Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Aktív témák
-
milanmylo
aktív tag
Másfél év után visszatértem gyári szoftverre és azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam..
Teljes szmútság van, mesebeli akku idő, ugyan a JB-s kártyák hiányoznak meg a transition effectek, de nem is hiányzik most semmilyen főzött rom
-
milanmylo
aktív tag
Hát srácok kellene egy kis segítség. Nem állok túl jól telefon visszaállítás ügyben. Visszatettem egy régebbi efs mentést, de nem vagyok benne biztos, hogy időben mentettem le. a *#272#-re UNKNOWN APPLICATION-t ír ki a telefon. Jelenleg CM10 van fent. Tegyek rá gyári GB TMH romot és akkor megjavul?
-
milanmylo
aktív tag
Tudom, hogy most tilosban járkálok, de kint élek 1 hónapja németországban és PÜ-ben tudna valaki segíteni akinek van tapasztalata sim unlock/és visszazárással kapcsolatban? Nagyon köszönöm! Életbevágó!
-
milanmylo
aktív tag
Ugyebár JB-n nincs rendes fájlmásolás, csak média eszközként. Mi lehet az oka, hogy egy csomó mp3-at nem enged rámásolni? Van amit simán, van amire meg hibát ír ki..
-
milanmylo
aktív tag
Melyik siyah dualboot kernelt ajánlanátok?
http://www.gokhanmoral.com/-on jönnek ki folyton az újabbnál újabbak. Az utolsó 4.1 RC1 ről van valakinek tapasztalata, vagy tegyek fel régebbit? -
milanmylo
aktív tag
Na RILJ eltüntetve.. Akkor ez mi már megint?
Idegbajt kapok ezektől a random kernel wake-ektől..
-
milanmylo
aktív tag
Köszönöm szépen!
Meglátjuk segít-e. A másik meg ez a NetworkLocationLocator, amit ahogy látom a GMaps generál. Lehet, hogy a location settingsben megadott folyamatos helymeghatározás is zabálja az akksit? Ugyebár ez infot szolgáltat a Google Now-nak ezáltal a kártyáknak..
-
milanmylo
aktív tag
Itt lenne vajon a battery drain elásott kutyája?
-
milanmylo
aktív tag
Hát ez a battery drain elég durva. Már megint 1 óra 40 perc kijelző használattal nullára merült.. Érdemes hard resetet csinálnom is minden lepucolnom a telefonról vagy az nem jelent semmit?
-
milanmylo
aktív tag
Na 9 óra alvással éjszaka 12%-ot esett. Ez már vállalható?
-
milanmylo
aktív tag
válasz
csabám #36667 üzenetére
Nekem pont a kártyázás jön be. Eszméletlen hasznos. Bármire rákeresek a gépen már telefonon dobálja is a hasznos infókat
Most is kijöttem Ausztriába rögtön hozzámvágott egy google translate kártyát és egy árfolyam átváltót
szerk.: Valaki tudna nekem mondani valamit erről a dual boot kernelről? Már csak azért, mert akkor feltenném Wanamot CM10 mellé. Wanam jó akksit kímélni, CM10 meg funkcionalitás terén brillírozik
-
milanmylo
aktív tag
válasz
matyi19 #36562 üzenetére
Valószínűleg sehol. Sajnos a Kies a Samsung fekete báránya. A lényeg, hogy a telefonban a szoftverfrissítés menüpont alatt tudd a telefont regisztrálni és akkor nincs probléma. Nekem is gyári romra azt írta a KIES, hogy nem támogatja.. Ezáltal, hogy a telefonon belül regisztrálsz, úgynevezett OTA (Over The Air) módon tudsz majd a későbbiekben frissíteni, ha csak nem kap el a ROMbolási láz, és nem akarsz majd kipróbálni egyedi, főzött Romokat
-
-
milanmylo
aktív tag
válasz
tariattila #36537 üzenetére
Alakul, bár még erősen SGS1-Froyo béta utánérzésem van. Szép és jó, szinte minden megy, csak még akksit zabál, néha FC-zik, de CM fiúk nagyon jól haladnak
1 hete használom, de az összes hibájával együtt sem mennék vissza ICS-re..
-
milanmylo
aktív tag
Na CM10 kezdi megadni magát 1 hét után. Laggolgat, Chrome, Facebook, Trebuchet FC-zik. Szívja az akksit, megnézem a legújabbat, full wipe-pal, siyah kernellel hátha. Az a jó ebben a CM10-ben, hogy szinte be sem kell lakni.. Egyedül a home screenen kell mappákba rendeznem a dolgokat a gyors elérhetőség miatt és kész, minden más kézenfekvő..
-
milanmylo
aktív tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de azért Samsung, és OLED technológia.. Durva..
[link] -
milanmylo
aktív tag
válasz
cassius.clay #36390 üzenetére
Nem szeretnék szőrszálhasogató lenni, se nem offolni, személyeskedni és ismét fekete báránynak lenni, de azok után, hogy állítólag végigolvastad az első hsz-t feltetted a bugyutábbnál értetlenebb kérdéseidet, amiket türelmesen megválaszoltam a hozzáértők, erre nekiállsz mindenféle mögöttes tudás nélkül leszólni minket CM10-et használó embereket, hogy hülyék vagyunk, mert holo témát használunk OLED kijelzővel. Miután köztudott, hogy a zöld szín keverésekor is szükséges a kék amiből viszonylag sokat használ az alap TW. Nincs jogom moderálni, de ha már segítőkész A Csapat, akkor tiszteld meg őket annyival, hogy nem "hülyézed" le őket burkoltam. (Nem szó szerint.) További szép estét
-
milanmylo
aktív tag
0814 Már rámolom is
más:valaki tudna segíteni better battery stats beállításban? Nem igazán látom át a dolgot. Ma is lemerült éjszaka 35-ről 15-re 7 óra alatt
Viszont kezd beállni az akksi használat közben. Levettem töltőről, étteremben beültem 1 órát böngészni folyamatosan és 1 óra folyamatos kijelszővel 76%-ra merült. Szerintem ez egész korrekt.
-
milanmylo
aktív tag
Érdemes feltenni CM10 alá siyah kernelt? Másik kérdés, van már minőségi portolt SGS3 lockscreen?
-
milanmylo
aktív tag
Miért nem tudom rávenni a drága is hölgyeményt, hogy visszamondja, hogy kell-e esernyő ma vagy nem? Ha focimeccsre kérdezek akkor se mondd semmit, csak kártyával bombáz
-
milanmylo
aktív tag
Jelentem nálam is jó az MTP mód és tudok felmásolni internal SD-re
Kicsit ugyan lassabb, mint az UMS de legalább van..
-
milanmylo
aktív tag
Eszméletlen jó ez a CM10.. Nagyon durván eye-candy és nagyon hasznos.. Most is meglepődte, hogy gépen guglin németországban nézegettem útvonalakat, városokat, erre azt látom, hogy a telefonon már meg is tervezte Maps-ben, időjárással együtt.. Félelmetes
Más: Az istennek se találom, hogy hogyan tudnám a géphez külső tárhelyként csatlakoztatni.. Tudnátok segíteni? -
milanmylo
aktív tag
Igen, anélkül nem pofázik
UK english-el férfit kapsz, US-szel nőt.
Próbált már valami 0808-as buildnél újabbat? Ez valami veszettül merül ha használom -
milanmylo
aktív tag
válasz
C.Brigante #35890 üzenetére
Női hang meg van, csak US englishre kellett állítani. Viszont nem válaszol. Mondjuk ausztriában vagyok, szóval ez is lehet probléma..
CM10-es alap google now van neked fent?? -
milanmylo
aktív tag
Miért van az, hogy ha megkérdezem google now-ban, hogy kell-e holnap esernyő nem válaszol, hanem csak kiírja az időjárást? A másik kérdés, hogy hogyan tudom nőire állítani a hangot? Idegesít a férfi
szerk: A másik kérdésem, hogy CM10 alatt mi lehet az oka, hogy nem tudom a facebook ismerősöket szinkronizálni? Egyszerűen nem tudom őket betenni a névjegyzékbe, mert nem látja a telefon őket. Pedig le van töltve a facebook app.
Harmadik kérdés, hogyan tudom az "otthont" beállítani? Neten is kerestem, de egyszerűen nem találom a telefonban az opciót..
-
milanmylo
aktív tag
Írják itt cm10 telepítésénél, hogy ne olyan cwm legyen aminél ez az mmc-superbrick bug van. Feltegyem az általuk ajánlottat, vagy a chainfire féle root kernel/cwm alkalmas cm10 telepítésre?
-
milanmylo
aktív tag
Visszaolvasgattam de nem láttam egyértelmű utalást. Van már használható, stabil, akksikímélő JB a horizonton?
RR--rel és a paranoid android hybriddel szemezgetek. Próbáltátok már őket?
-
milanmylo
aktív tag
Na szerintem a tegnapi hsz-em kissé elvegyült. Szóval, jelenleg gyári T-s rom van fent rootolva. Feltettem CWM-ből ezt: SGS3 lockscreen De semmit nem látok belőle. Főzött rom kellene hozzá, hogy működjön?
-
milanmylo
aktív tag
Akkor ezek szerint gyári T-s rootolt romra hiába teszem fel cwm-bol az sgs3 lockscreent nem fog menni?
forum.xda-developers.com/showthread.php?s=490f10cacba030c2dad942f5463960e0&t=1742397 -
milanmylo
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy ezt hogyan tudnám működésre bírni? LP7 van fent gyári T-s cf-roottal. Feltettem cwm-ből de maradt a gyári lockscreen.. Mit rontok el?
-
milanmylo
aktív tag
válasz
mogyesz #29117 üzenetére
Idáig hibát jelzett az OTA is, de most egyszer csak hirtelen megjavult.. Ki érti ezt..
Idáig wanamlite-on voltam de valamit szart összeszedtem és naponta kétszer jött értesítésként valami spam. Gondolom valami androidos vírus így gondoltam megnézem, hogy stock firmware milyen és mindig rájövök, hogy még mindig kellenek a főzött romok tweakjei.. Van valami amit most ajánlotok? Ezt a parandroid féle mobil/tablet ui-s cuccot próbálta már valami?
-
milanmylo
aktív tag
Tudtok valami megoldást nekem arra, hogy frissítsem KIES-sel a telefont gyári GB romról? a product kód is TMH..
-
milanmylo
aktív tag
Mi lehet az oka annak, hogy visszaraktam az alap gyári t-mobile-os romot, de kies nem tudja frissíteni tovább és az OTA telefonos frissítést sem tudom beállítani?
-
milanmylo
aktív tag
Tudna valaki egy gyári, T-mobile-os GB romot linkelni? Amivel adják a boltból a telefont. Előre is köszönöm!
Szerk: Buta voltam nem kerestem, megtaláltam az első hsz-ben. -
milanmylo
aktív tag
Tudna valaki egy alap GB gyári T-mobile download linket adni? Szépen fel szeretném OTA-val frissíteni ICS-re. Úgy érzem nincs már szükség custom mókolásra, meg különböző "eye-candy" effektekre. No meg ha netán bármi gond lenne a telefonnal, le főzött rom legyen rajta.. Előre is köszi!
-
milanmylo
aktív tag
Blöá kezd elegem lenni ebből az LPQ-ból.. Rendszeresen fagynak az alkalmazások, a feloldóképernyő állandóan ugrál, az üzemidőtől sem vagyok elragadtatva. Nézelődtem sammobile-on, de ott csak lengyel LPS-t találtam. Tudok valahonnan tölteni valami central europe LPS-t vagy valami univerzálisat, mert kezd használhatatlan lenni..
más: Ha odinnal fogom cserélni, hogy tudom tulajdonképpen elmenteni az összes beállításom? Az alkalmazások mappába rendezését, a widgeteket, hátteret? Van egyáltalán erre lehetőség, hogy mindent viszonylag gyorsan visszaállítsak anélkül, hogy egyesével újra telepítek mindent és újra mappákba pakolgatni? Előre is köszönöm! -
milanmylo
aktív tag
Nem tudtok, valami olyan Youtube app-ról vagy mod-ról amivel kikapcsolt kijelzővel is lehet youtube-ról zenéket hallgatni?
-
milanmylo
aktív tag
Valaki próbálta már ezeket az új főzött ICS romokat, Omegára illetve A resurrcetionre gondoltam. Érdemes ezeket feltenni, vagy várjak a hivatalosig?
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Politika
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia