Hirdetés
Aktív témák
-
Linkin
senior tag
Van már 4.0.4-es főzet
[link] -
bpmcwap
senior tag
válasz
ToMmY_hun #30216 üzenetére
köszönöm a segítséget!!!Sikerült, épp most csináltam, nem bonyolult de annak aki még nem csinált ilyet azért elég kézremegős... nem ártott volna hozzá a szerszám készletet is megrendelni, de végül is megoldottam.
Újra tudok fotózniÖröm és boldogság
Még egyszer köszönöm és mindenkinek aki még hozzájárult -
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Mogcaa #32194 üzenetére
Üdvözlet ismét!
Szomorú hír, hogy még mindig nem jó a telefonod. Mivel már próbáltuk a KK5-öt felrakni, ezért én azt javaslom hogy állítsd vissza gyári állapotba és vidd szervízbe. Működnie kellene a telefonnak úgy, hogy KK5-re felraksz egy egy fájlos ICS romot, de a tiéd nem jó így. Ha bevitted volna szervízbe, már rég kész lenne és használhatnád. Futárral első nap elviszik, egy napig javítják majd másnap vissza is kapod általában. Gyors is és kapsz még egy cseretelefont is az átmeneti időszakra.
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
znagy69 #32192 üzenetére
azért kell 3fileos, mert hülye a telefonom felrakok egy többfileos 2.3-mat, minden jó de az 1 fileos ics nél nem megy a hálózat bem kér pint nincs lockscreen még a kies-es frissítés se jó csak cm9-el megy minden a többi ics nem megy... :S ezért akarok egy 3fileosat az lehet hogy helyreteszi... ha nem akkor meg szervízbe elszórakoznak vele... :S
-
znagy69
őstag
válasz
Mogcaa #32190 üzenetére
Nem tudom miért ragaszkodsz a több files-hez. Viszont így nem igazán tudok segíteni, meg nagy a tégla veszély. Ahogy én raktam nem volt gond senkinek, és nem tudom miért ragaszkodsz a hard resethez.
Nem nagyon van ICS 3 files, én nem használtam.
Az XDA-s deodexed LQ5 cwm-ből szépen felment, nem kellet utána soha HR. -
bakoarpi
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja, napközben aktívabban használtam a kamerát, sűrűbben fotozgattam mint máskor. Napközben nem volt semmi "gond" viszont a nap végén egyértelműen észrevettem (és a visszanézett képeken is látszik, hogy a korábbiakon nem, de azon jelen van) hogy megjelent a rettegett rózsaszín folt a képeken.....
A hiba még most is napokkal később jelen van.
Olvastam korábbról hogy ez szoftveres hiba volt!?
Mit tegyek?Köszi előre is.
-
-
Dr V
őstag
Üdv!
Van egy gyári dokkolóm. Ha az adatkábellel összekötöm a géppel akkor az normális, h nem tud csatlakozni, csak tölteni? Ill ha hangot rákötöm a dokkolóra akkor nem a hangszórókból szól a zene, hanem a telefon hangszórójából, pedig elvileg be is állítottam a menüben, h a nagot dokkolón keresztól küldje... gyári miui v4 van fent. De ha van ennél jobb miui szívesen fogadom az ötleteket.
-
znagy69
őstag
-
Mogcaa
aktív tag
a 4.0.4 es romothogy tegyem fel hogy ne legyen probléma? és ha nem tettszik hogy szedjem le ? ha felrakok egy kk5öt odinban akkor nem hal meg csak ha restorolok ugye?
-
pergabb
senior tag
Lehet már volt róla szó a fórumban, most így hitrelen meló kezdés előtt sajna nem volt időm elolvasni. Szóval nem tudom ez a frissítés miatt van e, de nekem megy a 2g és hello. Az is ingadozó sebességgel, 3g pedig sokkal lassabb...kb 20-30kb/s. Ez valami létező hiba a frissítés óta, van valami egyéb magyarázata, vagy nekem van egyéni problémám és takarodjak el szervízbe? Szóval a lényeg, hogy 2g/3g nem megy rendesen, lassabb, ingadozik.
-
bagly
tag
Cyanogen9-re tud valaki valami jó rádió appot? spirit fm-t nem szeretném, mert úgy hallottam kinyírja a hangszórót
Egy gyári apk-nak örülnék
-
zseko
veterán
-
Szelley
senior tag
válasz
Rotate #32170 üzenetére
Wanamnak az eddigi összes ICS-je alatt jelen volt ez a gond, teljesen függetlenül attól hogy lecsatlakoztatom-e kihúzás előtt vagy nem. Csak is restart oldja meg! Külföldi fórumokon is írták hogy Siyahhal teljesen kiküszöbölhető a probléma!
Wanamot várnám hogy ad-e ki 4.0.4 főzetet, mert már frissítenék szívesen. Ha ott is jelen lesz a probléma akkor wanam hibája, ha nem akkor pedig 4.0.3-é volt. Bár kétlem hogy wanam ilyen mélyen beletúrkálna a rendszerbe
Lakospeti: Csak úgy magától kikapcsolt?! Ha nem reagál semmire akkor szervízben alaplapcserét szó nélkül megejtik, de én előbb egy JIG-re rápróbálnék a helyedben. Nem sok ilyet hall az ember hogy egyik pillanatról a másikra működésképtelenné válik magától -
bagly
tag
A fülhallgató hibára: nekem is ilyen vízhangos volt sonys fülessel, nyomva kell tartani rajta a gombot, akkor szól rendesen
megmókoltam a gombot hogy egyfolytában nyomva legyen és tökéletes
-
gofry
senior tag
Srácok akinek most gyári magyar ICS van ott a CSC XXLPH?
Nézegettem teljesítmény / akkuidő dolgokat és úgy néz ki LPM + régebbi régiónak megfelelő CSC + CF Root 5.6 os kernel lesz a nyerő. Kérdés, hogy a mi régiónk esetében érdemes inkább az XXLPH-t használni vagy van értelme az angol srácok által oly jónak mondott XEULP5 -öt feltenni annak ellenére, hogy az Angliára / Írországra kiadott verzió? -
lakospeti
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete jött meg a telóm a Samsung szervizből, kamera hiba miatt. Teljesen meg voltam elégedve, az egész kamerát kicserélték benne. A szervízben egy nap alatt megcsinálták, futár hozta-vitte.
Hát nem sokáig tartott az öröm, mivel tegnap este a telefon fogta magát és kikapcsolt, és azóta semmire sem reagál. Próbáltam az aksit kivenni betenni, megtisztítani stb. Feltettem töltőre is. De semmi. Halott! Úgyhogy holnap ismét jön a Samsung futár
Gondolkozom rajta, hogy kiba*zom a kukába Még egy éve sincs, hogy megvettem...Valakinek volt már hasonló próblémája S II-vel?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #32159 üzenetére
látom....
amúgy, csak pozitív véleményem van a samsung szervizről, pozitívan csalódtam, biztos cserélik szó nélkül neked is.a váltásról meg annyit, hogy nem tudom mi legyen.
néha meghülyülök és alma 5-re várva elhesegetem az s3-as gondolataimat, máskor meg elkap a gépszíj és azonnal cserélni akarok 9300-ra...szóval itt tartok. -
HUTCHDB
nagyúr
-
zack
nagyúr
Nálam az 5.0 hibátlan volt.
(#32153) rauley
Van amikor nagy ritkán ez az beakad. Ez nem hiba, ill. egy restart mindig megoldja. Pár napja volt valami USB-s cucc ami ébren tartotta a telót és viszonylag hamar le is merült.
megnéztem better battery stat-tal, újraindítottam, és meg is szünt a gond.
Sygic navinál is volt valami beragadva a háttérben mindig, le is szedtem.
Azóta semmi gond.
Szóval ezek nem ROM hibák, és pillanatok alatt orvosolhatóak, ha kicsit ért hozzá a júzer. -
lajki7
senior tag
Tenyleg,Kiesben mi mst a hivatalos frissites?:-) 403 meg mindig?:-\
-
rauley
tag
Nekem most LPM van,és minimálisan ugyan,de mintha többet enne,mint az LQ5.
Viszont most olyan jól belaktam.
De lehet,hogy le Titanizálok mindent róla,aztán felnyomom a mentést egy LQ5 alapra.Vagy nem.
Egyébként ezekkel a romokkal az egyetlen bajom az volt,hogy néha csak úgy magától felvillant a kijelző 5-6mp-re,és éjszaka is.De csak miután a Cf-root rajta volt,akkor.
LQ5 kezdte,ma sem tudom,mi csinálta,de végül lecseréltem emiatt az LPM-re. Kicsit csalódott voltam,amikor az LPM is elkezdte ugyanezt,de most már pár napja nem csinálta.
És még most se tudom,hogy valami app zavart-e be a dologba,vagy miért volt ez.Mindenesetre most nincs.
Batterystat nem mutatott semmit. Illetve csak olyat mutatott,hogy AudioOut,ez volt a leghosszabb idős használat. Ez is mi,hát passz. Éjjel nem hallgattam zenét rajta,de még az érintési hang sem ment ugye. -
zack
nagyúr
válasz
rauley #32147 üzenetére
Hát igen...LQ5 jól fogyaszt. Most 30% vagyok, 4,5h kijelzővel 14h készenléttel. Volt benne 1h játék is...(Dead Trigger). Megvettem, mert ingyenes lett akciósan. Gondoltam ennyit megér.
nem csalódtam, jó kis játék, bár nem tudom mennyire lesz hosszú.(#32149) Land
Ilyen még nincs.
Én is várok hasonlót, esetleg egy VK LPM-et azonnal fel is dobnék ha jönne, de nem jön.
-
rauley
tag
Nekem nagy kedvencem a Resurrection Remix. Szép az egész,még a bootanim is tetszik,sok olyan beállítható funkció van a CM alap miatt,ami gyári romban nincs.
Beépített szmúsz és antilag funkciók.
Viszont -amiért végülis lecseréltem- eléggé fogyasztott nálam. Ha sikerülne ezt is olyasmi fogyasztásúra megcsinálniuk,mint az LQ5/LPM romokat,akkor nálam abszolút nyerő lenne JB-ig. -
Land
veterán
Amúgy lehet ajánlani 1-2 jó ROM-ot
Ha már ROMolok, akkor kipróbálok többet is akár. Aztán megint hetekig semmi.
-
bee_jay
tag
Erről az új ROM-ról jut eszembe... a Bravia Engine-ről van valakinek tapasztalata S2-n? Tényleg működik? Jobb lesz tőle a megjelenítés? Csak a galériában javít valamit, vagy mindenhol?
Ja és még a Beats Audio érdekelne. Van észrevehető különbség vele?
-
rauley
tag
válasz
ToMmY_hun #32131 üzenetére
De azt is írja ebben a hsz-ben a srác,hogy normál sztereó fülessel meg fasza minden.
Én nem gondolnám,hogy a telefonja a szar.
A gyári füles (az eredeti) lehet hogy megszakadt valahol,és azért olyan amilyen,a Ebay-ról vett "gyári" meg lehet akármilyen,más gyári Samsung is,bár az Ebay-en amúgy is néha ki tudja mit vesz az ember.... -
ruddee
csendes tag
válasz
Richard! #32119 üzenetére
Nem az sdcard-on belüli, hanem 1el kijjebbahol van a system könyvtár is. Ott nézted? A link alapján és a progival tudsz eljutni oda.
A ics-ről lebeszélnélek titeket. Nekem nagyon nem tetszik. Hacsak nem van valami jó főzött. Sok jó, de megannyi rossz is járul mellé... Pl amikor telefonálni szeretnél, belépsz a névjegyzékbe. Ha át akarsz lépni a híváslistába, nem tudsz. Kivették a felső menüből. Aztán vissza, és utána hívás gomb. Pedig ez tök jó volt régen. Aztán van,h pár másodpercre közel 5re is megáll pl ha belépek egy sms írásba. Ha csinálsz bizt.mentést kiessel,nem tudtam rá visszatölteni semmit. Jó,h csináltam mentést külön a névjegyekről,meg atöbbiről. Pl az smsek 3/4rész szöveget tette vissza csak. Egy hosszabb sms vége ugrott.
A locol.prop filet valaki el tudná küldeni nekem? Köszi. Vagy ami benne van, megosztani.
-
muveszur
addikt
válasz
Rotate #32132 üzenetére
én nem is elsősorban a gyorsaságra gondoltam, bár az is vitathatatlan. Hanem pl a legszembetűnőbb a kijelző felbontása, a böngészési élmény mégtökéletesebb lett...pedig én már az SGS II-t is nagyon sokat nyúztam a neten. Vagy pl ha bedugom a fülest, a redőnyön ott lesznek automatikusan a fülest használó programok, vagy pl Többlethangerőt ad, ha a telefon zsebben vagy táskában van, hívás közbeni hangszínszabályzó és többlethangerő. a direct call... ezek a mindennapokban is beváltak nekem. Nem tudom, mennyire portolták ezeket SGS II-re, de nagyon jó funkciók szerintem. Jah, és még a gyári szoftverrel használom root nélkül
azért ez elég sok mindent elmond.
ToMmY_hun:
Az az érdekes, hogy teljesen egy időben keletkezett a beégés és a folt is... -
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
bee_jay #32122 üzenetére
Isten ments, hogy kötekedni akarjak, de a hozzászólása szerint az első füles gyári, azaz az a füles, ami a telefon mellé volt a dobozban. Az viszont biztos, hogy a készülékhez való, szóval ezek szerint a készülékkel van probléma. Itt van a hozzászólása amúgy
muveszur: A beégés ugye a technológia hátránya, a másik folt viszont érdekes. Az biztos, hogy ez garanciális dolog, szóval mindenképp cseréltesd
-
muveszur
addikt
válasz
migabi24 #32128 üzenetére
Hát remélem is...Tegnap még egész kicsi volt, ma már ekkora lett... Meg a státuszbár meg az óra is be van égve rendesen...
Eladni meg már nem kell, anyukám bejelentette, ha új kijelzőt kap, akkor megvesziAmúgy most, hogy használgatom ezt az SGS II-t, ami a barátnőmé, rá kell döbbennem, hogy mekkora különbség az SGS III és II között...szerintem hatalmas...fogunk találkozni odáát az újabb topicban?
-
muveszur
addikt
Szevasztok régi skacok!
Láttatok már ilyet? Ha igen, szerintetek mi ez, mitől lett? Holnap jön érte a futár...
Jah, és egyre jobban nő a folt...Tegnap akartam eladni, de a vonatról visszafordultam, amikor észrevettem, hogy mi jött elő... -
Linkin
senior tag
Hátha valakit érdekel egy gyári 4.0.4-es főzött rom
[link] -
Rotate
veterán
válasz
Kleroo #32120 üzenetére
nálam még mindig tökéletes...
1 hibába futottam bele, hétvégén pendriveról másoltam rá filmeket, majd lehúztam az USB-t róla és egész nap nem kapcsolt ki az USB Mounter, és állandóan ébren tartotta a telefont... restart oldotta meg... nem tudom, hogy ez csak most volt, vagy mindig van, mert ritkán OTG-zek... engem ez annyira nem zavar...
bee_jay:
azért nem egyforma házon belül, mert a Samsung utóbbi időben átállt az iPhone féle kiosztásra, szóval elvileg (azért nem biztos), de ami iPhone kompatibilis, annak jónak kéne lenni...
-
bee_jay
tag
válasz
ToMmY_hun #32116 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy Samsungon belül sem egyformák a csatlakozó kiosztások. Valószínüleg egy Galaxy S headset-et sikerült vennie, ami külsőre ugyan az, mint az S2-é, de a leírtak szerint meg van cserélve benne a mikrofon és az árnyékolás.
Most jutott eszembe, hogy nekem még megvan a gyári headset-em, nekem nincs rá szükségem, mert Sennheiser fülest használok. Még a telefon dobozában van, ki sem vettem... Ha érdekel valakit írjon pü-t...
-
Kleroo
veterán
Ahojjj!
Na még mindig hasítanak az LQ5-ök?
Most már tényleg van időm vacakolni vele.Bár örülök is,hogy anno nem estem neki,mert olvastam a téglásítási problémákat a wipe/root kernel körül.
Menjen az LQ5,avagy közben kijött egy jobb cucc? (a problémákat gondolom majd megtalálom visszakeresve)
-
Richard!
addikt
nna gyerekek! elhatároztam,hogy ma este felteszem az ICS-t
(#32121) C.Brigante: Alap h nem az volt
-
ruddee
csendes tag
Segítséget kérnék!
Galaxy S2 ICS 4.0.3
Sikerült a gyökérben!! lévő DATA könyvtárban lévő local.prop file-t felülírnom. :S
El tudná nekem küldeni valaki a gyárit?Ez nem a sdcard/data mappa!
Itt egy kis leírás, hogy hogyan juthatsz el a telefonod gyökér file-jaihoz. Pl törölheted innen könnyedén a hangfájlokat. Én is ezt tettem a kamera hangokkal...
ES File Explorer segítségével.
http://www.whatsthelatest.net/how-to/disable-camera-shutter-sound-android-40/
előre is köszi!
-
Weeman1
veterán
Azért jönnek még a rom-ok az S2-re,
csak nem hanyagolják annyira.[Bravia Engine/Xloud/JKay/S3 Look/JB anim] DiLiDroiD ICS UHLPS 4.0.3 R4
[CM9/AOKP M6][23/07][UNOFFICIAL] Pier's vanilla builds - AOKP+CWM6+CM9_RC2
[Neutrino system] PFittech ROM GTX AND 4.04 - Open to new ideas - 23.7.2012 -
bee_jay
tag
válasz
highness #32104 üzenetére
Szia!
Szerintem meg semmi baja sincs a telefonodnak, csak egyszerűen nem gyári (illetve nem S2-höz való) headset-ed van hozzá, amin más a csatlakozó bekötése, mint a telefonon. Az S2 headset-jének 4 pólusú csatlakozója van, ha a végétől nézzük akkor: left audio (bal oldal), right audio (jobb oldal), ground (árnyékolás, földelés), mic/pushbutton (mikrofon/nyomógomb). Ezek közül az utoló kettő (a mikrofon és a ground) szokott felcserélve lenni, gyártótól függően. (Sajnos még Samsungon belül sem kompatibilisek a headset-ek, pl. Galaxy S - S2)
Tehát mielőtt bármit teszel, próbáld ki bármilyen mezei 3 pólusú fülhallgatóval, ha azzal sem jó, akkor lehet tényleges hibára gondolni...
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Igen.
A wave szinte teljese ugyan úgy kinéző fülesével jártam így.
Közben rájöttem más a két füles érintkező kiosztása.
Mert visszafelé is hasonló volt a helyzet.
Amúgy nem értem ezt a "szar a hang chip" dolgot!
Én szinte csak erősítőn hallgatom a zenét és eddig nem vettem észre, hogy szarul szólna.
Bár az is igaz egy hónapos a teló.
Mint a kamera modulban vagy épp a nand chipben lehet ebbe is más hangchip van mint a régiekben?
Sőt az FM rádió minden eddigit tarol hangminőségben! -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Esetleg ha bátor vagy, akkor alkohollal megtisztíthatod a jack csatlakozót. Ez elvégezhető úgy, hogy egy fülpiszkálóról letéped a vatta nagyrészét, majd a maradékot kicsit megalkoholozod és az arany színű csatlakozólábakat megtisztítod vele. Kétlem hogy ez lenne a gond, de egy próbát azért megér. Ha ezután sem jó, akkor irány a szervíz.
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok
Gondolkozok hogy veszek egy gyári nagyobb akkumulátort. Mekkora a legnagyobb ami gyári és kérhetek linkeket? mert nem találtam google-ban. Amit találtam az 3900 mah - s és hát kinai nem érdekel csak gyári samsung
Előre is köszi
-
highness
tag
válasz
ToMmY_hun #32089 üzenetére
Igen több zenével is próbálkoztam. Az egyik hiba pl. az, hogy a háttér vokál hangos, a fő ének hang meg halk. Mintha távolról szólna, meg zizeg is. Ha nem dugom be teljesen akkor tiszta, de úgy hallom nem stereo. Mintha nem csatlakozna rendesen.
Valaki tapasztalt közületek hasonló problémát gyári headsettel? -
feribk
aktív tag
-
Zsolaf
addikt
Nexus 7 hírek viszik mint a cukrot, nem győzik gyártani.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest