Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
sziasztok
hol tudok vmi video anyagot letölteni hogy milyen videot készit a sima omnia?
-
legiaap
félisten
Ismét megkérdem...
-
Poonkie
tag
válasz
Viktor0610 #12996 üzenetére
Eddig ezt a sajátommal és az iskolaival tapasztaltam(TP-LINK és linksys) valamint egy távolit lát de csatlakozni nem is tud(igaz erre a laptop is csak az egyik szobából, szóval ezt aláírnám, hogy persze, ez így jó). De abba már nem tudok beletörődni, hogy adott egy Touch 3g, egy Hp RW6815 egy Mio A701SDI/O-val és az omnia és az egyetlen amelyik nem képes stabilan tartani a jelet, illetve lejátszani youtobe-ról az az omnia. A lakásban elfoglalt helyem, szinte nem is számít, eldobja és vége Bocs a hosszért, esetleg még valakinek a beállításait elolvasnám, hátha nem egyezik az enyémmel, de már próbálgattam azt is, szóval nem tudom már
Az meg, hogy nem kezdenek vele semmit, arra lesz egy-két szavam...
-
-
Poonkie
tag
Visszajött az omnia, látszólag semmit (se hr, semmi) nem változott, így a problémám is megmaradt. Szerintem hétfőn visszaviszem és visszakérem a pénzem, mert nem hiszem el, hogy az normális, hogy 2m-ről sem lehet tartósan netezni, egy videót meg le sem játszik...
-
joey04
titán
Sziasztok!
Igaz, ez Omnia1 topik, de az Omnia2 topikban hozzáértők nem nagyon vannak még. ROM frissítéssel kapcsolatos kérdésem lenne: Megy Vista alól is a dolog, vagy mint az Omnia1 esetében itt is csak XP alól megy megbízhatóan? Ki szeretném kerülni azt az op rendszert ha lehet, elég régen Vista van a gépen. Persze ha minden kötél szakad akkor virtuális gép (ha ez életképes megoldás) aztán hajrá xp, de hátha nem így van...
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Lehetőség van spb3 life style módban az óra skinjének a megváltoztatására?Nem az alapokra gondolok amik vannak benne(small,medium,digital,analog)!
-
Skynet258
veterán
válasz
Csabee. #12982 üzenetére
Egy kis segítség - gondolom a kolléga is innen szedte...
-
Pitor
csendes tag
válasz
Csabee. #12987 üzenetére
En a BKFre jarok, ott is ez van. (igaz iPhone-al probaltam) Ott ugy mukodott hogy csatlakoztam a Wifire, es amikor az elso oldalt meg akartam nyitni, akkor atiranyitott a weboldalra ahol be kellett irnia felhasznalonevet stb...
Ugy sem mukodik ha csatlakozas utan megprobalsz ramenni mondjuk a gugli oldalara? -
Csabee.
nagyúr
Van itt fősulis hallgató? BMF-en úgy kell bejelentkezni internetre wifin kersztül hogy, rákapcsolódsz a hálózatra, és egy böngészőt megnyitva előjön a weboldal ahova a neptun kód és a jelszó beírásával, felcsatlakozom a wifi hálózatra , és onnantól okés minden! Notebookon ez tényleg megy tök jól! DE Omnia-n megtalálja a hálózatot, de a böngésző nem hozza be az oldalt
-
Pitor
csendes tag
Na visszairtam a registryben az SMS Available opciot es igy hangoskodik SMSnel is.
Erdekes... -
Fanyuvo
tag
Az Omnia sugárzási értéke:
[link] -
Pitor
csendes tag
Sziasztok!
Valami otlete van valakinek hogy miert nem jelzi az Omniam, ha SMSt kapok? Hivasnal rezeg csorog, minden ami kell de SMSnel nema marad.
Termeszetesen a hangoknal be van allitva az uj uzenetnel hogy hang es rezgo jelzes is legyen.
Mar nyomtam egy SR-t is de nem segitett. -
Rick4
félisten
válasz
Viktor0610 #12974 üzenetére
Nekem se jött össze, pedig jópár éve foglalkozok a számítástechnikával...
-
-
gws580
tag
Sziasztok!
Senkinek nincs fent a GPS Tuner
Meg annyit kérdeznék még,hogy telefonálás közben nem érzékeny a háttérzajra a készülék?
Köszi! és bocsi ha rossz helyre írtam. -
nhunor
csendes tag
Szeretném kikapcsolni a hangot be ill. kikapcskor. Ám ami itt le van írva: http://www.i900.eoldal.hu/oldal/be-es-kikapcsolaskori-hang-lecsendesitese
- nos, nálam ilyen nevű fájlok nincsenek, mi lehet még? Nem elég, ha szimplán törlöm ezeket? Mindenképp felül kell írjam vmivel, különben hiányolni fogja? -
anzo
senior tag
válasz
Viktor0610 #12967 üzenetére
Az FTP-re raktam fel de valóban nem jó úgy látszik a 0 bájtos fájlokat nem szereti
Rapidra sem lehet -
-
anzo
senior tag
Ezt simán másold be az SD kártya gyökerébe fontos, hogy ott legyen mert csak ott keres a windows a boot után.
-
Ketten vagytok ellenem, azt hiszem, feladom...
Elfogadom, hogy ezt is el lehet rontani.(
)
-
TomKiss
tag
válasz
Viktor0610 #12960 üzenetére
Ezt majd azért a usereimnek is tanítsd meg légyszi
Tudok olyanról, aki még erre is képes... -
anzo
senior tag
válasz
Viktor0610 #12960 üzenetére
Miért? Látod, hogy nem sikerül, oda át is volt akinek gondja akadt vele ezért inkább megcsináltam és nagy sávszélesség kihasználás mellett feltöltöttem
-
válasz
TomKiss #12959 üzenetére
TomKiss:
Amennyiben nulla bájt hosszú, vagyis nem tartalmaz semmilyen (speciális) karaktert, akkor nincs mit elrontani rajta...Én azon is gondolkodtam, lehet, az a baj, hogy nagybetűs a fájlnév vagy éppen az, hogy kisbetűs?
Több tippem már nincs...
anzo:
Egy nulla bájtos fájlt feltöltöttél? -
Rick4
félisten
válasz
Viktor0610 #12954 üzenetére
-
-
Rick4
félisten
válasz
Viktor0610 #12946 üzenetére
Megcsináltam, nem jött be. Romovics féle DXID1-es van fent...
Jegyzettömbbel is, meg notepad-del is...
-
anzo
senior tag
válasz
Viktor0610 #12948 üzenetére
Ja bocsi azt hittem nem érteted az eljárást
-
-
anzo
senior tag
válasz
Viktor0610 #12946 üzenetére
Az SD kártya gyökerébe kell másolni és akkor átugorja a kalibrálást
De mondjuk én eleve le tiltom a romjaimban mert egy jó kijelzőnél teljesen felesleges és bármikor meg lehet csinálni a settingsből, a rosszalkodó kijelzőnél meg még elvan az ember egy darabig amíg nem tudja kicserélni a kijelzőt -
-
Rick4
félisten
Na, gyorsan meg is oldottam, az ágyon fekve erőlködtem, egyszer csak elfordult a kijelző. (én ezt a funkciót nem használom) és így sikerült kettőből kalibrálni. De hogy miért nem akar menni.....
-
Rick4
félisten
Sziasztok. Vacakol a kijelzőm, cserés lesz (szervizben lenne jó, mivel még bőven garis) és lassan szedegetném le a plusz dolgokat. Viszont most nyomtam egy HR-t, és ugye a kijelző miatt nincs kalibrálhatóság, 25X sem fog sikerülni. Feltettem az Sd-re, és a mystorage-ra is a welcome.not fájlt, nem használ, edig megcsináltam jegyzettömbbel is, notepad-del is, feltettem az SD-re sima kártyaolvasóval is, meg AS-kel is. Nem oldódik meg. Ötletek, trükkök? Köszi!
-
Poonkie
tag
Holnap jön haza az Omnia a Wi-fi problámát állítólag a Samsung kezelte... Meglátjuk, mert szerintem az azért nem fér bele, hogy a routertől 2m-re is eldobja a jelet
-
Skynet258
veterán
válasz
nhunor #12935 üzenetére
Én a Panoramic Wi-fi Hero-t használom, ez részletesen megjelenít mindent az adott hálózatról, és jól is néz ki
-
legiaap
félisten
Valaki tud olyan programot, mint az smsvito, csak az emailokat kezeli ugyanolyan formában?
-
-
anzo
senior tag
válasz
Viktor0610 #12938 üzenetére
Azt írta, hogy ő csak WiFi-t használ neteléréshez akkor meg nem lesz lassabb semmivel sem.
-
-
nhunor
csendes tag
-
nhunor
csendes tag
Milyen wireless-es progit ajánlotok, amivel könnyedén átlátom a látható hálózatokat (és azt is látom, hogy mi van védve jelszóval), és egyszerűen lehet csatlakozni, és ráadásul nem eszik sokat?
Ami alapból fent van, az nagyon gagyi - legalábbis a korábbi LG telefonomhoz képest.
-
Adam86
tag
Üdv,
Omniáról msn-eztem, de valamiért letöltötte a telefonkönyvembe az ott szereplő neveket és címeket.
ezt hogy tudom megakadályozni?
Illetve ezután ha pc-ről msn-ezek, akkor nem találom az elérhető embereket. egyszerűen eltüntek. Gondolom a telefon baszta szét.szerk: Hogy tudnám azt a kb 200 nevet és e-mailt kitörölni akiket felvett magától? egyenként valahogy nincs kedvem...
-
droti25
őstag
Sziasztok!!
Nem tudja vki honnan tudnék jóféle spb keyboard skineket leszedni?
THX!! -
-
Skynet258
veterán
válasz
nhunor #12920 üzenetére
Némely képen - de akár ezen is - úgy tűnik, mintha még a hangszórónál ki se lenne vágva ez a csodafólia... Szerintem kerüld el, vegyél inkább az árából egy tábla csokit
Brando alatt én nem tennék semmit a készülékemre (bár a fő favoritom a Martin Fields, rendelek is hamarosan még egyet).
-
-
nhunor
csendes tag
Sziasztok!
Vennék tükrös fóliát, láttam, hogy a Brandót dicsérték, az 2900 ft-ba kerül. De vaterán pl van ilyen: http://www.vatera.hu/uj_samsung_sghi_900_omnia_tukorfolia_149452631.html
300 forintért. Vélemény? Ócska noname? Vagy teljesen jó, megfelel a célnak?
Köszi szépen!
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Elérkezettnek láttam az időt h romot frissítsek!Jelenlegi rom verzióm szinte már őskövület: BUHH5/MIHI1
Oprendszerem: xp32 sp3 usb2-vel
Elolvastam minden egyes hozzászólást itt és az eoldalon is a leírást+jópárszor megnéztem a magyar videót is!Mondhatni h képbe vagyok!
DXHK3-as szerviz rom menne legelőszőr majd utána vmeik főzött rom(talán a win 6.1)!
Mivel most fogok ilyet előszőr csinálni(van még homályos folt) szeretnék 1-2 dolgot megkérdezni tőletek,pontokba foglalva!1.Mivel a tarifacsomagom tartalmaz netelérést(igy nem wifin netezek),megmaradnak e a szolgáltató net beállításai?
2.Sim,IGO sd kártyát vegyem e ki frissités előtt?
3.Régió kódot kell e állítanom?Ha nem muszáj nem tenném!
4.Miután átállítottam phone-ra a dataconnectiont-t,és élesítettem a modem drivert utána kell e restart a pc ill vagy a pda részéről?Vagy mindezek nélkül állíthatom driver élesedés után a phone-t pda-ra,hogy lássa az active sync a pda-t a szinkronizáláshoz?
5.Bontsam az internet kapcsolatot a pc-n vagy csak elég a tüzfalat kiiktatni?Am ugy norton internet security van fent!
6.Ha előre megírnám h mikor vágnék bele akkor lenne vki aki fogná a kezem?(esetleg msn)
Kb ezek a dolgok amikben nem vagyok 100%-ig biztos!Remélem nem hagytam ki semmit!
Köszi előre is a válaszokat!!! -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a pda-t usb-n keresztül Active Sync-el szinkronizálni windows 7-en és nem sikerü csak ha Bluetooth-szal csinálom.Már leszedtem hozzá a WMDC drvupdate-x86 és agyári CD-el is próbáltam a telepítést de mindig hibát ír hogy sikertelen, esetleg van valami ötletetek vagy sorrend hogy hogy csináljam?
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #12911 üzenetére
Folyamatos háttérvilágítás az aktív. Viszont ha az energiatakarékos mód lenne kiválasztva, elvileg elsötétedéskor érintésre újra fel kellene élednie, nem?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem a navigációval van problémám, ugyanis navigálás közben kb. 10 perc elteltével a képernyő sötétre vált, és nem lehet feléleszteni, csak ki-be kapcsolással. Valamint kilépés közben is kifagy az iGo.
DXID1 van fent, a 6.1.4-es verzió és természetesen gyári iGo. Valami megoldás létezik?Köszi előre is
-
TomKiss
tag
Tény, nem a legerősebb, hisz van olyan táv, ahol a laptopom még 80%os térerőt mutat, míg az Omnia már alig-alig.
Viszont 4-5mes távolságban igen stabilnak tapasztalom, soha nem szakad meg, nem dobálja. Ha egyszer felcsatlakozott, és nem hagyom szundizni, akkor folyamatosan biztosítja a wifi kapcsolatot.
Jhaa, és nekem még az eredeti, gyári ROM (PDA:i900XXHHC/CJHHC, Wifi: s/w:0.4.3.1, H/W:1.0) van a gépen, mindenféle hackelés, frissítés nélkül. -
anzo
senior tag
-
Poonkie
tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, de most ismét nekifutok, egy hosszabb tesztelés után. A helyzet a következő: a szobámban próbálok wi-fi-n keresztül netezni a pda-val és a 6.-7. kattintásra errort ír az opera, valamint ilyenkor azt írja ki a wireless manager h éppen csatlakozik, előtte pedig ugye már csatlakoztatva volt. A router nincs igazából 5m-re sem, egy TP-Link TL-WR340GD 54M-s router. Ha átmegyeek a másik szobában, ott is eldobálja a jelet és suliban is (többnyire ott már nem is megy míg körülöttem majdnem mindenkinek megy) Itthon a Touch 3g hibátlanul megy. ROM DXID1/OMNIA Érdemes lenne kérnem egy ROM frissítést vagy törődjek bele, hogy ez ilyen? Bocs a hosszért és előre is köszi a válaszokat. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12901 üzenetére
Nem feltétlen ugyan olyan minden menüje mint a többi PDA-nak..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- E-roller topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged