Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
Weeman1
üzenetére
Jól van csak szerintem túl sok ez a több mint 10 perc töltés pedig mindent úgy csináltam ahogy kelllett igazából nem is tudom mit lehetne elrontani ezen
de csak tölt és az S logón megy az animáció de se előre se hátra innen. Esetleg egy több file-s ics rom van? Mert a legfrisssebb csak 1, lehet az nem a legjobb volt arra hogy gbről váltsak -
Rotate
veterán
válasz
moszka
üzenetére
lehet, hogy olcsóbb a youtube, de bízd olyanra aki ért hozzá... most megéri azon a párezren spórolni? és ha elbaszol valami csatlakozót az alaplapon? akkor egyből megugrik a költség...
én azt mondom bízd fagyalllo-ra, még mindig olcsóbb, mint hivatalos szervizben...
Szakiii:
formázni elég a belsőt

-
Szakiii
addikt
leszedtem a legújabb ics-t odinnal tenném fel egy tar kiterjesztés van csak a tömörített fileban az gondolom pda-hoz kell és ennyi? nem kell pl pit vagy bármi más? (2.3 ról mennék)
-
rauley
tag
Nekem továbbra is jó az LPX üzemdeje,sőt eddig talán a legjobb.

A tegnap esti posztom óta (amikor is 55%-n voltam),most vagyok 31%-on,1 nap,21 óra,24 perc akkuidővel,1:51 perc kijelzőidővel,és még mindig folyamatos wifivel,végig bekapcsolva tartva,éjszaka is.
Szinkronizálok egy Facebook fiókot,meg egy freemailes,és egy gmailes levelezést.Sokat mondjuk nem használtam ma a telót,csak egy kis hanghívás,meg némi Facebook és net nézegetés.
Abszolút elégedett vagyok vele eddig. Emellett stabil,mint az állat,nem fagy és nem FC-zik.
Gyári kernellel nyomom,root nélkül. -
toto0569
addikt
válasz
Weeman1
üzenetére
nem próbálod ki ezt a ROMot--->Simplistic V .Két napja használom és olyan f@sz@!!!A fényképezője jobb a MIUInál,Ram 404 Mb-on áll a foglalt,gyönyörü szépen megy,nem fc-zik,jól testre szabható,csak a modemet cseréltem le XXLQ5-re mert a főnököm routerjárol néha elfelejtett dolgozni(nem tudta betölteni az oldalt pedig volt wifi kapcsolat és a kis nyilak is jelezték,hogy megy) .Lecseréltem és azóta frankó.Én mindig azt gondoltam,hogy a Miuinál nincs jobb...

-
Szakiii
addikt
cf root kernelt ki kell csomagolni? zip a kiterjesztése így nem tudom betallózni a pda-hoz odinban. Ki kellett kész.
Bocsi első dolgoknál még bambázok aztán 1-2 nap felzárkózok. -
ferrari1
őstag
Visszahoztam

-
ferrari1
őstag
Hoppá! Simplistic-V-XWLPX telepítése után elszállt az IMEI-m

-
Linkin
senior tag
[link]
-VK--ICS-XWLPX-V5.4-Multi-Language.zip -
Weeman1
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem próbáltam,Miui fronton mozgok.

(#40349) Varszegig
Sajna nem tudom,
de lecseréled a kernelt és nem kell aggódni a brickbug miatt.(#40352) MuKi^.
Valakiét kérd kölcsön pár napra. -
Szakiii
addikt
2.3 van fent ha ics-t szeretnék elég leszedni sam.m.ról a legfrissebb ics-t és odinnal feltenni ugye?
-
Ati007
őstag
OTA frissítést nem kéne a telefonnak felajánlani? Kies sem látja az új rom-ot

-
csabika69
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Használtan venném a készüléket és meg akarom tudni h hivatalosan volt e függetlenítve?!
-
Grande Ale
őstag
válasz
csabika69
üzenetére
Hát onnan, hogy bemész jelen esetben a Vodafone-hoz, veszel egy függetlenítő kódot, kapsz róla egy igazolást. Ez a hivatalos függetlenítés. 10000 FT, de ki kell fizesd a hűségből fennmaradó részt, és a különbséget a kedvezmény és a listaár között, ha jó tudom.
A Voda topicban pontosan megmondják: [link]
-
csabika69
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
És azt honnan lehet tudni h hivatalos e?
-
dekanov
tag
Sziasztok S2- tulajok! Lehetetlenség a tempót tartani, naprakész lenni a topikkal. Olyan kérdésem volna, hogy melyik a legfrissebb gyári rom a telóhoz, tudnátok e adni egy letöltési linket hozzá roottal együtt? Thx!
-
csabika69
tag
Sziasztok!
Párhónapos Vodás S2 függetlenítés után megőrzi a samsung garanciáját? -
MuKi^
csendes tag
válasz
Weeman1
üzenetére
Weeman1, köszi a tippet.
Ezt el akartam kerülni, hogy 8-10 ezerért veszek egy akksit, aztán kiderül, hogy mégsem az a problem, de úgy látszik nem lesz más választásom.
Az még előbb kimaradt, hogy 1 éves az akksi.
Illetve ami feltűnt, hogy kernelemnél ez az adat rendben van?
3.0.15-1068762 dpi@DELL169#3 SMP PREEMPT wed aug 29 13:40:41 KST 2012
Mintha a 4.0.3 alatt valami rövidebb elnevezésű lett volna.
-
MuKi^
csendes tag
válasz
Weeman1
üzenetére
Hmmm ezt el akartam kerülni, hogy 8-10 ezerért veszek egy akksit, aztán kiderül, hogy mégsem az a problem, de úgy látszik nem lesz más választásom.
Az még előbb kimaradt, hogy 1 éves az akksi.
Illetve ami feltűnt, hogy kernelemnél ez az adat rendben van?
3.0.15-1068762 dpi@DELL169#3 SMP PREEMPT wed aug 29 13:40:41 KST 2012
Mintha a 4.0.3 alatt valami rövidebb elnevezésű lett volna.
-
Domi2249
csendes tag
Nagyon köszönöm mindenkitől most veztek este folyt köv.
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
Nektek milyen papírok vannak a garanciához?
-
Domi2249
csendes tag
Galaxy s2-re hogy kell screenshotolni?Nagyon köszönöm a válaszokat rutintalan vagyok.4.0.3 rendszer van rajta, de állandoan lefagy.Ezt javasolta az egyik kollega itt
-
Weeman1
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Igen.
(#40341) Domi2249
Hangerő le+kikapcs. -
Grande Ale
őstag
Ez a magyar OTA frissítés mit hozott? 4.0.4-et?
-
TOZ
addikt
2014 júliusig garos (gyári fuggetlen) drágaszág realis ára 85 korul van most?
Csabit a Gnex...
-
MuKi^
csendes tag
Sziasztok!
Srácok, segítsetek please, mert megőrülök, ahogy olvasom itt mások üzemidejét. Tegnap lefrissítettem 4.0.4-re. Teljesen szűz rendszer, 1 gmail fiók beállítva (sync-el) és facebook feltelepítve (FBnél ki van kapcsolva a sync). Root sincs.
Főképernyőre kitéve a gmail widgetje.
Alarm clock extreme feltéve ébresztéshez.
Beautiful widget super clock van még feltéve.Ma reggel 6kor lehúztam töltőről és már most (7ó 32p üzemidő után) 55%-on van az akku.

Kijelző: 45% 34p 29mp (automatikus szabályozásra kapcsolva)
Hanghívás: 22% 11p 25mp
Cella készenlétben: 11% 7ó 32p (lefedettség nélküli 5%)
Android oprendszer: 8% 6p 37mp, Ébren maradás 31p 34mp
Telefon készenlétben: 7% 6ó 57p
Android rendszer: 5%
- CPU összesen 2p
- CPU az előtérben 53 mp
- Ébren maradás 7p 28mp
- Adatok átküldve: 9,52 kb
- Adatok fogadva: 9,52 kbNem értem miért merül ennyire. Adatkapcsolat kikapcsolva, GPS kikapcsolva, Wifi bekapcsolva. T-Mobile-os a kütyü.
alapsáv: I9100XXLQ6
Kernel: 3.0.15-1068762 dpi@DELL169#3 SMP PREEMPT wed aug 29 13:40:41 KST 2012
build: IMM76D.WXLPXMire ezt a postot megírtam és nézegettem az adatokat további 2%-al esett.
Mi lehet a probléma? Beszart az akksim?
-
Domi2249
csendes tag
Kernelverzió:3.0.15-I9100XWLP7-CL340913
-
Domi2249
csendes tag
R2D köszönöm a segítséget.Ahogy kérted.Kernelverzió:3.0.15-i9100XWLP7-CL340913
-
R2D20208
addikt
-
Domi2249
csendes tag
Sziasztok segítségre lenne szükségem.Van egy samsung galaxy s 2 i 9100 okostelefonom.Amióta frissitették az android rendszerét (4.0.3)azóta állandóan lefagy.Napi kétszer kb.Mit lehet evvel csinálni?Valamit lehet rá rakni, hogy ezt ne csinálja?Még annyi, hogy kártyafüggetlenül lett vásárolva kb 1 éve.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
-
R2D20208
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Fel a Gmail Címtárba, majd le a másik telefonra Gmail szinkronnal. Pl.
-
qpakcovboy
őstag
Hogyan lehet egyszerre 800 névjegyet importálni?
-
Domi2249
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni ti bíztos értetek hozzá!Van egy samsung galaxy s2 i 9100 telefonom.Rá rakták most az újj android rendszert(4.0.3)Amióta rajta van állandoan lefagy szinte napi kétszer.Mit lehet vele kezdeni.Még annyi, hogy gyárilak kártyafüggetlen.Igy lett vásárolva!!Nagyon köszönöm segítséget!!!!
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni abban, hogy az adatok alapján miféle származású telefon ez?
Köszi a segítséget. -
Varszegig
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
wave-vel is fel lehetne szikronizálni a gmail fiókodba.
-
nfsu17
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Az utolsó tudom, van rá gyári ICS.
-
Rotate
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
van Kies, és van ICS
de a Kies-t hagyjad...mentsd ki valahogy a Wave-ből a telefonkönyvet, szerintem amúgy az is syncelhető Google accounttal, de ha nem akkor mentsd ki a telefonkönyvet, és a google.com/contacts lapon lépj be, és importáld... utána le fognak szinkronizálódni az S2-re... ez a legegyszerűbb és legjobb megoldás...
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Eddig egy samsung vawe telefonom volt Bada rendszerrel és most váltottam S2-re. Az a bajom, hogy nemtudom a telefonkönyvet átvarázsolni egyik készülékről a másikra. Ez megoldható bluetoothon, vagy program kell hozzá?
S2-höz van olyan progi, mint mondjuk az xperiánál a sony pc companion, vagy my phone explorer?
Illetve s2-re van már gyárilag ICS?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Kanczy
veterán
A Titaniumban egyszerűen nem találom a Batch "gombot", akárhogy keresem... van valakinek ötlete? Már egyszer csináltam backupot pár hónapja

-
mogyesz
aktív tag
válasz
hdekakas
üzenetére
Nekem ilyen van: g-shark
Elvileg akár 3 töltést is tudna, gyakorlatban 2 + kicsi. Két USB kimenet is van, az egyik aszem 500mA/1A, a másik 2A. Ez utóbbin jóval hamarabb tölt, igaz ezt csak végszükségben érdemes használni. (Egyébként gondolom az iPhone kompatibilitás miatt van rajta.) Maga a kütyü jópár óra alatt töltődik fel, igaz töltőt azt nem adnak hozzá...
-
R2D20208
addikt
Gyári Rom, Rootolva kipucolva, és imádom. Semmi Romolás, buhera. Megvárom a G - t, az az egyetlen amire cserélném. Amúgy a Topickban csak elégedett felhasználók vannak. [link] 3 hete nem Romolok, és van egy stabil jó gyári Romom, ami még kinézetre is maximálisan tetszik. Szóval se HOX se S3, ez mellett maradok.
-
zack
nagyúr
válasz
R2D20208
üzenetére
Köszi! Segített!
Nagyon zsír progi! 
Az a gyanúm, hogy a Note gallery bohóckodik, és ezért nem tudom betenni rendesen a képeket. A vicc az, hogy a romban nincs alap gallery. Azt azért benne hagyhatta volna a rommer...
4X hogy muzsikál egyébként S2-höz képest? Mivel az i5 nem hozza az általam elvártakat, lehet hogy Optimus G lesz belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zack
nagyúr
Azt nem tudjátok mitől lehet, hogy a normális 480x800 háttérképeimet nem tudom betenni állítva, csak fektetve a kezdőképernyőre?

Zárolt képernyőre engedi állítva is. -
Grande Ale
őstag
Az miért van, hogy a play-en a szolgáltatónál és az utolsó használatnál nem jelenik meg semmi? Eddigi telefonjaimnál megjelentek ott is a adatok.
-
GazRic
senior tag
GT-I9100_I9300XXDLI5-OTA-I9300XXBLH3_VGF_284461470.zip
ez mi lehet? -
tucsok.
senior tag
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Horgász topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és igen igazad lett úgy néz ki mert felvillantak a gombok
miközbe írtam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)