- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Látom nincs senkinek semmi ötlete képernyőzárra.Jó lenne nekem a WM-os is csak használom az InesoftPhone-t és ha lezárt képernyőnél jön hívás akkor felveszem,minden ok de ha mondjuk hívás hözben akarok kutakodni mondjuk a névjegyzékben akkor nem tudok mert a WM-os képernyőzár zárva marad és hívás közben nem engedi feloldani.
Szóval ezért kellene egy másik zár
-
joe357
tag
Helló
Tudna valaki ajánlani valamilyen jo zeneszerkesztő progit a kütyüre? Amivel tudnék mp3 hangokat mokolni legfőbbképp hangerőt növelni. Előre is köszi
-
anzo
senior tag
Azért mert a Microsoft nem ad ki magyar nyelvi támogatást a WinMo-hoz tehát csak utólagos mókolással ill. külső alkalmazással lehet rábírni, hogy magyarul kommunikáljon ez pedig elég sokszor okozhat kompatibilítási problémákat össze akadhat valamelyik utólag telepített programmal és ne felejtsük el, hogy eléggé erőforrás igényes aki próbálta ugyanazt a romot magyarul is és angolul is az tudja, hogy mekkora különbség van a kettő között.
-
trobi28
addikt
Még egy kérdésem lenne:Van valami jó képernyőzár az S2U2-ön meg a WM-oson kivül???Egyszer olvastam egyről régebben ami úgy müxik hogy a képernyőn kell felfelé nyomni az ujjunkat és visszaszámol és egy idő után feloldja a zárat de nem tudom a nevét így nem találom
Vagy tudtok esetleg valami jót??? -
trobi28
addikt
válasz
Csabee. #14183 üzenetére
Szomoru vagyok
,akkor marad ez egyenlőre.Amúgy elég jó megy ez is csak az IGO futtatás közben dobál fel hiba üzeneteket (gwes.exe meg valami clock.exe nem futtatható
,nem is akartam
) és gondoltam hogy ideje HR-t csinálni és azzal a lendülettel kipróbálnék valami új rom-ot,de akkor elmarad a próba
-
trobi28
addikt
Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék rom-ot frissíteni de nem tudom hogy melyikre lenne érdemes.Jelenleg a XDHK1/XDHK2 van fent.Fontos lenne hogy tudjon vagy lehessen magyarositani,szeretem ha az anyanyelvemen szól hozzám a kütyü.Meg hogy minden funkció müködjön benne.Előre is köszönöm a javaslatokat.
-
VD
őstag
válasz
Csabee. #14174 üzenetére
Kösz!
Ezeken már túl vagyunk. Amit lehet kilőttam, de HSDPA az kell, valszleg az zabálja nagyon. Amit azért nem értek, mert mint írtam, korábban 5800-val csináltam u.e. és az napokig bírta. Lehet tényleg szar az aksi.
PDA: i900XXHI1/XDHI1
TEL: i900XXHH9anzo
Az AS-t pontosítom, nem gépen lóg, hanem HSDPA-n excséndzsel (tyííí de szép magyaros megfogalmazás!) a céges mail fiókkal.
-
Csabee.
nagyúr
Üzemidő növelése
1nap alatt hogy ilyen gyorsan lemerül az nem igazán jó! Milyen rom van rajta? Lehet az akksid már nem jó.. 1nap alatt nem kéne lemerülni! -
VD
őstag
Az normális, hogy folyamatos active sync-vel, kb. 30-40 perc beszélgetéssel 1 nap alatt lemerül? Nagyon karcsúnak tűnik. Ugyanilyen használat mellet az 5800 3-4 napot elment.
-
Rick4
félisten
Na, megvolt az érintőkijelző csere, bár érdekes volt, amikor a párom bement vele, nyomatékkal felhívta a figyelmüket, hogy nem kellene a hagszórórácsot összehajligatni, persze jött a nagy arc, hogy ők olyat nem szoktak, mert ők profik mindannyian, még a takarítónóni is képben van mindennel...erre tessék:
Előtte:Arról nem beszélve, hogy a töltőm rossz volt, nem töltött rendesen, ha egyszer bedugtam a konnektorba, onnantól kihúzva a telefonból nem indult újra a töltés, a végén sem világított zölden, hamarabb lekapcsolt. Persze ők megvizsgálták, tökéletes, vissza a régi. A párom 15 másodperc alatt bebizonyította, hogy hülyeség amit beszélnek, 1 perc alatt ott volt az új töltő. Meg se nézték, mit írtunk le hibának, összecsapták az egészet.. Egy gond volt, hogy ma 550 km-t mentünk, volt dolog ezerrel, és nem értem rá pofán vágni. Menni megy, minden vissza, vadi új brando ultraclear azonnal rá, egész jó, bár nem értem a többiek mire mondják a full fullost az ebay-esnél, ez olyan mint előtte volt, jól dolgozik, talán majd egyszer kipróbálok egy olyan telót...
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy egyszerű kérdésem lenne felétek:Nálatok is beáll 12:00-ra az óra,ha kikapcsoljátok a Samukát pár percre,utána rögtön 6-10 sec alatt ismét a pontos időt mutatja mielőtt még a PIN-t beütném?!
Kérlek nézzétek meg ti is,mert a Telemax szerviz azt mondja,hogy ez valami hib
Jelenleg a WM 6.1.4. van rajta és jól müxik minden más fél éve -
erdoke
titán
válasz
Digitalboy #14156 üzenetére
ActiveSync-en keresztül Outlook mail fiókba le tudja menteni az SMS-eket a MobileArchiver. Vagy ott a Jeyo Mobile Companion.
-
dybu
tag
válasz
Digitalboy #14159 üzenetére
Pedig egyszerű mint a slag
Kell egy Outlook a gépre és szinkronizálja azt is.
Szinkronizálás elött mindenképpen csinálj biztonsági másolatot a cuccokról, mer' ez az active sync engem megviccelt már párszor -
Kombat
őstag
Ha valakit érdekel rájöttem, hogy hogyan lehet ébresztőnek zenét berakni. Mármint az alap ébresztőbe.
Az a lényeg, hogy a kívánt zenének wav formátumúnak kell lennie és ezt a Windows könyvtárba kell másolni, utána már megjelenik a listában. -
petymeg
addikt
válasz
Digitalboy #14156 üzenetére
lentebb írtad h a pc studio nem jó.
nem tudom, az active sync nek nincs ilyen lehetősége? megnézném ha itt lenne az adatkábelem de nincs... -
petymeg
addikt
válasz
Digitalboy #14154 üzenetére
ppcpimbackup progival lemented és aztán újra tudod rakni a mentést. pl hr vagy rendszer frissítés után.
-
Digitalboy
senior tag
Gyerekek. Le kellene menteni az Omniámról az összegyűlt többszáz smsemet?? Mivel tudom megtenni mert a gyári cd nincs külön progi a Samsung PC studióval nem tudom felismertetni a telót.
-
dybu
tag
Feljebb olvastam hogy valaki a touch playerrel vívott... Van itt egy nitrogen nevű kis progi zenelejátszásra, nagyon über, sztem sokkal jobb mint a touch player.
Lehet már linkelte valaki, ha igen bocs, nem olvastam végig az egész topicot
-
twine
veterán
válasz
petymeg #14146 üzenetére
Nincs otthon router? Az volna a legegyszerűbb.... mert azon keresztül a Wi-fi vel "pillanatok alatt" normális hálózatot tudnál kialakítani.... Resco explorer támogatja is a hálózatokat...gyorsabb is mint a Bluetooth...(egy tisztább szárazabb, boldogabb érzés
)
Asztali gépen megosztod amit el akarsz érni hálóból,,,,és ugyanez a PDa-n is...
IP cimeket beírod(átírod) illetve az átjárót a Pda wifi adapterének (settings-connections-network card) utánna kötelezően soft reset,majd
ugyanezt az asztali gépnél is megcsinálod (soft reset nélkül) ha nincs beállitva, és kész a hálózatod mindent elérsz oda vissza......
üdv
Twine -
petymeg
addikt
sziasztok!
hogy tudnék hálózati kapcsolatot létesíteni a pc-vel usb-n keresztül? egyes fájlokat tudok küldeni (obex küldés) a pda-ról a pc-re de pl már fordítva nem. (kábellel sikerült csak usb-vel nem megy) -
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Most készülök venni egy ilyen masinát. A fórumot kutatva nem derült ki számomra, hogy minden omniához jár az IGO8, vagy ezt csak egyes szolgáltatók adják. Én függetlenül szeretném venni. És abban is kikérném a véleményeteket, hogy szerintetek hol érdemes venni. A guglin sokat kerestem és sok helyet ki is dobott de referencia nagyon kevés. Az 1 év EU-s gari az jó?
Előre is kösz...
-
yoleeka
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, egy munkatársam említette azt hogy lehet hogy az omniának is lehet olyanná tenni a motion sensorját(giroszkop-ot vagy mi a fenet) mint amilyen a sziphonnak van, kérdésem hogy ez megoldhato-e? firmware frissitessel esetleg?
-
Kombat
őstag
Most cseréltem ki a digitalizálót.
Tökéletesen működik és végre kalibrálható a kijelző. -
Dzsánni
csendes tag
Sziasztok a Google maps folyamatosan tölti le a térképeket a My Storage memoba, és egy idő után megtellik. Hol lehet törölni, hogy felszbaduljon hely?
-
Lazlow
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a fuggetlenitett omnia es a gyarilag fuggetlen omnia kozott van-e valami kulonbseg, ami mukodes kozben jon elo? Tehat van-e valami hatranya annak, ha en unlockolom a telefont pl a http://www.i900.eoldal.hu/oldal/unlock oldalon leirtak szerint? El kell-e vegezni tobbszor is az unlockolast? Vagy pedig eleg egyszer es utana stabilan mukodik minden? Gondolom a gari nem szall el, mert amint lattam vissza is lehet allitani a lockot, ugye?
Csak azert kerdem, mert szeretnek venni omniat es van egy voda-s jo aron, viszont tmobilal hasznalnam.Koszonom a segitseget
-
VIBO
őstag
pls vki help
nem tom szinkronizálni a contactjaimat az outlokkal
jobban mondva a windows mail-el
mert w7en az van
egyszerüen nem syncronizáljanem tom mé
-
erdoke
titán
válasz
Dare2Live #14117 üzenetére
A ThumbCal, az Inesoft Calendar és az SBSH Calendar Touch megér egy próbát.
-
Dare2Live
félisten
naptár programban ki mit használ?
olyan kéne mint a gyári tasks csak dátum szerint is kéne rendezni. SPBs meg annyira nem jó ha vmi elmarad nem ugrik át köv napra....
ha ebből kiderítitek..... inkább a lényeg: Ki mit használ? Majd felrakom mind és kideritem nekem melyika jó.
-
Hassel
csendes tag
válasz
chrytusz36 #14105 üzenetére
Azt nekem szánta, csak mellé ment!
Innen köszönöm neki!
-
kyru74
aktív tag
válasz
chrytusz36 #14088 üzenetére
Szia!
Egy pár hete én is ezzel a problémával görcsöltem és a win 7-el volt a gond felraktam egy másikat és azzal felismeri az omniát most már .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged