Hirdetés
Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Vissza szeretném állítani a telót addig, hogy KIES-el feltudjam rakni a szerinte legújabb OS-t.
Letöltöttem az első HSZ-ből azt a WKK5-ös OS-t és betallóztam a dolgokat: Íme
A kérdésem az, hogy ez így jó?
Köszi.
-
Weeman1
veterán
válasz
korpicschess #41994 üzenetére
Nem mindig Miui-zom én,csak 80%-ban.
-
Weeman1
veterán
válasz
korpicschess #41992 üzenetére
Fél óra és felrakom,
reggel írhatok róla ha szeretnéd.#41990) ERPY
Remélem én is hogy találkozok még a munkáival. -
korpicschess
veterán
Omega v6 tapasztalatok?
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Van egy ilyen fájlom: "I9100BVLPH_I9100ONELPH_I9100BVLPE_HOME.tar"
Ezt simán a PDA-ba azt start?
-
bajusz66
aktív tag
Ezmiez? OTA frissítés,próbálta valaki?
France 12 Sep 2012 4.1.1 I9300XXBLH3 I9300XXDLI5 271.3 MB -
noxon
őstag
Hello, JB Ota elérhető már? Vagy mikor várható?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A hivatalos független 4.0.3 as romban van NEE product cod?
-
ERPY
őstag
Wajk írt, hogy hivatalosan lezárta az SII-re fejlesztést. Szal aki eddig WIUI romokat használt, annak ez rossz hír. Gondoltam megosztom, péntek révén már ne várjatok rá.
-
-
-
R2D20208
addikt
-
Linkin
senior tag
Új VK videó
[link] -
R2D20208
addikt
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Arcanis #41943 üzenetére
Na eddig tartott az AllianceROM (LPX)... Jó volt, meg szép, csak valahogy olyan gányolás érzete volt a dolognak...
Most kipróbálom az mai friss CM10 vsync-patched verziót
-
Muki94
aktív tag
válasz
Oldman2 #41935 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, a Nexus S és Galaxy Nexus is kapott JB-t a "régebbiek" közül.
Az i9000 hardvere egyezik az NS-sel, emiatt számomra érhetetlen, hogy azon miért villódzott a képernyő. Ugye most S2-m van, ezért írtam ide...
I9100-nál ilyen problémák senkinél nem jelentkeztek? -
Picco
addikt
Ha valakinek kell regebbi viber, irjon mailt az adataimnal levo cimre.
-
Rotate
veterán
válasz
Rison77 #41945 üzenetére
a közelségérzékelő asszem azért villog, mert azt a villogást várja vissza magának... ha visszakapja, akkor az arcodnál van a kijelző... és lekapcsolja... érthető így nem? eleinte engem is idegesített, de aztán rájöttem... vagyis lehet, hogy nem így van, de én ezt logikáztam ki
-
baradi
senior tag
valahogy be lehet allitani, hogy az emailt milyen ido-intervallumban frissitse? Van erre valami progi vagy alapbol tudja valahogy? koszi elore is !
-
zack
nagyúr
Ez a legújabb, nekem is ez van most fent. Baromi gyors, de még 1 progit nem telepítettem, mert lefekvés előtt toltam rá az új ROM-ot.
Jah és Dorimanx kernellel használom, lehet ez is számit ami a sebességét illeti.
Kipróbálom, tesztelem, és meglátom. Sajnos nem ehhez a kinézethez vagyok szokva a mi a status bar-t illeti, de ha ez az ára a megbízhatóságnak akkor vállalom.
Bár az új VK LPX nagyon csábít... -
Rison77
senior tag
üdv
Valaki nem tudja véletlen hogy az előlapi kamera mellett van 2 led , és ma reggel vettem észre hogy a kameràhoz közelebbi pirosan elkezdett vilàgítani. Fogalmam sincs mit jelent ez. -
Arcanis
aktív tag
CM10 Jelly Bean-ek közül most melyik a legkirályabb?
A vsync-patch óta vaj-smooth lett? -
Slash20
tag
Sziasztok! Ha telefonálok, a másik fél elég halkan hall, pedig nem suttogok. Van valami lehetőség ahol a mikrofon érzékenységet lehet állítani?
-
Zooka
tag
Üdv!
Beújtottam egy S II-t, még elég új vagyok a romolás témában... Még a gyári 2.3.3
van rajta, ajánlanátok valami gyári ICS kinézetű lehetőleg magyar ICS romot?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
korpicschess #41936 üzenetére
Igaz, de ugyebár ez itt egy SGS2 thread...
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Igaz, nem i9100-am van, hanem T989, de a problémám nem készülékfüggő lehet, mivel anno az i9000 alatt is megtörtént ez.
Bármilyen JB romot rakok fel, legyen az AOKP, MIUI, CM10 rom, a képernyő néha villódzik. Pont olyan, mintha egy kontakthibás szalagkábelt piszkálnék. ICS és GB alatt nem találkoztam ilye problémával. Ha jól emlékszem, videolejátszás közben nem tapasztaltam ezt....
először gondoltam a hibás grafikus driverre, de elég furcsa, hogy sem sgx540 és adreno 220 alatt sem működik megfelően.
Lehet, hogy a project butter hibája? -
zolmesz
aktív tag
válasz
turika86 #41918 üzenetére
Ezen már túl vagyok, az Apex volt beállítva, mint alapértelmezett program, de ennek ellenére csinálja ezt.
Érdekes, mert amíg a 4.0.3 volt fent, akkor ott nem történtek ilyen érdekességek, hogy az alapértelmezettség ellenére a másik (TW) launchert indította volna el a programokból való kilépéskor.
Feltettem a 4.0.4-et, és azóta szemétkedik. a 4.0.4 lenne az oka? -
BigT
senior tag
válasz
Technoman #41926 üzenetére
Meglepő, pedig még frissítés sem érkezett mostanában hozzá. Nálam szerencsére nem jelentkezett ilyen gond, kék pöttyöm sincs. BLN control-t javasolták még többen [link], amennyire olvastam, elégedetten használják is. Én még nem próbáltam.
Szerintem ha meghülyült a NOLED, próbáld ki vagy a bln-t, vagy telepítsd újra. Néha az is elég. Nekem LPM rom alatt használhatatlan volt, mert ha felraktam, összeakad a kisegítő lehetőségekkel és mindent felolvasott a telefonom, ha akartam, ha nem. Rohadt bosszantó volt és így le is cseréltem az lpm-et -
Szelley
senior tag
t-home most hozott egy galaxy tab 2 7.0-t, mivel ujitottuk a netet, 2 ev hűség mellé kaptuk ezt plusz egy wifis routert is
-
Technoman
őstag
Köszi a választ, bocsi, ha egy kicsit hosszú leszek
Nos, már vagy 1 hete használom ezt a progit, nagyon szeretem, mert hasznos. Eddig is éjjel-nappal használtam, de nem vettem észre -mint most- ennyire durva akku szívást.
Érdekesség a dolognak, hogy a NoLed prog tegnap óta -és csak is tegnap óta- egy kis kék pöttyöt tesz ki nekem, balra, fent (ezzel jelezvén gondolom az aktivitást)
Ma reggel leszedtem a progit és csodák csodájára még folyamatos internet kapcsolattal sem eszik annyit, mint tegnap ilyenkor (a kérdésedre a válaszom, hogy nem lehet-e más app a ludas)
Ezért keresnék egy másik -hasonló- appot, mert a fentiektől függetlenül nagyon megszerettem
Ja, nem maszekolt ram/rom/progim van, csak gyári van fent, ehhez nem is akarok hozzányúlni (részint mert totál sötét vagyok hozzá és nem akarom elrontani, amúgy meg így is kielégíti az igényemet) gondolom erre vagy kíváncsi "alapsáv verziója I9100XXLPS" -
Weeman1
veterán
Mennyivel előrébb járnak keleten.
-
lafaty80
addikt
Egy kis segítség kellene tőletek. Asszonykának van egy S2je. Használtam vettem neki, de - most kb 1,5 éves lehet- az akksija szerintem nem túl jó. Reggel leveszi töltőről, éjszaka már teszi is fel. Több rommal/kernellel is próbáltam, több-kevesebb sikerrel. Nem használja túl sokat, ha igen akkor csak telefonál, fényképet készít (nem sűrűn), internetezik (otthon wi-fi).
Kérdésem, egy átlagos használat mellett mennyit kellene kibírnia?
4-5eFt körül van gyári akksi, csak nem tudom érdemes-e... -
-
zolmesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan dologgal találkozott-e már valaki, hogy ha az alapértelmezett launcher a Nova, vagy Apex, akkor pl. a Gmail-ből való kilépéskor a TW jön be, mint launcher.
Tehát megy a Nova, vagy az Apex launcher, belépek a Gmail-be, megnézem az email-eket, vissza gombbal kilépek belőle, és nem a Nova/Apex jön be, hanem a TW. Néhány másik programnál is előfordul még, pl. az Üzenetek, vagy GoSMS.
Valakinek van megoldása erre, miért van, és hogyan lehet kivédeni, hogy a TW jöjjön be?Ja, XWLPX / XXLQ6 vant fent, gyári rom, és nincs Root sem.
-
nfsu17
veterán
Én ez alapján néztem meg, de nem biztos, hogy ez a jó módszer.
[link] -
nagyj74
senior tag
Sziasztok.
Mióta van gyári 4.04, ugyanis kb. 10 perce sikerült frissítettem Kies-el?
-
turika86
aktív tag
Valaki meg tudná mondani ,hogy melyik a legjobb modem kishazánkban?!(cm10-hez kellene) előre is thx!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest