Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
-
Laox
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy Omnia 8GB, a garancia 6 napja járt le, viszont a telefon (nem hazudok) tökéletesen karcmentes!
Jogtiszta Igo8-cal, minden tartozékával, dobozában, OLCSÓN.
Érdeklődni itt priviben!
Köszönöm!
-
adam_
senior tag
Azt hol lehet beállítani, hogy a készülék bekapcsolása után egyből a legújabb SPB Mobile Shell-t hozza be, és ne az eredeti Omnia Today képernyőjét? Valamint létezik a legújabb SPB-hez magyarosítás?
-
snowdog
veterán
Mondjuk nálam kicsit más a helyzet, mert volt már pár PDA-m, meg jó néhány PNA-m, amiket rendesen megnyűstöltem.
Tehát bátram mondhatom, hogy programtelepítésben van tapasztalatom. De ezen a gépen valami nagyon meg akar szívatni.
Akkor lássuk, hard reset megvolt. Csak az van rajta, amit gyárilag betöltött. BluetoothIconBrokerV3.CAB feltelepít, soft reset, BT bekapcsol, asztalon látszik hogy bekapcsolva, szép színes BT ikon a felső sorban. Eddig rendben!
-
snowdog
veterán
Nálam valami nagyon nem stimmel, az már biztos. Én arra tippelek, hogy az utóbbi időben telepített valamelyik program szívat.
Ugyanis a V3-al sem jelenik meg az ikon. Természetesen volt soft reset, és természetesen akkor keresem, mikor a BT be van kapcsolva. Az előbb említett zöld jelzés világít.
Ezen túlmenően titokzatos fagyások vannak. Pl. suspend módba megy, be akarom kapcsolni, és semmi. Soft reset után feléled. De most előfordult, hogy még arra sem reagált. Na gondoltam nagyon jó, eddig tartott. Akku háromnegyedig van. Ennek ellenére feldugtam töltőre, mire magától csinált egy soft reset-et. Szóval első lépésben visszafelé elkezdem leszedni a progikat, és ha nem derül ki mi okozza, akkor jön egy hard reset.
u.i. meggondoltam magam, mivel csak tovább szórakozott velem, lelassult meg hasonlók, ezért és egyből nyomtam neki egy hard reset-et!
-
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14484 üzenetére
Köszönöm, így megvan. Legalább tudom hogy nincs kiégve a LED.
Mondjuk ha azt mondtátok volna, hogy a ki/be kapcsoláskor 1-et villan, akkor másképpen kerestem volna. De ez így tényleg egy nagy kaki.
Végül is az Spb Mobile Shell fő oldalára kitettem a BT ki/be kapcsoló gombot, és azon megjelenik egy zöld jelzés, ha a BT be van kapcsolva. Ez legalább mindig látható.
VD!
Köszönöm, úgy látszik már tényleg nem látok a szememtől.u.i.
Error 404!
/downloads/BluetoothIconBrokerV3.CAB
File Not Found! -
snowdog
veterán
válasz
snowdog #14482 üzenetére
Nekem ez van felrakva: Spb Mobile Shell 3.5 build 9593 Ebben vagy én nem akadtam rá ilyen jelzésre, vagy nincs is benne.
Bocs ez megvan, csak nem volt a főlapra kitéve.
Visszatérve a modem kikapcsolásra. Most már jó ideje megy a gép, és így egyszer csak kikapcsolt. Lehet hogy a 20 percbe nem számít bele a suspend mód? Akkor meg mi értelme van?
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
Köszi a választ, de nálam nem villog sehogy. Se kéken, se pirosan, se zölden! Lehet ez ROM függő? Pedig maga a BT működik, hiszen a BT fülesen hallgatom a zenét. Sőt ilyenkor a felső ikonsoron megjelenik egy fejhallgató ikon. De a BT bekapcsolt állapotát semmi sem jelzi.
Ugylátszik nálam semmi sem működik. Feltettem a GPRS/UMTS Tweak for WM6.1-et, beállítottam hogy 20 perc után bontsa el a kapcsolatot, de már több mint egy órája megy, nem bontotta el. Soft reset is volt.
-
VD
őstag
válasz
snowdog #14478 üzenetére
A bekapcsoló gomb villog kéken. (Ritka szar megoldás
)
Van patch az i900eoldal-on amit telepítve, megjelenik a statusbaron a BT ikon ugyanúgy mint a wifi. Van többféle verzió is linkelve.
De ha használsz valami today programot pl.: SPB MS
Akkor azokban többnyire szintén van BT és egyéb kapcsolat indikátor. -
erdoke
titán
válasz
snowdog #14476 üzenetére
Ha folyamatosan bekapcsolt kijelzővel navigálsz (amire nem feltétlenül van szükség, különösen hosszabb utakon), akkor persze az is szerepet játszik. Azonban még így is sokkal többet fogyaszt a GPS, mint a BT. Este is próbáltam a navigálást akkuról, amikor a kijelző minimumon van, és úgy is sokkal gyorsabban merült, mint ha a BT van bekapcsolva (kijelző töltőről nálam alapon folyamatosan világít).
-
snowdog
veterán
válasz
erdoke #14475 üzenetére
Nem a képernyő fogyasztása okozza az "elég nagy" különbséget?
Mert míg általában egy BT-s kapcsolathoz (pl. zenehallgatás) nem kell hogy világítson a képernyő, addig általában a navi progiknál meg be van kapcsolva (persze pl. az iGO-nál is be lehet állítani, hogy egy idő múlva kapcsolja ki a képernyőt, de minek tennénk, hiszen többnyire kocsiban használjuk, akkor meg ugyis töltőre van dugva, és teljesen mindegy, hogy mennyit fogyaszt).
Ez a használati módbeli különbség természetesen indokolhat nagyobb fogyasztást. Ettől függetlenül az is lehet, hogy maga a GPS chip is többet fogyaszt, mint egy BT chip, de erről nincs információm. Hátha valakinek van, és majd megosztja velünk.
Más.
Van egy Siemens HHB-750 BT média vezérlős sztereó fülhallgatóm. A problémám a következő. Ha a gyári MP3 lejátszót használom, akkor nem tudom beállítani, hogy kapcsolja ki a kijelzőt. Illetve ha suspend módba rakon, akkor kikapcsolja, de a lejátszás is leáll. Gondolom ha kivenném energiatakarékos módból, akkor meglehetne oldani, hogy csak a képernyőt kapcsolja ki. De nem akarom minden zenehallgatás alkalmával a setup-ot is piszkálni.
Korábban feltettem a gépre egy PocketMusic nevü programot. Elsősorban azért, hogy zenére tudjak ébredni (suspend módban is működik). Ezzel nincs is semmi gond. Viszont most hogy próbálgatom a BT fülessel, azt tapasztalom, ha a Siemens kezelőgomjával leállítom a lejátszást, akkor a fülesen elhallgat a zene, de egy 5 mp múlva viszont a gépen kihangosítva szól tovább. Ezt a gép gyári lejátszójával viszont nem csinálja. Ha abban leállítom a fülesen keresztül, akkor a gépen sem folytatja. Úgy tűnik ez a PocketMusic 5.3.3 hibája lehet. Használja valaki más is ebben a módban? Van róla tapasztalat?
-
snowdog
veterán
Mivel nekem is csak pár napja van meg az Omnia, ezért csak általánoságban tudok válaszolni. Ha nem indítunk olyan alkalmazást, aminek szüksége lenne a GPS adatokra (pl. navi program, vagy a fényképezőgép koordináta beillesztési módban), akkor a GPS vevő nem fog elindulni. Bár még ezzel a géppel nem próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy külső BT-s vevővel is működik rajta navi program, csak abban kell megadni, hogy ne a saját belső vevőjét használja.
Konkrét adatokat nem tudok mondani, de nem biztos, hogy sokat nyersz vele. Mert ha külső BT-s GPS vevőt használsz, akkor meg be kell kapcsolnod az Omnia BT rádióját, ami szintén plusz fogyasztást fog eredményezni. Kérdés, hogy a két vevő (Bt kontra GPS) között mennyi a teljesítmény fogyasztási különbség. Szerintem nem túl nagy. Akkor meg minek még egy egységgel bajlódni?
-
_ak_
addikt
Nem tudom, h Ti, h vagytok vele, de én inkább a gyárilag független vagy számlával igazolható függetlenített telefont/PDA-t veszek. Nem alternatíva az, h egyszer csak letilthatják, persze aki csak játszik vele annak tök mindegy.
Más. Nálunk mi az istenért kerül 10+k-ba egy külső full ház az omniára, ebayen meg miért van 3-6k között? Van vmi különbség egy nyugati és egy keleti omnia között?
Illetve van itt egy omnia, aminek annyi baja van, h kikapcsolt állapotban nem lehet tölteni ill. bekapcsolni, ellenben a SR-re egyből indul. Ha kikapcsolás előtt dugom rá a töltőre és úgy kapcsolom ki, akkor tölti az akksit és a power gombbal is bekapcsolható. Ez lehet akksi hiba?
-
twine
veterán
Sziasztok!
Még mindig a felmérés zajlik nállam i900 ügyileg, vásárlás előtt....
A kérdés:
Nem volt még beépített GPS-es gépem, i900-am meg főként,,,szóval az a kérdés, a GPS rádió kikapcsolható e? Erre még lehet hogy kaptam is volna választ ha feltúrom a topicokat,,,de van folyománya is
Használt e már valaki Bluetooth GPS-t I900-al?
Azért a kérdés, mert tudom hogy hamar merülnek a beépitett GPS-el ellátott gépek navi közben,,illetve ahogy hallotam ez a tipus meg szeret piszkosul melegedni töltés-navigáció közben...
Nekem viszont van egy szeretett apro pici Bt. Gps-em 17 órás üzemidővel, másodpercek alatt megtalálja a holdakat, és kesztyütartóból csont nélkül "navigál"....
Szóval az elv az hogy a Bt a telefonokban manapság keveset fogyaszt, de legalábbis jóval kevesebbet mint a GPS,, és akkor inkább az autóban a Bt-os verziómat használnám és azt nem adnám el a mostani gépemmel...
Működik ez?(gondolom, hiszen miért ne,csak megerősitésre várok) és lekapcsolható a gyári az onniában?
Köszi
Üdv
Twine -
somnia
senior tag
"érveléssel megspékelve. "
Na ez az ami nem megy Neked.
Én pusztán arra próbáltam rávilágítani , látom kevés sikerrel , hogy nem minden esetben a papír a minden. Mi van akkor ha az eladó ajándékba kapta a készüléket , vagy , mint nekem az egyik egy Voda által szponzorált sportolóé , akinek nem kell , de nincs számlája?
Picit próbálj meg elvonatkoztatni a telefontól , vagy Te annyira intelligens / "te véleményedet meg magasról sz@rom le."/ ha Vaterán vagy egyéb netes piacon veszel mondjuk egy fűnyírót , vagy bicajt , ott is kérsz számlát , meg igazoló dokumentumokat , hogy a bringát nem a helyi kocsma elől kötötték el?
Itt a vége. -
zack
nagyúr
válasz
somnia #14467 üzenetére
Tudod mit...ezt a stílust tartsd meg magadnak. Te folymatosan támadsz, én meg csak segíteni próbáltam. Persze személyeskedhetnék is, érveléssel megspékelve. De téged még csak ennyire sem tisztellek hogy ezt megtegyem.
De egyébként is...azt hiszem nem neked adtam tanácsot.Ez azért elég blama nem?
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, amiben segítséget kértek akkor ilyen hsz-eket kár generálnod, mert lejáratod magadat is, és az Omnia topikot is.
Akinek tanácsot adtam, remélem hasznát veszi, a te véleményedet meg magasról sz@rom le. -
-
somnia
senior tag
És amikor Te eladsz valamit gondolom adsz róla papírt , hogy nem tiltják le , nem lopott , minden szoftver jogtiszta rajta , két tanú aláírja , sosem volt javítva , gyárilag független és még garanciát is vállalsz rá , persze nem 3 napost , legalább fél évest , ugye?
Mert , hogy fő a bizalom!Most látom "adószám"?
Ki vagy Te Apeh ellenőr?
Ja gondolom az általad eladott kütyükről ÁFÁ-s számlát is adsz , mert az kell! -
Kombat
őstag
válasz
maglodidavid #14461 üzenetére
Igen, mondhatni típushiba, mivel sokaknál jelentkezik.
Lényegében azt takarja, hogy az érintőképernyő többé nem érintőképernyő.
Na jó ez egy picit túlzás...
Nem lehet kalibrálni a kijelzőt és nem pont ott érzékeli a jelet ahol megérinted.
Digitalizálócserével orvosolható, E-Bay-ről kb.3k-ért beszerezhető. -
zack
nagyúr
válasz
somnia #14463 üzenetére
Ha nem adja kell írni havatalos adás-vételit hogy amennyiben bármelyik hálózatról tiltják a vételkor kifizetett árat az eladó visszafizeti a vevőnek. Ennyire egyszerű. Szem ig szám, lakcím, adószám, minden legyen benne. Meg persze 2 tanú is. Aki így belemegy, azt a telcsit nem fogják tiltani, mert inkább akkor beadja névtelenül egy GSM boltba olcsóbban, és kissebb rizikót vállal.
Foglalkoztam GSM adás-vétellel, és volt sok hasonló szitum.Ez pszichológia. Aki már nem zárkózik el a letiltás elleni pénzvisszafizetési garitól, ott már nagy gond nem lehet.
Aki hezitál, vagy bizonytalan, vagy akadéskoskodik, az gyanús. Aki simán belemegy, ott nincs akkora rizikó. -
maglodidavid
csendes tag
és ez a digitalizálo probléma ez tipushiba?
-
snowdog
veterán
válasz
maglodidavid #14458 üzenetére
Ha jól értettem az eddigieket, akkor azt jelenti, hogy tönkremegy az érintőpanel.
-
maglodidavid
csendes tag
Mit takar ez a digitalizálo probléma?nem nagyon tudom mit jelent...
-
zack
nagyúr
válasz
horyadam #14453 üzenetére
Igen, kilövik IMEI szám alapján. Csak megbízható tagtól szabad venni előfizus telcsit.
Ha Vodás volt, és kilövik az IMEI-t van rá sansz hogy T-vel és Pannon-nal még úgyis menni fog. Ha T-ről lövik akkor Pannon-nal se fog menni vodával viszont esélyes. Ha pedig Pannon-ról lövik, T-vel nem fog menni, de vodával sanszos hogy fog.A részletfizunak a nem fizetése, és a számla nem fizetésnél egy bünti van. Az előfizetésre vásárolt készülék IMEI tiltása. Mind a két esetben ezt alkalmazzák, talán számla nem fizetésnél kicsit több idő nyerhető tiltásig.
-
norbx
aktív tag
na ugy nez ki elkel az omniam holnap.tovabbi jo forumozast mindenkinek a jovoben.de lehet meg ide ide nezek azert
-
horyadam
csendes tag
Hali,
Lenne egy kérdésem ezzel a függetlenítéses témával kapcsolatban.
Ha én veszek Vodás omniát, kifüggetlenítem, T-s feltöltőkártyával használom, és akitől vettem, az is fizeti rendesen a vodás dolgait, akkor elvileg nem lehet semmi probléma?
Na de mi van akkor, ha ő nem fizet a Vodának? Ez esetben kilövik az omniát amit tőle vettem?
Elnézést az idióta kérdésért, de nekem nem volt teljesen tiszta.
-
blueye
veterán
Engem is utolért a digitalizáló probléma.
Le kéne adnom a készüléket javíttatni, de a t csak MDA Variot tud cserébe adni.Mivel mentsem le a kontaktokat, ha Outlookot nem akarok használni.
SPB Backup-pal csináltam full mentést, ha ezt felteszem az MDA Variora szerintetek ki tudja csomagolni?
-
Basler13
csendes tag
Hi!
Van olyan drótos távirányító, amivel lehetne az mp3-akat léptetni, elindítani, megállítani. Mert a gyári csak a hangerőt szabályozza, ha jól látom. Bluetooth-os megoldást találtam csak, de nem szeretnék még egy kütyüre figyelni, hogy mikor is merül le. N82-esemhez volt(AD-43) és kicsit kényelmesebb, mint mindig a képernyőn piszkálni, főleg, ha pl zsebben van. Köszi -
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Tervezem a közeljövőben egy Omnia vásárlását. Pénztárca szűkössége miatt csak használt jöhet szóba sajnos. Igyekeztem utánaolvasgatni a dolgoknak, de maradt egy-két fehér folt, amiket szeretnék egy kicsit besötétíteni
Ez lesz az első PDA-m és eddig nem is nagyon foglalkoztam a PDA-k lelki világával, úgyhogy megeshet, hogy nagy baromságot mondok/kérdezek, kéretik nem falra mászni
Először is a garanciáról lenne kérdésem. (Csak garanciális készüléket szándékozok venni)
Ahogy nézegettem vannak a
*gyári garanciás
*bolti garanciás (ezen azt értem, hogy mondjuk speedshopban lett véve és oda szól a gari)
*szolgáltatói garancia (pl vodánál lett véve).Gyári garancia tiszta sor, baj van, Samsung szervizt kell keresni.
Bolti garinál már nem teljesen egyértelmű. Ha baj van, akkor Samsung szervizbe kell vigyem vagy vissza a boltba? Számomra az lenna a logikus, ha boltba kéne, de például HP laptopimnál mindenképp a HP szervizt kell keressem, hiába vettem usanotebook-nál.
Szolgáltatói garinál ugyanez a kérdés.Következő fehér-szürkés folt számomra a ROM-ok.
Jól sejtem-e azt, hogy ha otthon házilag bármire frissítem, akkor az hivatalosan garanciavesztés? Persze vissza lehet rakni az eredetit, de azért szeretném biztosra tudni.
Aztán olvastam olyanokat, hogy
*szolgáltatói rom: ezek azok a ROM-ok amikkel gyárilag árulja a Voda, T, Pannon?
*gyári rom: amivel a gyári és bolti készülékeket árulják?
*szerviz rom: ugyanaz mint a gyári, csak ezt lehet normálisan frissíteni?
*főzött rom: ezek azok, amiket megbuheráltak?Jelenleg melyik az a ROM, amit érdemes felrakni? (Stabil, gyors legyen, akksi minnél többet bírjon vele.)
Omniáknál egy tipushibáról olvasok, a digitalizáló szereti megadni magát. Hogyan tudom ezt tesztelni, hogy van-e/kezd-e problémája lenni az adott példánynak?
Van-e más típushiba? Mire érdemes még odafigyelni?Akkumulátorát valahogy lehet-e ellenőrizni, hogy milyen állapotban van?
Egyelőre ennyi jutott eszembe, remélem érthető voltam és nem kérdezek túlságosan nagy hülyeségeket
Válaszokat előre is köszönöm!
CsodaPOK.
-
maglodidavid
csendes tag
szaiasztok.vki tud nekem segiteni,van egy problémám.feltettem az omniámra a spb 3.0ást,beéllitttam hogy milyen szinü legyen az ora,milyen stilusu(omnia,diamond,iphone,stb...)aztán nem vált át spb-be?:Smi lehet a probléma?
-
adam_
senior tag
Ha valaki felhívja a telefonszámomat, akkor az Omniám egyszer kijelzi, egyszer meg nem, hogy hívnak. Tegnap is kerestek ötször és abból egyszer jelezte ki a készülék, hogy hívnak... Ez most készülék (Omnia) vagy szolgáltatói (T-mobile-os) probléma? Mi a megoldás rá? Valaki már találkozott hasonló jelenséggel? Mert engem eléggé idegesít.
-
snowdog
veterán
válasz
student #14435 üzenetére
Amikor úgy néz ki, hogy kikapcsoltad a gépet, de mégsem. Alvó módnak is szokták mondani. A következő módon tudod meg, milyen módban volt a géped.
Ha a bekapcsoló gombot megnyomod, és azonnal visszajön az előző állapot képe, akkor a gép suspend módban volt. Suspend módban a háttérben fut a processzor, figyel az oprendszer, és éppen ezért természetesen a gép fogyaszt is. Nagyon keveset, de fogyaszt. Tehát az akku lassan, de folyamatosan merül.
Ha bekapcsolás után végrehajt egy soft reset-et, akkor viszont teljesen ki volt kapcsolva. Ilyenkor a processzor is áll, a fogyasztás nulla. Csak annyit merül az akku, amennyit az önkisülés indokol. Ilyenkor természetes, hogy semmivel nem lehet felébreszteni, mert a gép nem is működik. Szemben a suspend móddal, mikor az op rendszer figyelésen van.
Remélem jól mondtam.
-
student
őstag
most melyiket érdemesebb szerintetek venni a i8910.t vagy omnia2-t?
mindegyik 110k-ba van most. -
student
őstag
az hogyan van hogy az omia nem tud kikapcsolt állapotban ébreszteni,
az omnia 2 amin ugyanugy 6.1 win van az meg tud? -
snowdog
veterán
válasz
chrytusz36 #14428 üzenetére
Én ezt tettem fel, mindenhol takar, levehető, tisztítható (ezt még nem próbáltam):
Képernyővédő fólia, Samsung i900, BRANDO ULTRA CLEAR Protector Bruttó kisker. ár: 2,625 Ft
-
chrytusz36
csendes tag
Használ itt valaki autóban, omniához audio adaptert? Közben hogyan lehet tölteni?
Van nekem egy audio adapterem, abban van 3.5 Jack, és mini usb konnektor töltőnek (gondolom), de milyen töltő/mini usb kábelt kell vennem, hogy tudjam tölteni zenehallgatás, vagy navigáció kihangosítás közben? Zene halgatás/ kihangosítás jól működik.Egyébként a gyári headset ugye ketté húzható, így nyerhetünk 3.5-ös Jack csatit, azt is használhattam volna audio kimenetnek? (Persze ebben az esetben a töltés nem lehetséges)
Másik dolog:
Kijelző védő fóliát szeretnék tenni a kiserősre, milyet javasoltok? -
erdoke
titán
-
VIBO
őstag
ingyenes netrádiot vág vki?
nem nagyon találtam sajna -
snowdog
veterán
válasz
jenci1984 #14421 üzenetére
Szia!
A beírásodból nem sok jóra következtetek. Ha legális iGO SD kártyát töröltél, és korábban készítettél róla biztonsági másolatot, akkor nincs semmi baj, mert egyszerűen visszamásolhatod, és működni fog tovább. Ha nincs róla másolatod, akkor baj van.
Amit a netről leszedtél az minden valószínűség szerint egy illegális verzió. Ezzel kapcsolatban nem igazán szeretnék tanácsot adni. Itt megnézheted, hogy miért nem [link]
Egy legális iGO magától települ. Az SD-t csak be kell tenni a gépbe, és a telepítés azonnal elindul. Erre való a 2577 könyvtár tartalma.
Sajnálom hogy többet nem segíthetek.
-
jenci1984
tag
Sziasztok!
Nos van egy olyan nagy problémám a navigációmmal hogy ismerős letörölte a memcardot szedtem le hozzá másik navigációt(torrent)!
2 mappa van : 2577 és egy IGO8
2577 mappában autorun van
az IGO8 mappaban sok minden van köztük az IGO8.exe is meg több mappa pl:audió,content,gfx stb...
ha indítom az auto runt kérdi telepítem nyomok neki egy igent de nem indul csak ha intézővel indítom el ott is a memókártyáról!
Segítsetek hogy telepítsem fel hogy mennyen rendesen egyáltalán jó a mappa szerkezet a memókártyán?
Köszi a segítséget!
József -
Csabee.
nagyúr
válasz
wertyulopka #14354 üzenetére
Vissza kell töltened a T-s firmware-t! És akkor lesz újra! De meggondolandó hogy megéri-e!
-
wertyulopka
csendes tag
Ebben esetleg tud nekem valaki segíteni? [link]
Előre is köszi. -
snowdog
veterán
Elvileg szabálytalan, hiszen azért adják kedvezményes áron, hogy az ő hálózatukat használd. Gyakorlatilag meg nem érdekli őket.
Normál telefonoknál még nem hallottam az iPhone-nal megegyező eljárásról. Azzal kapcsolatban azt olvastam, hogy azért hívták vissza a gépeket, mert a hibás unlock miatt hatalmas felesleges adatforgalmat generáltak az unlockolt gépek. Ezzel nagymértékben terhelték a hálózatot.
-
norbx
aktív tag
foleg hogy nem is elofizis omniam van igy sztem leszarja a t-fos hogy micsinalok vele ivelten.
olyant probalj venni amit nem elofizetssel vettek akkor nem lesz letiltogatas veszely.10 eve hasznalok mobilokat es sokat fuggetlenitettem ki magamnak soha nem tiltottak ki.a masik meg ha beviszed a t-hez ok is fuggetlenitik sokpenzert kb ugyan az az eljaras mintha otthon csinalnad ingyen.ok sem fogjak szerintem regisztralni hogy most neked kifuggetlenitettek. -
Rick4
félisten
Veszel a pannonnál egy előfizut Omniával, amit eladtál egy t-mobile-os kártyát használó embernek. Fizeted rendesen, szerinted kit érdekel, mivel csatlakozik fel a kártyád? a T-mobile-os fizeti a számláját rendesen, szerinted a T-t érdekli, mivel telefonál az ember? Persze, hogy nem. Persze onnan, hogy nem fizeted, és az Omniádat kilövik (letiltják mindhárom szolgáltató hálójáról) már nagyobb a gubanc, mert a T-s ember megkeres, és csúnyán fog beszélni.. De addig?
-
_ak_
addikt
Felmerült még egy kérdés. Elég sokan függetlenítik ki otthon az omniájukat, na de emiatt nem tilt le a szolgáltató? Úgy tudom módjukban áll kideríteni, h milyen kártyával csatlakozik a teló a hálózatra.
-
Rick4
félisten
válasz
snowdog #14406 üzenetére
Rendben van, hogy vadi új gép, de van-e rá 1.5 év gari, ami ráadásul a köztudottan legjobb szervizben történő javítást jelenti, ill van-e legál igo (van akinek számít, nekem igen) ésatöbi.. És a himihumi béténél nem vennék feketén behozott sufnijavítós kamugaris telefont. Valahogy nem ugyanaz a kettő. Persze az ár addig jó, míg probléma nincsen...
-
Rick4
félisten
Kb mit lehetne kérni az én Vodás garis Omniámért?
6 hónapos, 2011 áprilisig gari, (tehát még másfél év) frissen cserélt digitalizáló, amin új brando ultraclear fólia van, új hálózati töltő, legál igo a saját memókariján, garipapír, doboz, eredeti headset a kis fülbedugós szilikonvackokkal, cd, papírok, eredeti samsung 20x használt autós töltő. Teljesen hibátlanul dolgozik, annyi róható fel, hogy a hátulja karcos, de ez orvosolható kb 4ezer forintból egy komplett külső cserével. Engem nem zavar, úgyis használom, nem halál, csak fél év az fél év használat. Kb mit érhet most? Nem feltétlenül eladó, csak nézelődök. Nincsenek rejtélyes fagyások, problémák, flottul megy minden, és független is lehet mint tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest