Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Nekem se megy a mobilnet este (de 3G-n van), a play auto frissítés be van kapcsolva és általában 1%-ot merül esténként, vagy annyit se, de 2 másodperc használat után lemegy 1 %-ot...
Tegnap volt az, hogy leshazamoztam valamit, és a shazam nem akarta az igazságot és azt írta ki az erős mobilnetemre, hogy nincs net. Egész nap csesztetett, hogy majd nettel megmondja mi a szám és gondolom ezért, óránként több százalékot is merült. Persze otthon wifivel azt írta ki, hogy sajnos nem tudja kitalálni, hogy mi a szám, nagy a háttérzaj... hát anyád.
Persze az is lehet, hogy azért merült gyorsabban, mert 3 napja nem volt töltve és szarul jelezte az aksiszintet és próbálta behozni magát.(#40441) x1port: Ha egy bezárt állapotban is merítős alkalmazást el akarok teljesen tüntetni (mert mondjuk tudom, hogy most nem fogok a mobilhoz nyúlni), akkor home gomb hosszan nyomása utána kihúzom a listából. Az a vicc, hogy, ha a tárcsázót vagy a névjegyzéket kihúzom onnan (sose szoktam), akkor 4-5 másodperc mire megnyitja...
Ezért szeretném valahogy folyamatosan ramban tartani ezt a két gyári alkalmazást. A miui-ban ez megoldható, furcsa, hogy itt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest