Hirdetés
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
happy555 #32898 üzenetére
csak vissza kell másolni a helyére elvileg...
nfsu17:
ugyanaz jött ki telenorra is mint függetlenre, csak később... sokan használunk egyébként gyárit, de sokan nem ebbe a régióba kiadottat, újabbat, jobbat...
az is jó amit a kies ad, de most vannak sokkal jobbak, aksi-barátabb 4.0.4-es romok, de ez külön történet
-
happy555
aktív tag
EFS visszaállítás hol van leírva?
-
nfsu17
veterán
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Akkor marad a Telenor.
Az ICS-el is minden rendben akkor itt telenornál? Nem nagyon nyúlnak bele szolgáltatói oldalon a sw-be? Van olyan stabil, mint a független? De gondolom rossz helyen kérdezem, mert itt senki nem használ stock sw-t. -
DarkGubi
aktív tag
CM10 (20120726) gyorsjelentés:
-A rendszer felülete mintha egy kicsit jobb lenne.
-Több Cyanogenmod menüpont is bekerült a beállításokba (Témák, Advanced menüpont)
-A főképernyőn lévő grafikai hiba (ami a képernyő lapozásánál jön elő főleg az átlátszó widget-eknél) még mindig jelen van (nem olyan vészes hiba, csak zavaró).Egyelőre ennyi, de még csak most fejeztem be a mentések visszaállítását.
-
zseko
veterán
válasz
nfsu17 #32879 üzenetére
Nekem még egyszer sem volt teleszemetelve a telefonom a Telenornál, szemben a T-mobile és Vodafon szolgáltatóval.
Ami hátrány lehet szolgáltatóival:
- nem független
- emiatt nehezebb lehet eladni,
- be kell vállalni hűséget.Viszont a különbözetből tudsz venni:
- 2000mAh-s aksit
- tokot
- fóliát
- OTG kábelt
- MHL adaptert.Már amennyiben ezek érdekelnek.
-
happy555
aktív tag
válasz
Rotate #32878 üzenetére
Leszedtem a marketből.
Nyomatni akartam vele egy backup-ot, közölte hogy telepítenie kell a cwm recovery-t, gondoltam oké, nyomtam installt....
Aztán elakadt a tella, írt az ics hogy rommanager nem válaszol, nyomtam várakozást, aztán megint nem válaszol -> bezárás.
Aztán akkor vetttem észre h gáz van amikor 10 perc múlva hívni akartam valakit. -
Land
veterán
LPM TugaPower Light verzió:
16 óra alatt: 78 %-on van.
3G folyamatosan, Push Mail (Gmail), óránként frissül az időjárás widget, 1 óra zene, 1 óra kijelző
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem abban, hogy Telenornál vagy függetlenül vegyem-e meg a készüléket? Gondolom hátránya csak a szolg-inak van, de pontosan mi és mekkora hátrány ez?
Amiről tudok: később érkezik rá frissítés. De mivel ICS már van, engem ez már nem is zavar a továbbiakban.
A függ-lent könnyebb eladni, ez most nem szempont.Igazából azt a városi legendát olvastam, hogy a telenoros ICS nem olyan jó, mint a független. Igaz ez?
Megér 25k pluszt a független, mert "smooth"-abb így az egész cucc? Egyelőre mindent alapom használnék, tehát stock ICS, vagy stock GB lenne rajta. Attól függ melyik jobb. Nem értek a "főzéshez", így ezt kezdetben hanyagolnám. Ennek tudatában elég nekem a T-s?
Vagy butább valamiben? Régen a szolg-i készülékek sokkal butábbak voltak, és tele voltak szemetelve témákkal stb, meg le volt bennük tiltva sok minden. Csengőhang nem lehetett mp3, meg ilyen őrültségek. Most független telóm van, de igazából ezt is gyári állapotban használom, sok előnyét nem érzem.Ha Telenoros és gond van vele, akkor ők szervízelik vagy a Samsung? Ebben melyik a jobb, gyorsabb, barátibb?
Köszönöm előre is.
-
lafaty80
addikt
válasz
Rotate #32875 üzenetére
Nem bántottál meg, csak holnap kellene mennünk családi eseményre és ma vettem észre, hogy nagyon szar (homályos, "felhős" képeket készít a teló). Persze asszonykát nem zavarja, de engem igen. Mindenképp elsőre egy újabb gyári romot akarok feltenni, gyári kernellel max root-al, hogy kiderítsem, hogy a rom miatt csinálja, vagy a valami hw-es hiba.
Persze miért is ne most jusson nekem is eszembe, de nagyon zavar. -
happy555
aktív tag
Honnan lehet észrevenni hogy az efs szállt el?
Hogy kell visszatenni? (van pár mentés)Rotate: meg ezek szerint a rommanager ....
-
Rotate
veterán
válasz
lafaty80 #32871 üzenetére
mostantól akkor ez lesz a tutorial:
a 4.0.4-es romok gyári kernelén, wipe, factory/hard reset nem játszik... ennyi a szabály... szal ha wipeolni akarsz, azt még az öreg romon, ha pedig tovább akarsz lépni a 4.0.4-es romról, akkor a wipe majd csak az újon, ahol nem veszélyes a kernel...
ami még nem veszélyes az az LQ5 CF-root kernel, és a Siyah, de a Siyahnál alapból valami nem jó a kamerával, meg a videó lejátszással, kell hozzá fix...
ezek a samu romokra vonatkoznak, CM9 alatt nincs ez a hiba
nem akartalak megbántani, de ettől zeng a fórum már egy ideje...
happy555:
akkor nem igen van ötletem, IMEI stimmel, modem csere nem segít... és ha wipe nélkül újrahúznád a romot? csak simán ráflashelnéd még egyszer úgy, ahogy van... nem tudom segítene-e bármit, de más ötletem nincs
-
lafaty80
addikt
-
lafaty80
addikt
Egy kis segítség kellene, inkább oktatás.
Jelenleg asszonykának Wanam 12.2 rom van fent. Vissza szeretném rakni gyári stock romot. LQ5-ot + cf-root-ot.Olvasgattam a fórumot de szétszórva találtam pér infó morzsát, hogy stock kernel-el ne csináljak wipe-ot, téglásíthatja a telót.
Valaki megtenné hogy a biztonságos lépéseket leírja nekem, nagyon megköszönném. cwm backup lesz + titanium mentés.Szóval előre is köszönöm.
-
zseko
veterán
Eddig jónak néz ki az LPO, én is megúsztam különösebb szívroham nélkül a flash-t
A gépem random módon xaraxik, nem túl gyakran de néha megmered majd újraindul, nem örültem volna flash alatt egy ilyennek. A rendszerlemez is 'megajándékozott' egy ilyennel:
Szóval az LPO eddig jó, gyors is,fogyasztásban is jobbnak tűnik, de úgyis a következő napok adják meg a végleges választ mennyire jobb az LP7-től.
-
vinikorn
aktív tag
Képernyőfotót hogy kell készíteni? Galaxy S-en ahogy csináltam itt nem megy.
A vágólapon lévő sok adatot hogy kell egyszerre törölni?Köszi.
-
jano2101
tag
Hello a Marketről való Galaxy s unlock-al való függetlenítést gyári rom fel tételével vissza lehet csinálni? Nem!
Vagy valahogy más hogy még lehet?
Amúgy gyári Samsung garis ott néznek ilyeneket?!
Köszi! -
turika86
aktív tag
válasz
dani993 #32854 üzenetére
Nálam egész elviselhető volt, ami nem tetszett apn beállítás után is csak 2g-n volt hajlandó netet találni... és home képernyő scrollozásnál villogtak az ikonok widgetek... de nagyon jó alap lesz az tuti.. ja és wifi tethering látható volt de csatlakozni nem lehetett rá semmivel...
-
turika86
aktív tag
Van új cm10 build ha valakit érint...
-
happy555
aktív tag
Nna most van az, h nemtoom mi van....
Lpo-ra akartam rommanager -el feltenni cwm-et, kihagyott, azóta nincs hálózat, nem kér pin-t, és hálózati vagy sim hibát ír.
Természetesen tesztelve másik simmel, sim tesztelve másik telóban.
Imeit ír, de sorozatszám sok 0-a.
Minden más müxik, ezt is erről írom (wifin)
Mi tévő legyek??? -
bee_jay
tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik kipróbálták már a CyanogenMod féle Jelly Bean romot.
A kérdésem az, hogy mik azok a funkciók, amik jelenleg még nem működnek a romon?
Amik legfőkébb érdekelnek az a kamera/videó, wifi, 2g/3g/hsupa, böngésző, e-mail, akku idő, bluetooth, na meg a gyorsaság és a stabilitás.
(akár fokokban megadva...)
-
Sanci789
aktív tag
Valaki próbálta már ezt a 2-t?
[ROM][CWM][XWLPO][ICS][4.0.4] Odexed & Fully Deodexed Stock Rom
[ROM][CWM][ICS 4.0.4][24/07][XWLPO][OTA]Light by TugaPower TEAM 1.1
Vélemény valamelyikről? Ez az LPO is téglás cucc?
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Rotate!
PDA: I9100XXLQ7
CSC: I9100OXALQ7
Version: 4.0.3
Date: 2012-07-06
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
Ezek a samfirmware infói a ROM-ról. Ezek szerint ez 4.0.3 -
Rotate
veterán
valaki próbálta az Asphalt 7-et? megér 0,79€-t?
-
ERPY
őstag
Kicsit off.
Ma kezembe került egy kicsit több időre nyomogatni egy GS3-at. Igaz a rendszer design-ja az a tipikus android amitől én már régóta hányok, na de ennek akkora jelentősége nincs is.
A kijelző számomra besza-behu, mellette a GS2 igencsak vicc kategória. A sebességgel minden okés, ezzel mondjuk a GS2-nek sincs baja. Maga a teló nekem tetszett nagyon külsőre, de az a kamera optika ott a hátulján látványvilágra mintha egy 20ft-os ezeréves teló lencséjét néztem volna. Valami design-al feldobhatták volna normálisan.
Szal összességében nagyon tetszett a teló, de ami igazán nagy újdonság, az a kijelző. Az félelmetesen brutális. -
sparks
senior tag
válasz
adodaniel #32816 üzenetére
Nekem Otterboxban van már sok hónapja. 2000-es aksival is belefér, de így már necces kicsit. Néhol érződik rajta, hogy túl vastag, de még éppen belefért. Viszont így az usb csatinál fontos, hogy ne legyen túl vastag a bedugó (gyári OK), mert azzal már nem megy bele. Persze, ha sima gyári vékony aksival van benne, akkor nincs probléma. Így nekem nagyobb biztonságban van...
-
adodaniel
őstag
Jelenleg egy SGP Neo Hybrid-et használok, de egy gond van vele, mégpedig hogy nagyon szűkre szabták a jack körüli kivágást, és egy kicsit testesebb dugó már nem megy bele...
Amúgy tökéletes tok lenne. Ezért gondoltam az otterboxra, mert láttam, hogy ott kihajtható gumi takarja el a jack-et.
Ez a Nillkin ultrathin még érdekelne, honnan rendelted? ebay-en csak SGS3-hoz találok.
-
borsodika
őstag
[ROM]Pc Zseni 4.0.4 ICS SGSII V1 Délutáni főzelék, nagyon friss.
-
TOZ
addikt
válasz
adodaniel #32812 üzenetére
Használok, használtam. Commuter tokot.
Kiváló tok.
Az utóbbi 3 telefonom mindegyikén volt. (E71, DHD, SGSII).
Vastagabb lesz tőle a készülék. Ez egyrészt előny (nekem), kevésbé akaródzik eldobni a készüléket. Cserébe nehezebb kivenni a zsebemből (farmerzseb, jobb első zseb), ez talán az egyetlen "hátránya".
A DHD esetében tapasztaltam olyat, hogy kb. egy év használat után a belső szilikon héj az alsó részen megnyúlt.E71 és DHD esetén a hozzá adott kijelző fólia is szuper volt. Senki nem mondta meg, hogy fólia van a kijelzőn, még egy év után sem. Az SGSII esetében az amerikai 3rd party szallito hiabozott es (a pontos rendelesem ellenére) AT&T tokott kuldott, aza a foliat nem tudom felrakni. (Megy éppen a vitatkozás ebayen a téma körül). Igy erről nem tudok nyilatkozni. Az otterbox.com-on azonban a reviewkban nincsenek elragadtatva a sgs2-höz szállított fóliáktól.
Egyéb kérdés, kérés?
(Jelenleg úton van egy Nillkin ultrathin tok is felém. Kiváncsiságból rendeltem. Leírás szerint kb. a Case Mate Barely There olcsóbb, de nem rosszabb alternatívájanak tűnik. Nem véd annyit, mint az otter, de szinte egyaltalán nem növeli a készülék méretét.)
-
adodaniel
őstag
használ valaki itt otterbox tokot? Leírná a véleményét?
-
Doosa
aktív tag
Az hogy tudok hallgatni youtube videót a háttérbe vagy kikapcsolt jelzővel az rom vagy youtube kliens függő? Mert én úgy emlékszem hogy 1-2 rommal ezelőtt tudtam de mostmár nem lehet h csak véletlen egybeesés.
-
PaFec
aktív tag
Gtalk nállatok működik? Nekem sem az S2-n se az Ace2-n nem jelentkezik be.
-
vinikorn
aktív tag
Hogy kell képernyőfotót csinálni és melyik mappába menti?
Folyamatosan kinn van az értesítési területen a rendszerfrissítés üzenet, pedig kikapcsolatam. Engedjem a rendszerfrissítést? Miket frissít? Ha jól tudom az androidot nem szabad frissíteni.
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest