozzá? -
Nescafé
őstag
üdv
Na vettem egy ilyen telót,egyenlőre ez a tesómé lexx.
A wifit ha bekapcsolom,hogy tudok vele kerestetni.?
Meg esetleg ha van vmi játék progi,háttér egyebek vkinek,felrakhatná vhová. -
tiveszke
csendes tag
Sziasztok! Van az Omnián diktafon funkció, vagy programként rá kell tölteni? Pá Aranyoskáim!
-
snowdog
veterán
válasz
trobi28 #15108 üzenetére
Bemásolom a Windows könyvtárba,megkérdezi hogy felül írja-e a régit,rányomok hogy igen,szépen bemásolja de nem hogy több lessz a szabad memóriám hanem annyival kevesebb mint ez a pack
Nem tudom mit tettél, de nálam felszabadult a hely.
Skint itt találsz: [link]
A felbontásra figyelj! -
maglodidavid
csendes tag
Helo!
Tud valaki olyan oldalt ahhol Today skineket tudok leszedni?
Köszönöm -
Nescafé
őstag
üdv
Most készülök ilyen telót venni véleményete rólla?
Esetleg vmi hibák? -
joe357
tag
Helló!
Tud esetleg valaki olyan progit amivel az omnián tudnék assembler vagy c++ nyelven programozni? Köszi előre is!
-
trobi28
addikt
Tud valaki valamilyen jó kis skint az Igohoz ami tudja az Omnia felbontását?
-
trobi28
addikt
Nekiáltam kicserélni az gyári mp3 hangogat,leszedtem egy packot amibe az összes hang 288 b-t.Bemásolom a Windows könyvtárba,megkérdezi hogy felül írja-e a régit,rányomok hogy igen,szépen bemásolja de nem hogy több lessz a szabad memóriám hanem annyival kevesebb mint ez a pack
Mit csinálok rosszul??? -
trobi28
addikt
válasz
snowdog #15100 üzenetére
Hali!Jelezd ha sikerült összeraknod azt az említett üres csengőhang csomagot és leírást mert akkor én rá is cuppanék
Köszi
Ja még annyi hogy körül akartam nézni a forum oldaladon a progik között de hiába rgisztráltam be az e-mail az nem jött meg pedig 2-vel is próbálkoztam -
100b
tag
Sziasztok!
Hosszabb útra megyek és szeretném MP3 lejátszóként is használni az Omniámat. Lejátszónak a Core Playert használnám. De valamiért az nem kapcsolja ki a háttérvilágítást. Egy videónál megérteném ezt a viselkedést
de audionál miért. A másik furcsaság, hogy ha manuálisan kikapcsolom a háttérvilágítást (bekapcs gomb rövid megnyomása), akkor viszont elhallgat a zene. Mindez a Touch Playernél tökéletesen működik, de az meg nem egy túl jó lejátszó. A Core playernél mindent beállítottam, de mégsem bírja rávenni az Omniát, hogy ne pocsékolja az akksit.
Van ötletetek?
Köszi!
100b
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest