Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
[ROM] -24/12- OlloS2 Armageddon RoM 4.1.3 Final!!! - XDA oldal
(#4199) laszlolczka: remélem, köszi
-
zoleeno1
veterán
válasz
laszlolczka #4195 üzenetére
Tegnap én is fellöktem az Armageddont. Stabilitásról, akksi használatról még nem tudok beszélni, de remélem jó lesz, mert a felület, dizájn, testre szabhatóság nagyon bejön. Eddig ez a legjobban. A beépített AC!D Soundmod miatt meg külön respect
-
laszlolczka
őstag
válasz
mAtThEw0319 #4167 üzenetére
Az üzemidő nálam 1.5-2nap.A rom nagyon stabil,most éjszaka 3%-ot esett.Én elősször feltettem a XWLPY-ont rootoltam,és ezután CWM-ből mehet fel az armageddon.De a 3.57-es odinnal is feltudod tenni.Természetesen van benne magyar nyelv.A középső gombot odateszed ahová akarod,4 launcher van benne.Az elő oldalon szépen le van irva a rom felrakásának az üteme.Sok beállitást tudsz eszközölni.Szóval megéri feltenni.
-
busman
veterán
Az Armageddon félében van magyar nyelv?
-
Weeman1
veterán
-
Weeman1
veterán
-
Mogcaa
aktív tag
Tudja valaki hogy a Samsung Galaxy Camera cuccnak a fényképrendezõ alakalmazását rá lehet e tolni más dologra pl S2-re?
Vagy tudtok hasonló progit ?
-
szabacsik
őstag
Kövezzetek meg de a google vezetett ide
Ha veszek egy függetlenített S2-est és nyomok rajta egy gyári beállítások visszaállítását akkor veszik a függetlenítés? (Vagy ez egy főzött ROM és az lesz a "gyári" úgyis) -
zoleeno1
veterán
válasz
Supernova82 #4179 üzenetére
Megtaláltad a legmegfelelőbb topikot a kérdéshez
Egyébként tudtommal sehogy, nem tudsz.
-
Supernova82
csendes tag
Hogyan lehet leiratkozni egy topicról ahova hozzászóltam?
-
gpek
tag
Két és fél évesen így kell kezelni a Galaxy S2-t :-) Állat jó...
-
Sanyi.mTs
addikt
ehhez azért van akku fedél, mert a 2000-s aksi vastagabb, mint a gyári 1650-es?
-
zoleeno1
veterán
nem, csak leak, valamint az azokból készült főzött romok.
paulovitsd: senki sem tudja még (legalábbis itt a fórumon) biztosra, január/február a független, utána valamikor
(#4172) sdd2: jól sejted: január/február (de én már csak akkor hiszem el, ha a telón lesz, mert volt itt már idén november-december is
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Elnézést a kérdésért de a nemrég linkelt Jelly Bean az végleges verzió?
-
Khelben
nagyúr
válasz
paulovitsd #4168 üzenetére
Még idén. Vagy jövőre.
-
paulovitsd
tag
t-mobilnál mikor varhato a JB?
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
laszlolczka #4155 üzenetére
Hello!
4 kérdésem lenne: üzemidő mennyivel rosszabb mint egy gyári ICS-n? Magyar nyelv van benne?
Kisegítenél privátban egy szájbarágós magyar nyelvű leírással a telepítés menetéről?(Sose telepítettem még romot, csak rootoltam eddig..) csak akkor szükséges a leírás ha van a ROM-ban magyar nyelv.
+ 1 kérdés: a középső menü gombot lehet jobb oldalra is rakni?
(nem annyira fontos, csak ha már kérdezek, akkor ezt is tudjam.
)
-
busman
veterán
válasz
laszlolczka #4156 üzenetére
Mobile odinnal próbàlkozzak? Vagy majd reggel....gépről.
Nyomom az àgyat.... -
seger
addikt
válasz
gyorsabb link nincs véletlen?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Úgy látom, hogy amit linkeltél, annál már van újabb is, a final: [link]
Ezt próbálta már valaki?
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Látom vannak akiknek még mindig gondot okoz a telefon csatlakoztatása mass storage módban, hogy a TC is lássa a memóriákat, mint egy meghajtót. Nos ezen segít egy a Play-ról letölthető, ingyenes program. Egy szépséghibája van, hogy root jogot igényel. Viszont ezzel lehet oda-vissza kapcsolni a csatlakozási módot. A telefon újraindítása után már akár mass storage módban is lehet csatlakoztatni, és a TC is látni fogja a belső, ill. a külső memóriát. Remélem sokaknak segítség lesz. Egyébként ugyanabban a file-ba ír be, és ugyanazt amit, ha jól emlékszem Hr2 (de lehet, hogy más) is írt már. -
seger
addikt
válasz
Leak JB-re felrakható, vagy kell előtte valamit?
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
laszlolczka #4156 üzenetére
igen ezt nyúzom én is! elégedett vagyok vele nagyon!!!
-
knyitogato
őstag
válasz
knyitogato #4157 üzenetére
Bocs, közben látom, már posztoltál linket
közben lejárt a szerk. idő.
-
knyitogato
őstag
válasz
laszlolczka #4149 üzenetére
Tudnál linket adni hozzá?
-
laszlolczka
őstag
válasz
conanabarbár #4152 üzenetére
Véleményem szerint a legjobb,de látom te is ezen a véleményen vagy.
-
istvan47
senior tag
válasz
Szia!
Ha megkérlek tudnál linket adni letöltéshezKöszönöm!
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
+1 a ROMnak! naggyon jóóóó
-
Weeman1
veterán
-
goom
senior tag
válasz
daninet #4144 üzenetére
Köszönöm, hogy segítettetek!
Sikerült, megvan - bár meglepett a megoldás: egy harmadik gépre, harmadik kábellel csatlakoztatva sikerült. És - kizárásos alapon - a kábel volt a ludas: a másik gépeken is jó ezzel a bizonyos harmadik kábellel, tehát egyértelműen sikerült beazonosítani. Ráment több órám, de legalább összejött. A két saját kábelem meg csak és kizárólag töltésre jó (a semminél az is több).
Amúgy a factory reset-en már gondolkodtam egyébként is: a telefon fél éves, és előző gazdája (aki most S3-ast kapott, szegény) üresen adta át - de elég jól teleszemeteltem ebben az elmúlt egy hétben, és alighanem lepucolom teljesen, és felrakom újra. Most 4.0.4 van rajta: ezt a saját menüjében csináltam (névjegy/szoftverfrissítés), Kies nélkül. Megint ezt tegyem, vagy jobb azzal? Itt olvastam olyant, hogy a Kies nem túl fontos... vagy ehhez az a legjobb? És hát - ha jól látom - a JB-re még nekem is várnom kell...
-
laszlolczka
őstag
kungzi:nem tudom próbáltad-e már Armageddon4.1.2 OlloS2 Rom.Nagyon skappol.Semmi fagyás,testre szabható,kib@szott gyors.
-
daninet
veterán
akkor szerintem szoftveres gondja van a telefonnak. ez teljesen automatikusan kellene működjön, nem kellene hozzá driver stb. én megpróbálnék egy factory reset-et a beállításokból és ha az sem jó, akkor vagy KIES-el hivataos szoftvert frissíteni (ha nem a legfrissebb van rajta) vagy odinnal rátenni egyet, de ehhez már kell egy kis utánaolvasás, de nemsok, meg segítünk is.
Ha céges, nem saját tulajdon stb. akkor kell kérni egy másikat vagy visszadobni frissítsenek szoftvert (kb 10 perc otthon)
Ha ezek után sem jó akkor más a baj. -
Varszegig
veterán
válasz
conanabarbár #4101 üzenetére
igen
-
goom
senior tag
válasz
daninet #4077 üzenetére
Köszönöm a válaszokat:
daninet: nagyon ritkán (kb. minden 10-15. próbálkozásnál) jelenik meg az USB-ikon - azonban akkor sem változik a helyzet. Igen, próbáltam USB-drivert telepíteni; most is fent van a gépemen (itt a fórumon találtam hozzá linket).
Szelley: nincs. Ilyen néven sincs.
Egyébként minden csatlakoztatásnál csippan a telefon és világít a kijelző... de ennyi.
-
istvan47
senior tag
SamMobile
Galaxy S II and Galaxy Note in January / February #sgs2 #sgnote #android 4.1.2
I9100XXLSTSamsung frissítése a Galaxy S II és a Galaxy Megjegyzés január / február 4.1.2. (Bing fordításában)Szerintem lesz ebből még későbbi időpont is
-
logarithm
őstag
válasz
maggi1886076 #4130 üzenetére
PDA -hoz
Más:
SamMobile
Latest: N7000 = N7000XXLSP I9100 = I9100XXLST (DEV CENTER)
Samsung to update the Galaxy S II and Galaxy Note in January / February #sgs2 #sgnote #android 4.1.2 -
maggi1886076
addikt
odinba hova kell betallóznom a siyah kernelt?
-
logarithm
őstag
válasz
edgelaszlo #4127 üzenetére
Előfordulhat
készítő leírta hogyan kell feltenni. De lehet nem szerette a telefonod.
Itt az univerzális telepítő
(ami nem csak samu eszközökre van)
[MOD][ICS & JB]●►ACID Audio Engine V5.0◄● for most of the devices|☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
daninet #4125 üzenetére
én ha elindítom a powerampot,akkor az állapotsávban megjelenik egy sony walkman logó,ami jelzi,hogy aktív!
Más: megvettem a ROM Toolbox nevű progit!ebben lehet az állapotsávot tetszőleges szinűre változtatni!(valaki érdeklődött,hogy,hogy lehet feketére állítani) egyébként az állapotsor ikonokat is meg lehet változtatni,meg nagyon sokrétű progi(root kell hozzá)
-
daninet
veterán
válasz
conanabarbár #4118 üzenetére
én trial resettel használom, így eredeti up-to-dateViszont lejátssza nekem az flac-ot, mivel csak az van a telefonon és igazából szólt
de PowerAMP alatt nem volt aktív
-
porse
őstag
Melyik az utolsó 4.0.4 es rom? S azon is ragad a wifi, nem tudjátok?
-
Szelley
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #4103 üzenetére
S advance jó telefon! Nővérem most vett magának egyet, T-nél 50körül volt előfizuval. A hátránya hogy GB fut rajta, elméletileg jön rá JB de samsungéknál sohasem tudni. Valamint nem értem ha van a samsungnak egy 512-es és egy 1gigás memória chipje, minek gyárt egy új 768-ast?! Mert az advanceban az van, és a t-mobile által teletákolt alkalmazások miatt érzékelhető néha hogy nem 1 giga rammal dolgozik az ember.
Saját szemszögemből nézve S2-t, talán S3-t vagy Note2-t választanám, ugyanis ez a fő ág samsungéknál. Ezekre jönnek a frissítések jó ideig. Kijöttek az S Plussal, meg most jön az S2 plus, emellett S advance, S3 mini, ezek mind mind "vakvágányok"! Ígérgetni lehet hogy jön rájuk frissítés, de jelen pillanatban még S2-n sincs kézzel fogható hivatalos hír amin közölnék hogy ekkor és ekkor kitolják OTA a frissítést. -
warezxts
senior tag
AC!D benne van (ha akarod) a VK Romban, de nemtudom mit kell hallani
A beállításokban mondjuk csak annyi van hogy mikrofonos-e a fülesed vagy nem...
Pedig AKG K375-el hallgatom. -
logarithm
őstag
válasz
daninet #4114 üzenetére
Én, csak az acid soundmod részét használom + poweramp, tehát addont nem kapcsolok be, nekem sokat javított
De hát kinek mi, én elégedett vagyok ez a lényeg.Ezzel a fej hallgatóval teszteltem előtte és utána is, tökéletes.
-
daninet
veterán
válasz
logarithm #4071 üzenetére
Na bedurrantottam én is az ACID hangot, és 20 percig nem jöttem rá miért nem működik. 2x raktam újra. Utána megértettem, hogy PowerAMP és egyéb médialejátszók alatt nem megy, csak gyári zenelejátszóval.
Én a Beats audio féle addont tettem fel, és az igazság az, hogy szerintem fölöslegesen EQ-zza a zenéket, és bár dinamikusabbnak hat, szerintem kicsit eltorzítja a zenét. Egy AKG stúdió fejhallgatóval teszteltem -
kungzi
veterán
magyar független S3-ra ma jött ki a 4.1.2 frissítés
-
znagy69
őstag
válasz
conanabarbár #4101 üzenetére
Igen
-
kungzi
veterán
válasz
maggi1886076 #4106 üzenetére
a CWM-s telepítő nem jó! vagyis jó, de csak siyah kernellel működik, szóval használd az odinos változatot
-
maggi1886076
addikt
siyah kernel csak a gyari leakkel mukodik? vk ala probaltam feltenni, de nem engedi.jelenleg jeboo kernelem van.
-
knyitogato
őstag
válasz
Rosszarcu01 #4091 üzenetére
Feleségem használja, én most ilyet vennék, ha nem lenne S2-m, ebben az árkategóriában (90k). De persze ízlések és pofonok
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest