Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Sziasztok!
A jelenleg használt romom eléggé elfáradt, ezért felraktam egy cm11-20141213-Nightly-i9100 romot.
A problémám Vele, hogy nincs Google fiókom, Play áruház sincs csak Cyanogenmod fiók.
Gapps 20140606-ot telepítettem.Mit tudok tenni?
-
t256
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a belakott CM 10.1-20130516-Nightly romot másfél hónapja lecseréltem a legújabb stabil változatra. Sajnos a verziószámát nem tudom. Valamiért nem volt jó, ezért visszaraktam a 10.1-20130516-Nightlyt.
Úgy két hete a telefon a következőket produkálja. Véletlenszerűen kikapcsol. Tegnap 65% akkunál beállítottam egy ébresztőt, de a telefon nem ébresztett, kikapcsolt. Be se bírtam kapcsolni csak ha kivettem és visszaraktam az akkumulátort. Ekkor 3%-on volt, kérte, hogy csatlakoztassam a töltőt.
Lehet szoftveres hiba vagy kezdi magát megadni az 1500 mAh utángyártott Exclusive Line márkájú csoda.
Érdemes lenne másik romot telepíteni vagy vegyek egy aksit? -
t256
őstag
Skacok! Pár napja felraktam a CM 10.1.3. (2013. Sept. 13 14:29:57) Stable verziót.
A probléma, hogy a telefonom véletlenszerűen kikapcsol. Más is tapasztalt ilyet? Plusz elég nehezen tér magához alvó üzemmódból.
A 2013.05.16 Nightly verzióval ilyen nem fordult elő, így az akkumulátor gyengélkedését kizárom.
Érdekes, mivel stabil változat nem kéne ezt csinálnia.
-
t256
őstag
Üdvözletem!
Régen jártam erre. Megjelenés óta rajta van a telefonomon a CM 10.1 Nightly 20130516.Mostanában hívás közben nem hallom azt, akivel beszélek, újraindítás után a hiba megoldódik.
Feltelepítem a CM 10.1.3-mat, remélem csak a régi rendszer fáradt el és ez megoldja a problémát.
Ehhez a rendszerhez melyik DorimanX kernel illik?
Vagy van már ennél jobb? Lényeg, hogy BLN legyen benne. -
t256
őstag
DorimanX kernelben be lehet állítani a BLN-t, hogy elmulasztott e-mailnél, sms-nél is jelezzen? Most elvileg csak nem fogadott hívásnál világítanak a gombok.
-
t256
őstag
válasz
light0416 #22671 üzenetére
S2 topikban nem tudom mire számítottál.
Szolgáltatónál vennéd, vagy kártyafüggetlenül? Ha utóbbi, akkor olyan helyen vedd meg, ahol hivatalos garancia van a készülékre. nem pedig bolti, az nem ér semmit.
Szolgáltatónál már nincs S2.
Kártyafüggetlenül, amúgy érdemes elgondolkodni ezért az összegért a Galaxy Nexuson (i9250) is.Végül egy jó tanács. Mindenféleképpen menj el egy üzletbe és tapogasd meg a kiválasztott készülékeket. Látatlanba ne vásárolj.
-
t256
őstag
Cm10.1 mellé telepítettem a dorimanX 9.18 kernelt.
Most, hogy is mondjam a görgetés lassabb. A kijelző érzékenysége sokkal rosszabb. Hosszabb mozdulatokal kell lapozni stb.
Remélem értitek mi a probléma. Hol lehetne ezt beállítani? -
t256
őstag
Végül telepítettem a CM10.1 2013.05.16. Nightly romot DorimanX v8.16 kernellel.
Egy jó hír azoknak, akiknél melegszik a kamera környéke böngésző használatakor. Ezzel a rommal minimális a melegedés.
Nálam rootboxal és Neatrommal is melegedett.Most azon gondolkodom, hogy bírná-e a 9.16-os dorimanX-et, mivel ez a rom már 4.2.2 alapú.
Eddig egyszer indult újra a teló Swiftkey telepítésekor. Astro file manager pedig folyton újraindul, ha az SD kártyát kiválasztom.
-
t256
őstag
válasz
vrgkrisztian #22559 üzenetére
Egyszer végigcsinálod és menni fog.
Ha kijön a hivatalos JB (holnap), azt is Odinnal kell majd felrakni, KIESt felejtsd el.
Én ZTE Blade óta romolok. Miután telepítetted a CWM-et már gyerekjáték az egész. -
t256
őstag
Felcsúszott ma a Neatrom Lite v4.7.
Rögtön felmerült néhány kérdés. Pl. hol találom az értesítési sáv beállításait? Rootboxban be tudtam állítani, hogyan nézzen ki az akkumulátor ikonja. Itt ilyet nem találok.
Vagy tegyek fel inkább egy CM 10.1-et ha ilyeneket akarok állítani?
-
t256
őstag
Nem hirdetem meg, végül marad. Gondolkoztam rajta, hogy eladom. Ha sikerült volna, akkor előjön a kérdés, hogy mit vegyek helyette. Pár perc töprengés után arra jutottam, hogy ugyanezt a telefont venném.
Nexus i9250-et nézegettem, de Nekem már túl nagy a kijelzője. LG féle Nexus 4 jöhet még szóba, de szintén túl nagy és LG...
Nexus S pedig már régi és van itthon egy Galaxy S1, ami hardveresen ugyanaz, külsőre picit más.így marad az S2, ezért gondolkozom egy fólián, új aksin és holnap felrakom a Neat rom V3.0.1. Themed romot.
Szerk.: Launcherből melyiket ajánljátok. Jelenleg Nova van telepítve, előtte volt Apex. Igazából meg vagyok elégedve mindkettővel.
Valaki említett itt tegnap SS Launchert, arról mik a vélemények?
-
t256
őstag
Létezik erre a telefonra olyan kijelzővédő fólia, ami takar egy mélyebb karcot is?
Tehát ha rajta lenne a fólia, akkor nem látszódna a karc. -
t256
őstag
válasz
beast27 #22199 üzenetére
Sajnos gari nincs. Így vettem zug gsm-ből, de soha többet. Csak sajnos nem volt telefonom és gyorsan kellett cselekedni.
Volt rajta egy fólia is. Levettem és kiderült, hogy van egy apróbb karc a kijelzőn. Működés közben nem látszik, nem zavar csak a tudat, hogy ott van.Így eladni nehezebb a telefont, főleg, hogy korrekt vagyok és beleírnám a hirdetésbe. Jobb, mint utólag az ide tartozó aprós topikban viszont látni a nevem.
Amerikai rokonok sajnos nincsenek. Londonban van egy ismerősöm.
Kekkola! Most, hogy ezt írtad végigtapogattam a telefonomat és nem is az aksi meleg. A kamera környéke, úgy ahogy Nálad. Jó, melegszik az aksi is, de nem annyira.
Te jó helyzetben vagy, mert van garid. Helyedben holnap hívnám a szervizt. -
t256
őstag
válasz
Burt1793 #22194 üzenetére
Akkor szerinted érdemes beruházni egy nagyobb teljesítményű eredeti aksiba? Hol érdemes megvenni? Gondolom MM kizárva. Speedshop, edigital, zug gsm üzletek?
Habár még benne van a levegőben, hogy eladom a telót. Jó volt Nekem az i9000 is, sőt jobban bejött. Valamint ki szeretnék próbálni egy nexust vagy egy HTCt.
-
t256
őstag
Skacok! Gondolom 90%-ban Mindenkinek eredeti aksija van. mennyire melegszik Nektek?
Nekem sajnos egy Exclusive Line márkájút adtak a telefonhoz és netezés közben tud ám melegedni. Ráadásul csak 1500 mah. -
t256
őstag
Korábban írta Valaki, hogy a CM10.1 témázható. Nekem Rootbox van a telón (CM alapú), az is témázható? Ha igen hogyan?
-
t256
őstag
válasz
manien22 #20133 üzenetére
Ha függetlenítve lett, akkor 100%, hogy visszazár. Én is néztem nagyokat, amikor felraktam a rootboxot és SIM unlock kódot kért. Hirtelen azt hittem PIN kód kell neki, de nem...
Egyébként nem egy nagy dolog, ha nagyon belementél már akkor privátban segítek, mert itt tiltva van ez a téma.
-
t256
őstag
Sajnos az árából sejteni lehetett!
60000 Ft körül nézelődj. Legjobb lenne 79990-ért egy új Edigitalból vagy Media Marktból.Az enyémet két hete vettem GSM boltban 58000-ért. Egyetlen hibája egy pici karc a kijelzőn, amit mindjárt megpróbálok egy kis fogkrémmel kipolírozni. Habár valószínű annyit fog érni, mint egy tál rizs.
Persze mikor megvettem még fólia is volt rajta.
A hozzá tartozó akkut nem találták, így kaptam hozzá egy vadi új Exclusive Line márkájú 1500 mAh teljesítményűt.Kénytelen voltam belemenni az üzletbe, mert nem volt telefonom és gyorsan kellett egy.
-
t256
őstag
Közben eszembe jutott mi az az omega driver
Ati és Nvidia videokártyákhoz"főzött" driver.James1!
Jó lesz az omega csak csináld meg a telepítést pontról pontra leírás szerint. Nulladik hsz többszöri elolvasása után tisztábban látsz majd.Ha megy az angol, akkor XDA fórumon is olvasgass. Leginkább a Rom topikját. Az első hsz-ben le van írva, hogyan telepítsd.
-
t256
őstag
Pedig ott van az.
Model mezőnél kiválasztod az i9100-at a Countrynál Hungaryt rákattintasz a check firmware-re és máris megkeresi Neked a magyar XEH romot, amit rögtön le is tudsz tölteni.Abban az esetben nem tudod kiválasztani Magyarországot ha i9100P telefonod van, mert az nem Magyarországra készült. Én egy GSM boltban mégis kifogtam egy példányt.
-
t256
őstag
Sziasztok!
Használ Valaki rajtam kívül Vanilla Rootbox(v.3.9.1) custom romot?
Be van állítva a képernyő automatikus elforgatása, de mostanában nem fordítja el. Újraindítás után működik. -
t256
őstag
válasz
TayRol #19311 üzenetére
Nekem talán lenne olcsóbban. Viszont gari már nincs rá és egy darab karc van a kijelzőn, ha világít a kijelző észre sem venni, de ott van. Gondolom így már nem érdekel.
Előző érintőképernyős telefonomat 2 évig használtam, egy darab karc nincs a kijelzőjén.
Nem is értem, hogy lehet összekarcolni.Ha már karc. Polírozás ér valamit? Mindenhol a Displex polírozó pasztára bukkanok.
-
t256
őstag
Ezen a telefonon valamilyen módon nem lehet elérni azt, hogy elmulasztott eseményeknél világítson az alsó két érintőgomb?
BLN Control a neve.
SGS1-nél a CM ezt megoldotta.
-
t256
őstag
Jó kérdés. Gondolom valami közismert hibás kernel, amit az XDA fórumon mindenki ismer.
Milyen rendszerre telepítenéd?Nekem tegnap 4.0.3 gyári ICS-re sikerült. Előtte rootoltam, hogy a CWM-et tudjam telepíteni.
Legalábbis valami ilyesmi rémlik tegnapról, elég sokat nézegettem a nulladik hsz-t és az xda fórumot.
Ezt javaslom Neked is mielőtt megbánnád a romolást. -
t256
őstag
Egyszerű!
Külső SD kártyára másold át a CM10.1 zip fájlt és a gapps.zipet.
Indítsd el a telefont recovery módban. Egy másik leírásban olvastam, hogy legalább 5-ös verziószámú CWM kell.Flasheld a két zip fájlt (értelemszerűen először a cm10.1.zipet), majd csinálj egy factory resetet.
Végül indítsd újra a telefont.Előző verziónál csak annyit ír, hogy ne superbrick kerneles legyen.
Csak saját felelősségre!
-
t256
őstag
S1-et próbáltad CM rommal? Azzal minden csak nem döcögős. Az enyém megtáltosodott tőle.
Aztán S advance-re cseréltem, ami annyira nem jött be. Most vettem egy használt S2-őt. Ezt kellett volna vennem rögtön. Anno az S1 túl jóra sikerült.
S3 túl nagy(phablet), habár valakinek ez tetszik benne.
-
t256
őstag
CM10.1-bolt van stabil változat vagy csak én nem találom?
Fel raktam tegnap az új nightly verziót. Furcsa dolgokat csinált. A független telefonomból függött csinált és a google diákokat sem tudtam csatolni. -
t256
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy GT-i9100P típusú használt független Galaxy S2-őt.
NFC-vel rendelkező változat. Elvileg mehet rá bármilyen i9100-hoz készült ROM csak az NFC chip nem fog működni?
Jelenlegi szoftver verzió: Android 4.0.3, I9100PXXLPC.
Kernel: 3.0.15-I9100PXXLPO-CL674609
Build száma: IML74K.XXLPOCM 10.1-et szeretnék telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest