Hirdetés
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozobá
csendes tag
Dorimanx-V7.43 + gyári JB leak van a telefonomon. Néztem hogy a recovery menübe van egy kernel spec opcion menüpont, az alatt meg különbözö profilok, battery, performance , ha jól emlékszem.
Ezek mennyire működnek, probáltátok már? Most a battery-s profilt használom, eddig egész jónak tűnik az akkuidő. -
zozobá
csendes tag
válasz
killerjohn #5192 üzenetére
Korábban irták már itt a forumon, csak idézem
"ha nincs rá garancia, akkor keresd meg fagyalllo-t itt a ph-n, ő nagyon szakszerűen javít telefonokat!"
egy probát megér.
-
zozobá
csendes tag
válasz
#31342592 #4379 üzenetére
Nekem a lépcsöházban az 1 emelet fordulóba csuszott ki a kezemböl a telefon, és a korlát alatt le a földszintre, a kerékpártárolóba esett a bicajok közé. Azt hittem kész vége, kijelzö törött stb. De kibirta, a hátlapon lett 1 kis karcolás, meg a bal also sarka ütödött meg.
Szoval a szerencsén mulik , mit bir ki a telefon szerintem. -
zozobá
csendes tag
válasz
khorvat #4047 üzenetére
Nekem is volt 1 ujraindulás (ahogy olvastam, szinte mindenkinek volt) , és nekem is kicsit akadozva megy.
Amikor a Philz kernel volt fent , érdekes volt a lockscreen fagyás, Go lockert használok, semmi gond nem volt vele, és kb 1hét után jött elö, de akkor szinte miden 2-3ik alkalommal. Telefon restart, utána megint jo volt. -
zozobá
csendes tag
Sztem nyugodtam vehetsz SII-t még most is. Ez a hálozat eldobálás amit irtál egyedi hiba, nem nagyon emlékszem hogy többen is jelezték volna. Ami a "gyenge" pontja az a kijelzö "beégés", a felsö állapotsoron jön elö, mivel az szinte mindig látszik, és a tartalma alig változik. Én kikapcsoltam az állapotsort azt kész.
Egybéként meg 2év garancia alatt simán cserélik ha kell.
Irtad az endomondo-t, én is használom, nyáron volt hogy reggel 9-töl este 7-ig ment , igaz nem volt hivásom, semmi kijelzö, csak az endomondo .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest