Hirdetés
Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
#40980-ra valaki esetleg?
-
atila4
senior tag
Jah rendben, Köszönöm! Akkor rosszul tudtam.
-
-
atila4
senior tag
Sziasztok! A Voodoo Sound-ot hogyan tudom rátenni a telefonomra? Tényleg csak annyi az egész, hogy play-en megveszem? Vagy van valami olyan verzió amihez kell a recovery menübe telepíteni?
-
beckdo_
csendes tag
Sziasztok! Feltettem az LPX romot, a CSC elmászott. xda-n olvastam, hogy hogyan lehet visszaállítani, csak azt nem tudom, hogy érdemes-e, van-e jelentősége.
-
zso73
veterán
Gyári 4.03-al kikapcsol a telefon randomban. Mit csináljak ? Hívás után leraktam,és kikapcsolt egyből. Netezés után letettem a telót. 5 perc múlva ki volt kapcsolva.
-
Varszegig
veterán
válasz
Szakiii #40982 üzenetére
2 van egy csomagban. iszonyatos lúzernek kell lenni, hogy elrontsd, de ha nem bízol magadban, speedshopban felrakják 500-ért.
grigo: nem tudom
Én S3-ra is ilyet használok, S2-re is ilyen volt. Gyakorlatilag láthatatlan, baromi jó. Képzelheted, ha az S3 gorbített felületén nem veszed észre a fóliát, akkor mennyire jó. Szóval mindig az ebayről vettem, és mindig volt. Az S3 görbítettre vártam 2 hetet, mert annyira új volt. A többi pár nap alatt megjött akár US, akár Korea volt a kiindulási ország.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Rákerestem a problémámra előzetesen, de csak összezavart. Majdnem minden hozzászólásban az volt, hogy a sorozatszám 4.0.4 alatt mászik el, ha visszarakok egy 4.0.3-at akkor helyreáll. Ezzel az a gond, hogy nekem 4.0.3 van és sorozatszám mégis unknow.
Ötlet?
-
grigo
őstag
Ma rakattam fel egy új fóliát a kijelzőre. A régi már karcos volt és zavaró. Viszont az új fólia, hát...nem akarom azt mondani, hogy ocsmány, de igen veszít esztétikumából hogy a hangszóról jobb oldalától a kamera bal oldaláig egy hosszú téglalapos kivágás van, alóla pedig virít az eredeti kijelző felülete. Hihetetlenül erőszakolja a szemem...
Tudtok valami jó helyet ahol rendezhetném ezt és van esély olyan fóliára ahol csak a megfelelő részeknek van kihagyva a hely?
Nem lenne rossz budán de bárhol is igazán ahol fasza fóliát tudnak rá tenni.
Előre is köszi. -
Vrtboy
tag
Sziasztok,
A telefonon egy ideje elérhető a hang alapon történő keresés, ami teljesen jól működik. Praktikus. Sőt igazából, ha angol nyelvűre állítom a billentyűzetet akkor sms íráskor is simán lehet magyarul beszélni neki, jó 70% -os találati aránnyal... Ez mind ok...utóbbi igazából egyenlőre nem is érdekel, majd 5 év múlva ha 100% lesz.
Viszont, amire nem találtam semmit: Hogyan tudok tárcsázni hangvezérléssel? (benne van a vinglo féle hangvezérlés, meg a gyári is, de csak angolul.) Ha magyarra van állítva a keresés nyelve akkor nem tudok hívást indítani?
- Call Kapcsolat?
Mit tudtok erről?
-
nfsu17
veterán
A tegnapi okfejtésemet tekintsük baromságnak (mert az) és módosítanám azzal, hogy mégis csak az a megérzésem volt a helyes, hogy a flash 11 szívja nagyon a böngészőn keresztül az akkut. A gyári böngészőn belül a beállítások speciális fül alatt van a bővítmények engedélyezése. Ha ez BE van kapcsolva, akkor rendje módja szerint van flash, cserébe úgy merül, mint a titanic, még akkor is, ha flash sincs egy oldalon. Ha ez KI van kapcsolva, akkor normális módon merül az akku. Ha ez a KI opció nem oldotta volna meg a gondot, akkor törölném le a francba a flash-t, de így még hagyom, hátha valamikor kell még.
Próbáljátok ki ezt is, hátha nálatok is kedvezőbb lesz a fogyasztás...annak, akinek pluszba fel van téve a flash. -
hdman
őstag
Vegyetek!
iPhone 5 64GB:310.000 fekete,fehér EU modell LTE itthon is muködik.
Én kettőt kérek, szelve.
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Akkor megpróbálok egy gyári romot és ha minden ok aztán felpakolok egy simplisticet és megpróbálom azzal.
Köszi!
-
grigo
őstag
válasz
nggabi #40960 üzenetére
Annyi update, hogy az előbb kiírta, hogy feltöltve. Akkor lehúztam róla a töltőt. Utána kijelzett 93%-ot. És most megint megjavult és most már működik normálisan érzékeli a töltő csatlakozását és levételét.
Beviszem akkor szervízbe. Persze ott nyilván nem fogja produkálni a hibát, ahogy lenni szokott ilyenkor -
girnyau
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy minden főzött rom pár nap után beadja az unalmast és valamilyen android folyamat hibával leáll. Már próbáltam egy jó párat ilyen olyan kernel opciókkal és mindig van valami. Lehet a felrakások során én cseszek el valamit? Amúgy a CM10 siyha kernel kombó volt a leggördülékenyebb, de az is elkezdett hülyéskedni. Néha az ébresztőóra állt le ami elég szar reggelente munkába menet előtt és most meg az android phone procesz. Kész vagyok.
Segítsetek légyszi, hogy miért lehet.
Felrakás így történt:
Gyári Rom Odynnal: I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar
Utánna: Syiha kernel 4.1.5 odinnal (legyen CWM amiatt), wipok
Utánna: CWM CM 10 nightly 17.-i, wipok
Utánna: Syiha kernel 4.1.5 cwm-ből és már próbáltam odinnal is, wipokÉs használat és egy két nap és baszakszik.
Előre is köszi!
-
grigo
őstag
Jóreggelt!
Van egy kis gondom az s2-mel.
Két hete volt először, azt írta ki a telefon, hogy a töltés megszakad, túl nagy a feszültség. A gond az volt, hogy nem is volt töltőn a telefon. Viszont onnantól töltést érzékelt folyamatosan, volt töltési ikon, kikapcsolva pedig animáció. Ha a töltőt rárakom akkor pedig nincs a csatlakozási hang.
Olvasgattam google-ön, de csak valami olyasmit írnak, hogy nézzem meg a csatlakozót.
Múlt héten a probléma megszűnt és minden tökéletes volt míg most Angry Birds közben újra elkezdődött a töltő csatlakozását jelző hang 4-5x egymás után, aztán most megint ugyanaz a helyzet, folyamatos töltési állapot.Tudtok erre valami megoldást?
-
moszka
tag
Nektek átlagba mennyi a kijelzőidőtök?
Nekem max 2h-2,5h kb. Csak wifin netezve meg fb... Másfél éves a teló gyári ICS.
Szerintem kevés. -
Elekem
tag
Frissült a TSF Shell, szerintem nagyon ütős. Nem olcsó, de messze a legjobb a mezőnyben. [link]
-
fecs
senior tag
Cm10 alatt elfogadható az üzemidőm, végre nem merül borzasztóan készenlétben (2G hálón, szinkronizáció nélkül). Factory reset óta csak óvatosan tettem vissza programokat. Volt egy gyanúm még Cm9 alatt a Battery Monitor widget pro-val kapcsolatban, hogy szívta az akkut készenlétben. Még nincs fenn a telón, ezért kérdezem, hogy szerintetek meríti az aksit indokolatlan mértékben?
-
Senser87
tag
1, esetleg ha ODIN-ból pakolgattunk custom romokat és a számlálónk nem áll "0"-án, akkor egy JIG segítségével nullázzuk.
Használata: A telefont kikapcsoljuk, majd az akksit kivesszük, ezután csatlakoztatjuk a JIG-et, majd visszarakjuk az akkut. Ekkor a telefonunkról törli ezeket a "felesleges információkat" és elindul download módban.
!!!Ez a lépés, ennél a romnál azért jön előre, mert ez már az új bootloaderrel rendelkezik és esetében a JIG nem működne, csak old bootloader pakolgatással!!!Ezt nem értem, ICS alatt valószínűleg már az új BL van, szóval itt már a JIG nem is segít, ha gáz van??
A Siyah 4.1.5-öt a PHONE gombhoz tallózom?
-
-
matyi19
őstag
Azt hiszem ez lessz az a 3+1 fájlos I9100XXLQ5_I9100OXALQ5_OXA
nem tudtam letölteni, most is telefonrol vagyok -
Senser87
tag
Még két kérdés, aztán remélem minden tiszta
Reapartition kell?
A CF rootot azonnal be lehet tenni?
Vagy először flasheljem simán (3 file), aztán a CFrootot (akkor ezt jelenti a +1), aztán mehet a simplistic V? -
futor
aktív tag
WanamLite ICS UHLPY v.12.6 Android 4.0.4
-
nfsu17
veterán
Azt olvastam xda-n, hogy állítsunk statikus IP-t a telónak a routerben, mert akkor lehet, hogy kevesebbet fog a két eszköz kommunikálni, kevesebb lesz a wakeup, kevésbé fogy az akku.
Na, most nekem pont majdnem 2x annyi lett így a fogyasztás.
A mai nap nagyon durván szívta, tök mindegy mit csináltam böngészés közben, sima weblap, vagy videó, jóval többet kért enni, mint DHCP esetén. Bár hétvégén állíottam neki statikust, de ma nyomkodtam meg igazán web-en wifin át. Először flash 11-re gyanakodtam (ezt is hétvégén telepítettem), de azt kikapcsoltam a böngésző beállításában. Le akartam törölni, mert majdnem 100%-ra biztos voltam benne, hogy ez a ludas. Aztán visszatettem DHCP-re és lőn, 10 perces kis rövidteszt után osztottam-szoroztam és olyan eredmény jött ki, mint korábban nem_statikus (tehát DHCP) IP esetén.
Na most azért ezt nem kell vérkomolyan venni, lehet csak az én routerem a ludas, vagy félnapos android anomália szállta meg a gépet, de úgy néz ki nekem nem jó a static IP.Akinél szintén statikus IP van a routerben és pofátlan sokat kér enni sima webezés alatt, az próbálja ki ezt, veszteni nem veszthet vele semmit....szerintem.
-
Szakiii
addikt
Én csak simán feltettem odinnal anno a 4.0.4-et 2.3-ra és tökéletesen működik minden
szóval ezt most nem teljesen értem.
-
grigo
őstag
Olvasgatzalak ma benneteket, hogy és bár néha kínaiul beszéltek párszor szoba került hogy ezzel még azzal hozzátok ki jelly-ig. Van már konkrét infó hogy mikor kaphatjuk meg?
-
-
BigT
senior tag
ohh, pedig én így tettem LPM-ről váltva LPU-ra. közbeiktattam a wipe veszélyek miatt egy kk5-öt, arra ment fel az egy fájlos lpu. Akkor most találjak 3+1 fájlos 4.04et (I9100XXLQ5_I9100OXALQ5_OXA-t [link]), mert az általam felvázolt veszélyes? Sammobile-on ha jól láttam korábban csak 1 fájlos 4.04ek voltak. Na most totál összezavarodtam (pedig naívan már azt hittem, értem, mit és hogyan kell tennem
)
KK5re toljam fel ezt I9100XXLQ5_I9100OXALQ5_OXA és utána az egyfájlos simplistic wipe nélkül? vagy mehet a wipe? -
-
zack
nagyúr
Térerő gondom eddig nem volt. Stabil. Akku használat is okés, talán 4.0.4 romok közül az egyik legjobb.
Úgy globálisan nincs vele eddig semmi gondom.
Nem cseréltem se modemet, se kernelt. Azzal használom ami gyárilag benne van.
Wipe után én formáztam a belső sd-t is.Nyugodtan válthatsz, bár benne van, hogy bármikor bármi előjöhet, tehát szentírásnak ne vedd, hogy tökéletes.
(#40899) pzstm
Nem vagyok rákattanva az S4-re, és 5 col sem kell ha egy mód van rá. Ez már tényleg akkora méret, hogy kizáró ok lenne nálam. Full HD kijelző se kell, mert ezek mind mind a fogyasztásra lennének kedvezőtlen hatással. 1920x1080 kijelző? Milyen GPU fog oda kelleni? Ha lesz is megfelelő, olyan erősnek kell lennie, hogy mostani 2000mAh környéki aksik el fogják bírni. Real Racing 2-öt el tudsz képzelni 1920-ban? Ehhez a felbontáshoz dupla aksi kapacitás fog kelleni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest