Hirdetés
Aktív témák
-
gofry
senior tag
válasz
Szelley #39048 üzenetére
Ott 2 évig kapsz hozzá garantáltan frissítést, ennyi nem több. Azok a funkciók, amelyek bármiben is korlázoznák a teljes zökkenőmentes funkcionalitást kimaradnak. Facetime..a 3GS-en előlapi kamera nélkül LOL na nee...
Megkapja az újraírt UI-t egy csomó apró funkciót, szerintem ez bőven elég tud lenni.
Ami vicc, hogy a samsung megtart egy zászlóshajót 1 évig kihoz egy újat majd kihoz mellé még 1-et, amely az s2-t frissíti (WTF)...
majd innentől az s2 már nem másodhegedűs és a frissítések is lassulnak rá.
Szerintem azt nem állíthatja senki akinek android van, hogy a teljes paletta iszonyatos fregmentáltsága miatt bitang akadozó és bizonytalan a frissítés. Hiába nyitott platform, szerintem az átlag user használja akarja és nem úgy mint mi hegeszteni..bár teszem hozzá, ha normális roadmap szerint, átgondolt frissítéseket kapnánk még kisebb százaléknak jutna eszébe mókolni és igen egyszerűen csak használná a telefonját. Azt csinálná vele amire való, telefonálna, netezne, játszana és nem a felhasználási idő 60%-át romolással töltené.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Politika
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest