Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Willanyasz #40519 üzenetére
Ne háttértár módban használd (Mass Storage), állítsd át MTP-re.
Ha nem tetszik a Windows intézős módszer, Total Commanderhez van Plugin.
-
stefi68
addikt
Még jó, hogy ennyi féle ROM van (egy 3 éves készülékhez) és lehet válogatni...
Azért az érdekes, hogy míg egy ROM az egyik embernek tökéletes azt egy másik halálra szidja.
Nálam pl. SlimSaber-nél nem tudtam megoldani a RILJ ébrentartási problémát modem cserével sem, így aztán én is feladtam a kísérletezést.
-
stefi68
addikt
válasz
Sanyi.mTs #40403 üzenetére
Google első találata ez volt -> S2 Stock Sounds
-
stefi68
addikt
válasz
x1port #40393 üzenetére
Biztos nem az kavart be, mert én is így használom + a linkelt Gradient Statusbar mod és pl. tegnap este 10:00 -tól ma 6:00 -ig leesett az akku 46%-ról 44%-ra.
Esetleg még GSam Battery is segíthet....
-
stefi68
addikt
Egyébként ha érdekel valakit, "kivarázsoltam" Bomber 6.3-ra készített témájából a színátmenet létrehozásáért felelős részt (Gradient Statusbar) és beleraktam egy update.zip-be. [link]
Az eredményt már korábban linkeltem ITT
Ez azért hasznos, mert fehér hátterű alkalmazásnál is látszik az állapotsor (némileg).
A zip Recovery-ből telepíthető. Előtte mentés mindenképp ajánlott!!
Telepítés után, beállítás:
Az állapotsor színét #00000000-ra kell állítani, majd az alkalmazásoknál megjelenő Gradient-Config apk-ban kiválasztani a megfelelő paramétereket. Mindenféle színátmenetes hatások elérhetők: 2 színű/4 színű, átmenet iránya (jobbról, balról, lentről, fentről, átlósan)
A program még nem tökéletes. Én csak úgy tudtam vele eredményt elérni, ha a Gradien Style-nál átváltottam Two Colors-ról Four Colors-ra és vissza. De mivel olyan sűrűn nem kell ezt állítgatni, nem annyira vészes. -
stefi68
addikt
Melyik galériába? A samsungosba?
Akkor ott valami más gebasz van, mert ha 1x már be lett állítva átlátszóra, akkor az mindig az is marad.Régebbi verzókkal volt olyan, hogy rendszerindítás után még nem volt átlátszó, csak azután mikor legördítette az ember az értesítési sávot. Utána már nem volt vele gond. A 6.3-ban úgy emlékszem már nincs ilyen probléma sem.
-
stefi68
addikt
válasz
Attila0313 #40307 üzenetére
Én is megjártam ezt az utat a múlt hétvégén a CM11 vonalon....
Nem elég hogy lassú volt a fájlátvitel PC -> Android fájlátvitelnél, háttértár (Mass Storage) módban, hanem még le is fagyott egy idő után. Telefont csak újraindítással tudtam ismét életre kelteni
Ekkor mondta itt valaki, hogy ez ilyen. Próbáld meg MTP módban. Úgy jó volt. Total Commanderhez is van ilyen plugin, ha azt használsz.
-
stefi68
addikt
válasz
HUTCHDB #40296 üzenetére
Ott ahol a színt kiválasztod az átlátszóságot be tudod állítani.
Ezzel csak egy bajod lesz, világos hátterű alkalmazásoknál nem fogsz látni az állapotsávból semmit
Ez sajna nem olyan mint a KitKat megoldása, ahol ez megoldották.
Áthidaló megoldás, hogy színátmenetes állapotsort kell "létrehozni" és akkor részben megoldott ez a probléma.
Így néz ki fehér hátterű alkalmazásnál (plPlay):
-
stefi68
addikt
Neat 6.3 -nál, ha AOSP Lockscreen-t választom, akkor nem tudom a zártképernyőn megjelenő ikonokat módosítani?
Mert én nem jöttem rá hogyan lehet -
stefi68
addikt
válasz
painkillerx #40188 üzenetére
Nem igazán.
A modemeknek a GSM rádióhoz van közük. -
stefi68
addikt
Ezzel a SlimSaber-el nem volt olyan gondod, hogy a RILJ szolgáltatás állandóan ébren tartotta a telefont?
Tegnap estétől ma reggelig (8 óra) 76%-ról 44%-ra esett az akku. GSam Battery azt mondta, hogy ez tartotta életben 8 órán át.
Itt pihen az asztalon most már töltőn és a rádió része állandóan bas*tatja a PC hangszóróimat, mint mielőtt hívás érkezik. Ezt csinálja folyamatosan, míg más romoknál néha 1x-2x észreveszem egy nap.
Szóval valami nem kóser a rádió modemmel az utolsó verziónál. -
stefi68
addikt
válasz
Just_Reboot #40145 üzenetére
Én a PC -> Telefon másolásra gondoltam (háttértár módban)
Nos formázni nem tudtam Androidon belül. Beállításoknál csak törölni lehetett. próbáltam formázni Recovery-ben, de nem lett jobb. Másolás sebessége PC-ről kb 1,5 Mb/s. Jó sokáig tart mire visszamásolom az adataim. Még jó hogy csak a belső SD-t töröltem.
Szerk. Na bakker le is fagyott az egész
Szóval nem tudom mi lehet nálam. Más ROM-okkal nem volt ilyen bajom, csak a KitKat félékkel -
stefi68
addikt
válasz
Just_Reboot #40135 üzenetére
Nálam viszont van lassulás még mindig, akár külső, akár belső sd-re másolok.
Most lementek mindent és csinálok egy formázást a telefonnal, hátha.... -
stefi68
addikt
Korábban volt olyan gondom több KitKat ROM-al is, hogy az SD-re másolás (háttértár módban) piszok lassan történt, majd egy idő után le is fagyott az egész telefon ha jól emlékszem.
Ilyen gondok már nincsenek? -
stefi68
addikt
KitKat ROM-okkal hogy állunk mostanság?
Nem érdemes egyikkel sem próbálkozni?
Itt a fórumon már csak Neat-ról lehet hallani. A régi nagy ROMolók is Neat-ot használnak ahogy nézem...Szóval, most hogy megoldódni látszik a hívás közbeni felvétel problémája, kedvem lenne kipróbálni valamelyiket.
Javaslat, melyikkel kezdjem? -
stefi68
addikt
Korábban felmerült a hívásrögzítés problémája KitKat-on.
Biftor készített egy CallRecorder alkalmazást ami állítólag működik 4.4.x ROM-okon -> [link]
Aki kipróbálja írjon már vissza, hogy valóban működik-e....
-
stefi68
addikt
Mi a fene ez a Fuel Gauge Chip resetter
Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen chip....
-
stefi68
addikt
Általában rá szoktam jönni a miért-ekre, vagy utána nyomozok a dolgoknak.
Most viszont nem jutok dűlőre.
Neat ROM-ot használok már jó ideje. Eddig a legrövidebb életciklust megélt 5.8 verzió jött be a legjobban.
Aki figyeli a Neat "életútját" tudja, hogy kb 2 napig volt fent ez a verzió, mert a fejlesztő eltávolította.
Nos nekem aksi kímélés szempontjából ez jött be a legjobban Extra Lite módon feltéve, Apolo 4.13 Regular társaságában.
Semmi különlegeset nem állítgattam benne, mégis sikerült elérnem, hogy pl. estétől reggelig (8 óra), nem használva repülő módot, wifi és egyebek kikapcsolva, 1%-ot esett csak az akkuszint. Más verzióknál ez 3% körül van /8 óra.
Ezt sem előtte, sem utána nem sikerült elérnem egy verzióval sem. Hiába tiszta telepítéssel rakom fel őket.
Ha jobban bele gondolok az 5.8-ig úgy jutottam el, hogy egymásra telepítettem az új verziókat.
Volt olyan is, hogy még cache/Dalvik cache törlés sem volt.
Ugyanazokat az alkalmazásokat használom minden verzión.Szóval nem értem az egészet. Wakelock detector, GSam Battery sem segített kideríteni miért van ez.
Már némi összeesküvés elméletem is született azzal kapcsolatban, hogy mért vette le Sale olyan gyorsan az 5.8-at. Túl jól sikerült
Ha valakinek van építő ötlete szívesen várom.
Nagy baj nincs, mert van CWM Backup erről a jól sikerült összeállításról. Azóta is kipróbálok minden új verziót: 5.9 -> 6.0 -> 6.0.1, de a vége mindig az, hogy megy vissza a jól bevált 5.8
-
stefi68
addikt
válasz
gyuri2008 #39567 üzenetére
Egy másik topikban már felmerült ez a mirroring funkció és ott már kitárgyaltuk anno, hogy tv-re nincs rá igazán megoldás (harmadik eszköz igénybevétele nélkül).
PC-re volt megoldás, esetleg áthidalva a problémát áttételesen megoldható, ha a PC a tv-vel össze van kötve mint megjelenítő eszköz.Egyébként meg attól függ mit szeretnél megosztani. Ha csak média tartalmakat, akkor jó az Android to TV megoldásra bármelyik médiamegosztó alkalmazás (iMedia Share, Samsung AllShare, stb.).
-
stefi68
addikt
Kíváncsiságból összehasonlítottam a Neat Aroma két verzióját (6.0.1 <-> 6.2)
A rendszer alkalmazások közül 3 db változott:
NeatRomControl.apk,
SamsungCamera.apk,
Seclauncher2.apk (összesen 6226k méretűek)Változott még a
framework-res.apk (17356k) és a
systemUI.apk (14405k/14443k, attól függ hogy 23t/s4t), ja és persze a
build.prop is, de abban csak a verzió szám módosult.Tehát össze lehet számolni, hogy 30pár megányi változás 700 megába van csomagolva.
Nos, aki Neat 6.2-t szeretne a 6.0.1-ből, az cserélje ki az említett fájlokat és lesz egy új verziója.Nem is értem mért nem lehet az ilyen változásokra egy sima update-t csinálni 30 megában
-
stefi68
addikt
válasz
Burt1793 #39552 üzenetére
Mivel, hogy aroma, ezért végig kell járnod a menüpontokat, de nem olyan macera...
Én is tegnap este raktam fel a 6.0.1-et és olyan jól belaktam mostanra, reflective toggle's, meg gradient statusbar, stb.
Mit takarhat a "Fixed StatusBar Background"
Én nem tapasztaltam semmi ilyesmi hibát. Mondjuk mindjárt lecseréltem a SystemUI-t a gradient statusbar mod-dal. Lehet, azért? -
stefi68
addikt
Apolo-ban mióta van ilyen, hogy Slide to Wake? Vagy csak eddig nem vettem észre?
Mindenesetre jól működik... Vajon mennyire aksizabáló? Gondolom folyamatosan figyeli a kijelzőt (touch panel)... -
stefi68
addikt
Az értesítő sávon elérhető kapcsolók beállításainál nincs valami olyasmi, hogy "gyors elérés" vagy valami olyasmi?
Mert a CM ROM-okban volt ilyen. Azt engedélyezve, ha jobb oldalon húztad le az értesítési sávot, akkor a csempés kapcsolókat adta be, ha máshol húztad le akkor meg az értesítéseket.
Ez hiányzik egyedül a Neat-ból nekem, mint praktikum. -
stefi68
addikt
válasz
Kékes525 #38489 üzenetére
Praktikusnak tűnik ez a védőtokba épített akku, de már korábban is elgondolkoztam, hogy ilyenkor honnan fogyasztja az energiát a telefon? A pót akkuból, vagy összeadódik a kettő?
Vagy úgy érzékeli, hogy állandóan töltőn van? Akkor az nem árt a beépített akkunak?A méretei mik lehetnek?
-
stefi68
addikt
Valószínű, hogy jó, de a SlimKat i9100 fórumán ott a recovery link (3. post)
-
stefi68
addikt
válasz
banuszzs79 #38149 üzenetére
Modemnek a gsm rádió részhez van köze. Pont tegnap volt szó róla...
Van akinek dobálja a hálózatot, ingadozik a térerő, stb. Annak érdemes kísérletezni régebbi modemekkel.Nincs köze a wifi-hez és a GPS-hez sem (ez is elhangzott korábban), mivel egyesek ilyen javulásokat is véltek tapasztalni.
-
stefi68
addikt
válasz
vaskotamass #38113 üzenetére
Boot animációnál ha választasz egyet, utána megjeleníti milyen az.
-
stefi68
addikt
válasz
Snoop-y #38101 üzenetére
A "Home" és a "Recent Apps" gombok egyidejű megjeleníthetősége az 5.8-ba került bele. Tudjuk ugye, hogy pár napig volt csak fent mert, nem tetszett a készítőnek valami. Az 5.9-ben pedig átvariálta a system.ui-t, tehát nem biztos, hogy megmaradt ez a ficsőr.
Nem egy létkérdés a megléte, de megszoktam már, hogy ott van a Home, sokszor gyorsabb így rábökni.
Amúgy meg más ROM-okban nem láttam ilyen lehetőséget...
Szerk.: Lehet, hogy félreérthető voltam... Szóval én nem az értesítési sávon lévő kapcsolókról beszélek, hanem ami felette van...
-
stefi68
addikt
Valaki rakta már fel a Neat 5.9-et?
Megmaradtak az értesítési sávon a "Home" és a "Recent Apps" valamint a "Settings" gombok?v5.8-on most így néz ki:
Mert ha nem, akkor maradok a régi változaton...
-
stefi68
addikt
válasz
logarithm #38086 üzenetére
Igen, én is tudom hogy a Samu alapúakra lehet RIL-el, CM, AOKP, stb. pedig szigorúan anélkül.
Már majdnem megkérdeztem, hogy a RIL amúgy mi a fene? De a Google gyorsabb volt nálam és egyből kidobta: "The RIL is a program between the Radio and the ROM. It communicates with the hardware and supplies an interface for the ROM so it can use the hardware. "
-
stefi68
addikt
Ja és még egy dolog: Van belőle Light, Regular és Extreme V0-1-2 verzió.
A Light-ban nincsenek babrálva a feszülségek, míg a Regular-ban kicsit, az Extreme verziókban jelentősen csökkentve vannak a fesz. értékek. Kezdésnek jó a Light... -
stefi68
addikt
válasz
mAtThEw0319 #38022 üzenetére
Nos annyira nem ismerem a MiUi-kat, hogy melyik milyen alapú. Annyit tudok, hogy az xDA-n lévő Asnet MiUi Samsung alapú és ahhoz jó az Apolo 4.13 kernele.
Hogy a tied milyen alapú, fogalmam sincs. De egyszerű a dolog, csinálsz egy CWM/TWRP mentést és kipróbálod. Ha működik, jó, ha nem, mehet vissza a mentés.Akkor ez is kiderült... Tehát Apolo 4.1.3 kell neked. Már csak azt kell eldöntened, hogy CWM v. TWRP recovery-t szeretnél hozzá (mert még ezt is kiválaszthatod)
[link] -
stefi68
addikt
válasz
mAtThEw0319 #38012 üzenetére
Apolo kernel MiUi-ra is jó
Mondjuk attól is függ, hogy CM v. Samu alapú a MiUi.Értesítések "ledes" jelzését (BLN/BLNW) az Apolo konfigurator-ban kell beállítani. Lehet statikusan világító, villogó és elhalványulóan változó fényerőt is.
-
stefi68
addikt
válasz
Oldman2 #37904 üzenetére
Nos, a gyári hívásrögzítés a Neat-ban azt jelenti, hogy a hívás létrejöttekor élővé válik a hívóképernyőn a REC gomb amivel el lehet indítani a felvételt.
Tehát van felvétel, jól is működik csak nem automatikus. Szerintem maradj a Skavalex félénél. Ez a legjobb eddig. Próbáltam az általatok említett ACR-t, működik az is, de a Skavalex féle jobb minőségben rögzít. -
stefi68
addikt
Miben különbözik a Xiaomi.eu-n található MIUI az XDA-n található Asnet MIUI-tól?
-
stefi68
addikt
válasz
Oldman2 #37801 üzenetére
Jól látom? Egy szeptemberi hsz.-re válaszoltál
Hívásrögzítésre anno majdnem minden ilyen appot kipróbáltam,de egyedül az általad említett Skavalex féle működik, az is csak 4.1.2 ROM-okon, CM-en és pár KitKat félén nem
Az én hangom egy picit halkabb mint a másik félé, de tisztán hallható mindkettő.ui.: Visszatértél az S2-re? P6 nem jöt be?
-
stefi68
addikt
válasz
logarithm #37696 üzenetére
Én nem találtam benne nagy hibákat
Sőőt semmilyeneket!
Esténként végig szoktam én is olvasni, mit írnak az emberek, de nem figyeltem fel, hogy említenének valami eget rengető problémát.
Az, hogy a zenelejátszóból kimaradt a többi nyelv, meg az állapotsor nem átlátszó a zártképernyőn, meg ilyen apróságok... nem is értemMondjuk én úgy tettem rá az 5.7-re hogy nem is wipe-oltam még a cache-t sem. Lehet ezért jó...
-
stefi68
addikt
válasz
.zSoLTi. #37653 üzenetére
Beállítások -> Haladó opciók -> Eszköz -> Kijelző (fül) -> Érintőgombok világítása
Nekem meg pont az a bajom, hogy nem tudom beállítani, hogy amikor a kijelző világít az érintőgombok is világítsanak. Az első elinduláskor még jól működött a kikapcsolás "soha" beállítás, de azóta nem a beállított szerint működik, tehát elalszik kb 6 mp. múlva.
(Egyébként ezt más is írta korábban...) -
stefi68
addikt
válasz
Kékes525 #37529 üzenetére
Nem érezted a válaszban az iróniát? Én elsőre azt éreztem amikor tegnap olvastam.
Ez kb. olyan szitu volt mint régen amikor valami nagy hülyeséget kérdeztek tőlem, hajlamos voltam 2x akkora hülyeséget válaszoni.
Jó, ez kicsit túlzás volt, de gondolom elege lett a mindig elő jövő kérdésekből az akkuidőt illetőleg. -
stefi68
addikt
válasz
Just_Reboot #37515 üzenetére
Akkor passz, mert a mostani Neat-ban is xxms4 van.
-
stefi68
addikt
válasz
Just_Reboot #37511 üzenetére
Az említett CM11 melyik rádió modemet használja? Mert akkor azt kell feltenni....
Ez engem is érdekel, mert nekem is nagyon ingadozik a térerő (2G-n) és gyakran lemegy "0"-ára is.
Az utóbbi időben van ez a jelenség. Igaz pár hónapja én is Neat-ot használok (modem: xxms3-ms4), viszont nem írhatom egyértelműen ennek a számlájára, mivel szinte napra pontosan akkor (jan.02.) váltottam szolgáltatót is (Voda->Telekom). Kollégám is panaszkodott a térerő ingadozás miatt, úgyhogy nem foglalkoztam vele azóta...Előtte VK 7.5 mod1 volt, abban azt hiszem xxms2 volt a modem. Az tuti jó volt a Voda hálózaton.
Visszatérve, szóval CM11-ben milyen modem lehet?
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #37489 üzenetére
És már letölthető....
Neat ROM 5.8 Aroma:
Updated SuperSU to v1.93
Themed SystemUI
Themed framework
New Fonts - Fixed
S4 MultiWindow
S4 Calculator
New Music Player
New Video Player
New Brightness Slider
New Progress Bar
New Neat Wallpaper Thanks to @Rosario34
Automatically Send/Receive MMS Thanks to @ICavalera
Clear All Recents Button
New Large Apn List
LockScreen Torch Toggle
Status Bar Buttons Toggle (Home, Recent, Home+Recent, None)
Restart SystemUI action after choosing one of the toggles
Added 13 new Battery mods
Other minor changes and fixes -
stefi68
addikt
Neat Hírek:
Neat Rom v5.8 Aroma már töltődik felfele... -
stefi68
addikt
válasz
Kékes525 #37257 üzenetére
Androidra ezt találtam: Android Partition Tool (nem használtam)
PC-re ezt ajánlják sokan: EaseUS® Partition Master (régebben használtam)
-
stefi68
addikt
válasz
Kékes525 #37254 üzenetére
Az okát nem tudom neked megmondani, mert ha jól számoltam a 32*10^9 Byte = 29,8 GB. Tehát a 25 GB az igen kevés. Meg kellene nézni valami partíció kezelővel, nincs-e rajta valami rejtett partíció.
Mivel formáztad? Telefonnal v. PC-vel?Szerk.: Ja. és kártyaolvasóba rakva win is ennyit lát?
-
stefi68
addikt
Na, kiROMoltam magam...
Feltettem a SlibSaber 4.4-et, majd a NeatKat -ot. Mindkettőnél alapvető bajom volt hogy USB-re kötve háttértár módban piszok lassú volt az adatátvitel (internal sd-re), majd 100-150 MB után le is fagyasztotta a telefont. Biztos lehetett volna kísérletezni formázással meg miegymás, de nem igazán volt kedvem most ilyesmihez.Ismerkedtem velük egy egész délutánt, végül visszatettem a bevált és jól működő Neat 5.7-et. Amúgy készülőben az 5.8 is....
(#37236) logarithm: Honnan van az infó? Valami titkos projekt?
-
stefi68
addikt
válasz
Burt1793 #37221 üzenetére
Letöltöttem a SlimSaber 4.4.2-t + CWM + Gapps, majd kiderül...
Írtad, hogy a SlimSaber sokkal testreszabhatóbb mint a NeatKAt. Ez nem biztos, hogy előny egy ilyen kezdeti fejlesztési fázisban lévő ROM-nál. Sokkal több a hibalehetőség is ez miatt.
Szerintem sokkal jobb módszer egy alap ROM-ot kifejleszteni stabilra és azután bővítgetni mindenféle + dolgokkal. Na meglátjuk... -
stefi68
addikt
válasz
Cobrusz #37197 üzenetére
Szerintem inkább mobilehome.hu
-
stefi68
addikt
Régebben valamelyik ROM-ban volt egy alkalmazás amelyik lecserélte a Play-t és más alkalmazásokat fekete vagy áttetsző színűre. nem tudja valaki mi volt a neve? Valami Black akármi.... Ha jól emlékszem még a Pay-en is fent volt. Fekete kör alakú ikonja volt talán "BLK" felirattal
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
Apolo Kernel's
Neat-hoz 4.x kell neked (v4.13), azon belül CWM v. TWRP, amelyik jobban bejön. -
stefi68
addikt
Neat 5.7 alatt Apolo kernellel mért van, hogy hiába állítom be az Apolo Configurator-t BLNW-re nem jegyzi meg az istenért se.
Neat 5.6-on ugyanezen kernel és Configurator párossal nem volt semmi gond. Mondjuk annyi, hogy ott utólag tettem fel ezeket, míg az 5.7-ben ugye már alapból választható ez a kernel. -
stefi68
addikt
Ha még létezik olyan ember akinek nem tűnt el a Google naptárjából a "Magyar névnapok" nevezetű naptár és megtenné, hogy exportálja azt és felteszi ide, azt nagyon megköszönném.
-
stefi68
addikt
válasz
Ricardo #36727 üzenetére
Én is érdekesnek találom...
A párom naptárjában a "Tallózás az érdekes naptáraknál" csak a Magyar ünnepnapok és a Magyar névnapok vannak. Az én naptáramban pedig a világ összes ünnepnapjai megtalálhatók, de "Magyar névnapok" nincs.
Na mindegy nem Off-olom szét még jobban a topikot. Remélem holnapra visszajön úgy ahogy eltűnt. -
stefi68
addikt
válasz
Ricardo #36725 üzenetére
Beléptem a párom naptárjába és ott minden rendben: névnapok, ünnepnapok megvannak. Visszalépek az én naptáramba, ünnepnapok vannak, névnapok nincsenek. Nemhogy pipa nincs, hanem eltűnt a naptár mindenestől. Sőt hozzáadni sem tudom, mert nem találom. Tallózás az érdekes naptárakban, ott nincs. Van egyéb minden, holfázisok, meg ismerősök szülinapjai, de névnap az nincs
Hol kellene keresni? Már rég csináltam, van vagy 4 éve (azóta nem volt baj vele). -
stefi68
addikt
Nem teljesen S2 téma..., hová lettek a névnapok a Google naptárból
A telefonról is eltűntek, meg az online naptárból is, sőt hozzáadni sem tudom mert nincs ilyen hogy "Névnapok".
-
stefi68
addikt
GNotes-t használ valaki jegyzeteléshez?
Az egyetlen bajom vele, hogy a jegyzetként rögzített hangfelvétel rettentő pocsék. Olyan bugyborékoló a hang, mintha tömörítési probléma lenne. Nincs kedvem csak ez miatt a 6x akkora méretű Evenote-ot használni.Ja, és a régi Galaxy W-n is kipróbáltam, azon a hang tökéletes.
Valami ötlet?
-
stefi68
addikt
Valaki használja a Neat 5.6-on ezt a Mods for Neatrom 5.6 (23toggles version) + Blue Theme v5 témát?
Egyszerűen már mindent kipróbáltam, de csak félig meddig lesz olyan mint kellene. Az értesítési sáv kapcsolói pl. maradnak a régiek
Vagy hagyjam a fenébe, úgyis itt lesz mindjárt a Neat 5.7 ?
-
stefi68
addikt
válasz
Blizzardking #36557 üzenetére
Igen, fel tudod tenni ha már Philz van fent.
Amúgy a 2. post-ban le van írva részletesen:
-Download KitKat CWM Recovery and save zip to internal SDcard
-Download AOSP NeatROM and save zip to internal SDcard
-Download Google Apps and save zip to internal SDcard
-Boot into CWM or PhilZ Recovery (Volume up + Home + Power)
-DO A DATA WIPE / Clean to install a new ROM
-Go to Advance and Select Wipe dalvik cache
-Go to Mounts and storage, select Format system, Format preload
-Select Install zip from SD card
-Flash KitKat CWM Recovery
-Reboot RECOVERY
-Flash NeatROM
-Flash Google Apps (optional)
-Reboot your deviceSzerk.: Mondjuk kérdéses, hogy milyen gyári rendszer. Ha JB, akkor semmi gond, ha ICS akkor majd megmondják a többiek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest