Hirdetés
Aktív témák
-
kerlac
őstag
Mindenkinek köszi a választ. Sajos gyári cuccaim nincsenek hozzá, mert használtam kaptam, mindenféle tartozék nélkül, de ajándék lónak ugye.
Vettem gyorsban hozzá töltőt, autós töltőt, tokot és védőfóliát, egyedül a fülest gondoltam, hogy a nokiáé is megfelel, de sajnos nem. Akkor nézek vmi gyárit ill meglesem amiket Zack ajánlott! 20 k fölött azért nem költenék fülesre, sőt 10k felett sem igazán... -
frigoo
aktív tag
Jó ez a BLN, csak jó lenne, ha engedné a telót deep sleep-be. Tegnap estet tettem fe, egész éjjel 200Mhz-en ment a proci.
Esetleg én csinálok valamit rosszul?
Rom: Simplistic V, kernel Syah 4.1.4+ -
bnd00
csendes tag
Aloha kedves sgs2 felhasználók!
Ha most szeretnétek 80-100ezer pénzért telefon venni, megvennétek a kifutó sgs2-t vagy mást választanátok?
Üdv.A.
-
zack
nagyúr
válasz
kerlac #40688 üzenetére
Leginkább füles. A lejátszón túl sok minden nem múlik, de egy PowerAMP vagy egyéb must have lejátszó nem árt ha van mellette.
Egyébként egy jó fülessel sem lesz kompromisszum mentes a minőség, bár van aki ezt már nem hallja, és elégedett.
Brainvawz, vagy esetleg Shure SE215-ben (20k környéke apróban) is gondolkodhatsz ha többet szánsz rá anyagilag.
Persze van ennél feljebb is, de S2-höz a 20k+ kategória szerintem felesleges. -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Kaptam én is egy S2 készüléket, most ismerkedem még vele, próbálom frissíteni az android-ot 2.3-ról 4-re. Ez ingyenes elvileg, ha jól tudom.
Viszont a zenelejátszása borzalmas, igaz egy nokiás fülest csatlakoztattam hozzá, de a hangok szörnyű rossz minőségben jönnek. Valami speckó program, füles vagy egyéb kellen hozzá, hogy élvezhető minőségben hallgathassak zenét rajta?
-
Rotor82
aktív tag
Reggelt mindenkink!
Jelenleg dual módban a Simplistic V van a második helyen syiah 4.1.5-el és az lenne a kérdésem, hogy az első helyre felmehet-e az [JB
M10:HYBRD] PARANOIDANDROID [2.13]?
Tehát megmarad-e a dual mód és a syiah kernelem, ha felrakom az első helyre a PARANOIDANDROID-ot a Simplistic V- elé? -
Szelley
senior tag
SmartOffice 2 most ismét 2dollárba kerül 10helyett!!! Megéri!
-
Varszegig
veterán
-
Joe bácsi
őstag
Fogadott hívás után visszazár a képernyő automatán egyből vagy manuálisan kell ezt elvégezni?
-
Peti N95
aktív tag
válasz
hdekakas #40678 üzenetére
Én ezt a cuccot a gyári Samsung Power Pack-omhoz tudom hasonlítani! Először én is azt hittem, hogy majd erről fogja nekem tölteni az S2-őt, mikor lemerül, beleteszem, és feltölti! Hát a merült telefont kb 30%ig képes felnyomni, majd szépen villog pirosan, hogy éhes! Namár most ha egy fullra töltött telefon került bele, azt reggel 6-tól, kb délig, (ha hallgattam rádiót, és/vagy mp3-mat) vagy délután 4ig, ha csak jó sokat neteztem rajta! Lehet ez a te külső akksid is sokkal jobban bírná, ha csak tartania kellene a 100%-ot, mintha töltenie kellene! Jó, gondolom ez sok esetben nem kivitelezhető, meg nem is ezért vetted, de szerintem érdemes lenne így is kipróbálni...
-
hdekakas
senior tag
válasz
Rotate #40676 üzenetére
Első és második feltöltésre is ugyanezt az értéket, teljesítményt kaptam. Nem hiszem hogy harmadjára már háromszor annyit fog bírni.
Nincs semmi szabályozás, hogy mekkora teljesítményt írhatnak a dolgokra?!Akkor ennyi erővel az S II aksijára is ráírhatnák hogy 9000mah, és kész... Mindenre hasraütésszerűen írnának valamit, aztán nesze neked összehasonlítási alap.
-
Arcanis
aktív tag
-
hdekakas
senior tag
Megvettem azt a külső akkut amit a múltkor kérdeztem...
https://www.for-max.hu/1155-kulso-akkumulatorok/brando-nb-j20-hordozhato-tolto-/-kulso-akkumulator-5.600-mah-fekete.html
Úgy számoltam, hogy akkor kábé háromszor feltölti az 1650-es aksimat, meg még negyedjére is belekezd... Ezzel szemben a tapasztalatom: Egyszer feltölti, másodjára meg 40% körülig, és kifújt! Miért írják rá hogy 5600mah-es, ha csak 2000-es?!
Szerintetek érdemes visszaküldenem? Nem hiszem hogy hibás, csak szimplán félrevezeti a gyártó a vásárlót, hogy háromszor akkora teljesítményt ír rá, mint a tényleges... -
Zé_Mester
őstag
LPX-et használól nem vettetek észre olyat, hogy hívás közben néha elhalkul a teló, aztán visszatér a normális hangerőre ? kicsit furcsa nekem , mert mióta feltettem, azóta hívás közben történnek ilyen furcsaságok, meg néha egészen halk hiába hangosítom, alig hallani valamit
esetleg más alternatíva gyári romból ?
-
Sziasztok! A névjegyzékben a balra-jobbra húzásra sms vagy hívás kezdeményezést nem lehet kikapcsolni? Néha görgetés közben megcsúszik az ujjam és rögtön felhív valakit. Kicsit kellemetlen.
4.0.3 gyári szoft van rajta. A másik, hogy bluetooth fájl küldésnél a már párosított eszközt nem lehet állandóra tenni, hogy ne kérjen engedélyt minden fájl fogadáskor?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Grande Ale #40659 üzenetére
Ezek szerintem azt jelzik, hogy GTalk -on vagy Skype -on mi az ő státusuk...
-
Grande Ale
őstag
Vannak számok, amiket ha hívok, vagy hívnak, akkor megjelenik a képernyőn a név alatt a Goggle G betű, vagy Skype jel, stb. Gondoltam azért, mert a a google fiókban van a névjegy, dehát az összes abban van... A skype sem jeleneik meg mindenkinél, akinél össze van kapcsolva. Érti ezt valaki, hogy mi alapján írja ki ezeket?
-
Weeman1
veterán
-
Daffit
tag
Lehet megoldódott már a probléma de nem találtam itt róla bejegyzést és inkább leírom:
Akinek nem megy az USB mass storage CM10 alatt:
Beállítások -> Tárhely -> Menü gomb -> Számítógépes USB-kapcsolódás
Nekem kellett egy USB debug mód deaktíválás majd újraaktíválása. -
Szakiii
addikt
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami megoldast arra, hogy hogyan lehetne megosztani az S2 GPS információit?
A szitu: tableten akarok navigálni de nincs benne gps. Valahogy úgy kéne, hogy a telefon csak kékfogas GPS vevőként működjön.. :/
-
Szakiii
addikt
van olyan progi ami felveszi azt amit éppen csinálunk a telefonon? Mint pl a s.shot csak videoban?
-
persil
nagyúr
válasz
Senser87 #40650 üzenetére
Más kódolás.
"Eredetileg 1985-ben a GSM szabványok között definiálták[1], egy üzenettel 160 karaktert lehetett elküldeni[2], ám az újabb készülékek már tudnak kezelni többrészes SMS-eket (a hálózaton keresztül több SMS-ben átmenő üzenetet egy darabban való megjelenítése), illetve a 7 bites kódolás mellett lehetséges 8 bites vagy 16 bites kódolást is választani, így 140, illetve 70 karakter fér egy SMS-be."
Forrás.: wikipedia
-
pestibenji
senior tag
Ha valakinek megvan a Phenomenal Kernel 6.1 Medium zip vagy tar telepítőfájlja az légyszi írjon rám priviben!
-
Varszegig
veterán
válasz
Grande Ale #40643 üzenetére
hogy a kettő közül ő választ
-
Varszegig
veterán
válasz
Senser87 #40640 üzenetére
sms beállításokban válaszd az ékezet nélkült.
Ennek semmi köze az androidhoz, ez a gsm technológia: GSM abc, vagy Unicode. Választhatsz, az egyikben nincs meg minden ékezet, a másikban meg kevesebb karakter fér el egy sms-ben. Ez a polémia kb. 10 éve megy
Csak annyi a különbség, hogy ezt a beállítást, melyik telefonban hogy hívják. -
Szakiii
addikt
válasz
Grande Ale #40639 üzenetére
4.0.4 szerintem itthon még nem frissíthető ota-n xda-s romokhoz is úgy írják hogy leaked verzióra épülnek ezek után szerintem itthon biztos nincs ota-n keresztül
-
Senser87
tag
Sziasztok!
Androidon nem lehet ékezetes SMS-t írni anélkül, hogy drasztikusan csökkenjen a leírható karakterek száma? 160 helyett 70???
Mit kell átállítanom?
-
Grande Ale
őstag
Ha felteszem a magyar XEH 4.0.3-at, akkor otán lejön a 4.0.4?
-
atila4
senior tag
Zenei hangzásba mennyire marad el az S-től és az S3-tól? Úgy tudom ebben nincs Wolfon Dac. Leginkább a fülhallgatós része érdekelne.
-
agabe
addikt
válasz
K!$$rác #40631 üzenetére
Igazabaol (szerintem) max jatekoknal van szerintem ertelme, ha wireless kontrollert kapcsolsz hozza, es es a jatekot teszed ki nagyobba.
Nagzobb kijelzon egerrel jatszani nem annyira nagy Szám masodszorra mar, netezni Meg nemtom...talan hasznalhato, de pl. ha hivnak szet kell kapni...vagy repcsi mod a kell olyankor tenni, es wifit visszakapcsolva mehet a moka, de stem tenyleg jatekoknal lehet a legjobban kihasznalni direkt area valo vezerlovel. -
hdekakas
senior tag
Okés, köszi!
-
nfsu17
veterán
válasz
hdekakas #40630 üzenetére
Arra emlékszem tisztán, hogy valóban kellett neki 2-3 töltés, míg a rendszer elkezdte normális módon használni az akkut. Annyira nem vagyok fizikus, lehet, hogy a rendszernek kellett a 2-3 töltés és nem is az akksinak. Lényeg a lényeg a 3. feltöltés után jelentősen jobb lett a fogyasztás...hogy ez most akksi, vagy a rendszer megtanulta kezelni, passz. Valószínű a 2. inkább.
-
K!$$rác
tag
Sziasztok !
[Itt van ez a Videó]
Ha jól látom akkor azt meglehet valósítani hogy az S2-őt HDMI-n rákötöd a tv-re vagy a monitorra és közben egérrel billentyűzet vezérled...
Valaki tudna erről írni pár sort? addig oké hogy a tv-re rákötöd de onnan hogyan tovább ? -
hdekakas
senior tag
Nagyon megosztja az embereket az akkukkal kapcsolatos dolgok, töltés, élettartam, stb-stb. Az érdekelne, hogy egy új akkumulátor már az első töltéskor eléri a teljes kapacitását, vagy csak páradik töltés után? Milyen tapasztalataitok vannak, aki még emlékszik rá? Vagy vélemény...
-
Weeman1
veterán
válasz
formanekzs #40625 üzenetére
Gapps-t felrakod cwm-ből és lesz Play.Engem is megelőztek.
-
pzstm
titán
válasz
gapps-ot is felraktad?kollega megelőzött
-
Oldman2
nagyúr
válasz
A CM ROM-okhoz külön fel kell tenni a megfelelő gapps csomagot innen.
Ebben lesz minden Google applikáció, a hiányolt Market is.
-
formanekzs
tag
Sziasztok!
Két hete ismerkedem ezzel a készülékkel, a napokban kipróbáltam néhány főzött rom-ot is.
Ezek között volt két Cyanogenmod-os is, de ezekben nem találtam meg a Google Play-t és fájlkezelőt sem. Valamit rosszul csinálok, vagy ezeken hogyan lehet progikat telepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Arcanis
aktív tag
válasz
outsiders #40622 üzenetére
Igen ez tényleg szép (nincsenek recék, barázdák, plusz a fém biztos kellemesen hűvös tapintású ), szerintem sem fogja vissza annyira csökkenteni a hálózati térerőket.
Majd írd meg a tapasztalataid, ha megérkezik a tok.Én ezzel szemeztem egy ideig, esetleg van valakinek ilyen?
-
outsiders
aktív tag
válasz
Arcanis #40613 üzenetére
Szép ez a Zenus, de nem igazán tetszenek az ilyen tokok
Rendeltem egy ilyet [link] feketében, elvileg elég faja kis darab, véd is, szép is, ugyan fém a "felső" része, de nem zavar, GPS-t fogja elvileg csak vissza meg kis wifi gyengülés, ha az kell akkor leveszem. De azért gyakran nem használom, van PNA-m navigálásra. Szerintem nem növeli túlzottan a méretét sem, elegáns is marad.
-
csabám
addikt
"Gyári" cián 10 - et milyen kernellel használja a többség? Előre is danke sör.
Illetve, a szinkronizálást nem lehet egyben kikapcsolni pl. a googlenél? Csak, ha egyesével kiveszem a pipákat az email, naptár, stb. elől?
-
Soound
tag
válasz
Arcanis #40613 üzenetére
Nekem is ez a tokom van, és csak megerősíteni tudom a kedves kollégát. Ugyan rá kellett hogy jöjjek a flip tokok nem nekem valók (legalábbis napi használatban), de nem bántam meg hogy megvettem. Nem olcsó, ellenben 1500ft-s tokokkal rohangálni egy 100+ k-s telefon esetében is vicces.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
outsiders #40597 üzenetére
Én eleinte SGP Neo Hybrid-et használtam, teljesen jó, egy gondom volt vele: télen a gumiszerű hátlap megnyúlt egy kicsit, így felpúposodott és por ment be a hátlap és a gumi közé (sokszor mentem hideg helyről melegebb térbe), de egyébként jól védte a készüléket.
Ezért tán inkább a Neo Hybrid Ex-et javasolnám.Aztán januárban áttértem a Zenus E'stime bőr tokra [képek itt] és azt kell, hogy mondjam: teljesen más világ. Elegáns, jó fogású, olyan igazán prémium feeling-ű tok (hogy még az iPhone tulajok is irigykedve nézték). Most 8 hónap elteltével még mindig nem lazult meg a flip-es rész, a telefont fogó "karmok" is ugyanolyan merevek.
A masszív tokok meg valami olyan érzést keltenek bennem mintha thermonukleáris háborúba készülne a tulaj, vagy legalábbis rendszeresen dobálná meg telefonjával a helyi összetűzésekben a rosszarcúakat. Képpel elmagyarázva, olyan lesz tőle a telefon mint azok a klasszikus bömszli sportórák: biztos nem lesz baja, de cserébe egy gumírozott randa tégla lesz a telefon... Más kérdés mondjuk, ha rendszeresen sportol a tulaj (pl. sziklamászás közben kellhet egy ilyen tok)...
De persze ez az én véleményem: Egy ilyen telefonra - számomra - egyszerűen "illetlenség" rátenni egy masszív, gumírozott tokot.
-
Szelley
senior tag
Asszem megért wanam 12.5 romja a kukázásra...eddig tűrtem neki, próbáltam governor és i/o változtatásokkal szarakodni, de mostanra a tököm is tele lett ezzel a szarral! Akad, laggol, lefagyogat...használhatatlan
Lehet megpróbálok még egy speedmod kernelt fellökni alá, de vagy visszamegyek 12.3-ra, vagy nézegetek új romot.
Valszeg a Simplistic rom lesz az első amit felteszek ezután. Artu ajánlotta, Zack kolléga elégedett vele, akkor az rossz rom nem lehet! -
matyi19
őstag
Ma kipróbáltam az RR JB v3.0.6 Romot...
Nagyontetszik....csak egy bajom van vele,seholsem tudom kikapcsolno a rezgést képernyő érintéskor. Ha valaki használ/haszált ilyen romot tudna nekem segíteni...
Köszönom! -
istvanszucs
tag
válasz
C.Brigante #36044 üzenetére
Sziasztok!
A következők vannak fent az SGS S2-n.
Alapsáv: I9100XXLQ6
Kernel: 3.0.15-Siyah-s2-v4.0.1 + gm@ ubuntu #2
Build IMM76D.XWLPTAz XWLPT képernyői megjelennek magyarul, de az XT9 nem működik.
Szeretném úgy összerakni a telefont, hogy stabil legyen és az XT9 is működik.
Mit telepítsek?
A korábban belinkelt http://www.hotfile.com/dl/165163141/fd7651e/I9100XWLPT_I9100NEELP4_NEE.zip.html
segít rajtam? Fel kell majd az alkalmazásokat, adatokat újra tenni?
Üdv:
István -
Grande Ale
őstag
A kamerát hogyan használjátok? Áttettem 6.5-re, hogy széles legyen a kép, így jobb, nem? A többi beállítás jó így ahogy van, vagy érdemes még valamit megváltoztatni? Nem vagyok egy nagy fényképész, ez gondolom látszik a kérdéseimből is... :-)
-
frigoo
aktív tag
válasz
Feenyx #40594 üzenetére
Igen, nálam foglalkoztak a problémával, igaz nem elsődlegesen ezzel a hibával hívtam ki a futárt. Kameramodult cserélt a srác, azóta nem vettem észre ezt a foltosodást.
Tőlem csak garlevelet kért a futár, azt fotózta le, igaz ott volt a számla is, de azt külön nem kérte. -
tucsok.
senior tag
válasz
outsiders #40599 üzenetére
Igen, nem olcsó, én a telefonhoz kaptam a tokot az előző tulaj 8 ezerért vette itthon... Most szeretnék valami elegánsabbat is, de oly sok van az ebay-en, hogy nincs türelmem végig nézni az összeset....
Esetleg ha valaki tudna elegáns tokot ajánlani szívesen venném persze olyat ami nem koptatja a telefont....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest