Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Burt1793

veterán

válasz oba #40440 üzenetére

Nekem se megy a mobilnet este (de 3G-n van), a play auto frissítés be van kapcsolva és általában 1%-ot merül esténként, vagy annyit se, de 2 másodperc használat után lemegy 1 %-ot... :D
    Tegnap volt az, hogy leshazamoztam valamit, és a shazam nem akarta az igazságot és azt írta ki az erős mobilnetemre, hogy nincs net. Egész nap csesztetett, hogy majd nettel megmondja mi a szám és gondolom ezért, óránként több százalékot is merült. Persze otthon wifivel azt írta ki, hogy sajnos nem tudja kitalálni, hogy mi a szám, nagy a háttérzaj... hát anyád. :D
    Persze az is lehet, hogy azért merült gyorsabban, mert 3 napja nem volt töltve és szarul jelezte az aksiszintet és próbálta behozni magát.

(#40441) x1port: Ha egy bezárt állapotban is merítős alkalmazást el akarok teljesen tüntetni (mert mondjuk tudom, hogy most nem fogok a mobilhoz nyúlni), akkor home gomb hosszan nyomása utána kihúzom a listából. Az a vicc, hogy, ha a tárcsázót vagy a névjegyzéket kihúzom onnan (sose szoktam), akkor 4-5 másodperc mire megnyitja... :D
    Ezért szeretném valahogy folyamatosan ramban tartani ezt a két gyári alkalmazást. A miui-ban ez megoldható, furcsa, hogy itt nem.

Új hozzászólás Aktív témák