Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
digo00
tag
Sziasztok!Mi kell ahhoz,hogy a Win 7 lássa az Omniát mert nem lehet felrakni az ActiveSinc-et!
-
VIBO
őstag
na sikerült frissiiiteni
xpn
win7el inkább nem probáltam meg
még.......feltettem egy szervizromot először utána meg anzo DXID1 6.1.4 21054 M2D romját
érdekes változás
ki kell tapasztalni
furcsa hogy minden másmagyarosiitást erre lehet tolni?
de még itt sincs ha yol vettem észre hogy az x gombbal tényleg bezárja a cuccokat
-
Skynet258
veterán
Az, hogy a wi-fi nem működött, az lehetett valami helyi zavar is... de mondom, nincs mindig időm ezzel játszani. A kamera hiba meg nem nálam jelentkezett, írta is Anzo, hogy az új romban valóban nem működik.
Én inkább kivárok ezzel a 6.5-el, amíg hasonlóan stabil lesz, mint a 6.1.4.Többiek:
A Win 7 alatti frissítéstől nem kell parázni, én az alól frissítettem már vagy 5-ször, semmi gond nem volt.
Sőt, én még a laptopot is lusta vagyok emiatt kinyitni, asztalin csináltam mindig
-
nhunor
csendes tag
válasz
Skynet258 #13649 üzenetére
Nem megy. Valaki? Már egyszer megcsináltam, de elfelejtettem.
Tehát SPB mobile shell 3-ban szeretnék egy ikont a Ma-képernyőre, de nincs ott a programok között a widgetnél, így nem tudom kiválasztani. Vmi olyat kellett csinálnom, hogy átmásoltam az adott exét a my device-on vmi mappába, de már elfelejtettem a nevét és nem találom, hogy hova és hogyan.
Köszi!
-
VIBO
őstag
áááá inkább átmegyek asszony eeepcjére
-
VIBO
őstag
ok srácok
akkor ezt leszedem : DXID1 6.1.4 21054 M2Dnem tom mi az az md2
a DXHK3 szervizromot ha jol jött le nekem nem kell feltenni előőször....
-
VIBO
őstag
am melyik romot tegyem fel?
Csabee: asztali gépem van maximus : formula lap
-
norbx
aktív tag
ja es biztonsagosromupdate
ezt mindenkkepen tartsd szem elott
sok sikert -
norbx
aktív tag
az kemeny lesz
regizz a pda fan clubon ha eddig meg nem tetted meg.win7alattromfrissites
itt elolvasod micsinalj.lesz ebbe meg 1-2 kanyar en ugy latom.
amugy nalam megy semmi gond vele de en a phone resz miatt eloszor xp-n frisitettem havernal mert irtak sokan hogy GP vel nem mindig megy.a legujjab phone resz van fent nallam utana mar azzal nem kell foglalkoznod csak a rommal phone nelkul.az siman megy GP vel -
Gaabbaa
aktív tag
hát, szerintem az [i900e oldalon] olyan szájbarágósan le van írva hogy az már egy pépesített bébiétellel is felvenné a versenyt!
Melyik részével van gondod?
-
gws580
tag
Sziasztok!
Mondjátok már meg ,hogy melyik verziós igo fut az Omnián a legjobban??
Mert vagy a igo-val van a baj vagy az én pda-m gps vevőjével,de tele van a t....m a emlitett
nav szoft használata közben...
Nekem nem azzal van a problémám hogy nem talál műholdat ,találni talál jó esetben vagy nyolcat,de ebből 2 db stabilan zöld max 4 de akkor ám megnemozduljak egy centit sem
(udvaron álllva) Nektek is ennyire rossz a műh tartása??
Jah és ha van pár zöldpötty és amennyiben ráteszem a kezem a pda aljára(tehát letakarom) mert ugye ott van a "gps vevő" akkor máris sárgulnakCsak ugrál gyenge megfelelő között néha egy mp-re magas értékre
ebből adódóan pontatlan a navigálás.... ma is a városban használtam és már rég befordultam az egyik utcába de az igo még ment vagy 50 métert mire helyre tett.Írták itt sokan hogy enyi +annyi holdat lát de kérdezném Én azok zöldek is vagy több a piros benne???
Ez is rom függő?
Vagy az omniáknak ennyire gyenge a vevője??
Am milyen van bennük? sirf star 3?? vagy más?Nem tudom mit kellene csinálni vele de ez így nagyon nem jó!!
Volt már pda-m de ennyit nem szívtam vele(asus) az talált és tartott stabilan!!
Nagyon szivesen venném ha segítenétek!! Akár privát üzenetben is!Vagy ebbe bele kell törödnőm ez ilyen és kész? remélem nem!
Köszi!
-
VIBO
őstag
na sziasztok
két hét alatt mondjuk azt sikerült megbarátkoznom auz alap funkciokkal
vettem normálisabb fülest is, hangerőt is beliitottam
szal fajaugy érzem jöhet a keményebb dio
romfrrissiitésre gondolok, megilyesmi
ebben kérném egy kis segitségeteket
olvastam hogy hogy kell, de azért yol jönne egy kis segitség hogy számbarágjátok.
mivel kezdjem mit tegyek ilyesmi
ökör hálám
-
nhunor
csendes tag
Remélem másnak is hasznos lesz az alábbi, amivel a thumbcal nevű naptárprogit lehet beépíteni az spb skinjébe, hogy a naptárra kattintva ne az spb, hanem a thumbcal progija jöjjön bé.
"ThumbCal Plugin for SPB Mobile Shell (jan 14, 2009) (freeware)
Requirements: PPC WM6
Overview: ThumbCal Plugin for SPB Mobile Shell.
Using ThumCal Calendar from the SPB Mobile Shell instead of the WM-calendar.
ImageTested on a HTC Diamond with ThumbCall v1.25 & SPB Mobile Shell v2.1.4 Build 3722
- Please download and unzip the attached file.
- Copy the 2 files onto your device, in favour into the ThumbCal installation folder.
- Run the file "ThumbCalSPBShellReg.exe"
- Click "yes" to register the ThumbCal Plugin in Mobile Shell / Click "no" to unregister it
- Now a tap on SPB's now screen calendar or on an appointment should open ThumbCal on the specific date in day viewhttp://rapidshare.com/files/187612464/ThumbCal_SPBShell_Plugin.zip
http://rapidshare.com/files/196314502/_ThumbCal_SPBShell_Plugin.zip" -
nhunor
csendes tag
Elnézést, elfelejtettem és sehogy sem találom - az iGO ikonját szeretném kirakni az spb-s Ma-képernyőre. Hova kell bemásolnom az exét, melyik könyvtárba? Köszi!
-
anzo
senior tag
Tölthető a 23052
-
-
Okosság
tag
Senkinek nincs semmi ötlete a bluetooth kihangosítóval kapcsolatban? Mit kell beállítanom, hogy szóljon rajta a zene?
-
Skynet258
veterán
válasz
Csabee. #13631 üzenetére
Igazából én is azért vártam eddig, mert meg akartam kímélni magam attól, ahogy végül jártam
De mivel nem tudtam 100%-osan eldönteni, hogy kell e nekem ez vagy sem, így kipróbáltam. Most már legalább tudom, hogy egyelőre inkább nem. Majd pár hónap múlva ismét teszek egy próbát
-
Skynet258
veterán
Igazából nyomkodtam egész délelőtt... hát... nem sikerült megbarátkoznom a cuccal
A végső döfés az volt, hogy a Wi-Fi kapcsolat sem működött. Pár perc, és megy vissza a jó öreg 6.1.4
Biztos lehetne állítgatni, meg finomítani, de nem én vagyok az Omniáért, hanem az értem. Nincs nekem erre időm -
nhunor
csendes tag
válasz
Csabee. #13627 üzenetére
regeditor: software/microsoft/shell/:msinbox - string1 value módosítás
az sms kezelő progi exéjét átmásolod a my device/program files-ba
utána a string 1-et így módosítod, idézőjellel: "\Program Files\akarmi.exe" soft reset, az ikonra kattintva a megfelelő progi fog bejönni. De van, akinek úgy ment, ha a windows mappába másolta. Értelemszerűen akkor az elérés más.
-
nhunor
csendes tag
Még mindig van egy égető problémám, senki?
Az a lényeg, hogy spb m. shell 3-nál azt szeretném, hogy ha a today-en a nem fogadott hívások ikonra kattintok, alapértelmezettként pl az iconsoft phonex híváskezelője jöjjön be, ne az spb felülete. Az üzenetes ikonnál tudtam csinálni hasonlót a registryben módosítva (software/microsoft/shell/rai/:msinbox), de nem találom, hogy a nem fogadott hívások ikonra hol van vonatkozó információ, ahol meg lehetne változtatni az elérést, hogy aztán minden tökéletes legyen.
hklm/software/spb software house 2/spb mobile shell - itt találtam néhány érdekesebb kulcsot, linket, ám ezek módosítása nem segített. Ha vki tudna segíteni, azt nagyon-nagyon megköszönném, és sokunk problémáját oldaná meg
-
vackor22
csendes tag
Egy kis segítség kellene!!!
Nincs meg véletlenül v.kinek a Romovics féle WM 6.5-ön is fenn lévő Opera Mobile 9.5 egy külön .cab file-ba? Én marhaa nagy "memória felszabadításba" belelendülve beletöröltem a SGH-i900\[]\Application Data\Opera9 könyvtárba és nem indul el az Operám
Az is jó lenne ha v.ki el tudná küldeni az itt lévő Opera9 mappát becsomagolva... -
Skynet258
veterán
Feldobtam kíváncsiságból ezt a 6.5-öt, holnap még tesztelgetem, mennyire jön be
Kinézetre szép... -
pierci
csendes tag
sziasztok!
olvasgattam a fórumot+ az i900oldalt is de nem segített, ezért írok. a főmemóriából csak 7mb szabad.el nem tudom képzelni, h mit csináltam ami miatt a többi használatban van. már keresztül kasul átnéztem minden mappát,programokat, amiket ritkán használok le is töröltem.természetesen mindent a my storage-ra telepitek, ott vannak a képek, a csengőhangok stb. stb.
nem értem!
valami jó tanács??
köszönöm -
Kombat
őstag
Valaki le tudná írni, hogy az iGo memkártyáján vannak-e fájlok az iGo könyvtáron kívül és ha igen, akkor mik?
Szeretném letörölni a felesleges cuccokat...
-
nhunor
csendes tag
Tudja vki, hogy az spb mobile shell-en a nem fogadott hívások today ikonját hogyan lehet registryben elérni?
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\Rai\:M SCONTACTS - itt megvan a contacts, megvan az inbox (üzenetek) is, de a híváslistát nem találom. Módosítani szeretném, hogy ha erre kattintok, egy másik, külön feltelepített híváskezelő jöjjön be (iconsoft). Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest