Hirdetés
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Ez a mai Facebook frissítés elég jóra sikeredett
-
zack
nagyúr
-
kungzi
veterán
Poland (XEO) GT-I9100 I9100XXLSQ
csak vicc
-
kungzi
veterán
válasz
pvt.peter #2382 üzenetére
Állítsd vissza gyárira! Mert van aki nézi a romot és ha nem gyári, azzal a lendülettel húzza át a gari papírt.
(#2385) kano
ha a vezérigazgatónál tudsz hatásosabbat, akkor hajrá
remélem sikerrel jársz
-
pvt.peter
őstag
válasz
vrgkrisztian #2381 üzenetére
az okozhat gondot, hogy nem gyári ROM van rajta? CM10, nightly
vagy azt csak boltban nézik?
köszönöm a linket, amúgy most lesz 1 éves... -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
pvt.peter #2376 üzenetére
hát,hogyha van rá garanciád,megér egy próbát ...
főleg úgy,hogy a házhoz kimegy egy futár,és ott megjavítja(percek alatt kész egyébként)
itt tudod igényelni ezt a szolgáltatást(regisztrálni kell,és kell a telefon gyártási száma:más néven IMEI,meg persze a garipapír)
ha megpróbálod kicseréltetni,akkor szurkolok neked,hogy ne olyan kijelzőt kapj,mint én,többször is -
pvt.peter
őstag
válasz
vrgkrisztian #2360 üzenetére
hm, érdekes...
nekem ilyenem van:
az állapotsor, amit lelehet húzni annak a helye ilyen kék átmenetes, egyáltalán nem feltűnő, de ha az egész kijelző teljesen fehér színű, akkor észre lehet venniilletve ha álló tájolásban nézzük, akkor a legeslegjobb-oldali pixeloszlopon látszódik az, hogy mintha a vörös komponense lenne erősebb a többihez képest
ahogy nézem ez is ilyen RGB színekből áll és e-közül a három szín közül a vörös a legerősebb ebben az oszlopbanez a két dolog vajon mi lehet? megéri vele vesződni?
-
zack
nagyúr
Csak pénteken vihető 72k-ért.
-
fecs
senior tag
Samsung sends replacement Galaxy S II devices with Jelly Bean loaded. Official push is hours away
-
zack
nagyúr
Ismét kaptam egy figyelmeztetést. Ráadásul pont olyan jelentette, akitől azért nem vártam volna.
A szabály az szabály. De ahogy volt itt warez is, átléptünk felette emberségből, és mi figyelmeztettük a júzert mit szabad és mit nem.
-
borsodika
őstag
válasz
vrgkrisztian #2360 üzenetére
Ezek dúrva képek
. Nekem ma cserélték a kijelzőt statusbar beégés miatt de ott közelsem volt ennyire beégve.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
pvt.peter #2359 üzenetére
[link]
[link]
mármint az N betűk? hát,hogy szépen nézem az egyszínű sötétkék képernyőt,és egyszerűen ottvannak...baromi idegesítő,főleg hogy fehér háttérnél is látszik,de csak ha leveszem a fényerőt...a másik meg az állapotsor beégés,ami miatt cseréltettem az amúgy 2 hónapos telót,azaz az is 1 hónap alatt beégett,de nem is csak halványan...ezen nem látszik annyira,de határozottan ott van! (kb 1 hónapos ez is) viszont ez kárpótolásként foltos,sárga a széle,és lila a teteje(csíkos függőlegesen,csíkos vízszintesen)
remélem a következő kijelző már tényleg nem ilyen lesz...
-
pvt.peter
őstag
válasz
vrgkrisztian #2351 üzenetére
mit jelent az, hogy be van égve?
-
pzstm
titán
válasz
vrgkrisztian #2355 üzenetére
advance és ace2 kimarad ICS-ből, kapásból JB-t kap Q1-ben
-
kungzi
veterán
válasz
vrgkrisztian #2355 üzenetére
advance-ra is lesz JB "elvileg januárban"
-
Muffi
aktív tag
Ehhh ez amugy már vicces. Az Asus TR Prime Táblagépem már 2-3 hónapja megkapta a 4.1.1-es JB-t!!! Most frissített le és megkapta a 4.1.2-es verziót is!! Csak a Samsung tud ennyit tökölni...De már jöhetne nagyon!!!
-
vrgkrisztian
aktív tag
bocs a pluszért,de: (az első pillanattól kezdve ilyen)
szépen leellenőrizték,hogy jó kijelzőt raktak e bele... köszi <3 -
vrgkrisztian
aktív tag
link
na,konkrétan ilyen gyönyörű,a szinte vadiúj,1 hónapja cserélt kijelzőmés már be is van égve,csak itt a képen nem látszik
ezen már csak nevetni tudok,de viszont a telefont így mínusz élmény használni
ohh yeah
nekem nem kell többé amoled
remélem a jövőben eldobja ezt a technológiát a samu is,mert ez már az ötödik kijelző(az ismerőseimével együtt),amit ilyennek látok szürkénél...hurrá
(függőleges csíkos, félhold alakú foltok vannak rajta,+ mintha maszatos lenne,és sötétkék színnél bele vannak égve N betűk is )meg persze az alján egy kör is megtalálható,de azt csak én látom
-
tamasgal
senior tag
galaxi SII plus [link] ez gyengébb lett mint a miénk. Akkor meg minek?
-
zack
nagyúr
Srácok!
Gyorsba mennyit kérhetek a telefonomért? Karcmentes, dobozos, összes tartozékával, (füles csak kipróbált), magyar gari 2014.02.-ig (Premium).
Jött egy lehetőség (akkor kell váltani amikor lehetőség van rá), így ha elviszi valaki, ezzel a példánnyal biztos nem jár rosszul.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Rototti
senior tag
válasz
ravensky13 #2333 üzenetére
Innen: [link]
-
bajusz66
aktív tag
Samsung firmware developers doing last minute fixes to the GT-I9100 Jelly Bean for XEO (Poland). Lets hope they want to rush it for tomorrow. Please be patient, You waite for so long, You can wait few more days
-
Linkin
senior tag
A Modern Combat 4-et próbálta valaki?
-
Sprite75
tag
válasz
zoleeno1 #2256 üzenetére
Root megvolt az első hsz ben írtak szerint. Titanium-al átköltöztettem a telepített programokat az i5800-ról. A Play még market néven volt és lehet hogy az hiba volt hogy a "költözés" előtt nem jelentkeztem be a g fiókba és nem frissítettem, és lehet hogy ezért hibával leállt a market ha elindítottam. Végül is az progiknál a marketnél töröltem a gyorsítótárat és helyreállt.
Azért ez egy minőségi ugrás a Galaxy3 után.
Tetszik milyen gyors, már csak a JB hiányzik. Tényleg kungzi, mit tudsz holnap lesz
?
Most-már az aláírásom is átírom
-
ravensky13
tag
Amúgy ha nem titkok, Sammobile twitterén kívül honnan informálódtok Official JB-el kapcs? Beteges hogy 5percenként F5-t nyomok a topikra, de mindent tudni akar az ember fia és minél előbb
-
csabám
addikt
-
halfme
csendes tag
Srácok a következő a problémám a teló részletei, PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LPH (XEO)
Ezzel miért nem működik a kies szoftverfrisítést? a másik pedig hogy mivel tudom a gyári ics-t 4.0.3 rootolni esetleg SuperOneClickv1.9.1? -
Ateszpapa
addikt
"Samsung firmware developers doing last minute fixes to the GT-I9100 Jelly Bean for XEO (Poland). Lets hope they want to rush it for tomorrow. Please be patient, You waite for so long, You can wait few more days
"
Szal, holnap.
-
kano
nagyúr
kunzi
De hol van a mai JB? -
szaba75
tag
-
zack
nagyúr
válasz
Redplee #2309 üzenetére
Ok. Értem. Ezzel csak az a gond, hogy addig lehet nem áll össze rá a pénz. Az a másik fele, hogy a support még erősen kérdéses, és így nem merek belevágni. Nem az aggaszt, hogy gyári hibás lesz, de ha a későbbiekben lesz bármi nyűgje, lehet alkatrészt sem fogok találni hozzá itthon.
Tehát minimum egy EU-s garancia kellene ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam, de ehhez hivatalosan is meg kell hogy jelenjen az EU-ban.(#2303) kano
Nem próbáltam, de sztem az ICS+ -nál nincs jobb jelenleg. Ha nem vetted még meg egyiket sem, akkor megveheted a JB verziót, aztán beszámolsz róla. Én az ICS+ vettem meg, és nem akartam a JB verzióra pluszban költeni. Max. ha akciós lesz.
(#2299) F-ECT$
Én is így tervezem.
Ha nem áll össze addig a pénzem, akkor fél évig simán meg fog felelni még az S2+JB.
-
Sanci789
aktív tag
Srácok, hogyan és mivel érdemes beégetni a képernyőt?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Most két S2 is van nálam. Szerintetek az miért van, hogy az egyiknek a kijelzője határozottan fényesebb mint a másiké. Mindkét készüléken fényerő maxon, dinamikusra állítva mindkettő, rom ugyanaz. Az egyiknél a sötét és a színek mélyebbek, a másiknak meg sokkal szebb a fehérje. A panel beszállítója gondolom maga a samsung, vagy nem? Esetleg időközben csiszoltak valamit a panel tulajdonságain?
-
zack
nagyúr
válasz
kenwood #2296 üzenetére
Erre még azért reagálok...Aztán a témát lezárom.
Majd pont te fogod megmondani minek van itt a helye és minek nincs.
Itt hónapok óta családias a légkör. Mindenről beszélgetünk a mértéket és az off-ok mennyiségét betartva.
Nem mákdarálóról megy az off, hanem azért a telefonos témakörökön belül.
Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy ami off, azt ne olvasd, de nehogy már a te privilégiumod legyen ezt eldönteni.Én legalább veszem a fáradtságot, és off-ba rakom.
Mint írtam már...Ez egy családias, és segítőkész topik, extra türelemmel. Ha nem tetszik ez a rendszer van más alternatíva is, és nem fogsz "on"-ban reagálni egy olyan témára amit "off"-ba raktam.
Mert ugye ez a hsz-ed "on"-ban hogy is kapcsolódik az S2-höz? -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
DCI_market #2304 üzenetére
Mert itt a stock is komolyan jó!
-
DCI_market
tag
adjon isten mindenkinek!
Eddigi S tulajként Slim romokat használtam, kérdezném erre fele mi a jó és bevett recept, olvasom hogy valamit nagyon vártok, a samsungtól jön a JB, itt nincsenek jól használható fözött romok? Kernel szinten hogy állunk?
(olvastam én visszafele, de a személyes kapcsolatokon kivül sokkal okosabb nem lettem és ahogy látom sokan használtok stock romokat)
-
Rebell
senior tag
Ha már felmerült a garanciális téma! Külföldön vásároltam a telefont és mindenki azt mondta, hogy csak kint érvényes a Garancia, miközben:
Samsung ügyfélszolgálat válasza a nemzetközi Garancia kérdésemre:
A Magyarországon vásárolt készülék garanciális javításához minden esetben szükség van a jótállási jegyre (magyar, EU-s vagy szolgáltatói garancia) és számlára. A 2011 április 1-e után vásárolt készülékek esetében 2 év a jótállás, 1 év teljes körű és 1 év korlátozott.
Az Európai Unióban vásárolt telefonok esetében, a garanciális javításhoz elegendő a számla bemutatása. A készülékekre 2 év korlátozott garancia vonatkozik, 1 év teljes körű és 1 év korlátozott.
Szervizes bevizsgálás után lehetséges eldönteni, hogy a készülék a 2-ik évben javítható-e garanciálisan.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Honda topik
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest