Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Szerintetek érdemes Samsung Galaxy Note-re váltani?
Bocsi a kérdésért -
Rotate
veterán
jött egy XEO-s XXLQB
vajon milyen?
-
futor
aktív tag
wiui 2.8.3
-
kungzi
veterán
válasz
horvathkrisz #34475 üzenetére
akkor nem tudom
-
kungzi
veterán
válasz
horvathkrisz #34473 üzenetére
miért ne lehetne? felteszel egy nova, apex, vagy trebuchet launchert és kész. a beállítások menü meg kit érdekel hogy néz ki
-
horvathkrisz
addikt
Egy hetig kb. Stock LQ5-öt hasznaltam. Nagyon jo volt az akku ideje, föleg üresjartban, ejjel szinte semmit nem merült. Aztan feltettem a Wanam 12.3-at: akkuidöben sokkal jobb volt az LQ5, kar hogy nem lehet ICS kinezetet csinalni neki, akkor nem csabitott volna Wanam romja hogy feltegyem...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
horvathkrisz #34456 üzenetére
Megy egy PM...
-
ERPY
őstag
Mivel én nem használok miuit, csak teszter vagyok, lehet azért tűnt fel mint újdonság. Aki nap mint nap ezeken a romokon van értelemszerűen jobban ismerheti minden porcikáját.
Szal akkor maradjunk annyiban hogy nem írtam semmit, majd ha kijön megnézitek. Nem szenzációhajhászásnak írtam a számomra újdonságot, csak megemlítettem.
Bár még Wajk nem keresett meg az új build-al, remélem délelőtt még tudok vele végezni. -
ERPY
őstag
válasz
Weeman1 #34458 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de tudok válaszolni. Ma fél 1 körül végeztem a rom tesztelésével, minden okés vele, de Wajk még akar valamit változtatni valamin, szal ma reggel-délelőtt lesz még egy teszt verza és megy is ki.
Elég sok apróbb újdonságot véltem felfedezni, amik tetszettek. Pl. Hosszan a home gomb alkalmazásbezáró, vagy a statusbaron levő netsebesség kijelzés, stb.
Szal sztem délelőtt tölthető lesz. -
bika77427
csendes tag
-
vinikorn
aktív tag
Kaptam egy adathasználati figyelmeztetést: [link]. Mire akar figyelmeztetni? 500MB-os feltöltős internetem van, nem előfizetéses.
Miket lehet beállítani ebben az üzenőablakban?
Köszi. -
477il4
tag
nagy nehezen frissitettem a telóm ICS-re (tmh) Kiesel. csak az a bajom hogy egy nagy kalap ratyi az egész, hogyan tehetek vissza egy GB romot? vagyis inkább hogy honnan, az eddig bevált samfirmware oldal csak a legfrissebet listázza ami ICS, az nem kell.
Valakinek nincsen meg véletlenül a legutobbi GB TMH-s rom elmentve, vagy valahol fellelhető?
pls Help!
Vagy javasoljatok valami megbizható romot! -
horvathkrisz
addikt
Ezt honnan tudom letölteni?
-
Piwi
veterán
válasz
C.Brigante #34450 üzenetére
Bárcsak igazad lenne
-
Rotate
veterán
tényleg Príma ez a GPS progi
az elődjével ellentétben ez már kinéz valahogy, és egyszerűbben is használható, mint a Sygic
13-án kirándulunk, le lesz tesztelve élesben is
-
C.Brigante
veterán
mien csúnyákat írtatok lajkinak, szegénynek most biztos "elment a kedve ettől a fórum olvasástól is"!!! khhm
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem...
cmiui 2.7.27 alá felpakoltam ezt a kernelt:
NEAK 2.1.2x-AOSP
Azóta nincs recovery mód...
Hogy tudom ezt helyrehozni?
Please help -
warezxts
senior tag
-
lajki7
senior tag
Srácok én léptem S3 topicba,jött egy marha jó üzlet h csak 25ezret kellett pluszba ki vennem a pénztárcámból és tudtam venni egy S3 gépet ami egy hetes kb
Még jövök nyomni azért párszor képernyő mentést ! Ki tudja hogy ég be ennek a kijelzője
-
warezxts
senior tag
Köszi, ha van még olyan amit érdemes feltenni írjátok.
Itt S2n nincs TPT vagy particiokiosztás?
Kernelből melyiket érdemes? -
C.Brigante
veterán
-
Sanci789
aktív tag
válasz
warezxts #34425 üzenetére
Én ezt ajánlom Apex Launcher-rel
-
warezxts
senior tag
Sziasztok (végre) én is S2 tulaj lettem.
Egy kérdésem lenne, mi az amit most érdemes feltenni?
Csak ICS jöhet szóba, vagy ha már van kiforrott(abb) JB akkor az.
Néztem/olvastam XDA-t, de annyi választék van mindkét részről, hogy az ember elveszik benne. Fórumot visszaolvasva sem találtam egyértelmű választ.
Előre is köszi, és remélem hasznos tagja leszek a kis kommunának
-
Sanci789
aktív tag
Erre vki?
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #34419 üzenetére
nem rom, a launcher
-
kungzi
veterán
[ROM][CM10][4.1.1 JB] Kaffee4Eck | CM10
V05 today or tomorrow.
ő írta. reméljük jó lesz
-
sparks
senior tag
Sziasztok!
Talán nem annyira OFF, hasznos lehet másoknak is.Leírom okulásnak, hogy jártam egy külső aksival. Tavaly ősszel vettem az ebayen egy szuper 6600 mAh-es külső Power Bank nevű cumót az S2-höz. Nagyon jól is működött, leszámítva, hogy baromi lassan töltötte a telefont. Elvben van rajta egy 1A és egy 2,1A-s port, de mind kettő lassú volt. Egész a mai napig... Ma olvasgattam a neten és valahol belebotlottam egy írásba, ahol taglalták, hogy normál USB kábellel az ilyen eszközöket a telefon nem töltőként értelmezi. Megnéztem és valóban, amikor rádugtam azt írta ki, hogy: Csatlakoztatva (USB Kapu). Amikor töltőre rakom, akkor meg: Töltés (hálózati feszültség). Nos kiderült, hogy én barom, ami kábelt kaptam hozzá, azt egy laza mozdulattal lecseréltem az én sajátomra.
Így aztán a tapasztalataim vegyesek lettek... Most megkerestem a kábelt és ahogy rádugtam vele azonnal kiírta, hogy Töltés (hálózati feszültség). Így aztán éppen olyan gyorsan töltődik, mint a töltőjéről. Menet közben, ha használom, akkor is rátölt szépen. Eddig nem bírta használat közben tölteni. Nevesítve: a gyári aksiján kikapcsolt kijelzővel 1-2 percenként megy fel 1%-ot. A 2000-es aksin ez 2-3 perc max, de inkább ott is 2 perc. Így már hibátlan.
Tehát aki venne ilyen PowerBank és társai cuccot, az ne a sima USB kábellel használja, hanem amit adtak hozzá. Ez nálam úgy néz ki, hogy az egyik fele olyan USB csati, ami a számítógépbe is megy, a másik fele pedig egy cserélhető fej, erre lehet rakni mindenféle USB-t és egyebeket.
Lehet, hogy ez a történet sokaknak triviális volt, nekem viszont ma jött el az öröm, pláne, hogy holnap indulunk Madridba és Barcelonába és igen erősen fogom használni az eszközt (van spanyol SIM kártyám, internettel). Így baromira boldog vagyok, hogy nem fog lemerülni a nap felénél az eszköz a rengeteg fényképezés és videózás után.
Bocs, ha hosszú lettem, hátha valakinek segít ez a kis tapasztalás. -
válasz
MunezXBK #34397 üzenetére
Látom a szövegértés nem az erősséged, de ha átolvasod párszor amit írtam talán megérted.
Mellesleg próbáltam árnyaltan célozni arra, hogy egy-két rosszabb verzió alapján nem kéne hülyeségeket beszélni. Eleinte amikor még mindenki ilyen szar bétákra építkezett ICS-ből már akkor kitűnt a tömegből a RR, mivel ő tudott egyedül normálisan használható romot összemixelni a betakbol.
Inkább segítek: (írtam, hogy eleinte)
-
Muffi
aktív tag
Gyerekek ez milyen Rom lehet? JB-s de nemtudom...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest